Reklama

ROMOVÉ - žijí tu s námi

Mia 22 (Čt, 25. 11. 2021 - 18:11)

Vlka neřeš, to je z jedný dětský říkánky. A nechápu, proč bych neměla být v pořádku. Vánoce budou takový, jaký si je uděláme. Že nebudou trhy je smutný, ale i bez nich se to dá zvládnout.

pozorovatelka (Čt, 25. 11. 2021 - 16:11)

Nerada to říkám, ale psala jsem to tu už hóóódně dávno zpět ,že to tak bude. A všichni, co jsou vedeni v tomto "očkovacím" systému budou dostávat osobní pozvánky na další přeočkování, budou pod tlakem a když se OPĚT nepodvolí - z jakéhokoliv důvodu, tak jim zelená zčervená a hups, jsou na straně svých druhořadých spoluobčanů, proti kterým mnozí z nich tak plamenně vystupovali, hlasitě schvalovali tento systém zvýhodňování očkovaných a neočkovaným přáli spoustu nehezkých věcí a budou hodně překvapeni, co vlastně vůbec nesmí ... Možná máme jednu výhodu v tom, že to vedou takovým tempem, že se snad spoustu lidí ještě vzpamatuje a pochopí, co je skutečně ve hře. Teď ještě schází, aby naši "odborníci" zjistili, že ty protilátky se po očkování snižují na kritickou mez již po - dejme tomu - čtvrtém měsíci ...

Miluna (Čt, 25. 11. 2021 - 17:11)

Tohle jsme právě říkali už před rokem že to spěje k tomuhle ale byli to dezinformace.Co tak čtu tak někteří očkovaní byli nalákáni že jim bude platit dvoj dávka na pět let.A teď se začínaji sekat že v tom nechtěji pokračovat.Tak sem zvědavá kolik jich odpadne na stranu neočkovaných.Někteří očkovaní píšou že rozhodně nechtěji jít na další dávku když maji ještě protilátky.

Návštěvník (Čt, 25. 11. 2021 - 17:11)

Syn prodělal těžký zápal plic. Z nemocnice ho třikrát vyhodili, aby je nenakazil. Málem umřel, Naštěstí obvoďák ho poslal na rentgen, dostal antibiotika a zachránil mu život, ale oficiálně měl covid. Přesto se nechal očkovat. Hned měl několik dní, čtyřicítky horečky. Od té doby si stěžuje na únavu, bolest kloubů a svalů. Už žádnou vakcínu nechce. Kéž by se mu vrátila původní imunita. Má stále potíže.

Miluna (Čt, 25. 11. 2021 - 17:11)

Tybláho tak dnes sem o tom četla co psali očkovaní a maji stejný problemy jako tvuj syn.Zkusim to najít a sdílet na fb.Doufam že má tvuj syn ještě šanci aby se mu vrátila původní imunita.Tohle co se děje vypadá že je vše namířeno opravdu proti lidem,sem o tom čim dál víc přesvědčena když se všechno postupně vyplňuje a i když se mi proti strana snaží vyargumentovat tak ty jejich argumenty nedávaji smysl a nezapadaji do sebe jako ty dezinformace které se vyplňují.

Návštěvník (Čt, 25. 11. 2021 - 17:11)

Máš mozek, máme mozek a když nás bude víc, tak máme naději že nejen přežijeme, ale taky se této genocidě postavíme a lidskost zvítězí. Pokud ne, máme to všichni spočítaný.

Miluna (Čt, 25. 11. 2021 - 17:11)

Myslim že teď hodně bude záležet na očkovaných jakou cestou se rozhodnou jít.Čim víc se jich sekne a přestane s tim jako sem o některých dnes četla tak tim líp.Jinak stebou naprosto souhlasim.Teď v příštích měsících to bude nejvíc rozhodující.

Návštěvník (Čt, 25. 11. 2021 - 18:11)

Myslím si, že víc než neočkovaných, bude nasraných očkovaných. Už jich pár znám a ti, co přežijí na JIPkách, je budou následovat.

Miluna (Čt, 25. 11. 2021 - 18:11)

To je dobře že už nějaký znáš.Já se jich taky zeptam v reálu.Zatim sem to od některých četla na internetu.Prý jim tečka zčervená a budou bráni jako neočkovaný.

Mia 22 (Čt, 25. 11. 2021 - 17:11)

Jojo, bude vás víc, nebudete se bát vlka nic.

