Reklama

přistiženi při souloži

Autor diskuse
rip

Stalo se vám,že vás vaši přistihli při souloži.

Návštěvník (Pá, 5. 11. 2021 - 12:11)

A co bylo dál? Dal jsi jim přes držku, oni tobě, nebo jsi se přidal, abys o nic nepřišel? Já když přišel domů a měla v posteli milence, byl jsem za kazišuka. Přestala, a zcela nelogicky mi vynadala, že jí nedopřeju potěšení. No a chlap urychleně vypadl. Já když byl ve stejné situaci u jiné manželky, tak jsem taky raději vypadl. Jednou se mi ovšem stalo, že jsem se s manželem, který na manželku po nemoci nestačil, spřátelil, a několik let jsem mu jí "oprašoval" legálně.

Návštěvník (Pá, 5. 11. 2021 - 16:11)

Ty máš problém s tím , když tvé manželce někdo udělá laskavost ?

Návštěvník (Pá, 5. 11. 2021 - 16:11)

Nauč se číst. Problém měla manželka.

Návštěvník (Pá, 5. 11. 2021 - 22:11)

Protože jsi přišel nevhod , tak jsi neměl civět a zase vypadnout !

Návštěvník (So, 6. 11. 2021 - 10:11)

Ty musíš mít vždycky pravdu. Já přišel domů, do svého bytu. Co se dělo v ložnici jsem nevěděl. Dělal jsem si v kuchyni kafe, pak se mihnul prchající, ale známý chlap, a po něm přišla manželka a vynadala mi. Kdybych to tušil, tak jsem počkal před domem, nebo šel chlastat do hospody. Chytrolíne. Jí jsem neřekl ani ň. Jako by se nic nestalo.

Návštěvník (Ne, 7. 11. 2021 - 19:11)

Promiň že jsem špatně pochopil situaci . Omlouvám se .

Zdeněk (Pá, 5. 11. 2021 - 11:11)

Mě přistihla uklízečka v kanceláři, když jsem souložil odpoledne po pracovní době
s vdanou kolegyní na stole. Také se sestačila divit, když otevřela dveře a viděla můj nahý zakek. Ta, ale jen řekla nebudu rušit a zavřela dveře. Mi jsme milostný akt ukončili a šli domů. Asi za týden jsem zůstal odpoledne v kanceláři sám a přišla opět ta uklízečka. Jen řekla dnes tu nemáte nikoho. Já říkám ne nemám, ale pokud by jsi měla chuť, tak by to šlo. Dopadlo to tak, že pokud je příležitost, tak souložím odpoledne s tou uklízečkou, která sice již není nejmladší, ale má stále udržované tělo.

Návštěvník (Pá, 5. 11. 2021 - 12:11)

Hele. Tohle se mi stalo taky. Neopsal jsi to? Ta moje uklízečka byla důchodkyně, ale šukala jako o život. Měla gigantické kozy.

Marcela (Čt, 4. 11. 2021 - 22:11)

Že byl někdy někdo přistižen nebo alespoň viděn, tak si myslím, že asi každý.
Já s přítelem jsme souložili na dovolené dopoledne na pokoji, když do pokoje vjela uklízečka s vysavače, která netušila, že jsme tam zůstali. Nestačila se divit a snažila se s tím vysavačem vycouvat, což jí nešlo. Mi jak jsme se lekli, tak naopak jsme se museli smát, že jsme se ani nezakryli.
Odpoledne jsme našli na pokoji láhev Metaxa a v angličtine na lístku omluva.

Pavel (Po, 1. 11. 2021 - 16:11)

Nás děti zastihnou při souloži dost často. Pokud je to na misionáře, tak to většinou dost rychle přerušíme, ale horší je pokud je manželka na koníčka nebo ohnutá přes pelesť postele, to se děti zarazí co děláme, tak jim jen řekneme, že se máme rádi.

Návštěvník (Po, 1. 11. 2021 - 17:11)

Děti naprosto běžně. První synek stál vedle nás, než jsme se ho všimli a napodoboval houpáním v bocích kopulační pohyby. Mladším jsme řekli, že se milujeme, starší už věděli o co jde. Horší to bylo s tchýní, ta si nenechala vymluvit, že u toho nemá být. Chodila hodně často a při tom se sama uspokojovala. Byli jsme pro ní takové domácí porno. Co manželce hodně vadilo, moje masturbace, při které mne vídaly děti. Mě to vadilo taky, ale stávalo se to. Byli jsme ale tolerantní. Já když jsem vídal je, taky jsem z toho nedělal záležitost. Spíš jsme se tomu vyhýbali a nemluvili o tom, což trvá dodnes, protože pořád masturbujeme.

