Reklama

Cinkali byste znovu klíčema?

ShabbaTot-Jahoda (So, 27. 11. 2021 - 05:11)

no a kdo to asi roztáčí?Kde jsou tyto dezinformace a kdo s tím přichází?Je to proruský Aeronet!Tam se oběvují články o škodlivosti vakcín jiných jak Sputnik V,že tyto vakcíny způsobují rakovinu,mění DNA,jsou plné nanorobotů kteří okusují očkovaného zevnitř,jsou po nich šoky a hlavně že jsou na nic,neb je stejně plno nemocných.A té antisemitské ruské špíny co tam je!

aladin (So, 27. 11. 2021 - 10:11)

Jahodo, ty jsi vážně IDIOT, dneska i ten nejzaostalejší člověk ví, že "vakcína působí, teda kromě škodlivé části, max 6 měsíců a pak "léčivý" účinek mizí !!! Humbuk o kvalitě "vakcíny", placený farmaceutickými společnostmi v USFT, byl vytvořen podle stejného scénáře, jako byl scénář okolo neškodlivosti kouření, financovaný tabákovým průmyslem a stejný humbuk probíhal od r.1985 proti informacím o škodlivosti CO 2, CO a dalších splodin z fosilních paliv, placený ropným průmyslem !!! Opatření proti těmto škodlivinám se díky tomu opozdila o několik desítek let !!! Doufám, v zájmu lidstva, že tahle "vakcínobublina" praskne dřív, než dojde k vyhubení lodstva !!!

ShabbaTot-Jahoda (So, 27. 11. 2021 - 17:11)

s tím sasmozřejmě souhlasím,že učinnost vakcíny je 6 měsíců a protože vod posledního druhého vočkování budu mít vbrzku 6 měsíců,ihned se nechám voočkovat po třetí a pak v létě po čtvrté...nu což....nedá se stím nic dělat,již je to tak!To bych přestal být již za 2 měsíce bezinfekční a protože mám 2x Fajzr,zase to musí být vakcína z USA ,jiná nesmí být a budu zdráv a až mě čínský vir přepadne,tak se mu vysměju,ha,ha,ha,...

aladin (Ne, 28. 11. 2021 - 00:11)

Jahodo, ale to potom není vakcína, ale jenom nějaký podpůrný prostředek s vedlejšími škodlivými účinky pro očkovaného !!! Za komunistů se někdy v roce 1973 až 1976 očkovali třeba kuchařky ve školkách Gamaglobulínem, aby nedostali žloutenku, která tenkrát řádila a nepřenesli to na děti !!! Účinnost a dobu ochany nevím !!! Ale tahle "vakcinace" mi připadá podobně, ale s vedlejšími účinky pro očkované !!! Proč je v té "vakcíně" sajrajt, který způsobuje záněty po celém těle ??? Proč to tam dávají ??? Aby jsme zemřeli ??? Pokud to tak je, ta "vakcína" by měla být zakázaná a zodpovědné osoby a firmy pohnáni k zodpovědnosti !!!

ShabbaTot-Jahoda (Ne, 28. 11. 2021 - 04:11)

každý člověk není stejný,jedná se vždy o originál,ale konspirátoři proti vakcínám a očkováním stavějí své teorie na základě kolektivity.Tj,že každý dostane zánět,každý dostane šok,každý po tom může umřír...prostě uplně každý.Ale to,že jsou lidé 100 % zdraví a že jsou i lidé s chronickým onemocnění oni nechtějí řešit.Hrají na lidskou hloupost věřit každé hlouposti a vychází jim to a proto víc jak 75 % všech co nyní bojují o život jsou neočkovaní .A ti co jsou očkovaní jsou na tom 0 75 % lépe.Nic více,nic méně.Hele Aladin,veř si čemu chceš,mě je to jedno.Já jsem již 2x očkovaný a pudu jak to bude možné na 3 očkování a pak na 4 a klidně jak mě to zravotnictví a jejich ministr nabídne.Je to zadarmo a pomáhá to.A ti co se nenechají chránit,ti budou mít svou karmu a bude jim patřit.Jejich volba,jejich rozhodnutí,jejich důsledky.

aladin (So, 27. 11. 2021 - 19:11)

Jahodo, dej pozor, ať nenastavíš zadek !!!

aladin (So, 27. 11. 2021 - 10:11)

Oprava : lidstva !!!

sardanapal (So, 27. 11. 2021 - 10:11)

Něhajtě tak Kefalín , lodstvo vypluje ...

