Reklama

Existuje Bůh?

Velvyslanec (Čt, 4. 11. 2021 - 22:11)

“4. Když se však naplnil stanovený čas, poslal Bůh svého Syna, narozeného z ženy, podrobeného zákonu,5. aby vykoupil ty, kteří jsou zákonu podrobeni, tak abychom byli přijati za syny. 6. Protože jste synové, poslal Bůh do našich srdcí Ducha svého Syna, Ducha volajícího Abba, Otče. 7. A tak už nejsi otrok, nýbrž syn, a když syn, tedy z moci Boží i dědic.” (Gal 4:4-7, CEP)

Ježíš je ta cesta, pravda i život, NIKDO nepřichází k Bohu Otci než-li skrze Něj....nejde o žádné náboženství ale skutečný vztah s Bohem skrze víru v syna Ježíše Krista... stačí když řekneš Bohu aby Ti odpustil všechny hříchy a dal se Ti poznat jako živý Bůh, řekni Ježíšovi ať přijde do Tvého života do Tvého srdce, On to udělá !

Návštěvník (Čt, 4. 11. 2021 - 21:11)

Cituji: "Většina živého světa funguje na sluneční pohon. Tohoto pocesu, označovaného jako fotosyntéza, se účastní VELKÉ MNOŽSTVÍ SLOŽITÝCH molekulárních STROJŮ. ○ ○ ○ Napodobit ho do detailu je se současnou technologií nemožné. ○ ○ ○ Vědci se proto pokoušejí rozběhnout v laboratoři jednodušší verzi komplikované biochemické reakce." https://www.tyden.cz/rubriky/veda/technologie/vedci-uskutecnili-v-laboratori-prvni-krok-umele-fotosyntezy_274471.html

Návštěvník (Čt, 4. 11. 2021 - 11:11)

Cituji: "Na počátku bylo Slovo a to Slovo bylo Bůh. Všechno povstalo skrze ně a bez něho nepovstalo nic, co jest. A Slovo se stalo tělem a přebývalo mezi námi." Bible

Návštěvník (Čt, 4. 11. 2021 - 10:11)

Cituji: "Většina živého světa funguje na sluneční pohon. Tohoto pocesu, označovaného jako fotosyntéza, se účastní VELKÉ MNOŽSTVÍ SLOŽITÝCH molekulárních STROJŮ. ○ ○ ○ Napodobit ho do detailu je se současnou technologií nemožné. ○ ○ ○ Vědci se proto pokoušejí rozběhnout v laboratoři jednodušší verzi komplikované biochemické reakce. Minulý týden se tomuto cíli přiblížila Skupina chemiků z Chalmersvy univerzity v Göteborgu vedená Jakobem Wollerem."
https://www.tyden.cz/rubriky/veda/technologie/vedci-uskutecnili-v-laboratori-prvni-krok-umele-fotosyntezy_274471.html

Návštěvník (Čt, 4. 11. 2021 - 10:11)

Wikipedia - Cituji: "Fotosyntéza je složitý biochemický proces. Některé otázky týkající se jejího průběhu dosud nejsou dostatečně objasněny."

Návštěvník (Čt, 4. 11. 2021 - 10:11)

Cituji: "Příroda vynalezla biochemickou fotosyntézu". :-D

Návštěvník (Čt, 4. 11. 2021 - 10:11)

Wikipedia - Cituji: "Fotosyntéza je složitý biochemický proces. Některé otázky týkající se jejího průběhu dosud nejsou dostatečně objasněny."

Návštěvník (Čt, 4. 11. 2021 - 10:11)

Cituji: "Příroda vynalezla biochemickou fotosyntézu". :-D

Návštěvník (Čt, 4. 11. 2021 - 00:11)

Tady někomu něco nedošlo.

Rakato (St, 3. 11. 2021 - 23:11)

Příště si řekneme, jak vznikla tzv. svatá trojice proč Ježíš nic nenapsal. ------------------------------- (A Eriku, některých hlášek od Rakata si nevšímej, to jen jednoduchý skřet alias Návštěvník píše pod mým nickem. Poznáš je podle toho, že jsou málo inteligentní.)

Erik (Čt, 4. 11. 2021 - 00:11)

"Příště si řekneme, jak vznikla tzv. svatá trojice proč Ježíš nic nenapsal." - něco ti tam chybí.

Erik (Čt, 4. 11. 2021 - 06:11)

Tady se někdo vydává za Erika.

Erik (Čt, 4. 11. 2021 - 00:11)

Vždyť jsou to kopie tvých textů z minulosti.

