Reklama

Skupinový sex

Návštěvník (Ne, 17. 4. 2022 - 06:04)

napiš a mužeme pokračovat.. [email protected]

Milado, (Čt, 6. 1. 2022 - 16:01)

Rozhodně bez ochrany a dovnitř, antikoncepce je normální, bez toho to nejde.

Návštěvník (Čt, 6. 1. 2022 - 15:01)

Skupinový sex má pro muže jednu výhodu. Může se vymluvit, že už byl.

Eva (Ne, 2. 1. 2022 - 16:01)

Tak jak jste se prošukali přes svátky? Naštěstí se oteplilo a tak jsme vyrazili celá naše banda na naši chatu. Vzali jsme i ty, co jim už bylo 15 a od 28. do dnes 2. jsme si byli hromadně nevěrní a šukali každý s každým. Ale to bych tady psala stále to samé dokola. Tak hezký rok 2022 s kupou šukání a povolené nevěry.

Návštěvník (Ne, 26. 12. 2021 - 07:12)

C

Návštěvník (Ne, 19. 12. 2021 - 18:12)

Aby kluk šukal kluka do zadku, to se většinou při skupinovém sexu nedělá. Vždy to je každá s každým, i třeba s dětmi, ale záleží jak se předem každý domluví

Dan Staš (Po, 6. 6. 2022 - 15:06)

S dětmi je to docela často, když se o to začneš zajímat, najdeš po opatrné diskuzi a pak seznámení na to manželské páry. Je fajn si to zkusit na výměnu

Návštěvník (Ne, 19. 12. 2021 - 17:12)

Šel jsem do toho s přítelkyní a její kamarádkou. Už tam bylo dost lidí a tak jsme se přidali. Věnoval jsem se lízání jedné moc hezké blondýny, když jsem ucítil, že je něco jinak. Otočil jsem se a jeden kluk mě šukal do zadku. Zažil jsem to od holek s připínacím penisem, ale živého ne. Abych nebyl za idiota, tak jsem ho nechal a dál jsem se věnoval blondýně. Udělal se do mě a nechal si ho očistit od blondýny, kterou jsem lízal. Nakonec jsme do ní oba zasunuli. On samozřejmě do jejího zadečku. Dávali jsme ji pěkně zabrat. Poté jsme vystřídali ještě další holky, až jsme už skoro nemohli. Ale nádherně jsme si tu akci užili a holky byly taky nadmíru spokojené.

Návštěvník (St, 15. 12. 2021 - 13:12)

A myslíš, že to všichni chápou? Prostě se to pro někoho musí napsat.

Šárka (Út, 7. 12. 2021 - 08:12)

Jezdíme parta kluků a holek na prodloužený víkend na jednu chatu skvěle zařízenou do Jeseníků. Někteří už jedou ve čtvrtek ráno dovezou tam zásoby jídla pití a hlavně chatu skvěle vytopí. Vyhřejou saunu , vířivku a nachystají co je potřeba k zdárnému průběhu akce. Ostatní přijedou během pátku. Minule se nás sjelo devět ,pět holek a čtyři kluci. Podmínkou je HIV test negativní a holky to už je na každé samé antikoncepce. Mezi všemi jde nahota stranou tak že všichni chodí po domě nahatí a taky se tam neberou žárlivé scény. V pátek odpoledne když jsou kluci ještě při síle se pořádá soutěž střik semenem na dálku. Na konferenčním stolku je měřítko až do 160 cm. ale za ním ještě kus kartonu kdyby se podařilo některému nadrženci vystřiknout dále , to už tady bylo jeden mladý tady hodil střik 2 35 cm to ještě nikdo nepřekonal. Kluci si ho můžou pohonit sami nebo jim ho může pohonit některá z holek , ty výstřiky bývají tak do těch 150 cm. Holky zase mají soutěž čůraní na dálku do sněhu na balkoně . Teď vyhrála nejmladší z nás osumnáctiletá kočenka čapla si a prsty roztáhla pysky a krásným obloukem přečůrala celý balkon až na zahradu to je více jak tři metry daleko. Pak v sobotu je hlavní akce to si dáme nafukovačku do haly před krb 3 x3 metry velkou froté prostěradlo a tam si všichni posedáme ,poleháme a nejprve si dáme hru erotické dostihy tam se plní erotické úkoly a až se rozjedeme do té správné nálady tak jde soutěž stranou a začíná ten pravý odvaz. Souložíme jak to situace nabízí , dělají se i jiné sexy aktivity až do noci . Občas se někdo jde najíst napít a pokračujou dále. Večer máme ještě společnou večeři teď to byly steaky z lososa přímo z farmy od jednoho z účastníku a k tomu hranolky s oblohou ze zeleniny každý si nabral kdy chtěl a kolik chtěl. Skotačili jsme až do brzkých ranních hodin. V neděli jsme posnídali bábovky a různé jiné dobroty ale ta poslední dobrota se už od rána pekla v kachláku v troubě , byl tam v celku se pekl dvanáctikilový krocan. Vesměs všichni účastnici byli po sexy noci už tak vyšťaveni že jsme společně pouklízeli a postupně se vykoupali a oblíkli a čekali na oběd. Když jsem brala prostěradlo z nafukovačky tak bylo vidět že se kluci činili sám flek ale asi i kolky tomu trošku přidaly ale pračka to zvládne hlavně jak jsme si užili.Krocan se podařil byl dozlatova upečený k tomu zeleninový salát , to byla zlatá tečka za krásným víkendem . Všichni se už těší na další akci která ne sebe nedá dlouho čekat.

