Reklama

znásilnění

Marie (Pá, 9. 6. 2023 - 13:06)

Karle ty jsi nasilnik?vzrusuje te to?jestli jo tek se prihlas na leceni,neubizis zadne holce.

Návštěvník (Pá, 9. 6. 2023 - 12:06)

Já jsem nikdy na ženy netlačil a většinou musela vyjít iniciativa od nich, abych s nimi měl pohlavní styk. Jednou jsem našel v parku znásilněnou i zmlácenou, údajně opakovaně, třemi cizinci snědé pleti . Chtěla abych jí pomohl na nohy a doprovodil jí domů. Tam mne poprosila abych jí vykoupal a ošetřil. Když jsem jí uložil do postele, řekla že to chce i ode mne.

Marie (Pá, 9. 6. 2023 - 12:06)

Ja jsem byla znasilnena synem,nechtela jsem,kopala,kousala ale nakonec zasunul,jenom mi prijde strasne divne ze i kdyz jsem nechtela a branila se ta stejne jsem byla mokra tak ze vklouzl jak nic a ja necitila zadnou bolest,jenom ten vzrusivy pocit ze souloze,potom se vystrikal me na bricho a utekl do pokoje,nemluvime o tom,nemuzu se mu podivat do oci,nedokazu to.

Karel (Pá, 9. 6. 2023 - 12:06)

To píše nějaký úchyl, kterých je tady plno. Takový, který píše třeba o sraní ženských a nebo o tom jak se sám posrává. Ať žijí Bohnice.

Marie (Pá, 9. 6. 2023 - 12:06)

Proc si myslis ze jsem uchyl,jsem matka a stalo se to,ale ty asi nebudes v poradku kdyz sem lezes,proc sem lezes,proc te to zajima,jsi nasilnik co si ho honi pri cteni????

Návštěvník (Pá, 9. 6. 2023 - 12:06)

Nechci tě vyvádět z omylu, ale znásilnění synem se stávají.

Sandra (Pá, 27. 1. 2023 - 20:01)

se bývala narkomanka spadla jsem do toho s ex vodil chlapy sem byla znásilněna ani nevím kolikrát a kolik jich bylo pak to už dělala za fet sem v 19 pokusila zabít sem skončila na jednotce intenzivní pak v léčebně odvykačku díky neziskové organizaci mám žloutenku C a nejsem jediná dejte jsi pozor život není legrace

Romana (Pá, 27. 1. 2023 - 19:01)

mě dali léky do pití a a nahrávali to na 6 let je poslali a to byly kamarádi nejsem schopna mýt sex vztah nejsem schopná navázat Adelo ty jsi se jenom styděla mě to dali na net

Jitka (Ne, 12. 3. 2023 - 16:03)

A kam ?

Anděla (Pá, 27. 1. 2023 - 15:01)

V 18 letech na takové soukromé akci jsem se děsně opila, že mi kámoška odvedla do chaty a položila na pohovku spát. V noci jsem se probudila, byla jsem celá svlečená do naha, semeno jsem měla jak v pochvě, tak na břiše i mezi kozama. Kdo z party mi takto zneužil nevím, protože, když jsem k ránu trochu vystřízlivěla, tak jsem se oblékla a dospala to. Ráno když jsem vstala, tak jsem se styděla za to že jsem se opila a nechtěla jsem ještě mít větší ostudu, protože možná jsem mu v té opilosti dala sama a zaspala jsem to.
Vím, ale od kluků, že říkají souložit s opilou holkou, že je to hrozné. Teď raději moc nepiji, ale také zatím nemám žádného kluka.

Petra (St, 25. 1. 2023 - 12:01)

Mě otec zneužil v 15 letech. Ve 13 jsem dostala od mamky robertka. Otec otom věděl že ho mám. Ten den zamnou přišel a řekl mě že bych konečně měla okusit ppřádného ptáka a né jen nákou nahrašku. Tehdy jsem měla na sobě tryko a kalhodky. Otec se pak přednou slékl do naha a začal si ho předemnou honit. Během minutky ho měl jak šutr. Pak mě sundal tryko a serval mi kalhodky až mi je roztrhl. Sice sem mu říkala že nechci a aby toho nechal, ale on mě neposlouchal. Ototočil si mě zády pevně mě chytl a zezadu mi vrazil ptáka do kůňdičky. Břečela se a prosila ať přestane, ale on nic. Přirážel a říkal mi ať si zvikám a tak sem držela. Pořád zvišoval své tempo v přírqzech. Pak ho země vytáhl a posyříkal mi žádá a dáreček. Jeho semeno mi teklo po zadečku na kundičku. Pak vstal a aniž by cokoliv řek odešel a já sem zůstala sama celá postříkaná od semene. Když sem to řekla máme, tak mě řekla že od toho holky sou aby je chlapy šoustaly. Takže mě nijak nelitovala. Otec pak za mnou chodil a domáhal se sexu. Nakonec jsem se stim smířipa že mě otec zneužívá. Skončiloto až když jsem se provdala a odstěhovala se.

