Reklama

ROMOVÉ - žijí tu s námi

Miluna (Út, 30. 11. 2021 - 15:11)

Asi se budeš divit že to napíšu ale teď bych potřebovala naopak sexuální pauzu.Já už Sergeje nezvládam.Chce to po mě denně a to už prostě neni takový.Mě to připadá už jak nějaká povinnost a nejsem stroj.On si dá něco přírodně na podporu testosteronu a je z něj jak nynfoman a pak by se skoro hádal když nechci.Takže teď to spolu máme takhle trochu blbý i sexuálně.

Návštěvník (Út, 30. 11. 2021 - 16:11)

Miluško. Ta moje taky nechtěla každý den, protože měla naprosto vyčerpávající orgasmy, kdežto já to potřeboval několikrát denně a bez podpůrných prostředků, přesto jsme spolu přes padesát let. Chlap se holt musí umět uspokojit sám. Jinak covid a to, co s tím naši mocní vyvádějí, je opravdu největší současný i globální problém. Nenech se udolat prosťáčky, že tomu tak není. Tvoje příspěvky jsou velice moudré a aktuální, a moc rád si je čtu. Jsi chytrá holka, která dobře ví, která bije a já ti fandím.

Miluna (Út, 30. 11. 2021 - 17:11)

Moc ti děkuju za to co si napsal.Po pravdě nevim kde se ve vás chlapech tak vysoká potřeba bere? O sobě sem si dřív taky myslela že mam vysokou potřebu sexu ale na něj nemam a koukam že bych neměla ani na tebe a ani na Aleška jak kdysi psával jak často to potřebuje.Bohužel Sergej nevim proč ale vůbec si to sám dělat nechce.Nějak si odvykl a to je problem.Když vidí že se mi nechce tak mi hnusně řekne jestli si to má jít udělat na hajzl a čeká že řeknu že ne.Kdybych řekla že jo tak ho to urazí.

Návštěvník (Út, 30. 11. 2021 - 17:11)

Není nic jednoduššího, než že ho uspokojíš rukou a ústy. Udělaj to tak, aby se mu to líbilo. Jinak je egoista. Já to po manželce nikdy nechtěl, pokud nechtěla sama. Chlap který miluje, udělá pro ženu co jí na očích vidí, včetně odříkání si, nechtěné soulože.

Miluna (Út, 30. 11. 2021 - 18:11)

Musim napsat že škoda že neni jako ty.On si to už celkem vynucuje a odmítání ho uráží.Pak říká kraviny že jestli bych odmítala Vasila a tyhle blbý řeči.Mam tyhle kecy od něj kdykoliv když nechci.A to si dovolim odmítnout jen jeden den po nějaký době.Někdy i uráží že se ze mě děla frigida a takovýhle blbý kecy.Už mě to někdy sere ve dnech kdy to moc nepotřebuju jako tyhle dny.A on bere antidepresiva takže mu moc udělat rychle nejde a kolikrát tou pusou a rukou to trvá půl hod až hodinu než ho udělam.A když je to pak každej den tak už je to otravný.

Návštěvník (Út, 30. 11. 2021 - 18:11)

Jednou si ta moje nechala předepsat antikoncepci, která byla tak účinná, že odmítala souložit, dokud jsem jí nepřesvědčil, že jsem stopro spolehlivý a ona to svinstvo přestala brát. Můj "celibát" trval půl roku a musel jsem vydržet. Jinak všechny děti se narodily na její přání a na první dobrou. Pak devět měsíců svobodného napouštění její rozkošné vaničky a těšení se na miminko. No a šestinedělí, jsem si zase nevrznul. Takový je život gentlemana.

Miluna (Út, 30. 11. 2021 - 18:11)

Achjo, když tě čtu tak tvojí závidim že si ohleduplný.Proč zrovna já mam smůlu na netolerantního:-( ...A to sem si za celej měsíc dovolila tak 2x říct že nechci.Nechce se mi ani dneska.Venku hnusnej vítr,v bytě chladněji,radši bych ležela v klidu a spala ale bude nahánět zase.

