Reklama

Holky vadí vám, když se kluk dívá, jak čůráte?

Mirka (Ne, 16. 1. 2022 - 12:01)

Když se vyčůrám já a on se kouká, tak je velkej v kalhotách a pruží mu to a když mi ho tam strčí tak je hned vyteklej do mě

Karel (Po, 17. 1. 2022 - 09:01)

Mirko, a to ti ho tam strčí ještě, když ji máš počůranou, nebo si ji stihneš předtím vytřít?

Lenča (So, 22. 1. 2022 - 15:01)

A co by si utírala, ten můj taky na nic nečeká.

Jana (So, 15. 1. 2022 - 11:01)

Na fesťákách a dalších podobných akcích se na stud moc nehraje. Chodit čůrat jak popisuje Hanka bylo běžné. Jezdila jsem s kamarádkou a každá jsme měli už kluka. Brali jsme stan a nahotu nijak neřešili. Jednou jel s námi ještě od toho druhého kluka kamarád. Ve stanu jsme byli už dost na těsno a najednou cítím něco na zadečku a on mu stál, jak se na mě přitiskl. Schválně jsem se na něj víc přitiskla a za chvíli ucítila, jak se do mě snaží dostat. Tak jsem mu to umožnila a začal mě šukat. Postupně se všichni probudili a nadávali, ať si to necháme na den. Můj kluk vzal vše v klidu, udělali jsme se a šli spát už otočení a přitulení k sobě. Druhý den vše v pohodě, ono po těch pivech se takové věci stávali. Druhou noc si to rozdal s mojí kamarádkou. Už patří stabilně do naší party.

Hanka (Ne, 16. 1. 2022 - 12:01)

Ahoj Jani.to kdyz jedeme nekam autem, a me se chce čurat, tak mi zastavi u cesty,ja si otevru predni a zadni dvere drepnu si a pekne se vymocim. On po ocku kouka,a musim rict ze je mu na kalhotech videt,jak ho to rajcuje.ja ještě dam nohy vic od sebe aby lepe videl na tu louzi ,pekne si ji utru obleknu se a jedeme dal.doma si pak pekne zasoustame.

Návštěvník (So, 15. 1. 2022 - 09:01)

TAK TO je škoda že jsem před takovými deseti lety taky nejezrdil na fesťáky aspoň bych to viděl

Andrea (Po, 3. 1. 2022 - 08:01)

Když musím nutně nevadí mi nic jen rychle
se vyčůrat ikdyby tam byl kluk

Hanka (So, 15. 1. 2022 - 05:01)

Ahoj Andy.taky to neřeším.kdyz musíš tak musíš.kdyz jezdime na festaky,tak tam jsou toiky večne obsazené,tak si chodime s holkama drepnout za ne. Džíny a kalhotky jdou do půlky stehen,zadek mezi kotníky a uz to stríka. A to ze tam chodi kluci,a podivaji se me vubec nevadi. I se tomu zasmeju.

Návštěvník (Po, 3. 1. 2022 - 14:01)

Správný přístup Andy

Návštěvník (Po, 3. 1. 2022 - 14:01)

Správný přístup Andy

Pavkol (Ne, 2. 1. 2022 - 08:01)

taky bych to chtěl zažíít je hezké to co si napsala o čůrání. Bohužel poslední prstění ve štěrbnně díví jsem zažil 2016 u jedné z holek ze svaté trojice z roku 2019 jsem se dostal pouze na chloupky dovnitř bohužel ne

Šárka (Ne, 2. 1. 2022 - 00:01)

Ahoj, peroxid jsem neměla na mysli. Ten se psal s "y" v době, kterou nepamatuji, ale vím o tom, že se tak psal, protože kyslík je a vždycky byl latinsky Oxygenium. Dnes je to správně s "i". Ty chybky byly opravdu drobné, zřejmě překlep - před "Totéž" má být tečka a před "nebo" být nemá být čárka, protože to není spojení vylučovací (ve smyslu buď jedno, nebo druhé). Dokonce ani ve větě "Peníze nebo život" loupežník čárku nevysloví, pokud má úmysl vzít obojí. O tom, že nejsi Abe, svědčí i ty rozkošnůstky, protože on by to tak nenapsal. Je to starší muž, který by nepsal, že má děvče. Taky přeji všem lepší rok, ale obávám se, že líp už bylo.