Rakato (St, 3. 11. 2021 - 23:11)

Dne 28.10. 22:52 jsme si řekli, jak dobrý byl Ježíš v mesmerizaci, 30.10. 00:20 jak přivolat Satana, 31.10. 00:25 o Ježíšově mentálním koučinku, 31. října ve 19:59 o Ježíšově toxoplazmóze, 1.11. 22:16 o jeho kamarádství se Satanem, včera dne 2.11. 22:38 jsme si připomněli hanebnou diskriminační církevní politiku, když Ježíš zázraky dělat mohl, ale ostatním je církev zakázala. Dnes si vysvětlíme asociální a rozporné zásady Ježíšova učení. --------------------------------------------------------- Jak víme, Ježíš nepocházel ze spořádané rodiny - vždyť jeho matka kolaborovala s nepřítelem a nasadila manželovi parohy tím, že měla Ježíše s římským vojákem Pandirem (viz talmud, který Ježíše nazývá „Ješu ben Pantera“). Být nechtěným dítětem bylo pro citlivého Ježíše těžké a tak není divu, že hned jak trochu vyrostl, vystřelil z domu a o tesařině, kterou ho učil nevlastní otec, nechtěl ani slyšet. ---------------------------------------------------- Mnoho let se jen tak potuloval (záznamy o jeho mládí mlčí), až se zničeho nic objevil jako kazatel a thaumaturg, ale moc mu to nešlo. Sám Ježíš o tom v nazaretské synagoze říká: "Žádný prorok není přijat ve své zemi." (Lukáši 4:16-30). Jeho kázání lidi tak naštvalo, že Ježíše vyhnali. --------------------------------------- Jeho neprofesionálnost je ku podivu, protože už jako dvanáctiletý byl velmi sečtělý a dokázal vést debatu s učiteli v chrámu. Z toho můžeme vyvodit, že se pak během puberty a i později flákal a na sobě nepracoval. Ale pak potkalo Ježíše štěstí, že v poušti potkal Satana a ten ho (pravděpodobně celých čtyřicet dnů) učil, mimo jiné mesmerizaci. Jakmile se Ježíš vrátil z tohoto šťastného setkání zpět mezi lidi, už to byl ten charismatický a ostrovtipný Ježíš, jak jej známe z vyprávění. --------------------------------------------------------------------- Začal získávat první učedníky, a i ženy se kolem něho točily, až se dal dohromady s Maří Magdalenou a nakonec se s ní i oženil, viz pergamen Karen Kingové. (Ale měl více žen, jako správný guru. Ale ne tolik, jako guru Jára.) S Mařenou pak zplodil dvě děti - Manassese a jeho bratra Efraima. Proč se o tom zmiňují? Protože jeho rodina byl pro Ježíše nezbytný předpoklad, že ho lidé akceptovali a šli si jeho kázání poslechnout. (Kdyby byl svobodný a bezdětný, neměl by u Židů žádný respekt.) ---------------------------------------------------- Nuže tolik na úvod, abychom si další myšlenky dali do správného rámce. Nyní přejděme k Ježíšově učení. Především je na první pohled zřejmá jeho rozporuplnost. Ženáč Ježíš se dvěma malými dětmi říká toto: ---------------------------- "34Nemyslete si, že jsem přišel na zem uvést pokoj; nepřišel jsem uvést pokoj, ale meč.
35Neboť jsem přišel postavit syna proti jeho otci, dceru proti matce, snachu proti tchyni;
36a ‚nepřítelem člověka bude jeho vlastní rodina‘."
(Matouš 10, 34-36) -------------------------------- No pochopíte to? To prohlásil člověk, který rovněž řekl: "„Miluj Hospodina a miluj bližního jako sebe samého, v tom je celý Zákon a Proroci. “ (Mt 22,34-40). Samozřejmě my, poučení o zdravotním stavu Ježíše a jeho toxoplazmóze, víme, která bije: Schíza je pro tuto nemoc typickým příznakem. Jinak řečeno - Ježíš jednou mluvil jako člověk, a podruhé jako boží syn. A obě tyto jeho osobnosti viděly svět zcela jinak. ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Ale to není jediné zásadní Ježíšovo provinění. Jako asociál se projevil i jinak. Zatímco starý zákon klade na rodinu zásadní důraz, viz např. Genesis s výčty předků a potomků, a nestaví žádné podmínky pro rodinný žívot, Ježíš nesmyslně mudruje: "Kdo má rád otce nebo matku více než mě, není mě hoden. Kdo má rád syna nebo dceru více než mě, není mě hoden." (Matouš 10:37). ----------------------------------------- Neuvěřitelné! Pro schizofrenního Ježíše rodina najednou není nic, pokud její členové nemilují více Ježíše! No s takovým sociologickým postojem Ježíš samozřejmě nemohl v Palestině, a specielně mezi ŽIdy, uspět. -----------------------------------------------------------------
Takže shrňme: Ježíšovo účení si flagrantně odporuje a dá se shrnout jako žádost o destrukci celé společnosti a jejího uspořádání. Mečem na lidi, a já jsem pro tebe důležitější než tvoje rodina, říká v kostce Ježíš. --------------------------- Kdyby méně mluvil, udělal by lépe. A ještě lépe by udělal, kdyby neplácal, co mu slina na jazyk přinesla. -------------------------------------- Není divu, že Žídé požadovali jeho ukřižování a Pilát tohoto anarchistu a asociála nechal popravit. Tehdy se krutě trestala i daleko menší provinění.