Miluna (Čt, 25. 11. 2021 - 18:11)

Jakýho vlka Mio:-) ? Tak sem moc ráda že u tebe vše ok.Že nemáš problemy jako psal o synovi.Vánoce asi nebudou.Chtěji zrušit i očkovanym trhy.Vánoce budou už jen u vás doma.Tak ještě kdyby se ozvala Kača a Di jestli jsou v pořádku,je to teď důležitý.

Návštěvník (Čt, 25. 11. 2021 - 16:11)

776065718

? (Čt, 25. 11. 2021 - 14:11)

Všimli jste si? Nejdřív zmizel Fernando,pak Di a teď to vypadá že i Kača a Mia..

Mia 22 (Čt, 25. 11. 2021 - 17:11)

Stále žiju, jsem zdravá a bez potíží. Občas sem nahlídnu, ale přečtu 1 - 2 příspěvky a mizím. Nemíním číst všechno pořád dokolečka dokola. Mám svůj názor a nikomu ho nevnucuju ani se o tom nechci bavit. Doufala jsem, že zde bude už sváteční atmosféra, že se bude probírat co kdo bude píct, kdo udělal jaký svícet atd. Ale ono jen pořád Kovid a očkování.
Lallo a Martino, to jste kamarádky? Jak to, že mě nechcete sebou vzít do teplých krajin, mě stařenku z Moravy, která byla nejdál u místního rybníka?!?! Já nemám velkou spotřebu, zalezla bych si pod palmu do chládku, pocucávala nějakou limonádu, sledovala místní i cizí mužský, v duchu je hodnotila a pak bych šla brzy spát. Je mě to líto, asi budu bulet.

lalla1 (Čt, 25. 11. 2021 - 18:11)

Rio, ech Mio už jsem z těch Povídkářů zblblá, přítelko z nejmilejších. Vím, že to že jsem tě nepozvala na podzimní relaxační výlet na bývalý Cejlon dnes Srí Lanku, může vypadat jako msta za ty slimáky co jsi mi v létě i s baťohama poslala na zahradu, ale není tomu tak. Již dávno je tomu, co jsem ti odpustila. Když jsem s Martinou přijaly od jistého šarmantního muže pozvánku do tohoto ráje, samozřejmě jsem si na tebe vzpomněla. Snažila jsem se tě kontaktovat emailem, bohužel ovšem naše elektronické spojení bylo napadeno novou mutací SARS viru zvanou , omega, která se bohužel šíří i po internetu, tedy k reálné nákaze může dojít i elektronickým stykem :(. )Samozřejmě já už mám nasazen nejnovější respirátor R666, jinak bych ti vůbec ale vůbec nepsala). Ani tehdy jsem se ale ve svém úsilí dohledat tě nevzdala a oslovila Povídkáře, aby se s tebou spojili. Ti mě ovšem poslali do háje neboť mají práce nad hlavu s vyhodnocováním denodenní statisky zdravotního stavu pisatelů na tomto vlákně a s následným převodem této statistiky do interaktivní podoby. Takže upřímně Mio, jsme se tady na tebe obě vykašlaly a paříme bez tebe. Drinky a navíc je tady spousta divotvorných bylinek mňam. Namasté

Mia 22 (Čt, 25. 11. 2021 - 19:11)

Tak dobře, tak já vám oběma odpouštím.. A říkáš bylinky? Tak to není nic pro mě, já tak kus flákoty. Tak to já, než jdu k počítači, tak se desinfikuji. Napřed otevřu lahvinku slivovičky a zkotroluji čich a pak si cvaknu, co kdyby náhodou..... Pak se rozzáří oči, krok se stane svižným a odkráčím k přístroji.
Tak si to tam obě užijte a nespalte se na sluníčku.

Návštěvník (Čt, 25. 11. 2021 - 19:11)

Je to doufám stejná recese jako ta vedle s Liborem?

haha (Čt, 25. 11. 2021 - 17:11)

To mi něco připomíná, Milča a její nastěhování se k někomu, a sním toho maličko, ani bys o mně nevěděla, stačí mi komůrka, trochu jidla a wifina. Bod pro tebe, Mio.

Mia 22 (Čt, 25. 11. 2021 - 18:11)

Uf, úplně jsem se lekla když jsem si na to vzpomněla.

Návštěvník (Čt, 25. 11. 2021 - 14:11)

Jedna věc je jistá, s takovým materiálem jak je na týhle diskuzi tý imunity jentak nedosáhneme. Hysterie, tupost, nevzdělanost.

Reklama

Přidat komentář