Reklama

Kdy jste se naposledy počůrali? :-)

Natka (So, 1. 1. 2022 - 21:01)

Ano stalo

Tonda.wet (Ne, 2. 1. 2022 - 10:01)

Ahoj vím že asi bude znít trochu trapně já jsem se pocural do oteplovacek když jsem byl malej a pak se mi to stalo na škole v přírodě a nějak se mi trochu víc zalibylo a já bohužel to dělám do dnes mám rád zimní kombinézu a oteplovacky když jsem byl malej tak jsem si vzal oteplovacky a vlezl v nich do vany byl to takový zvláštní pocit ale hodně příjemní jestli jste to taky zkusily moc děkuji

Marťas (So, 1. 1. 2022 - 02:01)

Hledal jsem na netu něco k tomuto tématu a narážím na toto... Takže se vám sveřím.
Vracel jsem se že silvestrovské oslavy, kde jsme toho trochu vypili. Měl jsem to domů asi 20 minut pěšky a během chůze se mi začalo chtít, ale nebylo si kde odskočit. Po nějaké době to začalo být kritické ale řekl jsem si, že to vydržím. Najednou, když jsem čekal na semaforu, jsem ucítil teplý proud v trenkách, až jsem pochopil, že jsem se počůral. Tak jsem se snažil hned skočit do křoví, ale byl jsem už počůraný, takže to nemělo význam. Doma jsme se převlékl, tak snad se mi to vícekrát nestane.

Rat (Út, 9. 5. 2023 - 14:05)

Jo, to taky znám. Šel jsem tuhle domu, chtělo se mi, měl jsem vyhlídlej keřík. Už mě dělil jen přechod. Jenže tam jsem musel zastavit. No a v tu chvíli jsem to úplně pustil. U keříku jsem pak už jen koukal, jak mám mokrý džíny.

Marťas (So, 1. 1. 2022 - 02:01)

Hledal jsem na netu něco k tomuto tématu a narážím na toto... Takže se vám sveřím.
Vracel jsem se že silvestrovské oslavy, kde jsme toho trochu vypili. Měl jsem to domů asi 20 minut pěšky a během chůze se mi začalo chtít, ale nebylo si kde odskočit. Po nějaké době to začalo být kritické ale řekl jsem si, že to vydržím. Najednou, když jsem čekal na semaforu, jsem ucítil teplý proud v trenkách, až jsem pochopil, že jsem se počůral. Tak jsem se snažil hned skočit do křoví, ale byl jsem už počůný, takže to nemělo význam. Doma jsme se převlékl, tak snad se mi to vícekrát nestane.

Marťas (So, 1. 1. 2022 - 02:01)

Hledal jsem na netu něco k tomuto tématu a narážím na toto... Takže se vám sveřím.
Vracel jsem se že silvestrovské oslavy, kde jsme toho trochu vypili. Měl jsem to domů asi 20 minut pěšky, ale nebylo si kde odskočit. Po nějaké době to začalo být kritické ale řekl jsem si, že to vydržím. Najednou, když jsou čekal na semaforu, jsem ucítil teplý proud v trenkách, až jsem pochopil, že jsem se počůral. Tak jsem se snažil hned skočit do křoví, ale byl jsem už počůný, takže to nemělo význam. Doma jsme se převlékl, tak snad se mi to vícekrát nestane.

Návštěvník (Čt, 30. 12. 2021 - 19:12)

Hezké

Anička (Čt, 30. 12. 2021 - 18:12)

Čurala jsem v kalhotkách a jen trochu ve stoje roztáhla nohy a teklo to na zem

Honkok (So, 25. 12. 2021 - 23:12)

Okolu

Pavla (So, 25. 12. 2021 - 17:12)

V osmé třídě díky spolužacce, která mě zavřela do šatny. Měla to být taková omluva za mé chování, to se těžko vysvětluje. Původně jsem si měla jen cvrnknout, ale nakonec jsem byla počúraná durch až do bot. Asi nemusím říkat, že se mi všichni do konce základky poměrně drsně posmívali a že tato zábavná historka putovala napříč celou školou i školou mé sestřenky. Dodnes se za to stydím.

