Reklama

Nevěra v lázních

Návštěvník (St, 26. 1. 2022 - 12:01)

A proč to zavádět jen v lázních:)

Karolína (St, 3. 11. 2021 - 16:11)

Já jsem byla také v lázní, zažila jsem tam také románek s mužem na kterého jsem neměla žádný kontakt ani nevím, kde byl ubytovaný, protože jsme chodili ke mě na pokoj. Za několik dní po návratu jsem zjistila, že jsem těhotná, když jsem to řešila s manželem, tak ten to nepochopil a podal žádost o rozvod. Jelikož jsem byla zatím bezdětná, tak jsem si dítě nechala. Mám krásného tříletého syna a já jsem svobodná rozvedená matka, které naštěstí pomáhají moji rodiče a sourozenci.

Vladěna (Ne, 23. 1. 2022 - 15:01)

Nejsi sama, když jsem byla před pěti lety v Mariánských lázní na léčení, tak jsem tam měla také jednovečerní románek se sympatickým starším pánem a přivezla jsem si domů také dáreček. Jelikož jsem neměla ještě žádné dítě, tak jsem si ho nechla. Dnes jsem šťastná svobodná matka čtyř leté dcery, které pomáhají také hodně rodiče, protože jsem je asi nakazila jelikož mám tříletého bráchu.

Monika (Čt, 10. 2. 2022 - 14:02)

Ženy nevím, že je nás tolika takových trdel, že si chceme užít a myslíme si, že ten je božský a on si mi určitě vezme. Já jsem, také jedna z těch co byla v lázní, večer jsme šli tancovat, tam mi pozval pán na tanec a skleničku no a skončili u ně v posteli. Víc jsem toho pána po dobu pobytu neviděla.
Když jsem následně nedostala měsíčky, tak jsem tušila co asi bude a bylo. Také to bylo moje první dítě, které jsem nechtěla dát, tak jsem také šťastná svobodná matka, která se také nevdala.

Tomáš (Čt, 10. 2. 2022 - 23:02)

Moniko je to oboustranné, také jsem si myslel, že ta paní co byla několikrát v průběhu pobytu u mě na pokoji je ta na celý život, jen do té doby než jsem obdržel dopis od její advokáta, že jsem otcem její dítě a že navrhuje vyživovací povinnost k dítěti ve výši 5000 Kč. Požádal jsem o testy a bohužel jsem otcem toho dítě. Jelikož bydlí na druhé straně republiky, tak si dítě beru dvakrát za rok.

Jolana (Pá, 11. 3. 2022 - 13:03)

Mě byly doporučené lázně po operaci žlučníku, manžel, také říká jen jeď. Já jela, ale netušila jsem, že se tam zamiluji. S tím pánem, který byl také ženatý, jsme si padli do oka hned první den a druhou noc jsme již prosouložili. Také jsem otěhotněla za ty tři týdny téměř každodenní opakované soulože.
Na interupci jsem nešla, manželovi jsem se svěřila, on mi odpustil a početí dítěte je naše tajemství. Manžel ho má za své i v rodném listě.

Mirka (Ne, 13. 2. 2022 - 19:02)

Také jsem v lázní otěhotněla, ale šla jsem včas na miniinterupci. Pokaždé si chlap bral kondom, jenže se právě několikrát stalo, že mu spadl a chlap, když se měl udělat, místo aby ho vyndal se udělal ve mě. Dost jich bylo nezodpovědných. Poměr jsem měla ještě za svobodna, ale většina byla ženatých. Co jsem vdaná, tak jsem ještě nezahnula a myslím, že manžel také ne.

František (St, 16. 2. 2022 - 12:02)

Já jezdím do lázní již několik let, nechci jmenovat které, abych je nějak nepoškodil. Že je v lázní manželská nevěra je u hodně pacietů. Nechci říkat, že každý den, ale za každý ten turnus jich mám na svědomí alespoň 10. U některé paničky se domluvíme na kondomu, ale většinou je to chtějí bez nebo to ani neřešíme, ale pokud se mám do paničky udělat, tak to musí chtít. Za všechny roky se mi nestalo, že by některá měla problém a pokud otěhotněla, tak to vyřešila doma. S některou jsem se po roce nebo více letech potkali znova, tak jsme si to zopakovali. Většinou jsem nešel z žádnou vícekrát, aby se nezamilovala. Když přijedu z lázní, tak se těším na manželku a mám poměr s ní.

