Reklama

kakání partnerky

Návštěvník (Čt, 18. 11. 2021 - 19:11)

myslím to vážně

Denisa (Čt, 18. 11. 2021 - 16:11)

Můj příběh je trochu legrační. To mi bylo kolem patnácti let a ještě jsme bydlely s mámou v domě, kde byl záchod na pavlači venku. Máma odešla na nákup a omylem si vzalai moje klíče , co byly v zámku a zamkla mne s tím, že asi za hodinku se vrátí, Mně už se chtělo před tím kakat a když jsem zjistila, co se stalo snažila jsem se to vydržet než se máma vrátí, ale nedařilo se to. Za chvilku jsem to už nemohla vydržet a nevěděla jsem, co udělat. Nakonec jsem se se zoufale staženým zadečkem došourala do kuchyně a tam mámě vzala jeden hrnec na vaření ale to už jsem ještě nesvlečená bohužel začala kakat a tak jsem bleskově vyhrnula sukni a stáhla kalhotky a kakala jsem šíleně rychle velký hovínko a za ním ještě velký průjem a čůrala jsem ale tak, že jsem se z kačenky netrefila do hrnce a pochcala jsem tak podlahu docela dost a tu jsem pak musela uklidit. A jak dopadl hrnec? Z komory je malé okénko do světlíku a šachty a tak jsem ho s tímto podezřelým obsahem vyhodila sem a on zapadl hluboko dolů. No prostě hrozný, ale bála jsem se matce přiznat a když přišla naštěstí nic nepoznala. Jen druhý den ten hrnec na vaření hledala a ptala se mně a já ji to zapřela, ale pak jsem tajně plakala a přiznala se nakonec. Nebyl výprask ale matka se zamyslela a pak řekla, že jsem šikovná a že je to stokrát lepší než kdybych se pokakala nebo to udělala někam na zem. Tak vidíte, co život přináší za kraviny.

Jana (Čt, 18. 11. 2021 - 16:11)

Sjížděli jsme Jizeru okolo Benátek ke Káranému a já už držela kakání doslova na poslední chvíli. Bylo horko a sluníčko a tak jsem partnerovi řekla, že se jdu namočit, opustila loďku a ponořila se do řeky a odplavala na druhou stranu a tam pod vodou stáhla plavky a hned to ze mně šlo jako nekonečně dlouhý průjem v několika dávkách. Asi si toho nikdo nevšiml, protože takové tekuté kakání se ve vodě více rozředí. Kdybych udělala tlustou dlouhou šišku nebo i více, tak bych byla pro smích a bylo by to vidět na hladině. Máme s tím jako vodáci své často humorné zkušenosti ale řeku jako WC na velkou potřebu používáme opravdu jen v nouzi nejvyšší. Partner si možná myslel, že můj záměr se jít namočit byl spojen minimálně s čůrací potřebou, ale taktně to neřešil a neřeší ani jindy

Monika (Čt, 18. 11. 2021 - 16:11)

Nerada na to vzpomínám. Vedl mne domů spolužák z maturitního večírku a vím, že jsem se mu I líbila, ale já v ty době byla zasnoubená s jiným. Domů to bylo městem příjemnou procházkou tak 20 minut a já potřebovala taky každou minutou víc a víc na velkou. Nakonec až tak, že jsem skoro nemohla jít, jinak by to bylo venku. Tak jsem zkroucená si sedla na lavičku a říkám mu, hele je to trapný ale mně se asi stane něco hrozného, protože to už vydržet prostě nešlo. V pudu sebezáchovy před ostudou větší jsem zvolila ostudu menší. Prostě jsem rychle vykasala šaty a stáhla spodní věci a dřepla si hned u lavičky zároveň s velkym kakacím proudem. Spolužák mi podal papírové kapesníčky a já jsem měla I v kabelce a vubec jsem tehdy neřešila, že je u mne a musí vše vidět. Navíc jsem se u toho ještě vydatně vyčurala. Prostě ostuda převeliká. Navíc jsem později zjistila,že to vykecal v hospodě a chlubil se, že mně viděl jako jediný sr... a chc.... Tohle vám pak není jedno.

