Reklama

Přistihl vás někdo při onanii, nebo vy někoho?

Návštěvník (Čt, 23. 12. 2021 - 03:12)

Jestli tě to nebaví, tak to nečti. Listuj si v pohádkách pro děti.

Návštěvník (Ne, 5. 12. 2021 - 06:12)

Kamarádka a už jsem to pustil. Líbilo se jí to

Návštěvník (So, 4. 12. 2021 - 11:12)

V létě jsem dlouho masturboval v lese u rybníka úplně nahý. Pak mi přišly fotky z této akce, na nich bylo úplně všechno. Dokonalá reportáž. U fotek lísteček. "Děkujeme za nevšední erotický zážitek. Maruš a Jaruš." Pak může mít jeden soukromí.....

Návštěvník (So, 4. 12. 2021 - 05:12)

Já jsem se před manželkou honil zcela běžně a většinou jsem jí takto přiměl k souloži.

Milan 19 (Pá, 3. 12. 2021 - 23:12)

Koncem léta jsem jel trochu více pod vlivem alkoholu MHD pozdě v noci a stalo se že jsem zůstal sám v autobuse s jednou ženou na které mě zaujali její velká prsa. Tak nějak jsem dostal chuť jí ošukat a vytáhl jsem z poklopce můj ztopořený kolík a čekal jsem jak ta žena zareaguje. Chvíli na mě koukala dost divně, ale mě to v té době díky mému alkoholovému opojení bylo úplně fuk a občas jsem si ho před ní i trochu pohonil. Na konečné stanici ta žena odešla ale přišel řidič autobusu a nádherně mi ho bez nějakého mluvení vyhulil až do konce. Pak jsme se ještě spolu několikrát sešli, ale nakonec jsem zjistil že nechat se kouřit chlupatou buznou a šukat chlapa od tří dětí do prdele není pro mne to pravé. Z druhé strany zase zkušenost dobrá, ale šukat ženskou kundičku nebo prdelku, nebo vztah se ženou je úplě něco jiného.

Tibor (Čt, 30. 12. 2021 - 06:12)

Taky jsem to zkoušel a měl jakýsi spíše jen sexuální vztah se starším chlapem a uspokojovalo mě to jen do té doby než jsem pak poznal první sex se ženou. Dnes to také beru jen jako dobrou zkušenost a jak píšeš, sex a vztah se ženou je něco daleko citově hezčího a intenzivnějšího než vtah s mužem.

Návštěvník (Čt, 2. 12. 2021 - 17:12)

A jak to mám udělat Chtěl bych ti ho ukázat

Návštěvník (Čt, 2. 12. 2021 - 17:12)

https://photos.app.goo.gl/E1vjLhYxExnvQCY28

Návštěvník (Čt, 2. 12. 2021 - 12:12)

Když mne máma přistihla při onanii, řekla:"Až se vystříkáš, přijď za mnou do ložnice". Ležela nahá na posteli a prstila si kundu tak, abych dobře viděl."No nečum tak. Taky to potřebuju. Aspoň víš, co to dělá se mnou, když tě vidím já, jak si mrskáš čůro, a teď vypadni!" Za chvíli jsem slyšel, že má orgasmus.

Linda (Čt, 2. 12. 2021 - 11:12)

Mě šmíroval nevlastní brácha, když mi bylo 22 a jemu 17. Dělala jsem si to často ve svém pokoji pod dekou a párkrát mi dokonce vlezl do pokoje. Jednou byl dokonce tak drzý, že se mě zeptal, jestli nechci pomoct a podával mi mámin vibrátor. Tak jsem ho šokovala tím, že jsem si ho vzala. Ale moc to nasucho nešlo, tak jsem si nechala přinést i gel. Nechtěl odejít, ale byla jsem tak nadržená, že jsem ho nechala se dívat až do konce. On se přitom udělal taky.

Kristýna (St, 1. 12. 2021 - 15:12)

Bráchu jsem nachytala víckrát, ale jednou jsem přišla dřív ze školy odpadla nám hodina a přistihla jsem bráchu s dalšími třemi spolužáky jak si ho u mě v pokoj honí, byli všichni uplně nazí a jak mě viděli ve dveřích tak mega trapas

Honza (St, 1. 12. 2021 - 11:12)

Mě jednou nachytala kamarádka mé sestry jak si ho honím nad jejima kozačkama. Zavolala na mě segru a společně me nakopali do koulí.

