Reklama

Cuckold

Karel (Út, 15. 10. 2019 - 08:10)

Tak to je od tebe poctivé, největší strach z upřímnosti muž má že to žena nepochopí a najde si někoho jiného.

Subik (St, 16. 10. 2019 - 12:10)

My hledame bulla ..partnerka je hodne ateaktivni 40citka..

luci (St, 16. 10. 2019 - 18:10)

Hlavně abys to ustál až se budeš dívat jak do ní pouští sperma . Zažila jsem na jedné akci jak hošan machroval a když to chlap do jeho krasavice udělal , vstal z ní a on viděl jeho sperma v ní , tak se mu rozklepala brada i ruce a byl chvíli mimo .

tabak (Pá, 13. 12. 2019 - 13:12)

Byl chvíli mimo...? Jak reagoval? Co znamená být mimo?

luci (So, 14. 12. 2019 - 00:12)

Napřed se rozklepal , potom z něj vyšlo sperma , ale jen vytekl a pak několik minut jen tupě zíral a nereagoval na nic.

Subik (Čt, 17. 10. 2019 - 10:10)

Hlavne kdyz ctu diskusi...ja svou partnerku bych nikdy nenabizel. Ona sama chce protoze vi, ze me to vzrusuje. Kdybych ji nabizel sam, nebylo by to vzrusujici.

Návštěvník (Čt, 17. 10. 2019 - 10:10)

Ustal jsem uz, jen musel byt v jine mistnosti. On jinak bohuzel nemohl..a ja pak musel lizat a byl mi dovolen org., kdyz odesel...a bylo to nepopsatelne.

Návštěvník (Čt, 17. 10. 2019 - 10:10)

Ustal jsem uz, jen musel byt v jine mistnosti. On jinak bohuzel nemohl..a ja pak musel lizat a byl mi dovolen org., kdyz odesel...a bylo to nepopsatelne.

Rita (Pá, 14. 6. 2013 - 10:06)

A tak by asi nejen mě...Podle mé zkušenosti se nejedná o prasárnu,pokud muže uspokojuje když je ponižován.Můj muž,kromě dobrovolného vykonávání domácích prací za mnou jednou týdně přichází nahý s pouty a jezdeckým bičíkem a žádá o výprask.Už téměř před rokem mi navrhl abych mu zařídila kastraci,při různých příležitostech mi dopřává sex s jinými muži a s uspokojením to sleduje.Někteří muži mají potřebu být ponižováni,je to zřejmě jedna s forem masochismu být oddaným a dobrovolným paroháčem.

excucky (Pá, 14. 6. 2013 - 08:06)

A tak by asi nejen mě zajímalo, jak to vidí ženy. Jsou také, co to považuji za prasárnu, jiné mají pocit, že mají sloužit k uspokojování manželových fantazií, jiné v tom asi vidí projev "jáužnevímcobysmu", další třeba možnost užít si někde jinde. Protože celý cuckolding může být pouze projevem betasamčí fantazie. Takže pokud to zde čtou i ženy, napište prosím Váš pohled na věc. Díky.

excucky (Po, 10. 6. 2013 - 13:06)

Sebevědomí muže je jedna věc, komunikativní schopnosti manželky ta druhá, řekl bych dominantní. Moje žena se chovala jako chlap a s obtížemi formulovala svoje postoje a pocity. Byla a vlastně i dnes je občas jako upatlaná holčička, co ode mě očekává chování a jednání jak od manžela, tak od tatínka, psychiatra i psychoanalytika. Mnohdy doslova žvatlá nesmysly a já musím drtit písek mezi zuby, abych ji "neutřel". Není hloupá, jen se občas bůhví proč stylizuje do role "tátovy holčičky". Pokud je žena komunikativní a manželovi řekne, že chce, aby byl jejím jediným a odargumentuje to, mělo by to pomoct od těchto myšlenek. Případně navrhne "jiné řešení" a původní tužbu přebije něčím jiným.

excucky (Po, 10. 6. 2013 - 12:06)

Žijeme naprosto v pohodě, existenčně i emocionálně. Sex máme asi četnější, než je udávaný průměr pro dlouhodobý vztah a často spolu dosahujeme vyvrcholení. Donutil jsem se omezit čas věnovaný pornu a hlavně omezit výstřiky. Tím jsem eliminoval občasné potíže s erekcí nebo s "nemohl jsem se udělat".
Načetl jsem si spousty info, jak o ženách, tak o manželských krizích, o cuckoldingu atd. Mám, neskromně řečeno, takový nadhled, že se nenechávám vtahovat do nějakých hloupých nálad své ženy a naopak ji dokážu nenásilně a vědecky uchlácholit, že to a to je asi tím a tím a že si to nemá tak brát. Ona je taky poučená, když ji začal externí vztah poté, co jsem vyklidil cestu, krachovat, dostávala od milence pořádný kapky a dozvěděla se na sebe věci, které bych ji nemohl říct a když ano, už bysme spolu nebyli.
Co bych dělal jinak? Taková situace už by z podstaty věci asi nenastala. Žena na mě lpí a jakékoliv moje návrhy na návrat starých časů jemně a decentně odmítá s tím, že už jsme si užili dost a nemá cenu riskovat další problémy...

