Reklama

Kdy jste se naposledy pokakali

Monika (So, 25. 12. 2021 - 22:12)

Dnes večer

Natka (So, 25. 12. 2021 - 18:12)

Tak dneska už se mi ta nehoda povedla šli jsme kus od resortu po takové cestě ale všude domy a nebylo si kam odskočit. A já začla trochu potřebovat a v tom jsem si řekla že je to ideální příležitost. Začala jsem hrát divadlo jak mi bublá břicho a už to dlouho nevydržím. No už jsem byla připravena že to před mámou a tátou udělám, jenže pak jsem z toho začala mít špatný pocit a říkala jsem si že je tu nějak moc lidí. Takže se to ve mě přelo půlka mě to chtěla udělat a druhá ne. Jenže jak už jsem to trochu tlačila tak to bylo dost na krajíčků. No rodiče mi hledali místo kde bych si mohla zajít, když tu se zjevili volné veřejné záchody. V tu chvíli jsem se musela rozhodnout byly tak sto metrů ode mě. Tak jsem zpomalila jako že už vůbec nemůžu jít rychle. No a po pár metrech jsem si řekla že to pustím takže jsem zastavila chytla si břicho zatlačila na něj a už se to valilo do plavek. Měla jsem jednodílné takže jsem to měla na zádech a teklo mi to i po nohách. Máma s tátou sice říkali že je to jak jet na dovolenou a miminem, ale po chvíli už byly v klidu. No a já si užívala ten stud před rodiči i těmi cizími lidmi a ten pocit jak člověk cítí že se mu to matlá po zádech a po stehnech a to nejlepší samozřejmě i po pipině. A ten hřejivý pocit prostě krásná úleva. Došli jsme na hotel recepční nevěřila vlastním očím. Ale hned mě uklidňovala že se to stane. No došla jsem si na pokoj. Skočila pod sprchu a už jsem zase čisťounká a voňavounká. Plavky mi máma zkusila vyprat ale tím že jsou světle modré a já se v těch hovínkách pořádně válela, tak to moc nešlo a byly na nich vidět fleky. No ještě je dala uklízečce na vyprání do pračky tak uvidím, ale myslím si že je stejně budu muset vyhodit. I tak to za to stálo a ještě teď když na to myslím tak mě to vzrušuje. Doufám že za svůj pobyt ještě alespoň jednu nehodu zvládnu. Nemám to jak někteří lidé tady, mým rodičům to sice asi není moc příjemné ale nikdy by mě nenutili nosit plenky když nechci. Doma je samozřejmě mám a mám je dokonce i sebou ale nosím je jen na spaní protože se bojím svých nehod a přes den jen když jedu někam daleko a nechci mít problém, nebo když mi není dobře. Takže v tom mám super rodiče že se vlastně beztrestně můžu pokakávat jak do plen tak i do oblečení. Což je skvělé.

Marek (So, 25. 12. 2021 - 19:12)

No to je krása, doufám že nebude jen jedna nehoda, snad bude každý den.

Petr (So, 25. 12. 2021 - 18:12)

Skvělá nehoda natko takové tu potřebujeme. A ta volnost v tom pokakávání pro tebe musí být skvělá. Doufám že ve zbytku dovolené ještě uděláš více než jednu nehodu jak si psala.

Natka (So, 25. 12. 2021 - 20:12)

No kluci jsme ráda že se vám nehoda líbila. A s těmi nehodami uvidím, mohla bych to svézt na nějaké bolesti břicha to se na dovolené stává. Ale nechci aby rodiče měly strach že se mi ta inkontinence zhoršuje. Sice už mi je 18, ale nechci aby o mě měly strach tak uvidíme.

Scatter (Ne, 26. 12. 2021 - 10:12)

Natko ty jsi prostě naprosto úžasná, je to opravdu nepopsatelná nádhera, ty plavky kdyžtak mužeš hodit do aukce, kluci se přetrhnou :-D, to musela byt krasa, jak si to měla uplně všude :))

kapitán (So, 25. 12. 2021 - 12:12)

Kapitálně ses zesrala Moničko, je to nádherné, vyleštím si prut

Monika (So, 25. 12. 2021 - 01:12)

Mně se stalo to že jsem šla z nákupu a táhla kočár. V baráku jsem musela vždy ten kočár vytáhnout dvě patra krade se u nás... Dole jsem začal cejtit, že to na mě jde, tak jsem asi 10 sekund premejšlela jestli nechám u dveří dítě v kočárku nebo jenom kočár, nebo nákup a kočár... No nakonec jsem čapla dítě a běžela nahoru. Ale u dveří jsem zjistila že mám klíče dole na tašce na rukojeti. Takže jsem se posrala jak Amina. S brekem jsem šla pro všechny ty krámy. A pak jsem ještě musela uklidit barák a vyhodit rohožku. Ale ta úleva prvních pár sekund byla obrovská.

mrcifouskrákavý (Pá, 24. 12. 2021 - 20:12)

seru já sereš ty sereme všici houvna smradlaví

Maťa (Pá, 24. 12. 2021 - 12:12)