Petr (Čt, 2. 12. 2021 - 15:12)

Mě taky nachytala kamarádka sestry, ale bez nějakého křičení přišla ke mě a jestli chci pomoct a jestli mi to už nějaká holka dělala. Vyjukaně jsem zakroutil hlavou že ne a tak se dala do díla, honila a začala kouřit a v tom přišla sestra, ale nic neříkala a nechala kamarádku dílo dokončit. Kamarádka ale s plnou pusou mého semene přistoupila k sestře, objala ji a začala se s ní líbat a semeno si předávaly a později spolkly. No, koukal jsem na ně až se mi z toho znova postavil. Kamarádka postrčila moji sestru ke mě se slovy, je zase připraven, teď ty. Bylo to tak příjemné, že jsem neprotestoval. Když měla sestra plnou pusu, tak se zase začaly líbat a už si sahaly i mezi nohy a asi se i udělaly. Když jsme sami doma, tak mě obě kouří a já je lížu a obě se spolu hezky milují a dělají si to navzájem a hezky tečou a já lížu a lížu. Sestřinu kamarádku už i šukám, ono se to nedá bez toho vydržet.

Návštěvník (Čt, 2. 12. 2021 - 16:12)

Moc hezký. Trošku mi to připomíná situaci, když jsem si šel ulevit do stodoly, kde se shodou okolností pojímaly na odru dvě macaté selky. Chvíli pozorovaly mé konání, pak slezly ke mě a několikrát mne velice kvalitně vyhonily a vykouřily. Byl jsem z toho tak vzrušený, že jsem pořád mohl a obě jsem dlouho na střídačku mrdal.

Petr (Pá, 3. 12. 2021 - 13:12)

Nejlepší bylo to zjištění, že sestra s kamarádkou se spolu pomilují. Občas jsem slyšel nějaké vzdychání z jejího pokojíčku když se sešly, ale říkal jsem si, že blbnou a nevěnoval jsem tomu pozornost. Teď už se toho i účastním a sestřina kamarádka je moc skvělá a asi s ní začnu chodit. K narozeninám jsem ji dal připínacího robertka, budou si mít s čím spolu hrát.

Honza (Po, 29. 11. 2021 - 13:11)

Pošle mi prosím někdo nějakou úchylarnu. Děkuji. honzacipisek@seznam. cz

Ala (Po, 29. 11. 2021 - 12:11)

najdi si https://photos.app.goo.gl/E1vjLhYxExnvQCY28

Návštěvník (Po, 29. 11. 2021 - 06:11)

Bylo mi dvacetpět let. Věčně nadržený, protože rytmus mého sexuálního nasazení doma, určovala manželka, která nebyla tak náročná a soulože s ní nebyly příliš časté, tak jsem si vypomáhal dosti častou onanií. Stalo se, že jsem při tom byl pozorován, aniž jsem o tom měl tušení. Záhy se přihlásila velice vnadná asi padesátiletá vdova. Popsala místo, čas, situaci i předmět mého konání, (můj penis). Řekla že to zůstane mezi námi, když to udělám znovu a zblízka. Co jsem mohl dělat? Musel jsem se obnažit. Když jsem začal, chtěla si sáhnout a nakonec se ujala díla sama. Zjistil jsem že to umí naprosto fantasticky. Po prvním silném výronu, kdy jsem semeno stříkal hodně daleko, udržela zkušeně penis v erekci, řádně ho ocucala a pokračovala v druhé, delší masturbaci. Když to na mne přišlo přisála se k žaludu a celou dáku vypila a spolkla. Pak si ještě chvíli hrála a znovu navodila erekci. Není od věci, že v průběhu akce měla sama několik hlasitých orgasmů. Hodně jí to bavilo. Od té doby se z nás stali přátelé se stejným společným zájmem.

Linda (Ne, 28. 11. 2021 - 22:11)

Mě šmíroval nevlastní brácha, když mi bylo 22 a jemu 17. Dělala jsem si to často ve svém pokoji pod dekou a párkrát mi dokonce vlezl do pokoje. Jednou byl dokonce tak drzý, že se mě zeptal, jestli nechci pomoct a podával mi mámin vibrátor. Tak jsem ho šokovala tím, že jsem si ho vzala. Ale moc to nasucho nešlo, tak jsem si nechala přinést i gel.

Ala (Ne, 28. 11. 2021 - 20:11)

najdi si https://photos.app.goo.gl/E1vjLhYxExnvQCY28

Reklama

Přidat komentář