Návštěvník (Ne, 2. 1. 2022 - 00:01)

Šári, Šárko, Šárinko. Opravdu si myslíš, že se tak vyznáš v lidech, že tě nikdo nepřečůrá? No tak...uklidni se. Z češtiny jsem míval jedničku, ne kvůli gramatice, což je opravdu má slabina, ale kvůli slohovým pracím a příběhům, které mnohdy šokovaly. Dnes už nejsem tak narvaný inspirací jako jsem býval, ale jen mé pravdivé vzpomínky a příběhy, bez přidané fantazie vzbuzují nedůvěru a odsuzování, přesto, že se staly. Život je ve své nahotě tak krutý a při tom tak krásný, že může být neuvěřitelný. Á propó, až budu psát paměti, nechceš mi dělat korektorku? A děvče mám, ač se tomu moc divím.

Šárka (Ne, 2. 1. 2022 - 12:01)

Netvrdím, že se vyznám v lidech. Už víckrát mě přečůrali, uvrtali mě do prohraných sázek, choulostivých situací, ale díky Bohu nemám potřebu tvrdit, že život je krutý. Narvaný inspirací, to ano, ale mám sklon přibarvovat příběhy tak, aby z toho měl čtenář lepší zážitek. Ne vždycky se stane, aby ti orgasmus trhal břicho na kusy. A jestli jsi to ty, Abe, tak ti přeju, je-li děvče o 30 let mladší, že mu máš co nabídnout a aby to nebyla zlatokopka.

Návštěvník (Ne, 2. 1. 2022 - 13:01)

Víš, on Abe tak nějak odešel na věčnost. To co se zde pod jeho nickem občas objevuje, nebo jeho příspěvky, pod jinými, jsou plagiátoři. Řekněme, že se potřeboval vypovídat a stále má co nabídnout, ale už jinak, protože ne každý ho pochopil a stal se z něj terč. Těším se na další setkávání s tebou. Nemusíš mít obavy. Už jsem se vživotě mockrát spálil tak, že dobrého člověka poznám.

Šárka (Ne, 2. 1. 2022 - 23:01)

Dobrá, Abeho už žádat nebudu. Z těch smutnějších příběhů už se vypovídal. V nových vzpomínej na mladá, veselejší léta, která mohou být pro všechny inspirací. Ráda mám věci, co lidé dělají rádi, nebo co by dělali rádi, ale stydí se a nejspíš se toho nikdy neodváží.

Návštěvník (So, 1. 1. 2022 - 02:01)

A v tom je Pavkole mezi námi rozdíl. Mne močení nevrzušuje, jako tebe. Mne sem přitáhla Šárka, protože je vyjímečná. Mám spoustu zážitků, s kterými se dělím s ostatními. Ty ne. Já tě chápu a nesoupeřím s tebou, protože jednou tvoje úchylka může dojít naplnění, což ti upřímně přeji. Já jí nemám. Mám jiné, mnohem bohatší, ale přeji ti úspěch.

Pavkol (So, 1. 1. 2022 - 08:01)

já si taky myslím že vzhledem k tomu čeho se týká nedojde k naplnění ještě tak vidět nějakou holku ve sprše to asi jo ale jinak asi nic. proto jsem si myslel že když už nemám fb, že toto je jediná cesta. bohužel jsem se 1) zmýlil a 2) když už se někdo nabídl tak mi to připadlo tak nedůveryhodné že jsem v poslední chvíli couvl

Veronika (Čt, 30. 12. 2021 - 22:12)

Me vadí když čůrám a kouká se kluk. Protože musím pustit ze sebe odpad, vodu jako moč a tak nechci aby mě u toho někdo viděl. Ještě tak s holkama mi to nevadí

Návštěvník (Čt, 30. 12. 2021 - 22:12)

Čůrání holky je hezké a moč z holky taky

Reklama

Přidat komentář