Reklama

Existuje Bůh?

Rakato (Út, 7. 12. 2021 - 22:12)

“Ve světě rozmanitých smrtelných bytostí jsou perly pomíchané s rybíma očima.” (Li Hongzhi)

Rakato (Út, 7. 12. 2021 - 22:12)

„Hle, přijdu brzy a má odplata se mnou, abych odplatil každému podle jeho skutků. Já jsem Alfa i Omega, počátek i konec, první i poslední.“ (Zj 22,12)

Rakato (Út, 7. 12. 2021 - 22:12)

“Dařilo se mu až po smrti – dostal se do pekla a tam úspěšně složil zkoušky na ďábla.”

Rakato (Út, 7. 12. 2021 - 22:12)

“Nemohu být hodný. Cthulhu to neschvaluje.” (sektář Tonek Jagoda)

Rakato (Út, 7. 12. 2021 - 22:12)

„Když se doba špatná, hibernuji.“ (Ebenezer „Burma“ Grünwald)

☮✌ korkokluk (Út, 7. 12. 2021 - 21:12)

Kdo ví, jak to je s božími chodidly?

Rakato (Út, 7. 12. 2021 - 00:12)

„Jedna ku dvěma tisícům, že Ježíš o adventu zase nepřijde!“ (majitel sázkové kanceláře Gülsen Dincöz)

Věra (Út, 7. 12. 2021 - 20:12)

Rakato, ty skunku, proč nejdeš častěji na Cinkali byste?

Libor (St, 8. 12. 2021 - 23:12)

Rakato se bojí, že by dostal tzv. "na piču".

. (Čt, 9. 12. 2021 - 00:12)

Souhlas. Tady si může házet citáty, které téměř nikoho nezajímají.

Návštěvník (Ne, 5. 12. 2021 - 13:12)

Zkopírováno od Libora.T......Včera dopoledne jsem nechal ženu v lázních a vydal se na pouť do okolí. Cílem bylo navštívit zbytky rozbořeného kostela a nový kostel hned nedaleko. Tři kilometry odpočinkové chůze, pak doleva a další kilometr do vesničky na úpatí kopců. Ještě před ní mě vítá na malé vyvýšenině roztomilá malá kaplička pod statnou památnou lípou. Neobvyklé, zvlášť skvostné místo s lavičkou a dalekými rozhledy. Udělám několik fotografií a na chvíli spočinu v klidném rozjímání. Uvnitř kaple je soška Panenky Marie a několik dalších předmětů . Je neskonale nádherná, její téměř živý pohled proniká uzavřeným sklem. Zvláštní okamžiky. Naprosto nečekaně ji oslovuji...ty jsi tak krásná, pár vteřin propojení a chci odejít dál. Pozorujinajednou, že nechci odejít, že zde ještě chci nějaký okamžik setrvat. Podobných míst jsem navštívil stovky, zde se odehrává cosi neobvyklého a výjimečného... hezky tady ochraňuj vesničku a já zase někdy přijdu...pronesu ještě a jsem na odchodu dál do vsi..... tak si mě otevři....najednou vnímám tuto větu, nebyl to hlas z vnějšku, ale hlas uvnitř mého já. Obracím se ke kapličce, ten hlas byl mladý, ženský, jako by přímo odtud. Překvapen hledám způsob jak otevřít skleněnou výplň. Jde to. Nyní vidím vše, co je uvnitř v plné nádherně. Pocit, který nelze slovy vyjádřit......pohlaď si mně ozve se....pohladím Panenku a v těle se mi rozlije hřejivá energie neskutečné lásky. Nevnímám okolí v tomto okamžiku jako by vše zmizelo, najednou se nekontrolovaně rozbulím, láskou? Bolestí? Co se stalo nechápu. Nevím, jde to samo a nejde to dlouhé minuty kontrolovat ani zastavit. Nakonec se mi uleví a jsem schopen pokračovat dál. Potkám místní stařenku na jedné zahrádce před domem a zeptám se na kapličkou nahoře.....to pane je už tam skoro sto let od roku 1922, ale ještě za komunistů tam zahynula holčička,odtud ze vsi, nějaká Marika, bylo jí tehdy 9 let, tam uhodil blesk a říká se, že ji tam lidi občas vidí a slyší její pláč. Je to velmi požehnané místo a čtyřikrát do roka je zde mše se zpěvy.....mám až husí kůži, mířím do nedalekeho kostela, v jehož areálu se nachází další kaple s Panenkou Marií, vyhlášené místo, kde se stávají zázraky vyléčení. Místo je obklopeno množstvím cedulek s děkovnymi texty. Ano, výjimečné místo. Cítím to. Ale uvnitř mám neopakovatelný silný zážitek z místa nad vsí, který vše ostatní převyšuje. Do této chvíle jej ještě nejsem schopen vstřebat zcela. Vím, že se tam chci vrátit. Musím...Cítím to tak...