Návštěvník (St, 3. 11. 2021 - 23:11)

Ale všechny tyto rozumy byly přece sepsány dávno po Ježíšově smrti a on označen za autora , ale pravda to být nemusí ! Někomu se ale hodilo autorství těchto mouder přisoudit z nějakého důvodu Ježíšovi ! Užitečnější než se hrabat v těchto hypotézách je , něco dobrého sníst , dobrým zapít a pořádně si zašukat !!!

Rakato (Út, 2. 11. 2021 - 22:11)

Dne 28.10. jsme si řekli, jak dobrý byl Ježíš v mesmerizaci, 30.10. po půlnoci jak přivolat Satana, 31.10. po půlnoci o Ježíšově mentálním koučinku, 31. října ve 19:59 o Ježíšově toxoplazmóze, včera 1.11. o jeho kamarádství se Satanem. Dnes si připomeneme hanebnou církevní politiku, když Ježíš zázraky dělat mohl, ale ostatním je církev zakázala. ---------------------------- A proč křesťanská církev diskriminovala jiné kouzelníky, ale na zázraky kouzelníka Ježíše se hrdě odvolává? Celé křesťanství je totiž na Ježíšových zázracích postaveno. Jen díky nim guru Ježíš přesvědčil některé Židy, že ho stojí za to poslouchat. Viz zmínka o tom v Janovi: „Tak učinil Ježíš v Káně Galilejské počátek svých znamení a zjevil svou slávu. A jeho učedníci v něho uvěřili.“ (Jan 2,11) ------------------------------------------------- A tak jsme svědky paradoxu, že zatímco Ježíš mluvil s mrtvými (v den svého oslavení s Mojžíšem a Elijášem) a Lazara dokonce oživil, jiným je komunikace s mrtvými zakázána. ---------------- Mnoho lidí vstupuje do světa duchů pomocí marijánky, ale zase - podle církve to není zázrak. Když někdo vidí anděly, zase špatně - lže. --------------------------------------- V Exodu 22,17 se píše: "17Čarodějnici nenech naživu." Jak to, že Židé kolem Ježíše viděli jeho zázraky a nezabili ho, jak jim přikazoval tanach? Proč měl tento kouzelník takovou protekci? Vysvětlení hledejme v jeho schopnosti mesmerizace. Lidově řečeno oblbnul Židy ve svém okolí, až z něho byli celí tumpachoví a nenapadlo je, že svými zázraky porušuje boží zákon. ---------------------------------------- V historii najdeme mnoho příkladů církevního pronásledování kouzelníků a upalování tzv. čarodějnic. Ale zvláště ostudným je příběh skvělého mága, který kouzlil stejně nebo ještě lépe než Ježíš - byl to Šimon Mág ze Samaří. Narazil v Římě na Petra a Petr po něm chtěl názorné předvedení jeho božských schopností (že mu očití svědci popisovali, jak Šimona nedávno viděli projít stěnou z plamenů a létat, ho nechalo chladným). Šimon se tedy přímo na římském fóru vznesl do vzduchu, ale Petr poklekl s modlitbou k Ježíšovi a v tu chvíli prorok z výšky spadl a rozdrtil si nohu. Jak hanebné!! Křesťané prostě za žádnou cenu nechtěli, aby někdo svými zázraky konkuroval Ježíši. (Navíc Ježíš neuměl létat.) ------------------------------------------- Kdo ví, kolik nových Ježíšů církev zabila. Vždyť ani nedostali šanci ukázat, co umí, a už je šoupli na hranici. A tak jsme dnes skončili s Ježíšem Nazaretským v bibli a celou tou zmatenou křesťanskou teologií na krku. A mohlo být lépe! ŠImon Mág nás mohl naučit létat.

Z (Út, 2. 11. 2021 - 23:11)

Cituji: "Jedním z následků onemocnění COVID-19 je mozková mlha." Tím se to vysvětluje. Tak se nám uzdrav.

covidovství (St, 3. 11. 2021 - 09:11)

všechna tato stará vyčichlá náboženství jsou zastaralá. Existuje jediné covidovství 19.

Návštěvník (St, 3. 11. 2021 - 09:11)

Už byla na zemi spousta bohů a náboženství , tak proč by ne toto ?

Rakato (Út, 2. 11. 2021 - 23:11)

Je náročné do všeho strkat rypák, a vědět kulové. To musíš být skutečně hodně jednoduchý. Ale tady nejsi učitel tělocviku v tělocvičně, kde jsou všichni dřeva, jen ty umíš poskočit deset centimetrů vysoko nebo správně rozpažit.

Reklama

Přidat komentář