Přesně (Čt, 16. 12. 2021 - 09:12)

ten samý text se tu v minulosti objevil na jiné diskuzi a pod jiným jménem.Děláš si určitě legraci,viď?

Návštěvník (Čt, 9. 12. 2021 - 14:12)

Já sám, jsem na podobné párty nebyl. Už jsem tady popisoval, jak to dopadlo s jiným manželským párem. Špatně. Manželku jsem na takovou akci vzít nemohl. Ne, že bych žárlil, ale ona měla brzy hodně silný a vyčerpávající orgasmus a pak už nemohla. Říkala, že je to proto, že mne miluje. Tak by se mohlo stát, že by byla rychle hotová a pak by se musela dívat jak já skáču s kytky na kytku a to by jí určitě vadilo.

Návštěvník (Čt, 9. 12. 2021 - 13:12)

A to tam jste už někteří v péru a nebo jen tak že se znáte? Ono ne každý unese, jak si sexuje s jiným nebo jinou.

Návštěvník (Út, 7. 12. 2021 - 08:12)

Šárko. Moc hezky jsi popsala vaše erotické radovánky, až jsem z toho dostal hlad, protože ty jsi taky skvělá gurmánka. Víš, že i jídlo je v životě potěšením. U mě máš jedničku s hvězdičkou.

Karel (Ne, 5. 12. 2021 - 21:12)

A co takhle s opicema v ZOO?

Návštěvník (Ne, 5. 12. 2021 - 20:12)

Někdo pořád opisuje komentáře, je to vůl nebo kráva

Honza (So, 4. 12. 2021 - 05:12)

Mému žaludu je nejlíp v ustech ženy.

Návštěvník (Pá, 3. 12. 2021 - 19:12)

Jednou jsme s manželkou zkusili společný sex s jiným manželským párem. Ona byla maličká a zamilovala se do mne. On, též malý a o mojí manželku se hodně zajímal. Manželku jsme museli opít, aby souhlasila. Pak jsme se svlékli. Jeho penis byl malý a když jsem si sáhl do ní, pochvu měla taky malou. On mi vjel do manželky, ale ta se na mne celou dobu dívala a kroutila hlavou, jako, že nebude. Já se do ní nemohl zpočátku dostat a když povolila, tak jsem tam byl na půl žerdi. Ona byla hned hotová a další orgasmy následovaly. Za chvíli chtěla přestávku. koukali jsme na naše drahé polovičky. Ti dva stále mrdali a zbytečně. Nakonec mu manželka cukla a přitáhla si mne a pak koukali oni, na náš bouřlivý sex. Jeho manželka mne oplakala a tím to skončilo. Od té doby jsme se nesetkali.

Návštěvník (Pá, 3. 12. 2021 - 17:12)

neboj po rozcodu vytécz

Návštěvník (Ne, 17. 4. 2022 - 06:04)

poraďte ale jak to říct dětem,to musí něco znát.

Reklama

Přidat komentář