Reklama

ROMOVÉ - žijí tu s námi

Návštěvník (Po, 29. 11. 2021 - 11:11)

Huráá

Návštěvník (Po, 29. 11. 2021 - 11:11)

Jdeme na 3 vakcínu

Návštěvník (Po, 29. 11. 2021 - 10:11)

Musíte kopírovat? Kdo chce, tak si vše najde.!

Návštěvník (Po, 29. 11. 2021 - 08:11)

„Nemocnice Na Homolce se zcela distancuje od vystoupení zaměstnankyně nemocnice na demonstraci proti opatřením týkajících se omezení šíření nemoci Covid-19. Vyjádření zaměstnankyně je jejím soukromým názorem, nikoliv vyjádřením Nemocnice Na Homolce. K uvedenému Nemocnice Na Homolce konstatuje, že se jedná o nepravdivé a smyšlené výroky, kdy je nutné uvést, že zaměstnankyně pracuje v Nemocnici Na Homolce na marginální pracovní úvazek a není a nikdy nebyla součástí týmu zdravotnických pracovníků pečujících o covid pozitivní pacienty v Nemocnici Na Homolce,“ napsala redakci webu Manipulátoři.cz mluvčí nemocnice Martina Dostálová

Samotná Mirka Nováková podle webu vyvracejícího dezinformace šíří na sociálních sítích řadu lží a polopravd. Například, že za epidemii španělské chřipky mohlo očkování, přestože v té době žádná vakcína proti chřipce neexistovala. Sdílela také dezinformaci o údajné epidemii infarktů v nemocnicích. Veškerý obsah své facebookové zdi v posledních dnech zablokovala pro uživatele, které nemá v přátelích.

Návštěvník (Po, 29. 11. 2021 - 08:11)

Tihle covidteroristi se chytí jakékoliv informace, která je pro jejich protivakcinační teorie vhodná. A zabíjejí tím další lidi

Návštěvník (Po, 29. 11. 2021 - 07:11)

Takže se otočím na podpatku, nasadím úsměv a snažím se toho dalšího chudáka uklidnit. Opět si vyslechnu další neuvěřitelnou historku jak a kdo za to může, že se nenechal naočkovat a mezi tím si připravím vše co je potřeba….
Během dalších několika dní marného boje o kvalitní nádech, už leží napojený na dýchacím přístroji. Klidný, uspaný, absolutně podřízený ventilačnímu režimu.
>Tak hlavně že neztratil svobodu.<
Manželka volá snad 5x denně, pláče a neustále chce slyšet, že to bude dobrý…, všichni příbuzní se dožadují léku, který pravě jejich blízkého zachrání a ….OUHA …..on žádný takový neexistuje??? ,, Cože ? Vždyť na internetu psali …….” A nastává další vysvětlování a vyvracení nesmyslných ,,zaručených” informací.
Pak nastane útok, ,,tak když vy ho tady nevyléčíte tak ho převezte jinam…….”
>Proboha ! A kam???? Kde ho asi tak budou chtít? < Bleskne mi hlavou.Dochází místa, přístroje i naše síly. Některá standardní nemocniční oddělení o počtu 20 lůžek udržují chod, už jen třeba ve třech sestrách. Ne každý to po předchozích vlnách vydržel. Ty holky nevědí co je dva dny volna.
Přestaňte už řešit blbosti a pomozte nám. Alespoň tím, že neustále nebudete na sociálních sítích sdílet a množit nesmyslné a nepodložené zprávy. A kdo ještě můžete, běžte se naočkovat.
Třeba budete mít štěstí a ještě to stihnete. Budu Vám držet palce.
Nepomůžete tak pouze sobě a svým nejbližším, nám zdravotníkům ale i vašim dětem a vnukům. Nechci vůbec vidět do jakých dalších dluhů se náš stát díky této zbytečné vlně dostane.
To všechno jsme si mohli ušetřit!!!
Děkujeme všem, kteří nejsou sobci , všem těm, kteří ještě přehodnotí a dokážou změnit svůj přístup a pomohou❤️
PS: Nebudete muset hledat výmluvy

Návštěvník (Po, 29. 11. 2021 - 06:11)

