Reklama

Podvazky a punčochy

karolina (Čt, 7. 10. 2021 - 21:10)

Jsem ráda, že jsem ti dobře poradila. Já už mám i ručně šitý podvazkový pas s 12 klasickými podvazky a také se dobře nosí. Jedu do Marianek v listopadu, ale nevím zda teplota vzduchu bude
na to abych nosila tak tenké punčochy.

Aramis (Pá, 8. 10. 2021 - 10:10)

Tak ty Mariánky ti Karolíno přeji,jenom nevím,zda budeš spokojena s aktivitou lázeňských záletníků alias "šviháků lázeňských" ( název užívaný zralými ženami ) alias "plemenných hřebců" (název užívaný nezralými ženami). Proslýchá se,že po volbách bude v rámci epidemiologických opatření zavedena tzv. sexuální prohibice. Ta by měla spočívat v tom,že úředně nesezdané páry si budou muset k sexu vyměňovat vzájemně úřední potvrzení o bezinfekčnosti,dále bude zcela zakázán orální sex a u klasiky budou muset mít oba partneři při akci na hubě respirátory. K tomu se ještě přidaly feministky (po aféře s poslancem Ferim),takže mužský bude muset mít od partnerky písemně odsouhlasenou žádost o sex,která bude podmíněna tím,že předloží vlastní selfie svého přirození,že ho má řádně vyholené a přiložit k žádosti úředně ověřené míry svého penisu. To vše bude kontrolováno nově zavedenou mravnostní policií,která bude vedle mastných pokut za nedodržení popsaných opatření rozdávat pro nymfomanky úředně uzamykatelné pásy cudnosti.
Je tedy téměř jisté,že tato situace nepovede jen ke ztrátě aktivit lázeňských záletníků,ale celkově k úpadku erotických seznamek. Ženám pak nezbyde nic jiného než aktivity v následujícím pořadí:
a) umělé erotické pomůcky
b) kamarádky- drbny (tzv. duševní onanie)
c) vlastní manželé

a mužům pak tyto aktivity:
a) hospody ( pokud je nezavřou)
b) porno videa + umělé erotické pomůcky
c) videohry
d) vlastní manželky

Takže čeká,zejména hypersexuální jedince, neradostná budoucnost. Ta prý skončí novou, tentokráte sexuální revolucí,kdy nymfomanky budou organizovat rozsáhlé demonstrace pod hesly "Feri na Hrad" k čemuž nakonec dojde. Feri na Hradě pak povolí do republiky velký přísun alfasamců ,zejména z afrických zemí, ke všeobecné spokojenosti nymfomanek a nelibosti tuzemských alfasamců,neboť jak známo, Afričané dobře pracují jenom v posteli, nikoliv v normální práci.
Takže jsem skutečně rád,že jsem crossgender věnující se svému underdressingu, mě tyto zhora popisované "starosti" mohou ponechat chladným.

Je tedy téměř jist

nona (Pá, 8. 10. 2021 - 10:10)

:))

AFF (Čt, 7. 10. 2021 - 10:10)

Ahoj, co to znamena do Y? diky za odpoved

karolina (Čt, 7. 10. 2021 - 21:10)

To jsou tahouny podvazkového pasu ve tvaru Y. Více na internetu.

Vlasta (St, 29. 12. 2021 - 22:12)

Karolíno můžu se zeptat, kde je k mání podvazkový pás se zapínáním velvet do ypsilon. Stačil by 6 tahounů x 2 velvety na každém. Nikde jsem nic nenašla, je ze zahraničí?

Aramis (Ne, 2. 1. 2022 - 11:01)

Vidím Vlasto,že Karolína na tvůj dotaz nereaguje,možná je nemocná nebo na toto fórum zanevřela,nevím. Pokusím se jí zastoupit pokud tě to neurazí,koneckonců sama Karolína mi poptávaný podvazkový pas poradila. Můžeš si ho koupit na e-shopu www.wish.com, do vyhlédavače zadej heslo "garter belt" a objeví se ti nabídky ve kterých si ho najdeš. Platí se platební kartou předem, zadáš pouze platební údaje tvé karty a o víc se už nemusíš starat, peníze si strhnou z karty v Kč. Ceny jsou včetně dopravy až k zákazníkovi, přeprava zboží probíhá letecky a v ČR ti zásilku doveze až do ruky přepravní společnost GLS, ceny jsou včetně DPH , o celní odbavení se nemusíš starat. Jinak ceny zboží jsou ve srovnání s například předraženým Astratexem velmi příjemné, je to dáno tím,že majitelem e-shopu je čínská společnost se sídlem v San Francisku v USA ( čínská čtvrť kterou jsem před lety osobně navštívil) a ta obchoduje převážně s čínskými výrobci v kontinentální Číně. A zákazníky má po celém světě,jak vyplývá z recenzí dostupných na zmíněném e-shopu,protože vytváří silnou cenovou konkurenci západním firmám. Komunikovat na e-shopu můžeš i česky,neboť má řadu českých odběratelů. Zmíněný e-shop hodnotím jako seriosní, nakupuji tam pro sebe i manželku běžně a nestalo se mi,že by zboží nepřišlo či se vyskytl nějaký závažný problém. Pouze doporučuji při výběru zboží např.u punčoch, dávat pozor na velikostní tabulky, asiatky jsou vesměs menší a substilnější postavy ve srovnání s Evropankami,takže hlavně u tzv.universálních velikostí nemusí koupené zboží na postavě dobře sedět. Ale jinak zboží mají docela kvalitní což dokazuje i to,že se hodně prodává v USA. Pokud se týká dopravy, fungují podobně jako česká Zásilkovna,tzn.že můžeš objednané zboží sledovat v každém okamžiku,kde se nachází,v sekci "Moje objednávky". Takže přeji příjemné nákupy !

