Reklama

přistiženi při souloži

Autor diskuse
rip

Stalo se vám,že vás vaši přistihli při souloži.

Pavlína (Út, 28. 12. 2021 - 00:12)

Každý si to rozdal jinde než jen doma v ložnici ať se svojím nebo milencem.
Když jsem byla s kolegou u nás na chatě, protože jsem si tam s ním jezdila po dvacetiletém manželství spestřit život. Když jsme byli v nejlepším, tak se otevřou dveře od chaty a přišel manžel sesvojí milenkou, kterou již měl svlečenou. Neměli jsme si co vyčítat. Jen jsme si řekli pravidla a žijeme společně a každý si užíváme po svém.

Návštěvník (St, 29. 12. 2021 - 19:12)

Ano, tak se má vše řešit, v klídku, nač nějaké nervy. Já mám taky milenku a už chodí klidně k nám domů a nakonec už šukáme ve třech a milenka je u nás skoro víc času než u sebe. Je totiž sama.

Petr (Ne, 26. 12. 2021 - 10:12)

Mě přistihla manželka po našem dvouletém manželství v posteli s její nejlepší dlouholetou kámoškou která po mě zamilovaně pokukovala hned od našeho prvního seznámení. Nakonec to skončilo z mé strany rozvodem protože jsme se tehdy do sebe tak vzájemně zamilovali že jsme už jeden bez druhého nemohli být a klape nám to dodnes.

Návštěvník (So, 25. 12. 2021 - 23:12)

Ok

Tom (Čt, 23. 12. 2021 - 20:12)

No nebylo to přímo při souloži ale má matka mne v patnácti letech přistihla u nás doma jak mi kamarád kouří péro a to byl mazec jako kráva. Potom se mne pořád vyptávala jestli nejsem náhodou teplej a i když jsem jí tvrdil že určitě ne, a že to s tím mým kámošem byl jen takový úlet tak mi to vůbec nevěřila. Pak se u nás doma děli takové věci které jsou snad vidět jen v nějakých psychologických filmech, ale nakonec to vše dopadlo dobře a má matka postupem času sama pochopila že tedy opravdu teplý nejsem. Tak že asi tak. Jinak krásné vánoce a příjemný nový rok přeji všem.

Eva (Ne, 26. 12. 2021 - 10:12)

No a co? Já provozuji sex s kamarádkama i s klukama úplně normálně. Tak z toho nedělejte drama a aféry.

Návštěvník (So, 25. 12. 2021 - 20:12)

Stejně jsem blbnul s kámošem a moje holka se svojí kamarádkou, takže jsme nic neřešili. Šukali jsme i ve čtyřech a různě se prohazovali. Prostě nejlepší pohodička.

Eva (Čt, 23. 12. 2021 - 20:12)

Jsi ženatý, máš děti? Nebo pořád bloudíš mezi pohlavími?

Tom (Pá, 24. 12. 2021 - 10:12)

Ženatý zatím nejsem a děti také zatím žádné nemám. Jinak k tomu bloudění mezi pohlavími mohu jen dodat že jsem snad asi i možná tak trochu bloudil ale nakonec jsem si uvědomil že jsem normální hetrosexuál s běžnými úchylkami. S tím kámošem to tehdy byl jen opravdu úlet, hodně jsme se spolu bavili o sexu a já se zmínil že už bych chtěl zkusit poznat jaké by to bylo kdyby mi někdo vykouřil péro. Slovo dalo slovo a dohoda zněla že napřed on vykouří mne a potom já jeho, ale zrovna jako naschvál se stalo že nás u toho přistihla má matka.

Návštěvník (Pá, 24. 12. 2021 - 10:12)

Mne matka přistihla s manželkou, když jsme byli u ní na návštěvě. Máma jí bytostně nenáviděla. Odešla nakupovat, Měli jsem tak půlhodinky. Jenže ona se vrátila dřív a zastihla nás v tom nejlepším, kdy už nešlo přestat. Tak si prožila naše hlasité orgasmy a můj dálkový výron semene mimo pochvu. Seděla, koukala a plakala. Byla hysterka. Pak nás vyhodila. Vicekrát jsem k ní manželku nebral, protože ani ona nechtěla.

Marta (St, 22. 12. 2021 - 12:12)

Když jsem chodila s nynějším manželem na rande, tak jsme souložili na různých místech. Někdy v autě, jindy v přírodě nebo pokud nebyly rodiče doma, tak u nás.
Jednou jsem vzala klíče od kadeřnictví kde jsem pracovala s mojí mamkou. Když jsme byli v nejlepším a oba nazí a souložili jsme v křesle, tak se otevřeli dveře a přišla moje mamka s bráchou uklízet. Co vám mám říkat dostali jsme oba na holou řemenem na ostření břitvy a pak se mamka uklidnila a vše jsme si vysvětlili a Honza mohl spát u nás.