Pro neočkovaný. Docela zajímavej názor.
Kdyz jsem pred lety videl dokument o zakladateli Svetoveho Ekonomickeho Fora (mimochodem tam jezdi temer vsichni statnici ekonomicky vyspelich zemi a hltaji jeho predstavy), Maxu Schwabovi a jeho vizi o Novem Svetovem Radu, rikal jsem si, ze je to jen pomateny dedek a sci-fi. Bohuzel, dnes je to vse realita a hlavy statu spolu s Big Pharmou to prevadi do praxe. Pro ty co nevedi o co jde...v novem usporadani sveta, budou ti bohati jeste bohatsi (budou vlastnit vse a o vsem rozhodovat), lide nedosahnou na movite majetky a budou jim pronajimany, hotovost prestane existovat, budou karty se socialnim kreditem (podle toho jak bude dotycny poslouchat), zmena ekologie (omezeni vyroby), elektroauta, omezeni spotreby, robotizace prumyslu (mene pracovnich mist)...z toho plyne i snizeni poctu lidi. Kdyz se ho ptali, co s lidmi, ktreri nebudou mit praci, odpovedel, ze budou doma na nepodminenem prijmu a pocet lidi by resil napriklad kontrolovanou porodnosti (sterilizaci). Jen dodam, ze na zacatku covid nakazy prohlasil, ze je to skvela prilezitost k tomu, tohle vse urychlene aplikovat a opet mu vsichni tleskali. Tolik o NSR...osobne si myslim, ze na nepodmineny prijem pro nezamestnane a ani duchody neboudou penize a VAKCINY leccos vyresi...a mozna i s poctem cele populace...pomalu a postupne, aby nikdo nemohl rict, ze za to muzou. Proto se nepitva a pokud nekdo zemre nekolik dnu po vakcine, uz se to vubec nebere, ze by v tom byla nejaka souvislost. Utvrzuje me v tom i to, jak to perou do lidi pod tlakem, nezakonne, prestoze maji tolik NU a po 6 mesicich 0 ucinnost!

Návštěvník (Po, 29. 11. 2021 - 07:11)

Nechtělo to vzít odkaz, ale taky jsem našla dobrej článek od Jaroslav Turánek. To mě jen přesvědčilo o správné nedůvěře k těmto vakcínám.V článku upozorňuje na jeden zásadní problém v nich. Článek najdete pod textem: Opravdu Peková lže? Tak se podívejme, co říká uznávaný profesor imunologie

Návštěvník (Po, 29. 11. 2021 - 08:11)

Pecková lže, a má máslo na hlavě. Bože, jak jste zabednění a fatálně hloupí !

Návštěvník (Po, 29. 11. 2021 - 08:11)

Peková je zneuznaná, neúspěšná a teď i nasraná, že se nedostala do parlamentu.

Návštěvník (Po, 29. 11. 2021 - 11:11)

Článek je o Turánkovi a ne Pekový!

Návštěvník (Po, 29. 11. 2021 - 11:11)

Na Turánka nemají argumenty,stejně tak jako na Miluny video.

Návštěvník (Ne, 28. 11. 2021 - 23:11)

Tak na fb už dezoláti vyhlašují občanskou válku. Těší se až očkování umřou, že po nich budou mít nemovitosti. Co dodat ... A k tomuto ksindlu se Miluna řadí.

Návštěvník (Ne, 28. 11. 2021 - 23:11)

Lůza no, co dodat, blbá doba.

Návštěvník (Ne, 28. 11. 2021 - 22:11)

Těžký s lidma, kteří nerozeznají fejk od faktů. A nejlepší je jak si ti političtí doktoři po jejich zádech šplhají do politiky. Hnus.

Návštěvník (Ne, 28. 11. 2021 - 22:11)

Jo, ta alternativní komora, co?

Návštěvník (Ne, 28. 11. 2021 - 22:11)

Miluno, Miluno, ty chceš, aby ti Marek Zuckerbergů ten profil zase zrušil?

Návštěvník (Ne, 28. 11. 2021 - 22:11)

Nemáš slova na video které sdílela?

Miluna (Ne, 28. 11. 2021 - 21:11)

Alešku,Otíku,Romčo koukněte mi na profil na to video co sem tam dala teď.

:)) (Ne, 28. 11. 2021 - 20:11)

Ale to Tubošovo video si poslechněte, napřed blOudí jak Godot, pak dělá KRVAVOU revoluci, neví proti komu, a nakonec je chce vypnout lusknutím prstů a nastolit svůj pořádek. A DOBŘE VZPOMÍNÁ NA KOMUNISTY, SRANDA, FAKT.

Reklama

Přidat komentář