Reklama

Podvazky a punčochy

Robin (Po, 17. 4. 2023 - 10:04)

A co se s nimi vlastně stalo,že se odmlčeli,máte nějaké bližší informace? Také jsem si rád jejich diskusní příspěvky pročítal. Aramisovi jsem na jeho zde zanechaný e-mailový kontakt psal,ale zůstal bez odpovědi.Že by si založil nějaký interní fun-klub "podvazkového řádu" :))) ?

Hana (Ne, 16. 4. 2023 - 22:04)

Mirko tehdy punčochy Elite byly punčochy. Jasina, Alkana z polyamidového vlákna, jedny stály 8,50,- druhé byly za 11 nebo 12,- korun. byla to cena odpovídající hodinové mzdě na tehdejší dobu. Dneska by byly za 400 nebo za 500.
Viděla jsem že někdo nabízel Alkany jarní punčochy z polyamidového vlákna Chemlon na S- bazaru v původním balení za 399 a hned byly pryč.
Punčochy nejsou ale vzpomínky zůstaly že by to dalo za kroniku.
Je fakt že dnes jsou daleko krásnější jen by to chtělo být o 20 let mladší.
Kyčel už Tě ( Vás ) nezlobí?

Mirka (Po, 17. 4. 2023 - 21:04)

Hanko mě nemusíte vykat a když to nebude vadit ani ode mě tykejme si.
Mám na krku 70, Ty píšeš být o 20 let mladší tak myslím že mezi námi nebude velký věkový rozdíl.
Máš dobrý nápad sepsat kroniku, vyštrachám nějaké fotky z plesů, vítání občánků, oslav MDŽ, z těch radši ne tam slavili většinou chlapi, ženské seděly v sálu v koutě a ani nebylo s kým si zatančit.
S kyčlí je to jako na houpačce, s každou změnou počasí nespím, mám problémy s chůzí, zhoršila se hybnost, nevyjdu 8 schodů bez opory zábradlí nebo někoho z rodiny. Stojí to za prd když chceš, těšíš se a nemůžeš. Před operací jsem si koupila k sukni lodičky n nízkém podpatku, měla jsem je jednou na den matek na posezení seniorek se starostou. Od té doby jsou vyčištěné v krabici, sukně jsem vyházela do kontejneru s textilem a o punčochách si můžu nechat zdát nebo se o nich pobavit s paní Lídou které dvoje punčochy teda udělaly obrovskou radost. Navštěvuje mě, dělá si statosti, máte nakoupeno, nepotřebujete pomoct s prádlem, zaskočí mi naskoupit, jdeme spolu na krátkou vycházku, sedneme si v kavárně na zákusek, dáme si kávu, já dvojku bílého ona čistou vodu, probereme dámskou módu, skončíme u chlapů. Mám Hanko od nynějška druhou dceru, jednu vlastní a druhou adoptovanou paní Lídu.
Jestli se bude sepisovat kronika obě se přidáme, uvidím se s ní ve středu a Ty si vezmeš nad vším patronát. Která jsme starší Ty nebo já?

Návštěvník (Út, 11. 4. 2023 - 14:04)

Proč nosíš jako muž punčochy? Máš křečáky?

Robin (Út, 11. 4. 2023 - 16:04)

To ty nepochopíš ...

Návštěvník (Út, 11. 4. 2023 - 17:04)

OK, nebudu tě otravovat.

Robin (Út, 11. 4. 2023 - 16:04)

To ty nepochopíš ...

Robin (Út, 11. 4. 2023 - 13:04)

Díky za ten tip na Bonastyl.cz, objevil jsem na jejich e-shopu prodejní nabídku na podvazkové punčochy Katka se zesílenou patou a špičkou (tzv.RHT punčochy), prodávají je ve 4 barvách v obvyklé jemnosti vlákna 20 DEN. Tyto punčochy rád pro denní použití nosím,protože mají dobrou životnost. Dříve je vyráběla Evona Chrudim,ale jejich nabídku postupně snižovala až je přestala nabízet úplně ( asi ženy
přestaly nosit podvazkové punčochy,které vyměnily za legíny nebo rozdrbané rifle,tak to teď musíme my muži napravovat :))) )Teď je vyrábí Dorren Chrudim, v nabídce Bonastylu jsou i další druhy punčoch od tuzemské Elite Varnsdorf.

Ina (Út, 2. 8. 2022 - 18:08)

Sháníme z dob socialismu punčocháče bavlněné žebrované štrample a krepsilonové punčochy. Nosili se v 60-70 letech hlavně děcka, ale měli být i ve velikostech na dospělé. Neměl by někdo velikosti na dospělého člověka. Míru bychom upřesnili nebo můžete napsat jejich velikost i vy co případně máte. Děkujeme

Aramis (Po, 3. 1. 2022 - 14:01)

Z mého pohledu to není špatný nápad Vlasto, já bych byl pro. Nevím ale jak se na to budou tvářit ostatní účastníci,které jsi jmenovala. Takže udělejme průzkum zmíněné myšlenky, já odhalím svou identitu a můžete mi psát,zda byste se chtěli osobně setkat, případně jak byste si to setkání z vašeho pohledu nejlépe představovali. Přiznám se,že mám ze svého vlastního pracovního procesu jisté zkušenosti s organizací takovýchto setkání,může to být například spojené s návštěvou vinných sklípků,wellness či historických památek. Takže mi můžete psát na e-mail [email protected] či na mojí facebookovou adresu www.facebook.com/ales.kaska.71/ kde se dozvíte i více údajů o mě :)

jindra (Po, 27. 12. 2021 - 19:12)

Je fakt že punčochy a podvazkové pasy dělají ženu ženou..Asi bych tu rád našel ženu která ráda masturbuje,ideálně kdybys byla L orientace.Já část života žil právě s L a moc se mi L.(Bi)orientace u ženy líbí Mě Je 57/175/78.Ženu bych rád štíhlou nebo plnoští[email protected].

