Reklama

Existuje Bůh?

Návštěvník (Út, 2. 11. 2021 - 22:11)

Protože Ježíš Nazaretský byl podle rétoriky kněží počat duchem svatým jenž do Marie vstoupil ! Pohádku pro hlupáky vymysleli , když před tím Josefovi Marii při orgiích zprznili !

Návštěvník (St, 3. 11. 2021 - 14:11)

Tak to museli mít malé ptáčky, když zůstala pannou.

Rakato (Po, 1. 11. 2021 - 22:11)

Dne 28.10. jsme si řekli, jak dobrý byl Ježíš v mesmertizaci, 30.10. po půlnoci jak přivolat Satana, 31.10. po půlnoci o Ježíšově mentálním koučinku, včera 31. října ve 19:59 o Ježíšově toxoplazmóze, a dnes si řekneme o jeho kamarádění se Satanem. ----------------------------------------
Ze čtvrtiny lživý a z další čtvrtiny zmanipulovaný nový zákon Satana označuje za anděla, jež byl po vzpouře proti bohu svržen z nebe do pekla, kde teď vládne. Ale je to pravda? Vždyť křesťané nemohli vědět nic nového o bohu a jeho andělích, než co napsali židé do starého zákona (tedy v podstatě do tanachu). -------------------------------------- Ve starém zákoně vystupuje Satan jako věrný Jehovův služebník, viz kniha Job: " 6 Jednoho pak dne, když přišli synové Boží, aby se postavili před Hospodinem, přišel také i Satan mezi ně.
7 Tedy řekl Hospodin Satanovi: Odkud jdeš? I odpověděl Satan Hospodinu, řka: Procházel jsem zemi, a obcházel jsem ji.
8 I řekl Hospodin Satanovi: Spatřil-lis služebníka mého Joba, že není jemu rovného na zemi, a že jest muž sprostný a upřímý, bojící se Boha a varující se zlého.
9 A odpovídaje Satan Hospodinu, řekl: Zdaliž se darmo bojí Boha? 10 Zdaž jsi ty ho neohradil i domu jeho a všeho, což má, se všech stran? Dílu rukou jeho požehnal jsi, a dobytek jeho rozmnožil se na zemi.
11 Ale vztáhni nyní ruku svou, a dotkni se všeho, což má, nebude-liť zlořečiti v oči.
12 Tedy řekl Hospodin Satanovi: Aj, cožkoli má, v moci tvé buď, toliko na něj nevztahuj ruky své. I vyšel Satan od tváři Hospodinovy." ---------------------------------------------------- Jak je zde vidět, Satan a Jehova jsou v pohodě, žádná vzpoura, žádné svržení z nebes. A i Ježíš potvrzuje, že Satan je stále na nebi a pracuje pro Jehovu, když byl zaúkolován, aby Ježíše pokoušel: "Ježíš se vrátil od Jordánu plný Ducha svatého. Duch ho vodil pouští čtyřicet dní a ďábel ho pokoušel. Ty dny nic nejedl, a když uplynuly, vyhladověl. Ďábel mu řekl: „Jsi-li syn Boží, řekni tomuto kameni, ať se z něho stane chléb!“ Ježíš mu odpověděl: „Je psáno: ‘Nejen z chleba žije člověk’.“ " atd. ---------------------------------------------------------------------- Jinak řečeno - podle starého zákona je Satan anděl v nebi, podle křesťanů v pekle. Zjevně jde o křesťanský výmysl a zjevné lhaní. --------------------------- Už přesně nevíme, jak vypadala celá komunikace mezi Ježíšem a Satanem. Ale rozhodně si dobře rozuměli, když Satan Ježíše naučil mesmerizaci. --------------------------------------------------------------
Duchovní spřízněnost se Satanem, kterou Ježíš pociťoval, ho vedla k tomu, že se se Satanem částečně ztotožnil, když řekl:
16„Já Ježíš jsem poslal svého anděla, aby vám v církvích svědčil o těchto věcech. Já jsem ten kořen a rod Davidův, jasná jitřenka.“ (Zjevení Jana 22,16) --------------------------------------Ano, i Ježíš se považoval za Světlonoše, chcete-li latinsky za Lucifera. -------------------------------------------------- Jenže křesťané potřebovali nahánět další lidi do své víry (Připomeňme si, že s tím začal Ježíš, když řekl svým rybářům, že místo ryb mají chytat lidi.), a nedařilo se jim. A tak ve svých spiscích, ze kterých se později stal nový zákon, přitvrdili a přešli na metodu cukru a biče - k ráji psychopaticky přidali peklo a věčná pekelná muka. Ale kdo řekne A, musí říct i B. Chyběl jim vládce pekla, a tak zneužili nešťastného Satana a označili za vládce pekla jeho. -------------------------------------------------- Příště si řekneme o tom, jak je možné, že Ježíši bylo dovoleno dělat zázraky, ale všem ostatním to křestané zatrhli.

