Reklama

Existuje Bůh?

Návštěvník (So, 30. 10. 2021 - 19:10)

Velmi důležité informace. Sdílejte.
http://sp.rmbl.ws/s8/2/3/K/1/g/3K1gc.caa.mp4

Rakato (So, 30. 10. 2021 - 13:10)

Své poznatky o Ježíši jsem vložil i do Cinkali byste..., tamější černoprdelník Jahoda se k tématu nevyjádřil.

Rakato (So, 30. 10. 2021 - 00:10)

Včera jsme si řekli, že Ježíš byl nadaný mesmerizátor. Dnes si vysvětlíme, jak přivolat Satana. --------------------------- Především nutno poznamenat, že nevíme, jakou řeč Ježíš k přivolání Satana na poušti použil, když moderní němčina tehdy neexistovala. Nuže rozeberme si tento jednoduchý problém. V Judeji se tehdy mluvilo aramejsky. Ježíš možná znal některá místní nářečí, např. samaritánské, ale je skoro jisté, že Satana vyvolal ve své mateřštině - aramejštině. Nevíme už, jakými slovy, ale víme, že to bylo na poušti. --------------------- Plyne s toho, že vhodné místo v Česku pro vyvolání Satana jsou třeba písky u Nymburka. Mohla by to být i přírodní rezervace Písečný přesyp u Vlkova. Nicméně nejvhodnější jsou sedmihektarová přesypy u Rokytna, protože rozlohou poušť napodobují nejlépe. (Váté písky u Bzence vylučuji. Jsou sice dlouhé 16 km, ale porostlé borovicemi. Tam by Satan za námi rozhodně nepřišel.) ----------------------------------- Ale k věci. Jsme na poušti u Rokytna a je noc, na nebi hvězdy. Tak se pusťme do díla. Důležitou rekvizitou je nám bubínek. Proč ten? Inu, i Ježíše v poušti musel Satan nějak lokalizovat. Sice od Ducha věděl, která poušť to je, ale byl-li to např. obrovský Negev, nebylo snadné ani pro Satana Ježíše najít. V našem případě pouhý hlas nepostačí, protože doposud Satan dosud ani neví, že s ním chceme komunikovat. Proto máme sebou bubínek. ----------------------------------- Chcete na Satana bubnovat "Bumtarata bum bum bum? Zadržte. Je to složitější. Nebo jednodušší? Od té doby, co Philipp Jacob Siebenhaar, německý duchovní z Ackermann-Gemeinde, objevil, že Satan dobře reaguje na němčinu, je třeba bubnovat v tomto tempu: ( -.- / --- / -- / -- // --.. / ..- // -- / .. / .-. // ... / .- / - / .- / -. / ). To doplňujeme naléhavým tklivým hlasitým opakovaným voláním v němčině: „Komm zu mir Satan!!“ . -------------------------------------------- Příště si řekneme o Ježíšově oblibě koček a jak ho to zničilo. A někdy také o tom, jak Ježíš objevil jako první člověk na světě mentální koučink a jak jej využíval. Také o skandální Pavlově kritice Ježíše. (Je toho mnoho, co je nám ukryto pod nánosy klišé a tradice. Pravda však je mezi řádky.)

30.10. (So, 30. 10. 2021 - 07:10)

Rakato to tak vypadá,že jsi našel Ježíše a teď hledáš toho Satan dobře reagujícího na němčinu.

Rakato (So, 30. 10. 2021 - 12:10)

Existují i jiné verze časů v Palestině v prvním století, nejen ty novozákonní. Proč si je nepřipomenout? Pravda je často skrytá, ale my ji odhalíme!

Návštěvník (Pá, 29. 10. 2021 - 22:10)

Znám jediného Boha. Je to Karel Gott, až na věky.

Návštěvník (So, 30. 10. 2021 - 23:10)

Ano , amen ! Všichni ostatní jsou virtuální !!!

Rakato (Čt, 28. 10. 2021 - 22:10)

Mesmerizovat neumí každý, ale Ježíš to zvládl. Mesmerizoval s vínem i při chození po vodě. Hodně mu při tom pomohl předchozí pobyt v poušti, kde se to naučil od ďábla. Ale není to tak snadné - bez nadání vám žádný učitel nepomůže. ---------------- No a Jakmile Ježíše popravili, jeho církev mesmerizaci zakázala, aby se neukázalo, že jsou i další Ježíšové (protože ve starověku mesmerizace vypadala jako zázrak). ---------------------- Teprve v osmnáctém stolení se znovu naučil využívat živočišný magnetismus Mesmer a po něm se toto kouzlení také jmenuje. Ale jak jsem psal - nenechte se obalamutit, první byl Ježíš. Takže metoda by se měla správně jmenovat christianizace. Nebo satanismus? Ale to si už jen hrajeme se slovíčky. ---------------------------------- Příště si řekneme, jak přivolat satana. Protože když má dobrou náladu, ledacos vám vysvětlí. (Ovšem když ji nemá, na místě vás zpopelní. Ale co je bez rizika, že?)