Návštěvník (Po, 27. 12. 2021 - 23:12)

Zase vožralej!!!!!!!

jindra (St, 29. 12. 2021 - 07:12)

No tak Návštěvníku,nevím proč se tady vydáváš za mě a ještě si přitom sám sobě odpovídáš. Co vím ale zcela jistě je to,že ani docentu Chocholouškovi se dosud nepodařilo tě zbavit tvých fetišistických choutek. Přesuň se tedy raději na některou z erotických seznamek, tam najdeš spřízněných pohlavních loudilů a loudilek více než dost.
A neruš tady emancipované ženy v duševním rozjímání nad tím, zda se vlastně oblékají tak, aby se líbily také mužům anebo samy sobě či svým lesbickým přítelkyním. Některé z nich mají zřejmě muže za blbce a přitom samy vlastně doteďka nevědí co vlastně chtějí :))) .......

Danaja (Ne, 26. 12. 2021 - 07:12)

Já bych to viděla

Mirka (Ne, 26. 12. 2021 - 18:12)

Nenabízím do prodeje, jenom kdyby je paní chtěla. Letos si ode mě brala černé, sháněla je na památku, jakou z nich měla radost.

Mirka (So, 25. 12. 2021 - 11:12)

Připojuji se k přání krásných vánočních svátků, do nového roku hodně zdraví, vzájemné tolerance, osobních, pracovních úspěchů všem, se vzkazem pro paní Ludmilu Š.
Nedopatřením jsem smazala Vaše číslo.
Našla jsem ještě dvoje nerozbalené podvazkové tělové punčochy Elite. Kdybyste je chtěla, zavolejte, nechám je pro Vás.

Pepa (Pá, 24. 12. 2021 - 09:12)

Krásné svátky všem příznivcům podvazkových pásů a hezký dárek pod stromečkem!

Aramis (Pá, 24. 12. 2021 - 16:12)

Také přeji všem milovníkům a milovnicím krásného spodního prádla požehnané vánoční svátky
a v Novém roce pevné zdraví a hodně osobní spokojenosti.

Aramis (St, 8. 12. 2021 - 06:12)

Teda dámy,nerad přerušuji vaši neutuchající zasvěcenou diskusi na téma "zkušenosti s nošením podvazkových punčoch",ale chtěl jsem se zeptat Karolinky ,zda se nakonec rozhodla si koupit ty doporučené podvazkové punčochy AWE ve slevě,popř.zda již má nějaké postřehy z jejich aplikace. Já vím, síla 20 DEN je určena spíše pro jarní teplejší dny,ale nekup je do zásoby,když byly jen za 16,- Kč. Pro zimní
tam nabízí AWE 56 DEN, také ve 4 barvách, za 39,- Kč. A jestli se nemýlím,tak z tuzemských výrobců punčoch (Elite,Evona) už silnější podvazkové punčochy v současné době nikdo neprodává.
A ještě bych měl pár tipů ( tedy jestli platí dámami dříve zmiňovaná teze,že se ženy oblékají tak,aby se mužům líbily ,ale hodnocení by bylo na nás mužích). A těmi jsou podvazkové punčochy Veneziana Calze (15 DEN), Gabriella 226 Cher (15 DEN) popř.
Gabriella Katia 227 (20 DEN). Jedná se o kvalitní,elegantní punčochy ve více barvách
s širším a přiměřeně tužším horním lemem,které na noze samy o sobě dobře drží i bez silikonových pásků a v horním lemu dobře drží i velvety podvazkového pásu.
Jsou sice o něco dražší (kolem 100,-Kč), ale ve srovnání se stejně drahými podvazkovými punčochami z Elitky podstatně déle vydrží bez poškození. Takže bych je doporučil pro zralé dámy na nošení někam do společnosti (např.divadlo apod.).
Já je nosím na nohou nyní a skoro lituji,že nejsem ženská v sukni jak mi na nohách sluší, nosit je pod kalhotami je skoro hřích. Takže by to mohl být pro tvé blízké
(popř. i pro pány,kteří chtějí udělat radost svým partnerkám) zajímavý tip na vánoční dárek.
P.S.: Nechci být impertinentní, ale pro jistotu je prosím Karolíno nenos raději do kostela :) ......

mudrc (Po, 29. 11. 2021 - 07:11)

Vážení diskutující,
dovoluji si vás informovat o tom,že "Návštěvník" je vůl,který ničemu nerozumí a že cílem jeho příspěvků je pouze provokovat a vyvolávat negativní reakce. Pokud ho pak někdo přistihne při nějaké jeho hlouposti tak nechává smazat své i oponentovy příspěvky,jak již jste si možná stačili všimnout. Tímto tedy naplňuje pravdivost známého rčení "Kozel zahradníkem". Proto na jeho hejty vůbec nereagujte a zcela je ignorujte. Konec hlášení.

Reklama

Přidat komentář