Pavkol (Čt, 18. 11. 2021 - 18:11)

tak to je fakt vůl taková věc se stát mě tak bych si to kvůli tobě a tomu aby ses necítila trapně pro sebe samozřejmě nechal

Karolína (Čt, 18. 11. 2021 - 16:11)

Byli jsme tehdy s rodiči na zámku Červená Lhota a mně už nebylo moc dobře od rána a tam to přišlo. V polovině prohlídky jsem měla co dělat, abych to vydržela, měla jsem až křeče a bolesti v břiše a tak jsem jen zoufale zašeptala tátovi, že už to nevydržím a že musím na záchod a on mne rychle odovedl ven a za opuštěný roh a já tam okamžitě měla silný průjem a i malou potřebu k tomu. To mi bylo 16 roků a nebýt otce sama bych si nedokázala říct průvodkyni a byl by velký malér. Maminka tehdy s námi nebyla, ta zůstala někde u vody.

Markéta (Čt, 18. 11. 2021 - 16:11)

Na houbách se sousedem . Bylo to předloni a mně bylo sedmnáct a jemu kolem čtyřicítky. Nikdy neměl ke mně žádnýneslušný návrhy a byl skvělý houbař a chodila jsem s ním na houby často. Tehdy se stalo, že jsem potřebovala velmi silně na velkou a tak jsem nenápadně jakoby ve větším houští poodešla stranou a pak si dřepla na bobek a hned kakala. On se ale objevil vzápětí téměř u mne a já se lekla, ale on řekl, že nic se neděje a je to lidský a omlouval se,že si mně nevšiml a neodešel a nabídl mi svůj kapesník. No já jsem si ho vzala, protože jsem neměla nic na otření zadečku ,ale bylo mi hrozně, protože mne viděl svlečenou a tu spoušť pode mnou, protože jsem měla taky dost velký průjem a taky jsem dost čůrala.

Andrea (Čt, 18. 11. 2021 - 13:11)

Byla jsem s kámoškou v jejich vesnici loni na pouti. Snědly jsme různé laskominy a pak se mi chtělo na záchod na velkou Ale ukrutně. Všude okolo mraky lidí a tak mně vzala za ruku a vedla mne rychle pryč, protože jsem se už skoro kroutila v bolestech a nemohla to vydržet. Na poslední chvíli jsme uviděly stříšku s kontejnery na odpadky a já to tam okamžitě udělala, protože už jsem vnímala, že zadeček během vteřinky povolí a bude ostuda.Kalhotky šly okamžitě dolů a z prdelky ihned vylétl velký tekutý průjem a za okamžik hodně ještě znovu a pokakala jsem tam trávu okolo a ještě k tomu jí taky hojně počůrala. Kámoška hlídala a pak taky stáhla kalhotky a nejprve taky trochu čůrala ale pak taky udělala vydatný kakání, ale klasickou normální dlouhou šišku a ještě jednu dlouhou musela ze začátku hodně tlačit, ale pak jí to šlo hezky ven. Prý potřebovala na velkou taky už delší chvíli, ale mohla to prý vydržet, protože to nebylo tekutý. Stalo se to v Libštátě a tehdy mně bylo 16 a jí 14 roků , takže už jsme se jako holky styděly někde dělat potřebu na veřejnosti. Ale já to měla tak akutní, že bych v tý situaci snad klidně tu sukni vyhrnula kdekoliv v rohu a udělala to, protože to bylo neudržitelný. Sázím na to, že většina lidí nejsou hovada a ty úchylný zvědavci jsou všude a s tím nic neuděláte. Ať čuměj ,ale příjemný to není.

Majkl 60 (Čt, 18. 11. 2021 - 15:11)

Krásné, krásně napsané. Asi jsme úchylní zvědavci, ale kdo nemá nějakou úchylku.

Návštěvník (Čt, 18. 11. 2021 - 13:11)

nnnááádhera! U Andrejky jsem se neohlídal a už to je

Simona (Čt, 18. 11. 2021 - 12:11)

