Reklama

Existuje Bůh?

Návštěvník (Út, 9. 11. 2021 - 22:11)

Manipulátorů už bylo na zemi spousta , ale Ježíš Nazaretský se stal světoznámým díky propagandě kněží vedené z kazatelen kostelů a chrámů . Když už ho jako" božího syna " stvořili , museli se postarat o jeho popularitu a zároveň zakrývali Josefovo paroháčství .

Rakato (Po, 8. 11. 2021 - 00:11)

Dne 28.10. 22:52 (strana 1016 Doktorky) jsme si řekli, jak dobrý byl Ježíš v mesmerizaci, 30.10. 00:20 jak přivolat Satana, 31.10. 00:25 o Ježíšově mentálním koučinku, 31. října ve 19:59 o Ježíšově toxoplazmóze, 1.11. 22:16 o jeho kamarádství se Satanem, dne 2.11. 22:38 jsme si připomněli hanebnou diskriminační církevní politiku, když Ježíš zázraky dělat mohl, ale ostatním je církev zakázala, 3.11. 23:08 asociální a rozporné zásady Ježíšova učení. Dne 4.11. 23:37 jsme si vysvětlili, jak kvůli Ježíšově neprofesionalitě vznikla svatá trojice a dnes budeme řešit, kdo má smlouvu s Jehovou, a kdo je Jehovovi egál. ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Jak víme, křesťanům se Ježíše na Jehovu naroubovat nepodařilo, vznikla z toho jen jakási iracionální teorie o nejsvětější trojici. V důsledku toho křešťanští heretici, mající v kostelích morbidní sochy a obrazy ukřižovaného člověka, kterému se klaní, porušují základní Jehovovo pravidlo, přes které nejede vlak - uctívat lze jen a jen Jehovu. A dokonce dělají to přesto, že dobře znají historku o tom, jak Židé dočasně uctívali zlaté tele. ------------------------------------- Je proto nepochopitelné, že křesťané sami sebe přesvědčují, že mají smlouvu s Jehovou - přes Ježíše. Ne, nemají. Starý zákon jasně říká, že jen Židé jsou vyvoleným národem. A to je na tuti, i kdyby se křesťané odvolávali na jimi vymyšlený nový zákon. Vždyť křesťané s Jehovou vůbec nepřišli do styku. Jen Židům se ukázal, s nimi hovořil a opakovaně potvrzoval smlouvu, kterou s ním uzavřel Abram (jenž si na znak smlouvy změnil jméno na Abrahám). ----------------------------------------------------------- Trochu lépe než křesťané se orientují v uctívání svědkové Jehovovi, kteří Ježíše neuctívájí a ani nevěří, že je všemohoucím Bohem. Nicméně i oni pomýleně mluví o jakési nové smlouvě. Ale jak jsme si už řekli, všichni kromě Židů to mají marné, to mají marné, to mají marné, a nejsou vyvolení, i kdyby se rozkrájeli. ------------------------------------------------------------------------ Ale už dost těžkých právních témat o smlouvách. Pobavme se na závěr tím, jak se Pavel z Tarsu vykálel do vlastního hnízda a napadl Ježíše, když řekl: "Kdo nechce pracovat, ať nejí!" (2 Tesalonickým 3,10) ----------------------- Zlatá slova! Velmi správné pravidlo neživit darmojeda, který nechce pracovat. ---------- Jenže.... co vlastně dělal Ježíš se svými nohsledy? Tento vyučený truhláš pracoval? Ne! Bezcílně se potuloval po Palestině, pak se dal do výkladu bible, a nechal se přitom živit chudáky, kteří si na živobytí sotva vydělali. Dokonce k zahálce svedl rybáře od Galilejského jezera. ------------------------------------------------------------------------------------- Ano, Pavel z Tarsu byl jinačí formát než Ježíš. Stojí zato citoval celý text z Tesalonickým, věnovaný povalečům: -------------------- "6Přikazujeme vám, bratři, ve jménu našeho Pána Ježíše Krista, abyste se vyhýbali každému bratru, který žije v zahálce, a ne podle učení, které jste přijali od nás. 7Sami víte, jak je potřeba následovat náš příklad. My jsme u vás nezaháleli 8a nikoho jsme jen tak nevyjídali. Naopak: dnem i nocí jsme se namáhali a dřeli, abychom nikomu z vás nebyli na obtíž. 9Ne že bychom na nic neměli právo, ale chtěli jsme vám dát příklad k následování.
10Když jsme ještě byli u vás, dali jsme vám přece toto pravidlo: Kdo nechce pracovat, ať nejí! 11Teď se ale doslýcháme, že někteří z vás žijí v zahálce; na práci nesáhnou, ale do všeho se pletou. 12Takovým přikazujeme a vyzýváme je v Pánu Ježíši Kristu, aby si vydělávali na živobytí řádnou prací."