Jenda (Pá, 19. 11. 2021 - 14:11)

Mě přichytila, když mi bylo 19, holka s kterou jsem chodil, jak šukám jinou holku se kterou se znala. Reakce byla taková, že ji odstrčila a pustila se do toho taky, jenže tamta se nedala a začaly se skoro prát. Sklidnil jsem je, že jako proč se spolu perou, místo aby si udělali dobře obě. Tak jsme spolu vydrželi chodit ve třech skoro 4 roky, než si ta moje našla jiného a mě zůstala do dnes ta, co jsem ji tenkrát šukal a udělal jsem dobře. Je s ní pohoda život, nic moc neřeší a nehrotí, co jiného si přát. Když k nám přijede její sestřenka, tak dáme trojku, prý co na tom je špatného.

Pavel (Pá, 19. 11. 2021 - 13:11)

V létě jsme šli s přítelkyní souložit do jedné stodoly na seno kousek za vsí. Měsíc svítil a tak otevřenými vraty bylo vidět i uvnitř. Když jsme měli za sebou druhou ejakulaci, tak jsme oba usnuli. Po nějaké době slyšíme hrozné vzdechy, tak jsme pozorovali a ani ne deset metrů od nás souložil jeden ženatý chlap ze vsi s mladou holkou. Když už jsme to nemohli vydržet a začali se smát, tak ten chlap jak byl sebral pár věcí, nechal tam holku a utekl. Ta se tomu také smála a přiznala, že si chtěla s chlapem jen užít, protože jí za to nabídl peníze.

Návštěvník (Po, 15. 11. 2021 - 06:11)

Je rozdíl mezi náhodným přistižením a záměrným šmírováním. Již jsem zmínil, že nám do manželského sexu "zasahovala" tchýně. Mě to moc nevadilo. Ať se matka podívá a potěší, ale manželka to hlavně zpočátku nesnášela. Nedokázala se odvázat a styk jsme buď nedokončili, nebo byl nedokonalý. Jednou, když manželka usnula, jsem za ní zašel a zeptal se co mám udělat, aby nás nerušila. Vyčetla mi že bydlíme v jejím bytě, děláme si potěšení a ona, že tím trpí, protože ho nemá. Netroufl jsem si jí vyhovět hned, ale slíbil jsem jí, že při nejbližší příležitosti to napravíme. Když manželka ráno odešla do práce, sama mi hupsla do postele a promrdali jsme půl dne. Byla lepší než manželka. Od té doby její "kontroly" ustaly, ale musel jsem jí být k dispozici kdykoli to šlo.

Jiří (Ne, 14. 11. 2021 - 23:11)

Možná, že to bude jako již někdo uváděl a asi se to stalo ve více případech.
S přítelkyní jsme jezdili při randění na takové malé parkoviště kousek od silnice. Přítelkyně při souloži byla vždy vzrušená a dost křičela. Někdo šel kolem a myslel si, že ji tam znásilňuji a zavolal policii. Ty přijeli s majákem a obklíčili auto. Když jsme jim vysvětlili, že máme rande, tak se omluvili a odjeli.

Viktor (Po, 15. 11. 2021 - 21:11)

Podobný příběh se nám před lety stal, když jsem ještě randil s dnešní manželkou. Také jsme souložili v autě kousek od nějaké chaty. Bylo to v létě, měli jsme stažené okénko a manželka také děsně křičela né!né!né! , tak ten chatař si též myslel, že ji znásilňuji a přiběhl s topůrkem na sekeru a křičel ty hajzle nech ji nebo tě zabiji. Když viděl, že se ke mě tulí, také se omluvil a jen řekl také jsme byli mladí.

Návštěvník (Ne, 14. 11. 2021 - 23:11)

Aktivní blbec je horší než živelní pohroma !

Martina (Ne, 7. 11. 2021 - 19:11)

Vím, že se budu opakovat, ale dnes ráno k nám přišel syn do ložnice a mi se ho všimli až když lezl k nám do postele. Divil se co dělá, tak jsme mu řekli že se milujeme.

Návštěvník (Ne, 7. 11. 2021 - 20:11)

Kolik mu je?

David (Pá, 5. 11. 2021 - 11:11)

Jednou jsem přišel dřív domů a manželka měla v ložnici dva chlapy.

Reklama

Přidat komentář