Reklama

cuckold z pohledu ženy

Návštěvník (Čt, 25. 11. 2021 - 22:11)

A proč by ne , ten můj milence rozkuřuje a on mu to někdy pustí do úst a já trvám na tom aby polkl . Ono je to ponižuje ale zároveň rajcuje .

Návštěvník (Pá, 3. 12. 2021 - 22:12)

Když je chuť , tak je chuť . A po chuti buď jak buď !

Anna (Pá, 15. 10. 2021 - 18:10)

Já se se starým nepářu. Když mi přijde milenec, zeptám se ho. Chceš se dívat a honit, nebo ne. Většinou chce. My mrdáme a on se honí. Většinou ejakuluje dvakrát i třikrát a my si užíváme sex.

Návštěvník (So, 16. 10. 2021 - 08:10)

To mas dobre zarizene.A musi to pak po sobe slizat?Asistuje vam a nebo jen cumi a honi.

Anna (So, 16. 10. 2021 - 10:10)

Jenom kouká, ale když to na něj přijde, tak to oznámí, že už bude a já zaujmu pozici aby se mi mohl vystříkat do pusy a pak mu ho chvilku pokouřím, aby měl erekci. To jediný pro něj udělám a on je mi za to vděčný.

Návštěvník (Po, 18. 10. 2021 - 14:10)

A milenec to do tebe přitom dělá zezadu ?

Návštěvník (Út, 19. 10. 2021 - 08:10)

Praktické , neztrácí se čas .

Návštěvník (St, 24. 11. 2021 - 23:11)

U nás je to tak obvykle .

Sub (Pá, 15. 10. 2021 - 13:10)

Me to ceka pristi tyden. Poprve. Pani si nasla muze, ktery s ni bude sukat po té, co me privazou...citim vzruseni a obavy zároveň.

Návštěvník (Pá, 15. 10. 2021 - 17:10)

Manželka si užije a ty se bát ničeho nemusíš !

Tom (Út, 28. 9. 2021 - 15:09)

Z manzelkou jsme spolu 9 let a ja uz se sestym rokem staram o dite ktere neni biologicky moje.Papirove ano.Ale rika mi samozrejme tati a ja ji miluji jako by byla moje.Tenkrat mela milence ktereho jsem neznal ale ted spi s mim kamaradem tak doufam ze neotehotni.To by mi asi vadilo kdych vedel ci to bude .Nejhorsi je ze ho znam a on si jeste se me utahuje ze mi ten udela prozmenu kluka.Hrozna predstava

Návštěvník (Pá, 1. 10. 2021 - 12:10)

Jestli poskytuješ manželku dobrovolně jinému, musíš dobrovolně nést i následky včetně otcovství nevlasního-vlastního dítěte. Za mlada jsem také posloužil v rodinách, kde manžel už nemohl a žena byla stále potřebná. Parnerky byly starší, takže těhotenství nehrozilo. V jednom případě se přidala i dcera, která se zamilovala. Vůbec jí nevadilo, že jí šukám hlavně maminku. I když jsem si dával velký pozor, zkusila na mne, že se mnou otěhotněla. Byl jsem ženatý a měl vlastní rodinu, takže průser. Hned jak jsem zjistil, že to není pravda, zdrhal jsem z toho vztahu. Naštěstí to bylo inkognito. Když jsme se po letech náhodou potkali, byla už vdaná a sama nestála o komplikace.

Návštěvník (Pá, 1. 10. 2021 - 12:10)

Proč hrozná představa ? Když jí dítě neuděláš ty , udělá ho někdo jiný !