Jirka Sirka (St, 16. 2. 2022 - 15:02)

A Františku neměl si odřenýho ptáka? Nebo nechytil si opar? Já se léčil po příjezdu z lázní ještě 2 měsíce. Naštěstí jsem nechyt kapavku, ale filcky jednou jsem přivezl.

Hovnoslav (Pá, 11. 2. 2022 - 13:02)

Proboha ještě že sem nenamrdal v lázních tu pitomou učitelku autoškoly. To bych se asi posral kdybych musel platit na malýho analfabeta do Jeseníků. Fuj, už žádná nevěra, raději se nechám vyhonit kašpárka nějakou starší sépií.

Pavel (Pá, 28. 1. 2022 - 16:01)

Já jsem na tom opačně, byl jsem v lázní, nevěra a malý románek s jednou maserkou a za půl roku mi oznámila, že budu tatínkem. Doma jsem to vysvětlil, manželka to těžce pochopila a dnes již šest roků platím alimenty a jednou za měsíc si pro syna jedu a vezmu ho k nám na víkend a dva týdny v létě o dovolené.Byl s námi i v Chorvatsku na dovolené. Manželka ho již bere jako našeho.

Návštěvník (St, 2. 2. 2022 - 14:02)

Život se má brát tak jak je, prostě se stane, ale dělat z toho nějaké drama je nesmysl. S přítelkyní také bereme vše volně a zaskočíme si i vedle. Její dvě kamarádky si o to řeknou rovnou před ní a jde se na to. Přítelkyně zase přichází naplněná z práce. Ale hlavně to chce pohodu.

Radka (Po, 31. 1. 2022 - 17:01)

Pavle můj manžel také byl v lázní, také tam měl románek s následkem, ale ten nás opustil a odstěhoval se k té slečně. Těď se budeme rozvádět, protože on se chce s ní oženit. Já bych to k vůly dětem, také nějak zkousla.

Josef (St, 2. 2. 2022 - 12:02)

Já byl v lázní v Karlových Varech před skoro třiceti lety. Za ty tři týdny jsem tam vystřídal asi pět žen, všechny vdané, se kterými jsem souložil a ani s jednou jsem neměl a ona ani nechtěla abych měl ochranu a mohu potvrdit, že jsem se vždy do mí udělal. Je pravda, že v té době ještě nebyly žádně mobily, ale kontakt by si asi zjistily. Pokud se to někde něco chytlo, tal se žádná neozvala, protože s patnerkou co jsme chtěli děti, tak se to většinou chytlo na poprvé.

Návštěvník (St, 2. 2. 2022 - 12:02)

Neplodnost žen se léčila ve Františkových lázních. Během jednoho dne si o mne řekly dvě a šlo jim hlavně o oplodnění. Jedna se ozvala, že se mé semeno ujalo. Byl to kluk.

Návštěvník (St, 2. 2. 2022 - 14:02)

Gratuluji.

Návštěvník (St, 2. 2. 2022 - 15:02)

Ono těch záběhů bylo víc. První před vojnou. Nevěděl jsem o tom. Vzala si jiného, ale dítě bylo moje. Kromě těch lázní, jsem posloužil ještě jednou, za neplodného manžela. Celkem mi běhá po světě šest dětí, ale jen těmi jsem si jst. :)

Jaroslav (Čt, 4. 11. 2021 - 22:11)

Karolíno,Vy jste s manželem nechtěla děti nebo se nedařilo otěhotnět?

Návštěvník (St, 3. 11. 2021 - 16:11)

A proč jsi to proboha řešila s manželem ? Já neřešila nic a to bylo radosti že je to kluk !

Monika (St, 27. 10. 2021 - 11:10)

Já co byla v lázní několikrát, tak ty mladší ženy, tam měly milence všechny a mi starší dámy, tak jsme občas také zakoply o nějakého chlapa a pokud stál za to, tak mu podlehly. Jak se říká " Co oči nevidí, srdce nebolí".

Reklama

Přidat komentář