Návštěvník (Ne, 5. 12. 2021 - 15:12)

Celý mariánský kult, stejně jako ostatní démonské svody, má velký význam v testování, zda věřící skutečně miluje Pravdu. Je totiž nesporným faktem, že celý mariánský kult je z hlediska Písma neslučitelný s Pravdou. Mariánský kult se tedy setká s přízní všude tam, kde lidé hledají nové alternativy k Pravdě, což jsou tedy vždy lži.

http://odkrytelzi.cz/mariansky-kult-kult-panny-marie-kralovna-nebes-regina-coeli/

Návštěvník (Ne, 5. 12. 2021 - 06:12)

Hohobojoho

Velvyslanec (Ne, 5. 12. 2021 - 00:12)

A příroda je dílem Boha samotného ;)
Bůh stvořil všechno a dal zákony, podle kterých všechno funguje. Proto i nevěřící nemají výmluvu, protože Boží ruku je možno vidět v Jeho stvoření od počátku světa .... Rakato akorát ber na vědomí, že satan předstírá, pouze předstírá jakou má moc. Lže svým ,,lidem" protože i oni sami naráží na to že křesťané - ti skuteční, ne ti co si na ně hrajou - mají moc která přesahuje tu satanovu. Mají moc od samotného svrchovaného Boha který řekl ,, Hle dal jsem vám moc šlapat po hadech a po štírech a po veškeré moci nepřítele, tak že vám v ničem neublíží " , naštěstí mnozí to zjistili a byli zachráněni. Bůh zachraňuje i lidi, kteří pracují pro zlého, jak dobrý Bůh to je...taky aby ne když za nás nechal zemřít vlastního Syna na kříži. Každý z vás může přijít k Bohu, stačí prostá víra v Krista jakožto Božího Syna a pokání z vašich hříchů, stačí říct prosím Ježíši dej se mi poznat, přijď do mého života a prosím odpusť mi každý hřích...jak prosté ;)

Rakato (Ne, 5. 12. 2021 - 21:12)

Ježíš v poušti satanovi věřil (že je schopen splnit, co nabízí), a já mu také věřím. A pro boha byl satan dobrý parťák, viz kniha Job. Takže proč satana odstrkovat, ba dokonce pomlouvat? -----------------------------------------------------
Co to tady plácáš za nesmysly? Křesťané žádnou moc nemají, žijí stejně jako ateisté nebo pohané, umírají na stejné nemoci a mají stejné problémy. A ideologicky jsou křesťané ubožejší než ateisté, protože uvěřili nepodloženým a nedokázaným nesmyslům. (Což se ovšem v menší míře nevyhýbá ani ateistům, viz např. koministická a nacistická ideologie.) ------------------------------------------- Kde mám bubínek?

Kejser (Ne, 5. 12. 2021 - 21:12)

A moudrý promluvil jsa netoliko byl opatrovníkem svým jenž Ďáblovi lil svou krev do chřtánu,by dobrodiný navenek hlásal to Rakato jest syn Boží s posloudnicí v míze sluji

Návštěvník (Ne, 5. 12. 2021 - 00:12)

Hezky jsi to zhanobil.

Návštěvník (So, 4. 12. 2021 - 22:12)

Rakato mi připomíná frajera, který si přečetl Svět motorů a pak dělal blbce z celé hospody, protože nevěděli, kolik koní má nový Moskvič.

☮✌ korkokluk (So, 4. 12. 2021 - 22:12)

To nevím ani já.

Návštěvník (So, 4. 12. 2021 - 22:12)

A vo tom to je.

Reklama

Přidat komentář