Reklama

Kdy jste se naposledy pokakali

Alena (St, 15. 12. 2021 - 22:12)

Tak toto se může stát opravdu každému. Já jsem se narodila s nervovou poruchou a proto jsem už od mala na vozíku. Zvykla jsem si na něj a je to v pohodě ale zdraví lidé si ani neumějí představit jak to máme těžké. Protože třeba já tím že mám špatně ty nervy tak od doby kdy začnu potřebovat tak mám tak maximálně 5 minut což není tak málo času pokud nemáte ten vozík protože je to pomalé lec kde se zaseknete neprojedete. A potom když už se někam dostanete tak nemají záchody pro handicapované. Ale abych napsala taky nějakou nehodu stalo se mi že jsem byla na pracovní víkend v Karlových Varech, když už jsem se chtěla vrátit na hotel tak mě chytla potřeba, řekla jsem si že na hotel to nevydržím tak se vrátím do té firmy po chvíli hledání když už potřeba sílila jsem našla záchody, ale zrada byly zamčené s lístkem že klíče jsou na recepci tak jsem se zase vrátila na recepci, ochotná paní mě dala klíč a já už spěchala na záchod otevřela jsem dveře a už jsem měla záchod na dosah jenže každý vozíčkář vy jak je těžké si na ten záchod sednout. Takže už jsem to fakt držela na krajíčků zvedla jsem se z vozíku a už se přemisťovala na záchod. Jenže jak jsem vypjala všechny síly abych se zvedla tak mi to začlo lítat do kalhotek. Celá zkroušená jsem šla vrátit klíč ale paní byla v pohodě. A nikdo na ulici se mi ani neposmíval. Ale u mě je to tak vždy protože u žen se to odpouští a tím že jsem na vozíku tak dvojnásob. Pokud chcete nějaké moje další příběhy ráda napíšu mám jich víc než dost, ale jestli ne tak nebudu obtěžovat. Hlavně mě prosím nelitujte to totiž slýchám každý den několikrát.

Pulec (Pá, 17. 12. 2021 - 04:12)

A co pak teď Wendy byla si čůrat nebo kakat a máš kalhotky a klidně napiš na [email protected] nebo [email protected] rád ti o sobě povím vše a pošlu i foto jak vypadám

Lucina (Čt, 16. 12. 2021 - 16:12)

Přidávám se k těm, co ti skládají poklonu. Zírám, jak tohle dokážeš ustát. Já bych se asi zbláznila. Mě to stačilo i na cestě mezi poli, kde jsem byla jen já s mazlavou hromadou v kalhotách a notným smrádkem okolo, abych z toho byla vedle. Tvá situace je děs už jen na představu. Vědět, že je to ztraceno, že ses pokadila kousek od záchodu, že si do toho budeš muset sednout - brrr, ani si nechci představit, jak se to musí tím sednutím všude rozmašírovat - a pak v tom ještě strávit cestu domů nebo na hotel. Se mnou by to asi švihlo.

Standa (Čt, 16. 12. 2021 - 13:12)

Dobrá, lítost tedy ne, tím se nikomu fakt moc nepomůže, ale poklonu složit dovol. Musíš být hodně silná žena. Akorát nechápu, proč na cesty ven nepoužíváš plenky. Kamarádka je lékařka a zrovna tohle je situace, kdy by ti je napsala bez váhání. Pět minut může být sakra málo i pro zdravého. S tím mám z dřívějších dob taky své zkušenosti.

Scatter (Čt, 16. 12. 2021 - 03:12)

Jaké pak litování, naopak máš můj obdiv beruško že i pracuješ to mi vyrazilo dech, samozřejmě že moc, hrozně moc uvítáme všechny tvé zážitky. Bylo by mi ctí se o takovou princeznu starat, budu se moc těšit na další příběh a když do toho zahrneš i své pocity budu moc rád.

Alena (Čt, 16. 12. 2021 - 21:12)

Děkuju za takové milé přivítání. Jsem ráda že jste všichni v pohodě a jinak jak jste tu psali ano pracuji a jde to docela v pohodě. Jako ze začátku to pro mě bylo těžké ale postupem času jsem se s tím srovnala a beru se jako normální člověk. Jinak někdo se tu taky ptal proč nenosim plenky, samozřejmě je občas nosím ale není mi to moc příjemné. Jestli někdo bude chtít napsat nějaké moje starší nehody, tak klidně napíšu.

Petr (Čt, 16. 12. 2021 - 21:12)

Určitě napiš i starší nehody budeme rádi. A kolik ti je let kočko.

Alena (Čt, 16. 12. 2021 - 22:12)

Takže je mně 22 let. Jinak napíšu tedy dvě nehody. Jinak jak jsem psala že je to tak 5 minut není to vždy někdy je to třeba i 10 minut ale to už je maximum co vydržím. Jela jsem autem, abych předešlá otázkám ano mám speciálně upravené auto a můžu řídit jak už jsem psala snažím se žít normální život i když to jde těžko. Takže jela jsem tím autem a začala jsem potřebovat viděla jsem že benzinka je kousek a v pohodě to vydržím no dojela jsem tam samozřejmě chvíli to trvá než vystoupíte ale času bylo dost no došla jsem dovnitř byla to taková starší benzinka viděla jsem jen pánské a dámské záchody, ale říkala jsem si že asi bude na těch dámských toaleta pro vozíčkáře s hrůzou jsem zjistila že není tak jsem se vrátila k autu, ale nebylo kam si zajít. Naštěstí v autě vozím pleny tak jsem si je s těží navlékla a už to do nich jelo, takže jsem seděla v autě celá pokakaná. Musela jsem v tom být tak půl hodiny smrad byl i přes plénu drsný ale alespoň to zůstalo v té pleně. A druhá nehoda byla taková která se normálním lidem nestane prostě jsem byla v restauraci a už jsem měla zaplaceno jen jsem dopíjela a měla jsem potřebu na záchod ale úplně minimální jenže jak mám špatně nervy tak ona ta potřeba už asi byla větší nebo nevím a najednou z ničeho nic se mi to začlo valit do kalhotek no hrůza hned jsem z restaurace vypadla v sedě jsem si to pěkně rozmatlala a potkala jsem dost lidí ale jak jsem psala asi tím že jsem na vozíčku jsem se nikdy nesetkala s negativní reakcí.