Návštěvník (Út, 30. 11. 2021 - 18:11)

Bohužel už jsem sám se svými vzpomínkami, odešla mi do nebíčka. Miluji jí stále, ale neváhal bych učinit šťastnou i jinou, což si přála i ona. Říkala: "Škoda, aby takový materiál zahálel." Jenže v její nemoci jsem jí to nechtěl udělat. Láska se neprojevuje jen sexem, ale tím, že s tím druhým cítíme a chceme aby byl šťastný za všech okolností.

Miluna (Út, 30. 11. 2021 - 21:11)

Ráda bych ti nějak pomohla.Ráda budu tvoje kamarádka jestli chceš? Musí ti být smutno?

Návštěvník (Út, 30. 11. 2021 - 21:11)

Ááááá Miluna větří kořist.

Návštěvník (Út, 30. 11. 2021 - 20:11)

To je moc hezký a dojemný, co píšeš. S tím ale u Miluny narazíš na zavřená vrata.

Návštěvník (Út, 30. 11. 2021 - 20:11)

Nepotřebuji Milunu. Jen s ní konverzuji.

Miluna (Út, 30. 11. 2021 - 21:11)

A jak si dlouho sám? A jak dlouho mě znáš?

Návštěvník (Út, 30. 11. 2021 - 22:11)

Už jsou to dva roky a pořád jí vidím i slyším a věřím na duchy. Pochopitelně, že je mi smutno, ale mám své metody jak žít v souladu s ostatními. V podstatě tě neznám, jen pár pro mne nic neznamenajících pomluv zde. Vím jen, že jsi nešťastná, vím proč, a chápu tě. Přátelství beru, ale pokud si někdo myslí, že jsem kořist, tak se mýlí. Nejsem. Jako chlap sice stále funguji, ale nehodlám, jako stařec, komplikovat život mladé holce. Jsou prostě hranice, které jsou pro mne nepřekročitelné. Pod šedesát nejdu. Kromě manželky oplakávám i několik milenek, které byly o dost starší než já. Všechno moc fajn ženský. Jinak už jsem zde byl, pod jiným nickem, a i tehdy jsme si rozumněli.

Miluna (St, 1. 12. 2021 - 06:12)

Já už sem si vzpoměla kdo si.Jen nick už si nepamatuju ale už vim.Tak sem teď překvapená že i dnešní situaci vidíme stejně.A si jeden z mála kdo to tady chápe.Víš já už si začínam připadat jako někdo označenej před osumdesáti lety.Strašný kam tohle spěje.Teď tady koukam a chci ještě spát.Sem vzbuzená kvuli dětem jak vstávaji do školy.Kluk mě zase vytočil.Chodí pozdě spát,spí denně kolem 4h a pak zaspává a nebo usne než odejde z bytu jako dnes.Musela sem tam na něj letět že proč neodchází a on tam spal s kapucí na hlavě.Ani nevim jestli stihl vlak:'( ..Sem ze všeho už nervozní.Včera už mi bylo chvíli psychicky zle.Kašli tady na ty anonymy co ti píšou za kraviny o nějaké kořisti atd..Holt nějaký věci vnímáme i přes věk podobně tak si pak rozumíme tak se nenech otrávit.

Host (St, 1. 12. 2021 - 07:12)

I já jsem ranní ptáče, protože i já mám doma (pacienta) syna, o kterého se musím starat, včetně buzení do práce. Jinak ale dodržiji životosprávu a pět hodin spánku mi bohatě stačí. Teď musím běžet nakoupit obživu. Tak čau.

Návštěvník (Út, 30. 11. 2021 - 22:11)

Nic z toho, co jsi četl, není pomluva, na to pozor.

Návštěvník (Út, 30. 11. 2021 - 22:11)

Jestli píšeš pravdu o sobě tak by jsi si měl zřejmě přečíst i pravdu o Miluně, nalistuj aspoň pár let zpátky. Jestli si ji s někým nepleteš.. Protože Miluna rozhodně není nešťastná. A dej si bacha co píšeš, ona nechápe a brzy přijde sprcha. Nebo se zasmějeme.

Návštěvník (Út, 30. 11. 2021 - 21:11)

Dlouho asi ne, ale neboj, až tě pozná a nebo si přečte historii tak ochladne.

Návštěvník (Út, 30. 11. 2021 - 16:11)

Největší vtip měsíce

Reklama

Přidat komentář