Reklama

Cinkali byste znovu klíčema?

Návštěvník (Pá, 3. 12. 2021 - 22:12)

Tak ono Spd volí spíše právě ta spodina. Vzdělaný člověk se jim spíše vyhne obloukem.
U Aladina je to potvrzující pravidlo. Navíc je to zbabělec, který se odmítá očkovat a věří hloupým teoriím, že mi to sebere duši, nebo mu dají do těla čip.

Bořek (So, 4. 12. 2021 - 02:12)

A řekl bych,že smrdíš jak latrína,co mám na chalupě,cítím to i přes monitor,ty chytráku.

aladin (So, 4. 12. 2021 - 03:12)

Já bych řekl, že jsi to ty, kdo má velkou šišku v teplácích !!!

Bořek (So, 4. 12. 2021 - 03:12)

To jsem nepsal já,ale nějaký šulin,který se za mne vydává.Jsi ubožák.

Bořek (So, 4. 12. 2021 - 02:12)

Tak hlavně nevím,jak ti vzdělání samo o sobě zaručí,aby jsi neměl klapky na očích,to zaprvé.Za druhé,spd je legitimní strana,jako každá jiná strana v parlamentu,jinak by tam přece vůbec nemohla být.To že hlásá názory a postoje které se ti nelíbí,přece nemůže být důvodem označovat její voliče za spodinu.Je minimálně stranou vlasteneckou,která se snaží hájit české zájmy.A opravdu neshledávám nic moudrého na protěžování politických stran a hnutí,které svým programem a chováním dávají neustále najevo podřízenost nějakým zkurveným zahraničním zájmům a přáním,případně jejich nadřazováním nad zájmy České republiky a českých občanů.To už je vlastizrada,takže takoví ať odsud táhnou dopryč.A za třetí,jen věř dál tomu,že vše kolem očkování jsou jen hloupé konspirace.Víš co se klidně může stát?Tak dlouho se bude mluvit o konspiracích,až to pak najednou konspirace nebudou,ale surová realita,a pak se mohou mnozí divit,že to přišlo,Ty to ale nepochopíš,máš klapky na očích,jsi slepý.

aladin (So, 4. 12. 2021 - 03:12)

Za Hitlera byly Slované považováni za podřadnou rasu, hromadě hlupáků nedochází, že se na tomhle pohledu ze západu vůbec nic nezměnilo !!! Ti co tvrdí, že patříme na západ jsou jen nepřátelé Slovanů !!!

ShabbaTot-Jahoda (So, 4. 12. 2021 - 04:12)

no a Hitler zase čerpal z ideologie herennrasse nastolenou Marxem.To Marx nenáviděl podřadné národy a členil člověka na nadčlověka a podčlověka neschopného revoluce proletariátu.Zmiňoval se hlavně o národech Balkánu,Skotech z hor ,Slovanech a negrech z Afriky.Slovo negr použil Marx,já toho hnusného rasistu pouze cituji.Jedno mají tito hnusní rasisté společné...stejně jako nenávidí podřadného člověka,podčlověka untermesch,tak nenávidí Žida ,Žida nežádnoucího v Lebensraum,Lebensunwerte Leben a ještě Romy.Ty jsi Aladin ze stejného hnízda jako oni a každý den to zde dokazuješ....No a my normální a slušní lidé s antisemitskou a rasistickou nenávistí nebudem nic mít.

sardanapal (So, 4. 12. 2021 - 20:12)

Re. na 4.12. 4:42 -++++++++++++++++++Největší prdel je to , že K. Marx byl také žid ...

ShabbaTot-Jahoda (Ne, 5. 12. 2021 - 04:12)

Marx a Lenin u mě Jahody Židé s malým ž....jenže to i spousta Čechů jako kolaboranti a vlastizrádci ,to jaký je člověk nerozhoduje jeho původ ale to jak se chová a Marx.Lenin a Gotvald včetně Stalina a všech rudých vůdců byli masoví vrazi a nepřátelé lidstva.

aladin (So, 4. 12. 2021 - 04:12)

Zase Jahodo mluvíš s cesty !!!

Jarka (So, 4. 12. 2021 - 14:12)

"z cesty"

ShabbaTot-Jahoda (So, 4. 12. 2021 - 05:12)

ne nemluvím!To ty jsi urputně zaťatý ve svém rasistickém antisemitizmu,já ne!!