Vlasta (Ne, 2. 1. 2022 - 14:01)

Měla jsem Aramisi vsadit sportku, myslela jsem si na 99%, kdo bude letos první, kdo se mé otázky ujme.
Děkuji za přesměrování do zahraničí, právě toho jsem bála, protože u nás jsem nic nenašla. Nabídka podvazků sice pestrá, ale nic, co by stálo řeč. Nic jsem v cizině zatím nekupovala, nemám odvahu ani platbu předem moc nemusím, přesto děkuji.
Karolína by vlastně odpověděla stejně. V létě tady diskuse krásně gradovala, teď je to tu jako u vymření. Děkuji a do nového roku hodně zdraví, štěstí a spokojenosti, nejlépe v příjemných, pravidelných dávkách po dobu celého roku.

Aramis (Ne, 2. 1. 2022 - 15:01)

Rádo se stalo,Vlasto. Trošku mě mrzí,že jsi nenašla odvahu,pokud se týká té platby. Proto jsem se snažil to vysvětlit tak podrobně,abych rozptýlil tvé, z mého pohledu zbytečné, obavy, Karolína uvažovala obdobně. Ale nejsem jejich dealer, takže ať se každý svobodně rozhodne co mu nejlépe vyhovuje. V létě opravdu byla perfektní diskuse, to ale tady gradovaly jiné "váhy". Snad se to v Novém roce zlepší. A také ti přeji hlavně zdraví a potěšení z pěkného spodního prádla:)))

Vlasta (Ne, 2. 1. 2022 - 18:01)

Aramisi nejde o odvahu, jímá mě hrůza, abych něco neodklikala špatně, celní peripetie, ztráta nebo že zásilka nepřijde. Problém je, že nic takového u nás v nabídkách není. Hodila by se mi Vaše zkušenost, rozhled, rada. Nechcete si otevřít poradenskou kancelář? Za úplatu? Přihlásím se, vyděláte.

Aramis (Po, 3. 1. 2022 - 10:01)

Krásně jste zabrnkala na mou mužskou ješitnost,Vlasto. Mohl bych vás vzít za slovo, já mám ŽL na poradenskou činnost a skutečně si v důchodu přivydělávám poradenskou činností,ale v jiném oboru. Ale mé příspěvky v tomto diskusním fóru činím z čistého altruismu, líbí se mi spodní prádlo a přál bych si aby se ženy oblékaly jako ženy a nám mužům se líbily.
A jinak nevidím v nákupech prádla přes e-shop wish.com žádný problém, komunikujete na něm v češtině jako na tuzemských e-shopech,ceny nabízeného zboží vám tam uvádí přímo v Kč,dost často nabízejí slevové bonusy. Kdyžtak si přečtěte pasáž (v češtině) " vrácení zboží a peněz" . To,že chtějí za zboží platit předem je normální i u tuzemských e-shopů a pokud máte strach,že poskytnutím údajů své platební karty ( v USA se platí skoro vše platebními kartami) vám vyberou vaše platební konto, tak si můžete ve svém internetovém bankovnictví nastavit na své bankovní kartě omezující maximální částku výběru. A celní peripetie už vůbec ne, uvedl jsem vám,že na běžně nakupované zboží v řádech stakorun se clo nevztahuje, u drahého zboží by vám asi přišlo od tuzemské celní správy upozornění, s tím ale zkušenost zatím nemám.