Návštěvník (So, 13. 11. 2021 - 12:11)

otázka také je jak dělal zázraky. Např uzdravil malomocné. Uzdravil je doopravdy nebo to bylo jen jeho slovo=dnešní gléto co je vrátilo do společnosti?

Z (Út, 9. 11. 2021 - 20:11)

Ve Starém zákoně jsou stovky proroctví o Ježíši Kristu. Proto ti Židé, kteří odmítli Ježíše Krista, na něj čekají dodnes. (On už ale přišel.) Ty takové základní věci neznáš??? Starý zákon předpovídal příchod Ježíše Krista více než 700 let předem. ○○○ A Ježíš Kristus řekl: "Jděte ke všem národům. Jděte do celého světa a kažte evangelium."

Rakato (Út, 9. 11. 2021 - 22:11)

Jen žiješ s bible, která je sice velkolepá kniha (protože ukazuje myšlení a život lidí před třemi a dvěma tisíci lety, a historii Židů), ale každému spisku se nedá věřit jen proto, že je starý. --------------------------------- Židé, kteří odmítli Krista, na něj čekají dodnes? A křesťané snad na Krista nečekají? Čekají, a marně už dvě tisíciletí. Vyfičel do nebe a už se nevrátil, a to ho čekali už jeho učedníci. Sliby se slibují, blázni se radují. --------------------------------------------- No jo, první křesťané Ježíše poslechli a kázali evangelium. A jak to dopadlo? Milióny lidí umřelo v náboženských válkách, a tu ježíškovskou společnost, plnou lásky, objímání a pochopení, se nepodařilo nastolit nikde. ------------------------------------ Už tomu rozumíš? -------------------------------------------- Nebo jinak řečeno: Ježíš hlásal patologický humanismus, ale lidská přirozenost se vzepřela. Neslavný konec anarchisty, rebela a vzpurného kazatele. Popravili ho a jeho plány na bezbřehou lásku lidí k sobě nedokázal nikdo uskutečnit.

Návštěvník (So, 13. 11. 2021 - 13:11)

Nejedná se o historii židů. Velká část bible je opsána z literatury jiných národů středního východu s tvrzením, že to napsali židé . Např. zničení Uru a Jeruzaléma....epos o Uta-naištimovi Gilgamešovi a Noe..............Co se týče čekání spasitele je doba delší. Co se týče faktu ....... Milióny lidí umřelo v náboženských válkách.............je třeba připomenout, že to předpověděl citace..... budou rozděleni otec proti synu a syn proti otci ..........více bible............

Návštěvník (Út, 9. 11. 2021 - 20:11)

Ano , rozlezte se po celém světě a získávejte pitomce celého světa pro naši věc . A to dělají Židé dodnes !

Erik (St, 10. 11. 2021 - 01:11)

Běž do prdele, aladine.

Návštěvník (St, 10. 11. 2021 - 10:11)

Nejhorší je , že má pravdu . Diaspora a pevná víra jsou dobrými základy pro ovládnutí světa . Aniž si to spousta lidí uvědomuje , světové židovstvo je ohromná síla právě vzhledem k možnostem a prostředkům kterými disponuje .