Návštěvník (Čt, 28. 10. 2021 - 20:10)

Je to jako s Járou Cimrmanem hodně se o něm mluví ale nikdy ho nikdo neviděl

Návštěvník (Pá, 29. 10. 2021 - 22:10)

Chybí jen , prohlásit ho bohem !

Rakato (Čt, 28. 10. 2021 - 19:10)

Kdyby ses dokázal trochu soustředit na pochopení textu, zjistil bys, že jsem nekritizoval daný text, ale tebe. A také příští texty, které pod mým nickem napíšeš. ---------------- Zdětinštěl jsi více, než jsem čekal. Už na to tady nemáš.

Mirka (Čt, 28. 10. 2021 - 20:10)

"Předchozí text pod mým nickem psal ten mamlas Návštěvník." - okopírování nazýváš "psaním"? Spíš to vypadá tak, že sem vkládáš své mírně upravené sračky z minulosti.

Mirka (Čt, 28. 10. 2021 - 20:10)

Ale to "kokoti" jsi tam nově vložil, skunku.

Rakato (Čt, 28. 10. 2021 - 18:10)

Předchozí text pod mým nickem psal ten mamlas Návštěvník. Dokonce se jako Rakato registroval u providera. ---------------- Kdo zná moji linku ví, že příští dementní, iracionální nebo urážlivé texty jsou od něho.

Rakato (Pá, 25. 3. 2022 - 17:03)

Rakato praví: "Chceš banán?"

Jitka (Čt, 28. 10. 2021 - 18:10)

Ten text je okopírovaný tvůj, jak jsem zjistila za pomoci Googlu, sereš si do huby.

Rakato (Čt, 28. 10. 2021 - 18:10)

Psychologicky musí být ráj úděsné místo. Pokud jsi v životě chudák a pracně si sháníš živobytí, tak ti to nedojde a těšíš se, ale logicky - žít v blahobytu, kde se k tobě i divá zvířata lísají a mají tě rády, kde nejsou problémy a starosti, kde máš v popisu práce přiblble se na každého usmívat, to je na zbláznění. Na to prostě člověk není stavěný. --------------------------------------------------------+ Dá se sice říct, že kokoti vymysleli idiotský ráj, a pokud by bůh existoval, vytvořil by pro lidi něco přijatelnějšího, ale to jsou jen dohady.

Návštěvník (Čt, 28. 10. 2021 - 19:10)

Správně , jen dohady !!!

Rakato (Čt, 28. 10. 2021 - 16:10)

Věřící lidé mají na veškerý bordel na světě jednu odpověď - je to naše vina, protože bůh nám dal svobodnou vůli. -------------------- Ale uvažujme: Když někdo spustí vlastní podnik (tak jako bůh vesmír, Zemi, lidi aj.), tak za něj nese odpovědnost. Musí mu proto šéfovat a nedovolovat, aby zdegeneroval z původního záměru ráje na Zemi v to, co vidíme dnes - války, hladomory, povstání, pandemie, zemětřesení, tsunami, socialismus, uragány, přemnožení lidstva, vymírání druhů, globální oteplování. -------------------------------------- Tak takto ne Jehovo! Na nás lidi svoje hříchy nesvaluj, to je nečestné a hanebné. ---------------------- A už se neskrývej za Ježíše. Zjev se sám, máš-li kouska cti v těle,

Rakato (Čt, 28. 10. 2021 - 16:10)

Proč? Proč jdou po chudákovi Zuckerbergovi, který chce se svým Facebookem jen spojovat lidi? Vždyť je jako Ježíš. Plat má jen jeden dolar a umožňuje zadarmo lidem nalézat sobě spřízněné duše, povídat si, informovat. A teď mu chtějí dokonce přišít, že umožňoval prodej otrokyň! ---------------------------------- Nepřející kazisvětové tak mohou zahubit jediného Ježíše, kterého máme. Nechť vás čert odnese, asociální čubky!

Reklama

Přidat komentář