Zažila som dlhú cestu lietadlom pri ktorej som si to chcela užiť, no ono by to zas až taká hanba nebola, lebo personál sú profíci zvyknutí na kdejaké požiadavky a je vidieť, že sa od nich vyžaduje milé a ústretové správanie. Letela som cez oceán a chcela som si dať liečik na spanie, no vedela som ako to môže dopadnúť, preto som sa tomu bránila, no nakoniec som si povedala, prečo nie. Rozhodla som sa, že pôjdem naproti zážitku, že oslovím letušku, poviem jej, že mám občas problém s nočným pomočovaním a poprosím ju, či mi nevie pomôcť nejakou nepremokavou podložkou na posteľ. Mala som kabínu, čiže tam sa na noc robilo lôžko, ráno sa človek môže osprchovať, tak som do toho šla. Prišla letuška, milá baba, nejaká Thajka a síce so zvláštnym pocitom, hanbila som sa (príjemne ma to vzrušovalo), ale vybalila som na ňu moju prosbu. Čakala som, že bude zaskočená, no vôbec ju to nerozhodilo. Stále so mnou komunikovala s úsmevom, veľmi slušne a bolo vidieť, že je rozhodnutá mi pomôcť. Odišla, no o chvíľu sa vrátila a doniesla nejaký igelit. Ustielala mi ho, no nepáčilo sa jej, že to bude v noci šušťať, a že ma to bude rušiť, tak sa mi prihovorila, veľmi milo, že ten igelit mi nedá, lebo prvoradé je, aby som sa vyspala a pokračovala, že aj keď sa mi nehoda stane, poradia si s tým a ja si z toho nemám nič robiť, proste za každých okolností to bude v pohode. Bola fakt veľmi láskavá. Chvíľu sme sa ešte rozprávali, snažila sa navodiť príjemnú atmosféru, aby som sa nebála noci, aby som nemala strach z nehody. Uistila ma, že ráno príde a všetko bude v poriadku. Ešte sa opýtala či mi môže nejak inak pomôcť, či mi to môže nejak uľahčiť a bolo vidieť, že je trochu v rozpakoch, no nakoniec mi ponúkla, že ak chcem, tak ma príde v noci zobudiť, aby som išla na toaletu, alebo skontrolovať, či je všetko v poriadku, lebo ak niečo, sú voľné kabíny, tak by som sa mohla presťahovať do suchej postele. Poďakovala som jej, že je veľmi láskavá, že svojim správaním mi moju situáciu veľmi uľahčila. Bolo vidieť, že jej to dobre padlo. Potom mi popriala dobrú noc, krásne sníčky a pripomenula mi, že za každých okolností bude všetko fajn, že najpodstatnejšie je, aby som sa pokojne vyspala. Ešte raz mi popriala dobrú noc a s úsmevom odišla. Svojou láskavosťou mi naozaj pomohla a vedela som, že sa vyspím do ružova a bola som zvedavá ako to dopadne, lebo liečik som si dala a zapila som ho riadne. Tú noc som nehodu nemala, ale som si istá, že aj keby som sa pocikala, tá letuška by to vyriešila s obrovským pochopením, milo a s úsmevom. Šťastné a veselé všetkým.

Natka (Pá, 24. 12. 2021 - 17:12)

Taky ti přeji šťastné a veselé vánoce.

Scatter (Pá, 24. 12. 2021 - 03:12)

Moc se těšíme Naty si naše zlatíčko.

Natka (Pá, 24. 12. 2021 - 00:12)

Omlouvám se že jsem tady dlouho nic nepsala ale balíme se na dovolenou na Zanzibar. Ráno odlétáme, takže když se mi tam něco povede tak o tom ráda napíšu. A pevně věřím že nějaká ta nehoda do plavek bude.

Marek (Pá, 24. 12. 2021 - 01:12)

Natko ty jsi taková stálice a doufám že se už dnes nebo zítra dočteme super nehody.

Petr (Pá, 24. 12. 2021 - 00:12)

To doufám že bude nehody do plavek jsou skvělé. Ale taky by jsi mohla zkusit v letadle, i když by to asi bylo drsné. No uvidíme hlavně se nám s něčím co nejdříve ozvi.

Natka (Pá, 24. 12. 2021 - 11:12)

Děkuju za takové krásné zprávy. A jsem ráda že jsem tu stále vítána. Ale v letadle radši né.

Scatlover (Čt, 23. 12. 2021 - 23:12)

https://motherless.com/search/videos?term=scat&size=0&range=2&sort=date je to tak, tohle mít doma jsem nejšťastnější muž na světě

Scatter (Čt, 23. 12. 2021 - 23:12)

Ty jo chlap co bude mít takovou pokakandu bude fakt šťastný muž, už teď mu závidím

Petr (Čt, 23. 12. 2021 - 23:12)

Já taky.

Maťa (Čt, 23. 12. 2021 - 22:12)

Priznávam, že málinko bi asi som, lebo predstavovala som si už kde-čo :-), no ešte som to neskúšala, ale lesba nie som. Priznávam aj to, že mať nehodu pred lesbičkou bolo niečo neuveriteľné, bolo to čarovné.

Reklama

Přidat komentář