excucky (Po, 10. 6. 2013 - 08:06)

zdraví, jak fyzické, tak i mentální máme naštěstí ok. Trojku s mužem jsme si dříve občas užívali s kamošem, souhlasím, je to taky prima. Mně bylo necelých 40 a manželství 20, když už jsme se zase k sobě s manželkou vraceli. Spuštěč se nedá popsat, on to byl plynulý vývoj, toužil jsem po tom vidět svou poměrně pěknou ženu na nějakém pěkně vyvinutém muži a nejlíp být u toho nějak ponížen, deklasován...
Jednou z hlavních příčin byl manželčin nižší zájem o sex a její schopnost prožitku, kde jsem podvědomě vnímal určité manipulativní chování, i když ne záměrné. Z mé strany to pak byly určité frustrace, které se posunuly do SM tématiky, něco jako, když pro tebe nejsem dost dobrý milenec, nechť ti mohu být alespoň jako otrok. Obecně, tyto pojmy, pocity a vjemy jsou na celé knihy a nejsou snadno vysvětlitelné. Cuckold je pak samostatnou "vývojovou" větví. S tím souvisí i tzv KTB, tedy Kelly's Teeth Bracelets, kdy je Cuckold bolestivě mučen při nástupu erekce, třeba když se musí ve vedlejší místnosti, připoután k posteli, dívat na svou ženu a jejího milence při akci on-line...

Chceš cuckolda? (So, 3. 1. 2015 - 15:01)

Cuckold hledá holku na vážný vztah. Máš-li ráda volnost v sexu tak hledám právě tebe. Budu ti tolerovat úlety i milence, já tobě budu věrný. Zlín a okolí. Je mi 30. [email protected]

excucky (Čt, 6. 6. 2013 - 21:06)

Když chceš ochutnat cizí...Popravdě, chtěl bych to. Ale na to musí být tři... Něco na toto téma jsme si prožili před pěti lety, ale jak už to v reálu bývá, každý od toho čekal něco jiného a výsledkem byl návrh na rozvod. Samotná nevěra spouštěčem nebyla, spíš motiv jejího milence, který ji prostě chtěl celou a mě chtěl nějak vystrkat, manželka, která cítila jeho peníze a slibovala si bohatší život a já, který měl své ženy celkově plný zuby a hledal cestu, jak se jí elegantně zbavit. Na druhou stranu, čistil jsem jí po příchodu od něj a i když to asi bylo moje do mrazáku předpřipravené sperma, nikdy se nedozvím, jak to bylo. Taky jsem si užil neuvěřitelné SM seance, kdy jsem skutečně řval bolestí a prosil svou ženu, ať mně péro i kule třeba provazem utrhne nebo svíčkou upálí... Když měla náladu, neuvěřitelně zvlhla. Pokud bych dnes znovu dostal takovou příležitost, určitě bych byl skromnější ve svých požadavcích, víc bych ji odměňoval a povzbuzoval... Zůstali jsme spolu, vztah se krásně vyspravil a vlastně máme oba strach něco pokoušet. Moje žena samosebou větší.

Marta (Čt, 6. 6. 2013 - 10:06)

ad vydrýsek a hovado,
ono...Když chceš ochutnat cizí sperma se sekretem manželky tak ji vylízej hned potom co to do ní jiný muž udělá.Nemusí nic nosit domů a máš to čerstvé.

excucky (Pá, 31. 5. 2013 - 09:05)

ad vydrýsek a hovado,
ono už pouhé dovyhonění se mění radikálně postoj k věci. Nadržený neukojený muž by si při honění nechal varlata uříznout, ale už v okamžiku stříkání padá vše neúprosně k zemi. Proto jeden z tréninků HotWife spočívá v tom, že ji manžel vylíže hned po výstřiku. Pro muže je to velká obtíž, i když na to bude mít během styku velkou chuť. Na druhou stranu, po nějakých cca 15 minutách se hladina hormonů ustálí a akt již lze dokonat. Navíc, pokud je žena zdravá, chuť semene splyne s poševním sekretem a tato směs chutná naprosto jinak, než čerstvé sperma. A zase úplně jiná chuť je s delším odstupem času...
Spousta "stories" na netu jsou pohádky. Život si nechává za vše platit (obyčejné kvasinky zboří všechny chutě, o chlamydiích nemluvě) a to, že by sperma zůstalo v pochvě a takto jej žena přinesla domů je také nesmysl...

Karel (So, 13. 11. 2021 - 00:11)

Správně, semeno rychle vyteče a rozplyne. Domů žena přijde už jen ošukaná. To však úplně stačí. Lízat jí s tím že byla s někým právě nevěrná je hodně vzrušující a vůbec nepotřebuji toho muže fyzicky poznat.

Návštěvník (Ne, 14. 11. 2021 - 00:11)

Proč ne ? Někoho uspokojuje když mu partnerku píchá pes !

Návštěvník (Po, 15. 11. 2021 - 09:11)

Lidé mají různé choutky a v sexu je možné vše , zvláště když se roztočí kolo chtíče a padnou zábrany !

Reklama

Přidat komentář