Vlasta (Po, 3. 1. 2022 - 12:01)

Omlouvám se Aramisi, nemyslela jsem to špatně, postcovidový syndrom, kdy se člověk potřebuje nadechnout. Za Vaše poradenství jsem Vám již nyní dlužna, děkuji. Včera jsem svou myšlenku ale nedokončila. Možná záměrně, jak budete reagovat. Dva roky každý známe cestu do práce, z práce, nákupy, domácnost, nic víc. Pohyb mezi lidmi je do značné míry omezený, co se pak podepisuje na každém z nás. Máme krásné společné téma nejen mezi ženami, ale i mužskou populací. Osobně bych se ráda se zde komunikujícími lidmi viděla, zeptala se, naopak načerpala inspiraci. Ať už s Vámi, Karolínou, Mirkou, Ludmilou, Pepou a dalšími. Motorkáři mají své srazy, veterán kluby, otužilci svou komunitu, kdy se za čas setkávají. Byla bych nadšená si udělat jednodenní nebo dvoudenní setkání, kde bychom se sešli, kdo by měl chuť, zájem, seznámili se, pohovořili si spolu, jednou nebo dvakrát za rok, podle možností.
Spojit neformální setkání s návštěvou nějakého zajímavého místa. Nechcete se této myšlenky ujmout? Jako zkušený odborník, mentor? Máte první zájemkyni.

Aramis (Po, 3. 1. 2022 - 11:01)

A ještě bych doplnil,abych pořád neteoretizoval, poptávaný podvazkový pas byste momentálně koupila na zmíněném e-shopu za cenu kolem 500,- Kč včetně dopravy ( přesná cena by závisela na vaší požadované velikosti v pase - viz tabulka velikostí v konkretní nabídce " waist" v cm ), vybrat lze barvu bílou či černou. Uplatnit byste mohla i malou cenovou slevu při použití aktuálního promokódu,který se vám také ukáže na začátku nákupu,žádné clo se na toto zboží nevztahuje. Já zmíněný pas občas nosím, na těle sedí dobře, punčochy napíná skvěle,takže ideální pro ženy,které mají rády hezky napnuté punčochy zvýrazňující krásné nohy .....

Jirka (Ne, 19. 9. 2021 - 12:09)

Já jsem si podvazkový pás a punčochy vyzkoušel zatím jednou a dopadlo to následovně: Navlékání punčoch šlo dobře, zapínání předních a postranních podvazků také, ale problém byl se zadními podvazky. U těch jsem se dost zapotil a za boha nešly zapnout, až mě nakonec napadla spásná myšlenka, takže jsem pás posunul níže, asi do půli stehen, a pak jsem je už bez problémů zapnul. Vzápětí jsem ale s hrůzou zjistil, že pás nemůžu vytáhnout zpátky, jelikož jsem ty zadní podvazky přetočil nahoru přes pás. Takže opět s pásem dolů, upravit zadní podvazky (jednu punčochu jsem při tom bohužel nahoře trošku natrhl), a pak už hurá nahoru a mohl jsem se v tom úboru konečně projít. Punčošky na nohou jsou moc příjemné a tahy podvazků také a nejraději bych v tom pásu a punčochách strávil třeba 24 hodin denně, ale v teplém počasí bylo v těch punčochách dost teplo, i když jsou celkem slabé (17 DEN). Objednal jsem si punčochy za 99 korun v Astratexu (značka Passion) a nabídky levnějších jsem dostal až po závazné objednávce, ale nevadí. Jsou skvělé. Teď si ovšem musím mazat bolavou achillovku, takže zatím pás a punčochy nemohu nosit, nicméně se začíná ochlazovat a já už se moc těším, až (po vyléčení achillovky) budu trávit v tomto úboru více času,třeba i celý den, případně i noc. Má to jen jednu malou vadu na kráse: kovové přezky na zadních podvazcích i na měkkém křesle tlačí a zřejmě se mi i otiskly do kůže. Asi se budu muset naučit nějak šikovně sedět.

Bob inaTV (Ne, 26. 9. 2021 - 13:09)

Ahoj,moc ráda nosím nylonové punčochy a podvazky,lodičky na jehlach a ostatní dámské prádélko.Chce si někdo o tomto psát? [email protected]

Jirka (Ne, 26. 9. 2021 - 14:09)

Jestli jsi žena, tak moc rád.

Bob inaTV (Út, 28. 9. 2021 - 23:09)

Jsem co jsem.
Bob inaTV

Jirka (So, 2. 10. 2021 - 16:10)

Jestli chceš, napiš mi na adresu [email protected], a pokecáme.

Návštěvník (Út, 28. 9. 2021 - 23:09)

Bobe a proč jsi i na TV ne i na ČR? Já se právě rozhoduju kam,

Kamil V. (Čt, 23. 9. 2021 - 20:09)

Ahoj Jirko.
Taky nosim podvazky a punčochy na podvazky.
Jestli si o tom chceš popovídat napiš na můj email [email protected]

Reklama

Přidat komentář