:-D (Út, 9. 11. 2021 - 22:11)

"Slunce, koule žhavého plazmatu, bylo ve starověku uctíváno jako božstvo. :-D V antickém Řecku byl bohem Slunce Helios, který cestoval každý den po obloze ve svém zlatém voze. :-D Ve starověkém Římě se nazýval Sol a ve starověkém Egyptě pak Ré, Ra či Amon." :-D

Návštěvník (Út, 9. 11. 2021 - 21:11)

"Falus (penis, zvláště vztyčený ), byl v starověké římské kultuře všudypřítomný. Falické božstvo Mutunus Tutunus podporovalo manželský sex. Mezi objekty považovanými za životně důležité pro bezpečnost římského státu byl posvátný falus." :-D

Velvyslanec (Ne, 7. 11. 2021 - 22:11)

“Ježíš mu odpověděl: „Já jsem ta cesta, pravda i život. Nikdo nepřichází k Otci než skrze mne.” (Jan 14:6, CEP)

Návštěvník (Ne, 7. 11. 2021 - 06:11)

Bůh existoval ještě před tím,než byl jakýkoliv věřící a bude existovat navěky.

Návštěvník (Ne, 7. 11. 2021 - 05:11)

Něco na tom bude, že Ježíš je skutečný. Je to de facto sluneční bůh. Kdo se chce vyhnout problémům s křesťanstvím, měl by ho vnímat takto primárním způsobem, a ne oklikou přes Ježíše, "víru" a biblický bludy.

Ynnos (Ne, 7. 11. 2021 - 05:11)

Mirka:Přála bych Vám, aby jste také pořádně onemocněli, aspoň by jste už nemohli ubližovat.Hmmm, já to na rozdíl od Mirky nikomu nepřeji. Toto je hyenismus, Mirko, toto je vědomé. Nevím, jestli Šárí věří tomu co říká, ale snaží se pomoci, i když to třeba nedělá.Na rozdíl od Vás.Alo, mějte se dobře.Mirko, i vy.

Mirka (Ne, 7. 11. 2021 - 05:11)

Pavle k psychologům by jsi měl poslat tady ty vyšinuté, Šárí je největším adeptem. Možná to myslíš dobře, ale evidentně jsi nepochopil vůbec nic. Ala má život nejsrovnanějsí z Vás všech nejvíc. Ta přesně ví co se jí děje a proč a to se Vám snažila i vysvětlit. Kdo tady nesmyslne hloubá nad smyslem života jste vy.Diskuzi si čtu na rozdíl od Vás ZODPOVĚDNĚ. PROTO JSEM SE TAK NAŠTVALA. Ala v prvním přispěvku reagovala na vaše teorie o nemocech. Vysvětlovala Vám velmi rozumně fakticky na příkladech, proč Vaše teorie nefungují, vysvětlila jaký je to nesmysl mluvit o nemoci jako o trestu za hřích a o pocitech, které jako vážně nemocný člověk má z Vašich teorií. Vy jste s ní vůbec nediskutovali, jen jste ji odbývali stupiditami, přesně na to Vás upozornil i bluesgrasshopper a zdrcen Vami se raději rozhodl odejít. Cituji:

Z (So, 6. 11. 2021 - 21:11)

"Spravedlivou mzdu, která na jejich blud slušela, sami na sebe uvodíce."

Z (So, 6. 11. 2021 - 21:11)

"Soud pak je v tom, že světlo přišlo na svět, ale lidé si zamilovali více tmu než světlo, protože jejich skutky byly zlé."

Z (So, 6. 11. 2021 - 19:11)

"Velké množství složitých strojů se účastní procesu označovaného jako fotosyntéza."

Z (So, 6. 11. 2021 - 19:11)

"Napodobit fotosyntézu je se současnou technologií nemožné." :-D Darwinisti :-D

Reklama

Přidat komentář