Tom (So, 2. 10. 2021 - 13:10)

Manzelka mela vzdycky milence a vzdy mit bude.Vim ze ji nedokazu z tak malim penisem uspokojit.Navic je hodne dominantni a ja jsem hodne submisivni.A jsem rad ze je semnou.Nemuzu si moc vybírat.A navic ji miluji a nedokazu si predstavit zivot bez ni.Ale neco jineho je se starat o dite ktere beru jako svoje a otec je neznami.Ale prijmout dite ktere ma vlastne praveho otce na blizku ,nevim porad by me to trapilo ze se budu o neho starat jak o vlastního a kdykoliv se to muze provalit a prijdu o neho.Nevim byl by to blby pocit neustale .A navic on by to vsude urcite rozkecal.Doufam ze k tomu nedojde.A on do me jeste porat rype.Ze kdyz budu u toho jak ji bude sukat tak bude vlastne moje a oba se tomu smejou.

Návštěvník (So, 2. 10. 2021 - 13:10)

Nerozkecá. Řekni mu, že pokud bude blbnout, požádáš o určení otcovství a on bude platit alimenty. Pak se můžeš smát ty a manželka bude mít z ostudy kabát.

Tom (Út, 5. 10. 2021 - 13:10)

To mas urcita pravdu ,ale ostudu uz mam ted ja protoze cely vchod vi ze mi muj soused z kterym se znam odmala chodi sukat manzelku kdyz jsem v praci.Parkrat uz jsem je pristihl a manzelka me vzdy posle do vedlejsiho pokoje..A kdybych zacal vyhrozovat tak bych rozcilil manzelku a to nechci.Vim ze jsem trouba ale bohuzel uz jsem takový.A navic mam z manzelkou dohodu kdyz nebudu prudit tam mam jednou tydne sex a obcas mi ho vyhoni.Kdyz budu prej delat problemy tak mam utrum.A manzelka vi ze ji nikdy nezahnu a nikdy si s tak malim penisem nikoho nenajdu.A dost casto mi to vmete ze muzu byt rad ze je semnou a ze ji muzu obcas videt nahou.Je to potvora ale ma pravdu.Kdyz me opusti uz nikdy nebudu mit zenskou a navic ji strasne miluji.Vim ze je na me zla ale umi byt i hodna.Ona vi ze bez ni nemuzu byt a vyuziva toho ale bohuzel jsem submisivní trouba a ona to vi a svoji povahu asi nezmenim

Návštěvník (St, 6. 10. 2021 - 10:10)

To mas aspon dobry ze ti da obcas zasukat.My jsme po letech presli z manzelkou do faze kdy jsem zamceny v PC a na sex nemam narok,ale jsem taky hodne submisivni tak mi to ponizovani vyhovuje a jsme vsichni spokojeni az nato ze bych chte obcas sex ale mam smulu .Za odmenu si ho muzu vyhonit,ale jen kdyz to dovolí milenec a vzy pred nima.Oni se mi smejou jak ho mam maleho a jak snazim a manzelka me jeste popohani ze na moje zbytecne cakani nemaji cely den.Jak se vystrikan ,vetsinou na talirek tak to jak rika manzelka musim spalat.Jinak jak u nas neni milenec fungujem normálně akorad bez sexu.Ale jak prijde milenec role jsou jasne dane a vzdy se tesim co vymyslí jak me co nejvic pred manzelkou ponizit.

Návštěvník (St, 6. 10. 2021 - 10:10)

Já mám sex jen když mu ho kouřím , nebo z manželčiny vaginy vylizuji jeho sperma .

Návštěvník (St, 6. 10. 2021 - 11:10)

Taky mu ho musím kourit.Je to hodne ponizujici ale to ponizeni me brutalne vzrusuje.Manzelka mi jeste tlaci hlavu na jeho penis.Az se udela musim vsechno spapat .Jeho semeno taky z manzelky vylizuju a asistuju pri sexu.

Návštěvník (St, 6. 10. 2021 - 11:10)

Ti dominantní to vyžadují , je potřeba vyhovět nebo ze vztahu utéct . Ale ono to mnohdy dost dobře nejde , je tu jakási závislost .

Reklama

Přidat komentář