Reklama

Kdy jste se naposledy pokakali

Prdný (Út, 4. 1. 2022 - 14:01)

Já jsem se pokálel před dvěma dny. Dopoledne jsem šel ven a přesto že většinou chodím na záchod ráno, tak se mně ještě nechtělo. Tak jsem si řekl že když se mně bude chtít někde venku tak to pustím do kalhot. Po nějaké chvíli to na mně přišlo, začalo se mně chtít. Tak jsem to ještě chvíli držel a potom jsem se pokálel. Potom jsem ještě chvíli chodil venku s plnými kalhotami a pak jsem šel domů.

Návštěvník (Út, 4. 1. 2022 - 15:01)

*mě

Natka (Út, 4. 1. 2022 - 07:01)

Ahoj, Většina lidí by asi řekla že to bylo nějaké pokakaní, kterých už jsem udělala jak chtěně tak nechtěně docela dost. Ale opak je pravdou nejtrapnější moment byl když už jsem byla v 9 třídě a měla jsem zrovna ty problémy s pokakáváním. Plenky jsem normálně nenosila ale ten den mě zrovna bolelo břicho tak jsem si je vzala, no byla to veliká chyba. Protože ten den jsme měli tělocvik. Chtěla jsem se převléknout na záchodě ale učitelka řekla že se převléknu v té převlékárně jako všichni, bylo mi trapné jí říct že mám plenky. Tak jsem počkala až se všichni převléknou. Mezitím než všichni odešli jsem si vše udělala. A když odešla poslední tak si stačilo jen sundat rifle a vzít si legíny. No stáhla jsem si rifle na zem a v tu chvíli jsem úplně ztuhla. Jedna holka ze třídy kterou jsem vůbec neměla ráda a ona mě taky né, se vrátila pro pití no a když mě tam viděla, jak tam před ní stojím v plenkách. Tak se začla hrozně smát a všem to rozhlásila. Když jsme došla nahoru tak se mi všichni až na jednu kamarádku smáli a poznámky si neodpustili až do konce devítky. Teď na střední jsem s tou jedinou kamarádkou a ta to samozřejmě nikomu neřekla a mám mnohem lepší třídu. Proto teď uvažuju o nehodě před ní když ví že občas nosím plenky, ale ještě nevím jak to vymyslím. Před celou třídou samozřejmě né, jen před ní. No trošku jsem se rozepsala ale byl to fakt silný zážitek.

Petr (Út, 4. 1. 2022 - 23:01)

Děkuji ti natko, musel to pro tebe být hrozný zážitek ale za plenky se nemusíš stydět jedna moje kamarádka dokonce dala fotku na ig v plenkách ale pak ji bohužel asi že strachu smazala, ale v galerii ji mám pořád. A před tou kamarádkou to zkus, už si potřebuju přečíst nějaký hezký nový zážitek.

Petr (Po, 3. 1. 2022 - 23:01)

Natko můžu se tě na něco zeptat jaký byl tvůj nejtrapnější zážitek v životě?

Gabina (Po, 3. 1. 2022 - 08:01)

Kadím

Návštěvník (Út, 4. 1. 2022 - 10:01)

tak gábi popiš jako to tvé včerejší kadění proběhlo jestli ses před tím uprdla kolik si toho vykakala apod.

Pavkol (Po, 3. 1. 2022 - 12:01)

děláš mi radost holka že to takhle sdělíš

Pavkol (Po, 3. 1. 2022 - 11:01)

a kde Gabino normálně na záchodě nebo jinam?

Pavkol (Po, 3. 1. 2022 - 11:01)

Supr gábino

Berrycek anonym (Ne, 2. 1. 2022 - 14:01)

Ja som sa Pokakal v sprche.Nestihal som odísť na WC a tak som sa pokakal. Ja sa pokakam kazdy. Stane sa to je to je lidské..........

boha jeho (So, 1. 1. 2022 - 19:01)

Dobrý den. Zajímalo by mne, kdy jste se naposledy pozvraceli? Za jakých okolností to bylo? A byl u toho někdo? A krkali jste u toho zvracení?

Návštěvník (St, 5. 1. 2022 - 01:01)

Zatím snad nejzajímavější zážitek bez kakání

Návštěvník (So, 1. 1. 2022 - 16:01)

mám bohužel četstvý zážitek z 30. prosince. Uprdl jsem se a že jdu teda na záchod a podívám se do trenek a on to nebyl prd ale rovnou hovnovýstřel :( nechápu jak lidi typu Maťa může na takové nehodě něco těšit. Cítil jsem se vzhledem k svému věku víc než trapně

Maťa (So, 1. 1. 2022 - 19:01)

Keby som sa pokakala len sama pred sebou, to by sa nepáčilo ani mne. Tá hanba po nehode pred milými, empatickými ľuďmi, ktorí to dokážu pochopiť a snažia sa pomôcť, ma neuveriteľne vzrušuje. Ťažko opísať tie pocity, ale pre mňa je to niečo nádherné. Viem, som trafená. Všetkým vám prajem všetko najlepšie do nového roka.

Natka (So, 1. 1. 2022 - 20:01)

Tak to mě vzrušuje jak ta hanba tak i to samotné pokakaní. Takže se můžu pokakat i sama a dokážu se z toho udělat. Ale samozřejmě nejlepší je mít plné kalhotky a ještě si užít tu hanbu před lidmi :)

Scatter (So, 1. 1. 2022 - 23:01)

Bože to je nádhera i vlastně pěkný nápad zakončit dovču pokakáním v noci, ty si uděláš dobře a my si taky uděláme dobře z tebe. Si moc úžasná, těším se co nám ráno řekneš, můžeš si zase hezky hrát se zadečkem, jestli hovínko už chce ven tak hezky zatlač a zase zpět, musí to být neuvěřitelná nádhera jak se ti krásně rozevře prdelka plná čokoládky. Mi kluci takové holky moc potřebujeme co se tak krásně pokakávají.

Natka (Ne, 2. 1. 2022 - 22:01)

Nakonec jsem se nepokakala prostě se mi už nechtělo, ale teď už jsem doma takže snad bude nějaká příležitost, no uvidíme. Ale zítra se už jde do školy, takže toho budu mít asi dost, ale když si najdu čas tak něco provedu a pak to napíšu.

Scatter (Po, 3. 1. 2022 - 09:01)

Super Naty, budeme se těšit naše hvězdičko :*

Maťa (So, 1. 1. 2022 - 20:01)

Opakovane som to skúšala a sama si to vôbec neužívam, v tomto mám smolu. Našťastie môžem blbnúť na služobkách pred cudzími ľuďmi a občas aj pred priateľmi a rodinou. V lietadle by som do toho veru nešla. Je tam príliš veľa ľudí, aby to mohol byť pekný zážitok. Myslím, že reakcia mnohých by bola hrozná a bolo by to nepríjemné.

Reklama

Přidat komentář