čtu ty příběhy a já si dovolím taky přispět. Když je s vámi kluk jako v případě Markéty a využije slabé chvilky, která se jinak řešit nedá, tak to je na zabití. Ale taky to může být jinak a vy to neřešíte vůbec a máte naopak pocit ještě větší opory. Co se stalo? Měla jsem asi dva měsíce před svatbou, bylo mi jednadvacet roků a se svým budoucím manželem jsem turistovala na Šumavě. Na jednom z ukrytých výmolů jsem si velmi nepříjemně vymkla nohu, že jsem několik minut bolestí nemohla udělat ani krok a pak mne můj dnes už manžel pomohl výrazně se dostávat z nepříjemného terénu blíž k civilizaci a chvílemi mně i poponášel. Ťapala jsem na jedné, opřená o něj a nic moc. Noha bolela při každém sebemenším došlápnutí. No a mně možná i ze stresu se chtělo z toho na velkou a stupňovalo se to tak až jsem mu řekla, co se mi děje. Nakonec jsem kakala skoro na poslední chvíli v lese na bobečku odlehčená od levé nohy a hlavou opřená o jeho rameno a hrudník. No a co naděláte. Udělala jsem to velmi bohatě u něj přímo na místě a ještě s malou potřebou, ale on mně pevně držel a hladil po vlasech, nic neřešil a já neměla pocit trapnosti, přestože jsem s ním nikdy takto velkou ani malou potřebu nedělala. "Došli" jsme za krátko k nějaké turistické chatě a tam jsme požádali o obvaz a nohy jsem si opláchla a zchladila v blízkém potoku, manžel tu poraněnou a už velmi oteklou zafixoval a zavázal a místní majitel chaty nás odvezl do asi ještě 5 km vzdálené Horní Vltavice, kde jsme bydleli v chatkách. Nechtěl za to ani korunu na benzín. Inu někdy se dobří lidé ještě objeví. A pokud se ptáte jak jsem řešila další potřeby v dalších dnech? Ty malé klasicky za chatkou.hlavně večer a brzy ráno a nebo do větší nádoby, kterou manžel sehnal a velkou potřebu tak,žeo mi pomohl se doplácat na záchod a počkal venku. Nechtěla jsem si kazit celý týden odjezdem do Prahy a tak jsme si užívali přírody bez turistiky,ale více mazlením v chatce. Po třech dnech se nožka konečně zbavovala otoku a mohla jsem fungovat lépe. Dávali jsme na to octanovou mast několikrát ráno a večer.

Majkl 60 (Čt, 18. 11. 2021 - 15:11)

Wow, nádhera Simonko, krásné, nádherně popsáno.

Pavkol (Čt, 18. 11. 2021 - 09:11)

tak pokud sis Šárko ať už opravdová nebo pseudo ten výtvor ti mobilem vyfotila tak ho pošli na Hovno.sk

Návštěvník (Čt, 18. 11. 2021 - 08:11)

kes + kde

Pavkol (Čt, 18. 11. 2021 - 08:11)

koukám že tahle diskuze zůstala poslední z těch nekovnenčních kes i občas může člověk něco zajímavého přečíst

Pavkol (St, 17. 11. 2021 - 06:11)

Jsi úžasná že si mě nakonec přece jen pochopila jsem rád že tě tu mám

Pavkol (St, 17. 11. 2021 - 06:11)

tak si dej dneska něco po čem se ti bude chtít prdět a ty větry určitě ty šišky popoženou k tomu aby šly ven

Šárka (Út, 16. 11. 2021 - 22:11)

Dnes odpoledne jsem musela na velkou, ale šlo to ze mě těžko. Vylezl jen kousek a když jsem ho zkoušela prckou cvaknout, tak jakoby chtěl zalézt zase zpátky. Bylo to nějaký tuhý a nešlo to ani ven ani dovnitř. Stává se vám to taky? Tak jsem tam seděla asi 20 minut a snažila se na to nemyslet. Přítel se mě ptal skrz dveře, jestli nechci podat nůžky. Dobrá hláška, ale napadlo mě, že by mi to pomohlo. Tak jsem si řekla aspoň o mobila, že si budu něco číst, abych nemyslela na to, jak mám řiť tím bobem roztaženou. Přiotevřela jsem dveře, aby mi ho podal. Chvíli jsem četla zprávy, naštěstí byly opravdu k posrání. Pak to přišlo, dostala jsem bezmyšlenkovitý reflex a žbluňklo to, až mi to ošplíchlo prdel. Byla to úleva, cítit se prázdná. Při vytírání na to padlo několik zmáčených papírů. Pak jsem musela ještě chvíli sedět, protože přítel byl v koupelně a před ním si teda mýt prdel nebudu.

Pavkol (Čt, 18. 11. 2021 - 06:11)

i já děkuju za krásný kakací příspěvek jsem rád že tě tu mám a budu se těšit na další

Majkl 60 (St, 17. 11. 2021 - 07:11)

Děkují za krásný kakací příspěvek, krásně popsané kakání. Za mě že slohu samozřejmě za jedna.

Reklama

Přidat komentář