Kristina (Út, 24. 1. 2023 - 10:01)

omlouvám se za psaní pláču jsem ho milovala

Kristyna (Út, 24. 1. 2023 - 10:01)

ex my přede mnou ojel kamarádku tři dny po rozchodu jsme s kamarádko jeli k němu oblekli jsme sexy nikdy sem nezažila že by se choval povalil kamarádku na zem strhal zní oblečení řekla jsem že mu to udělám aby ji nechal se my smál kamarádka to nakonec ho nechala udělat seděla jsem u postele a musela se dívat dělali všechno už nejsme kamarádky

J (Ne, 1. 1. 2023 - 04:01)

Jednou večír jsem přišla dost utahaná s práce. Ještě jsem zvádla udělat 14 letému synovy večeři. Pak jsem mu řekla že jsi du lehnout, že zadnešek jsem toho měla dost. Osprchovala se a nahá jsem šla do ložnice. Lehla si, přikryla a zachvilku jsem byla tuhá. Manžel chodí na noční a tak jsem byla v ložnici sama. Ve spánku jsem najednou ucítila jako kdyby mě někdo píchal. Byla jsem tak mimo že jsem si myslela že je to prostě sen. Otevřela sem oči, peřina odkrytá a vté tmě jsem uviděla siuletu může a cítila Penis jak do mě přiráží. Myslela jsem že je to manžel a řekla jsem mu prostě, miláčku jsem z práce unavená. Ale začínala jsem být trochu vzružená. Najednou jsem uslišela syna. Mámi ještě chvilku. To mě probralo úplně. Rozvířila jsem lampičku a uviděla nahého syna s ptákem ve mě a přirážel. Řekla jsem mu že se zblázdnil, co kdyby přišel otec a načapal nás tu. Ale byla jsem tak tozdělaná a hlavně jsem věděla jakej má penis. Opčas jsem mu ho zahlédla když si ho honil, atak jsem ho prostě nechala. Výce sem roztáhla nohy a užívala si jeho ptáka. Pak se najednou zapřel, vrazil mi ptáka co to šlo a už jsem cítila jak mě jí plní. Ještě domě párkrát vrazil a lehl si namě cítila sem jak mu pomalu ochabuje a nakonec mu vyklouz ven. Pak vstal a odešel. Já jsem se přikryla a spala jsem dál se semenem mezi nohama. Ráno když jsem se vzbudila a zahlédla mokré prostěradlo a ucítila mokro mezi nohama, mě to teprve došlo co se vůbec stalo. Syn využil mé únavu a prostě mě znásilnil. Když syn ráno vstal, vynadala sem mu že tohle si nesmí kemě dovolovat aby mě zneužil. Řekla jsem mu, že pokut uvidim jaký koliv náznak, nebo se mě dotkne, že mi vlepí takovou že si to budu dlouho pamatovat a řekne to tátovy a ten mě zmaluje prdel. A to co se stalo ať hodně rychle zapomene.

Návštěvník (Po, 6. 12. 2021 - 08:12)

Já když jsem se nalil a okradli mne o peníze i doklady, tak to policajty nezajímalo. Ani protokol nesepsali. Jen to přijali a nic s tím nedělali.

Návštěvník (Po, 6. 12. 2021 - 08:12)

Já když sem se ožral a stáhli mi kalhoty tak sem s tim nemoh nic dělat. Všichni mě očumovali a ostudu sem měl jen já.

IF (Po, 6. 12. 2021 - 04:12)

minulý týden se mi něco stalo, zajímalo by mě, jestli by to bylo bráno jako znásilnění...byli jsme na punkovým koncertě a já to přehnala s pitím a usnula.Zdálo se mi, že mě tam někdo bere zezadu a ptá se jestli beru prášky, já nějak prostě odpověděla, ríkala jsem si, že je to přece jenom sen,ale když jsem se probudila a měla rozepnutý pásek, pár kluků si mě dost prohlíželo a fotili si mě... je pravda, že jsem byla tak na mol, že nevim, jestli to byl sen nebo ne, ale chtěla bych vědět, jestli by to bylo znásilnění?podle definice znásilnění jo, protože je to využití bezmocnosti osoby se bránit pohlavnímu styku,ALE STEJNĚ SE RADŠI PTÁM...PROSÍM NAPIŠTE MI SVŮJ NÁZOR

Návštěvník (Po, 6. 12. 2021 - 07:12)

Samozřejmě,že je to znásilnění,nedala si k souloži či pohlavnímu styku souhlas a využili tvého momentálního stavu,stačilo zajít to oznámit na policii, ti by zajistili vyšetření u lékaře.

Návštěvník (Po, 6. 12. 2021 - 07:12)

Jenže oni jí jenom obnažili a fotili. K penetraci a souloži nedošlo, ani k agresivnímu fyzickému kontaktu. Co by měl lékař hledat? Navíc byla opilá, moc si nepamatuje a nezávislí svědci také nejsou. Policie by to smetla ze stolu.

Návštěvník (Po, 6. 12. 2021 - 12:12)

Přečti si to ještě jednou,píše,že ji někdo bral zezadu a ptal se jestli bere prášky,ty myslíš,že ho snad zajímali prášky na tlak?

Reklama

Přidat komentář