Lucka (So, 25. 12. 2021 - 08:12)

Ráno, ségra byla v koupelně a já to nevydržela tak jsem si pochvala kalhotky ale rychle si vzala kelínek a do něj to šlo pak a vylila jsem ho do záchodu

Peter (Čt, 23. 12. 2021 - 14:12)

Mne sa stala veľmi nepríjemná a nevysvetliteľná vec tento týždeň. Mali sme posedenie, Vianočný večierok. Keďže som temer sám muž v kolektíve, sedel som medzi kolegyňami. Už sa čo to vypilo. Neušiel mi rozhovor medzi dvoma kolegyňami, medzi ktorými som sedel. Jedna druhú volala, aby s ňou šla na WC, vrak má na silonkach ,,rýchlik", že sa musí prezliecť. Mala krátku minisukňu a naozaj ako vstala, všimol som si, že na lýtku sa jej spravil rýchlik. Boli to jemné, telové silonky. Neviem, čo to so mnou spravilo, ale prišla na mňa túžba, tie silonky mať. Vrátili sa onedlho, ale mala na sebe už len matné telové silonky. Ospravedlnili sa, že museli odbehnúť. nalial som im vínko a povedal, že si tiež musím odbehnúť. Keďže WC má spoločný vchod pre mužov a ženy. Nebol tam nik a na samom vrchu koša sa vynímali silonky. Neváhal som, vzal som ich a šiel si ich obliecť do kabínky. Pri obliekaní to boli nesmierne krásne pocity, ešte boli teplé do nej. Boxerky som si už nedal, mal som ich naostro a obliekol si nohavice a ponožky. Nebolo nič poznať. Bol to veľmi krásny a príjemný pocit, penis bol mierne stoporený, žaluď obnažený. Sadol som si ku kolegyniam, no ten pocit som nevedel zadržať, žaluď to neskutočne stimulovalo. Necítil som nič, len tie príjrmné pocity...až zrazu kolegyňa zbadala, že mám mokro medzi nohami....že prečo som sa pocikal. S hanbou som vybehol von, na WC a ona za mnou, čo sa stalo. Musel som s pravdou von. Len sa usmiala, pohladkala....Našťastie bol tam fén a pomohla mi vysušiť sa. Stalo sa to niekomu?Je to prirodzené?

Návštěvník (Čt, 23. 12. 2021 - 02:12)

máme trapas syn co má deset let se při on-line výuce se pochlubil že má na subě pleny učitelce i spolužákům , naštěstí to všichni vzali v pohodě., a některé děti i záviděli,

Návštěvník (Čt, 23. 12. 2021 - 07:12)

Kecy

Laura (St, 22. 12. 2021 - 08:12)

Ráno v posteli

Lukáš (St, 22. 12. 2021 - 15:12)

Po vypitém větší množství alkoholu se to lidem, kteří nejsou zvyklí pít, může stát.

Laura (St, 22. 12. 2021 - 15:12)

Alkohol jsem nepila ale zdálo se mi že čůrám na záchodě a nebylo to tam ale do postele

Lukáš (St, 22. 12. 2021 - 16:12)

Jestli jsi toho večer víc vypila a nezašla jsi si před spaním na záchod... Měla jsi plný močák a pokud tě nutkání neprobudí, tak ti mozek navodí čůrací sen a to potom nejde vydržet. Mě se to taky kdysi stalo

Natka (St, 22. 12. 2021 - 00:12)

Tak já jsme to dnes udělala tak že jsem se počůrala venku v parku ale ne úplně jentka na půl abych nebyla celá mokrá. Chodila jsem tak kolem lidí a užívala si tu ostudu ale pak přišel zlatý hřeb sice jsem si říkala že je to moc ale udělala jsem to, takže jsem přišla domů naschvál jsme se chovala divně zašla jsem do svého pokoje a jen jsem čekala kdy mě máma zavolá na kontrolu jestli nejsem počůraná. No než jsem to domyslela už mě máma volala do koupelny přišla jsem tam ale na černých kalhotech ten mokrý koláč nebyl vidět. Tak se mě zeptala jestli jsem počůraná, abych si to udělala hezké tak jsem řekla že né, ale věděla jsem že si to zkontroluje tak řekla ať zůstanu stát že si to zkontroluje. No sáhla mi přesně na pipinu a v tu chvíli jsem udělala úplně samovolně to co jsem chtěla. Počůrala jsem se jí přímo na ruku ona jen Koukala a já se krásně styděla podemnou louže no prostě nádhera. Máma odešla a ještě se mnou o tom nemluvila tak snad to vzala v pohodě.

Pulec (Ne, 19. 12. 2021 - 11:12)

Krásně a teď nepotřebuješ čůrat a nebo už ses pocurala princezno do plinky rád bych tě taky prebalil

Reklama

Přidat komentář