Scatter (Pá, 17. 12. 2021 - 03:12)

A míváš nehody i úmyslné, vklidu doma třeba jako zdejší holky, které si to vlastně užívají? Takhle jsou to spíše ne zrovna situace po kterých by asi někdo zrovna toužil, ikdyž tvé pocity bych rád znal, kdyby si je více rozvedla. Abych řekl pravdu co bych dal za takovou kočičku a spoustu kluků tady jistě taky, hezky tě přebalovat a starat se :). To máš vlastně ještě dobrý oproti holkám co trpí inkontinencí, ty opravdu už nehrají o čas a když to přijde nemužou udělat nic, udělá se vše samo. Některé to berou jako nevýhodu, ale za mě, co bych za takovou holku dal.

Alena (Pá, 17. 12. 2021 - 07:12)

Tak určitě to můžu popisovat konkrétněji, já na to úplně talent nemám ale zkusím to. A já vlastně nevím, braním se tomu pocitu že si to užívám ale už to tak asi bude. Ale naschvál doma jsem to ještě nepustila tak to můžu zkusit. Jenom u mě je problém že to sprchování jde fakt dost těžko.

Scatter (Pá, 17. 12. 2021 - 10:12)

To věřím beruško a proto je tolik kluků co by s tou očistou holce rádi pomohli :))), ale to tě asi nepřekvapuje. Ono je to jako droga, většinou je nejtěžší překonat zábrany a udělat první krok, jak do toho už holka spadne tak z 99% si to zamiluje a už to jede :))

Standa (Pá, 17. 12. 2021 - 10:12)

Hele pokud sama nemáš potřebu se z toho vypsat jako třeba nedávno Lucka, tak se na to vykvajzni. Budeš hledat jak to napsat a výsledek bude, že si akorát někdo bude leštit cajk při představě, jak ses mazala v hovnech. A to mi zrovna v Tvém případě nepřipadá úplně OK. Ale je to na Tobě.

Návštěvník (Pá, 17. 12. 2021 - 00:12)

To je všechno hezký, ale pořád je to hrozně obecné...jelo do kalhotek, valilo se to...stále jen "to", můžeš ty potřeby psát konkrétně?

Standa (Pá, 17. 12. 2021 - 09:12)

A co bys chtěl aby tam psala? Ten termín, že to "jede ze zadku" je náhodou hodně trefný a vystihuje situaci, kdy se z tebe nekontrolovatelně hrne lepkavá řídká matlanina a během pár vteřin seš zesraný jak batole.

Návštěvník (Pá, 17. 12. 2021 - 12:12)

No to je snad jasné z toho předchozího příspěvku ne? Prostě jak to vypadalo...jede ze zadku nevystihuje nic, konkrétní je až to "lepkavá řídká matlanina", ale ne vždycky je samozřejmě takové. Stolice je vždy jiná a originální, někdy tuhá někdy říká, jednou je hovno světle příště tmavé, i tuhé je měkké nebo tvrdé malé nebo velké, i samotný počet se liší.

Standa (Pá, 17. 12. 2021 - 13:12)

Sory, ale kdo se někdy doopravdy posral proti své vůli, tak si pod tím spojením "jede ze zadku" dovede docela dobře představit, že se nemluví o tuhé stolici. Tu zvládneš udržet.

Návštěvník (Pá, 17. 12. 2021 - 17:12)

Žádnou stolici neudržíš donekonečna, ikdyby byla ultra pevná, tak tělo má omezené možnosti a tím spíš, když ona uvádí slabé svalstvo. To, že pevné hovno z kalhotek šlo vyklopit tu v historii najdeš několikrát. A to hlavní je, že sice se jí stávají nehody, ale to neznamená, že kadí jen do kalhot.

Petr (St, 15. 12. 2021 - 22:12)

Rád si tu něco přečtu, je to takové netradiční ale alespoň tu bude zase něco jiného. Kolik ti je? A máš přítele? A nějak speciálně vybavený dům?

Alena (St, 15. 12. 2021 - 22:12)

A hnedka dva příspěvky to jsem ráda že jsem tu chtěná a hned ti odpovím. Je mi 20. Teď nemám přítele protože vztah s holkou na vozíčku je těžký. Teď bydlím sama takže je to někdy těžké ale bydlím v rodinném domku v přízemí a nademnou bydlí rodiče takže mi hodně pomáhají. Ano mám to tam speciálně vybavené, dostala jsem na to příspěvek od státu, mám tam speciální záchod, sprchu, atd.

Scatter (Čt, 16. 12. 2021 - 03:12)

Dnes budu bedlivě sledovat dění tady a těšit se až napíšeš :* konečně holka, wow, na to tu každý čeká jak na smilování, jsme tu jen pro tebe princezno.

Reklama

Přidat komentář