Návštěvník (Pá, 26. 11. 2021 - 21:11)

Aladine, proč zde dokazuješ, že jsi hlupák. Můžeš na to prosím odpovědět?
Koho jsi vlastně volil? A jaké máš vzdělání? A prosím odpověz tentokrát pravdivě. Možná se tím mnohé vysvětlí.

Návštěvník (Pá, 26. 11. 2021 - 21:11)

Ten kopáč zase jistě odpoví, že je doktor, nebo inženýr :-)
Aladin svou dutou kebulí vždy pobaví.

Bořek2021 (Pá, 26. 11. 2021 - 21:11)

Má učňák a volí SPD.

Návštěvník (Pá, 26. 11. 2021 - 21:11)

Tak tím se mnohé vysvětluje.

26.11. (Pá, 26. 11. 2021 - 18:11)

To má být odvaha? Felčaři ho chtěli donekonečna držet v nemocnici, aby se alibisticky kryli, znáte je, kdyby se jako něco přihodilo. Jenže Zeman se opět nepodvolil – odvážně podepsal revers a odjel na svou chalupu do Lán.

ShabbaTot-Jahoda (Pá, 26. 11. 2021 - 16:11)

a nyní si něco ty populisto z SPD počti na Novinky cz a tam máš grafománii kterou jsem sliboval....at podíl hospitalizovaných ve věkových skupinách podle očkování...graf:Podíl nakažených ve věkových skupinách podle očkování....graf:Podíl pasvientů na JIP ve věkových skupinách podle očkování...tak si to tam počti ty akamurovo populistické ometlo a čum!A proti tomu ty a Admin Aeronetu neustále vystupujete a pomlouváte nejlepší vakcíny z USA jako Fajzr,Moderna a Džonsón....vysledky se dostavují již nyní,ale o tom ty a ,papoušek z Aeronetu nenapíšeš,že očkkování má obrovské výsledky a již nyní chrání společnsot ...kdo to dostane a je voočkovanej na dvakrát má prostě o 75 % lehčí průběh naprosto uplně ve všem !Jseš to vůbec schopen pochopit svým malinkatým ptačím mosečkem?...Anebo prasečím?...Náhodou,prasečí mosečky já žeru neb jsou chutné a navíc prasata jsou docela intelihgentní zvířata,asi bych je meměl urážet a dávat je do roviny s tebou...ty tam máš již duto a konec suché míchy ti chřestí

Cynik - realista (Pá, 26. 11. 2021 - 14:11)

V mém předchozím příspěvku citovaný článek také uvádí:
„Připomeňme, že Ivermektin je jeden z nejrozšířenějších léků na světě s celkově miliardovým užitím u lidí i zvířat a má minimální vedlejší účinky. Patent na Ivermektin vypršel v 90. letech. To znamená, že již není schopen přinášet významné zisky vládám ani farmaceutickým společnostem. Jeho výroba stojí přibližně 0,12 US dolarů za tabletu, což z něj učinilo cenově dostupné léčivo pro rozsáhlé oblasti rozvojového světa. Tento měsíc společnost Pfizer uvedla na trh nový antivirový lék Paxlovid, který podle této bohabojné společnosti prý není pouze nově zabalený Ivermectin. Cena přípravku Paxlovid je 529 USD za jednu léčebnou dávku.“ ----- „......proč by si západní koncerny nechali ujít zisk konkurencí na kterou odkazujes, když mají své léky na své zisky??.Ha,ha a o tom to všechno hlavně jde.Jses rád?“, napsal Jahoda dnes v 9:52… Hovado...Neskutečné hovado.

ShabbaTot-Jahoda (Pá, 26. 11. 2021 - 16:11)

no a ty Ciniku jseš stejný hajzl jako Admin Aeronetu,asi by ti měla policie konečně zavřít hubu a předvolat si tě k vysvětlení.Tak dlouho budeš ty a Admion Aeronetu lhát a magořit veřejnost,až si vás ta karma skutečně najde.

aladin (Pá, 26. 11. 2021 - 17:11)

Jahodo, dokážeš si jen na pár chvilek předstait, že nemáš vůbec žádnou pravdu a ti ostatní, které neustále napadáš, že jsou komunisti a t.d., ji měli !!! Chtěl bych vědět, co potom uděláš ??? Jestli se všem omluvíš za svou nevzdělanost a omezenost a nebo jestli zalezeš někam do nora a tam chcípneš ???