Bořek (So, 4. 12. 2021 - 03:12)

Tak to zase nesouhlas,s někým slovanstvím jdi do prciny,na to se nehraje.Jen třeba takoví Poláci jak na nás s Hitlerem šli,o Rusácích ani nemluvě.

aladin (So, 4. 12. 2021 - 03:12)

A copak nám tak zlého udělali ??? Ekonomika byla perfektní i když ten slavný západ na nás vyhlásil nevyhlášené embargo na vše co šlo !!! Všichni měli práci, měli kde bydlet, neexistovali lichváři (Lichváři se svým obětem smějí do očí i před soudem), ani exekutoři, stát nedovolil nikomu, aby si vzal půjčku, kterou by nemohl splatit !!! V případě splácení byl stanoveno životní minimum, aby rodina ekonomicky netrpěla !!! Nikdo jim nezabavoval jejich majetek !!! Vy všichni, co sem píšete to přece víte !!! Tyhle ponižující sračky nám přinesla západní DEMOKRACIE !!! Zavíráte před tím oči a nebo se díváte jinam, pokud nejste ti, no na tomhle srabu profitují !!!

aladin (So, 4. 12. 2021 - 01:12)

Je neuvěřitelné, že hned TŘI Návštěvníci jsou stejní hlupáci !!!

Návštěvník (So, 4. 12. 2021 - 02:12)

Jsi hloupý čurák.

Návštěvník (Pá, 3. 12. 2021 - 22:12)

Co chceš, nemá ani středoškolské vzdělání.

ShabbaTot-Jahoda (Pá, 3. 12. 2021 - 18:12)

Aladine meleš a nevíš o čem.U takového viru jako je covid-19 je jediná obrana kolektivní stádová promořenost...ti první to šeredně odskáčí ,ti druzí již méně a tak to pude samospádem až do uplného vyhnití viru,neb generace nakažených se bude sčítat a každá z nich bude proti virů více odolná.Očkování jakoukoli vakcínou a ruského Sputniku se to týká také,očkování je booster a umocňovač kolektivní imunity a díky vakcinaci toto vše pujde rychleji a hlavně bez zbytečných ztrát na životech .Jenom v mém okolí co znám lidi s nákazou ,tak neznám ani jeden případ,aby tit lidé skončili v nemocnici na JIP a to jsou proočkovaní pouze dvakrát.Vše na nemocenské doma s mírnýma příznakama a pokud někdo z očkovaných skončí v nemocnici,neskončí na na vir jako v první vlně nákazy,ale s virem neb lidé mají i chronická onemocnění jako diabetes a co já vím ještě.A i kdyby skončili v nemocnici,jako očkovaní mají lehčí průběh a snášejí to lépe.A to je veřejnost proočkovaná pouze dvakrát.Co si asi myslíš že bude následovat,až bude proočkovaná 10-20 x?!!Uvažuj...to bude již generace která bude nákazu snášet jako chřipku,zápal plic angínu a to zhusta doma,doma,doma !Jako běžné onemocnění virozy!Já tomu všemu dávám tak 3-6 let a celé to vyhnije do ztracena.Jenže anktivisté antivaxeři jako je Cynik a Admon Aeronetu a ty Aladin lakují společnost lží,že není východiska,řešení a ůniku a záměrně tvrdí,že se s tím nedá nic dělat...je to záměr jak destabilizovat společnost,svobodu a demokracii a způsobit beznaděj a nedůvědu v demokracii a svobodu svobodného zřízení Státu.No,....daří se vám....bohužel pro ty neočkované na JIP a v márnicích.Stát ale tímto přichází o obrovské peníze a bude se bránit.Tak,abyste nebyli překvapení!Jo a co se týče mě jahody,tak já jsem již dvakrát voočkován a pudu jak to bude možné i po třetí a pak po čtvrté a pak zase a zase.Budu tak připraven na výbornou až to svinstvo dostanu,protože to dostane prostě každý,uplně každý a není před tím úniku.Kdo bude očkován a s imunitou ,bude se tomu smát.Kdo nebude,bude bit a to si v případě civid 19 teda za rámeček nedá"!!!

Cynik - realista (Pá, 3. 12. 2021 - 14:12)

Rozhodně stojí za přečtení: "ODBORNÁ ANALÝZA ZPRÁVY FDA, NA JEJÍMŽ ZÁKLADĚ BYLA SCHVÁLENA APLIKACE VAKCÍNY COMINARTY (PFIZER) PRO VĚKOVOU SKUPINU 5-11 LET V USA", https://cz24.news/odborna-analyza-zpravy-fda-na-jejimz-zaklade-byla-schvalena-aplikace-vakciny-cominarty-pfizer-pro-vekovou-skupinu-5-11-let-v-usa/

aladin (Pá, 3. 12. 2021 - 17:12)

Tahle zpráva je pro hloupé Američany a také pro hloupé Evropany, včetně Jahody !!!

Reklama

Přidat komentář