Z (Út, 2. 11. 2021 - 10:11)

Rakato: "nový zákon Satana označuje za anděla, jež byl po vzpouře proti bohu svržen z nebe do pekla, kde teď vládne." ○○○○○○○○○○○○○○○○○○○○ :-D Jak říkám, nejdřív si nastuduj toto téma a pak tady něco piš, protože jinak tady budeš psát jednu blbost za druhou a dělat i nadále ze sebe hlupáka. Opravdu to už musí být trapné i ostatním zdejším darwinistům. Jistě si říkají: "To je vůl ten Rakato, vždyť každý přece ví, že podle Bible Satan peklu nevládne a nebude vládnout. Proč tady ze sebe dělá úplného blbce?"

Rakato (Út, 2. 11. 2021 - 14:11)

Kdyby bylo křesťanské peklo se Satanem jako šéfem, za své nadávky a za aroganci k jiným názorům by tě denně přišel Satan nakopat do zadku. ------------ Tvoje jediné štěstí je, že pravdu nemáš.

Návštěvník (Po, 1. 11. 2021 - 17:11)

Ježíš vůbec hodně mluvil. Nakonec ho to dostalo na kříž jako zločince. Nikdy se nevyplácelo pustit si huba na špacír - viz Hus, Luther skoro neunikl, Bruno uhořel atd.

Návštěvník (Po, 1. 11. 2021 - 19:11)

Kdo čůrá proti větru , musí počítat s tím , že se počůrá !!!

sardanapal (Po, 1. 11. 2021 - 17:11)

No pokud by hodně nemluvil , tak by asi moc lidí nezjančil a nemusel by býti ukřižován ... Tedy , pokud nějaký takový Arajemec , toho jména a tou dobou vůbec existoval ...

Velvyslanec (Po, 1. 11. 2021 - 11:11)

K Bohu existuje pouze jediná cesta a tou je pokání z hříchů a víra v Krista jakožto Božího syna. Je psáno ,, Neboť tak Bůh miloval svět že dal Syna svého jediného aby žádný kdo v Něj věří nezahynul ale měl život věčný." Jak k tedy k Bohu přijít ? Není to o žádné církvi (ikdyž církev je potřebná k růstu a společenství věřících), ale o víře v Krista, je to nezasloužená milost zdarma pro nás pro lidi - stačí říct např.: Bože pokud jsi skutečný, prosím dej se mi poznat, odpus´t mi každý hřích a přijďe pane Ješíži do mého života". On to udělá !

Rakato (Po, 1. 11. 2021 - 12:11)

Zapomněl jsi napsat, proč bych si měl hledat cestu k bohu. A proč speciálně k tomu tvému. -------- Navíc - věčný život nemůžeš dokázat. Tak proč lidi oblbuješ?

Erik (Po, 1. 11. 2021 - 13:11)

Vždyť v tom je sama podstata jakéhokoli náboženství.

Z (Ne, 31. 10. 2021 - 23:10)

A teď to nejdůležitější: Ř 3, 26a Svou spravedlnost (Bůh) prokázal i v nynějším čase, aby bylo zjevné, že je spravedlivý

Nebyla žádná jiná cesta ke spáse před příchodem Krista. Není ani po ukřižování, vzkříšení a nanebevstoupení Krista jiná cesta, než vykupující milost v Kristu Ježíši. Není to Budha, není to Aláh ani Krišna. Nejsou to odpustky, není to přímluvná modlitba papeže ani všech svatých. Nevykoupíme se penězi, mocí ani dobročinností. Není to rozhodnutí naší „svobodné“ vůle a to ani s dopomocí takzvané předběžné milosti.