Návštěvník (Po, 1. 11. 2021 - 15:11)

Mne přistihla matka při souloži s holkou u nás doma a měla hysterický záchvat. Když jsme se udělali, nastal problém, protože naše svršky byly v obýváku, kam se máma uchýlila. Museli jsme jí úplně nazí na kolenou prosit aby nám je vydala, což jí rozesmálo a uklidnilo. Nakonec jsme si popovídali u kávy. Když jsem svojí souložnici vyprovodil, tak mi zakázala si děvky vodit do bytu. Oprávněně jsem namítl, že ona se svými milenci doma šukat může a já ne? Příště jsem si přivedl jinou, připravenou a normálně jsme to rozbalili před mámou, protože ona si taky servítky se svými picáky nebrala. Už nic nenamítala.

Návštěvník (Út, 15. 2. 2022 - 09:02)

Já sem rád když byla máma v práci chodil s holkama do její ložnice když mě tam nacapala jak tam mám holku tak vyvadela. Časem sem jí vše vysvětlil proc mě láká ložnice

Návštěvník (Út, 15. 2. 2022 - 09:02)

Tj něco strašnýho, to se nadá ani číst, se divím, že to nenapíšeš všechno dohromady.

Marek (Ne, 31. 10. 2021 - 21:10)

Já přistihnu rodiče v sobotu ráno pokaždé. Jsem již vzhůru i po snídani a jdu jen oznámit rodičům, že jdu na ryby. I když zaklepu, tak souloží stále. Po otevření dveří, tak se začnou zakrývat dekou a co potřebuješ Marku. Jdu vám říc, že jdu na ryby. Jen zavřu dveře a opět slyším, že v souloži pokračují.

Paja (Ne, 31. 10. 2021 - 21:10)

Kolik ti je?

Marek (Po, 1. 11. 2021 - 14:11)

Je mi třináct a moc dobře vím co rodiče dělají. Většinou to dělají rodiče i kamarádů. Já kolikrát i slyším maminu jak při tom křičí. Na netu je vše.

Paja (Po, 1. 11. 2021 - 14:11)

Moji to dělají taky, já si to dělám taky tak co už, jo a taky chodím na ryby

Návštěvník (So, 23. 10. 2021 - 13:10)

Tchýně byla dlouho vdovou, tak byla hodně nadržená. Měl jsem po noční, manželka v práci, když si přišla ke mě lehnout. Pořád chtěla a chtěl a najednou přišla žena, zrovna když měla její mamina kolosální orgasmus. Pokoušela se nás roztrhnout, ale tchýně se mne držela jako klíště, protože to pořád měla. Teprv až když přišla k sobě, začala komunikovat. Že prej na to má větší právo, protože je starší a dcera by měla bejt disciplinovaná a měla by mít k matce úctu, a podobný pindy. Pořád jsem byl v ní a nechtěla se pustit. Nakonec jsem se z jejího sevření musel dostat násilím a šel jsem utěšovat plačící manželku. Zpočátku mne odstrkovala, ale když jsem se jí dostal rukou na poštěváčka změkla a chtěla taky i před mámou. Tchýně jí pomohla se svlékáním a já do ní vstoupil. Co čert nechtěl, začala nám do toho kecat. Pak se hádaly, ta moje pořád nemohla být hotová. No, byly to galeje. Nakonec se zadařilo, protože tchýně si zdřímla. Manželčin orgasmus jí vzbudil a chtěla zas. Vůbec jsem se nevyspal.

Návštěvník (So, 23. 10. 2021 - 12:10)

Mužům je vcelku jedno kde souloží, ale ženy mají snahu zahýbat doma ve svém bytě. Měl jsem kolegyni, která to mohla kdykoli mít na pracovišti, ale ona si mne tahala domů. Při souloži byla hodně hlasitá, takže i sousedé si přišli na své. V kuchyni seděl její manžel a čekal až bude mít manželka dost. Normálně jsme se pozdravili, nabídl mi kafe, pivo, štamprdli, něco na zub a přátelsky jsme si pokecali. Pak přišla nahá i ona a třeba začla vařit, nebo uklízet. Se starým to nic nedělalo. Byl rád, že mu opečovávám manželku, prože on nemohl. Když dostala chuť, šli jsme zase do ložnice a pokračovali jsme v mrdání, a on čekal, až si zase pokecáme. Byl jsem rodinným přítelem. Trvalo to několik let.

Reklama

Přidat komentář