ShabbaTot-Jahoda (Pá, 26. 11. 2021 - 22:11)

nezalezu a nechcípnu nikam a omlouvat se nebudu.Vystrč holou prdel ,zapleskej rukama o půlky,zavrť a zabeč,omluv se všem Židům za své výpady,pomlouvání a osočování,kaj se a styď za svou nevzdělanost a omezenost antisemity a pak možná i já uznám svou vinu.Ale to se nestane neb jsi bolševika ti se jak známo neomlouvají

aladin (So, 27. 11. 2021 - 01:11)

Jsi neuvěřitelný IDIOT !!! Semitům - Chasidům se omlouvat nemusím, neboť jsem proti nim nic nepsal !!! A Sionistům - Chazarům, kteří mají v plánu ovládnout svět a mají na svědomá Covit i "vakcína" se slušný člověk nemůže omlouvat, byl by totiž stejný jako oni, stal by se ze mně vyznavač SATANA, což tobě asi nedělá žádný problém, že ??? !!! Máš plnou hubu křesťanství a při tom se zastáváš SATANISTŮ !!!

Cynik - realista (Pá, 26. 11. 2021 - 14:11)

„Nejlidnatější subkontinent světa používá Ivermektin celá desetiletí. Tvrzení, že škodí lidem, je v této zemi považováno za pomluvu a je nemilosrdně žalováno. Podívejte se, co hrozí indické šéfce WHO za klamání veřejnosti, viz krátké zprávy ZDE. Nyní si projděme dva indické státy, které ukazují celkem jasně, co se děje. Ze série lékařských článků je důležitý tento ZDE, protože obsahuje shrnutí kompletních dat a důležité odkazy. -----

Shrňme celou sérii článků jednoduše. Pokud se podíváte na míru pozitivity testů ve státě Kérala (31 mil. obyv.), tak po zavedení Ivermektinu klesla z více než 25 % na 10 % a zůstala stabilní. Od poslední změny medikačního protokolu, která odstranila Ivermektin, se míra pozitivity zvyšuje. Za necelé dva týdny míra pozitivity vyskočila a v době psaní článku byla nad 15 %, což je nejvyšší hodnota za poslední dva měsíce. Kérala použila Ivermektin jen jako vedlejší lék na těžké případy, začala očkovat na západní způsob a dopadla jako Západ. -----

Uttarpradéš (215 mil. obyv.) poráží všechny ostatní státy (kromě Biháru) s nejnižším počtem úmrtí na covid a infekcí díky včasnému a preventivnímu používání Ivermektinu ve všech rodinných kontaktech. Tento stát má jen 4,9% proočkovanost, což je jeden z pěti nejnižších podílů ze všech států v Indii. Naopak Kérala patří mezi pět nejlépe proočkovaných států. V Kérale je očkováno 70 % občanů starších 45 let a téměř 56 % obyvatel má za sebou alespoň jedno očkování. -----

Dne 15. srpna bylo v Kérale zaznamenáno 18 582 z 32 937 nových případů a 102 ze 417 nových úmrtí v celé Indii. Naproti tomu ve státě Dillí, kde se používá Ivermektin a má téměř stejný počet obyvatel, bylo zaznamenáno pouze 53 nových případů a nula úmrtí. Připomínám, že Uttarpradéš a Kérala mají zhruba stejnou hustotu obyvatel (820/km2). Ve státě Uttarpradéš, který má téměř osmkrát více obyvatel, bylo zaznamenáno pouze 30 nových případů a jedno úmrtí. V USA konečně jedna chytrá hlava udělala srovnání Uttarpradéše s Ivermectinem versus USA s Pfizerem (336 mil, 35 obyv./km2) a dospěla k hodně jednoznačným závěrům (ZDE).“ (https://cz24.news/korporatni-covid-vakciny-a-stredoveke-carodejnice-2/) ----- Jen podotknu, že ta (ZDE) zde v článku rozkliknout a dostat se tak k údajům a studiím, z nichž článek čerpal.

Reklama

Přidat komentář