Efezským 2:9 Spasení není z vás, je to Boží dar; není z vašich skutků, takže se nikdo nemůže chlubit.
Bůh byl spravedlivý, když trpělivě kvůli Kristu odpouštěl hříchy v minulosti. Bůh je dnes a bude i zítra spravedlivý. Zjevně to prokázal, když poslal svého Syna, aby byl smírčí obětí za všechny vykoupené v minulosti, v přítomnosti i v budoucnosti. Kristův kříž je vrcholem lidských dějin, ke kterému vzhlížela a směřovala minulost, vzhlíží a směřuje k němu přítomnost a bude k němu vzhlížet a směřovat i budoucnost. Co nám to říká o bázeň budícím a svatém Bohu zástupů? Podívejme se dále.

C. Bůh svrchovaný, určující a vládnoucí
Pavel píše, že Bůh byl, je a bude spravedlivý, když pro Kristův kříž ospravedlňuje toho, kdo žije z víry v Ježíše. To stojí ve verších 25-26. Ale když si shrneme to, co jsme si právě řekli o Božím plánu, který je od věčnosti a který je naplňován v Kristu, uvidíme další důležité věci. Viděli jsme Boží věrnost, lásku a dobrotu. Ale vidíme také Boží svrchovanost. Bůh řekl Mojžíšovi.

Exodus 33:19 Hospodin odpověděl: "Všechna má dobrota přejde před tebou a vyslovím před tebou jméno Hospodin. Smiluji se však, nad kým se smiluji, a slituji se, nad kým se slituji."

Návštěvník (Ne, 31. 10. 2021 - 23:10)

Je to prostě od chytráků pro hlupáky !!! Není třeba z toho dělat vědu !!!

Rakato (Ne, 31. 10. 2021 - 23:10)

Nejsi píšící brambora aladin?

Z (Ne, 31. 10. 2021 - 22:10)

Písmo celé svědčí o Kristu. A ve světle Krista a Jeho evangelia můžeme všichni, Židé i pohané dobře pochopit celý úradek Boží. Vidíme jasně plán Boží spásy. Chápeme Boží jednání s Izraelem a to, proč byl dán Mojžíšův zákon. Je to i pro nás dnes velmi důležité, pro naše ponaučení a správné pochopení. Aby celý svět byl usvědčen z viny, aby byla umlčena ústa každého člověka. Ve světle Mojžíšova zákona a toho, co přinesl, či nepřinesl Židům, ve světle Kristova kříže musí každý člověk pochopit, že se nemůže žádným způsobem zalíbit Bohu, že není v jeho silách žít zbožný život oslavující Boha.

Vidíme, že vše je skrze Krista, pro Krista, díky Kristu a pouze v Kristu. On je centrem, podstatou i cílem všeho! Pavel celou polemiku s židy i pohany vede jen za jediným účelem. A to je vyvýšení Krista! Oslavení Krista! Poznání toho, kým je pro nás Kristus a Jeho evangelium! Jen Kristus je tím jedním a jediným! Jen Kristus je zároveň vším! Naprosto vším. On je Alfa i Omega. Plnost sama se rozhodla v Něm přebývat. Ko 1, 19. Jen v Něm je vtělena všechna plnost božství. On je Bůh! Ko 2, 9

Rakato (Ne, 31. 10. 2021 - 23:10)

Ježíš není žádné zlaté tele, aby ses mu klaněl. ------------------------------------------------------ Za trest kvůli tvým traktátům si zde zítra přečteš, co mají Ježíš a Satan společného.

dotaz (St, 3. 11. 2021 - 09:11)

proč myslíš, že to někdo bude číst?

Rakato (St, 3. 11. 2021 - 14:11)

Jako zapálenému čtenáři mých textů ti mohu sdělit, o čem bude příští: O asociálních přikázáních Ježíše.

Rakato (St, 3. 11. 2021 - 12:11)

Ty sis to přečetl. Vše začíná od jednoho čtenáře. ------------------- A také proto, že je to kvalitní teorie, lepší než ta v Novém zákoně, který popírá sám sebe. (Protože i nový zákon je bez starého zákona nula. Stejně jako Ježíš bez Jehovy.) Had požírá vlastní ocas!

Erik (St, 3. 11. 2021 - 14:11)

Jako ortodoxní, ale tolerantní, ateista si nad tvými texty pochutnávám.

Reklama

Přidat komentář