Reklama

Kastrace

Návštěvník (Út, 5. 10. 2021 - 00:10)

Zašukat ani náhodou , ten její jebák mě taky zmaluje prdel a jako bonus mě nakonec švihne přes kulky . Mám je potom oteklé a pěkně to bolí . Když to udělal podruhé tak jsem si manželce po jeho odchodu stěžoval . Vysmála se mi že ty moje atrapy stejně nejsou k ničemu a že vlastně už se to brzy vyřeší takže mě už ani nebude moct přes ně švihat . Tak prý ať si to užije dokud je ještě mám .

Tomas (St, 6. 10. 2021 - 10:10)

To asi musis polykat i jeho semeno že.Tak si uzivej dokavat to jde .A to te chcou pidvazat a umrtvit je nebo primo vyrezat.To je u nas nezakonne ne?.Na to se jezdi do thajska nebo indie.Tam to pry je bezne jak trhani zubu .Cetl jsem na jednom zahranicnim foru ze zena z milencem jely manzela vykastrovat do thajska a milenec domluvil i amputaci penisu a on o tom nevedel .Az doma po odstraneni obvazu zjistil ze nema ani pero .Brutal.

Návštěvník (St, 6. 10. 2021 - 10:10)

Když mu ho kouřím tak musím manželka na to dohlíží . Já tu techniku kastrace neznám , ale mluvili o tom že mi pytel neotevře ale vytáhne mi je otevřeným tříselným kanálem a když tam dá implantáty nebude to ani vidět .

Návštěvník (Út, 19. 10. 2021 - 13:10)

Prakticky vytáhne varlata tříselným kanálem , kterým při tvém vývoji do šourku sestoupila . Kanál přece funguje pro cestu tam i zpátky . Jak v tom seriálu :to jsou dveře ven a taky dovnitř .

Návštěvník (Út, 19. 10. 2021 - 22:10)

Vykrade mu pytel , ani ho neotevře !

Návštěvník (Po, 25. 10. 2021 - 11:10)

Je prostě holka šikovná !

Návštěvník (Po, 25. 10. 2021 - 11:10)

Doufám že mi to manželka nechá udělat taky u nějaké šikovné .

Návštěvník (Po, 1. 11. 2021 - 20:11)

Ať ti to neudělá mačetou , jako ta Kubánka tomu černochovi !

Návštěvník (St, 3. 11. 2021 - 23:11)

Vyťala mu kulky a má šlus !

Návštěvník (Ne, 7. 11. 2021 - 16:11)

Kdyby je vyťala polovině mužské populace , tak lidstvo nevyhyne ! Nabídka spermatu mnohonásobně převyšuje poptávku !

Návštěvník (Út, 5. 10. 2021 - 00:10)

Zašukat ani náhodou , ten její jebák mě taky zmaluje prdel a jako bonus mě nakonec švihne přes kulky . Mám je potom oteklé a pěkně to bolí . Když to udělal podruhé tak jsem si manželce po jeho odchodu stěžoval . Vysmála se mi že ty moje atrapy stejně nejsou k ničemu a že vlastně už se to brzy vyřeší takže mě už ani nebude moct přes ně švihat . Tak prý ať si to užije dokud je ještě mám .

Návštěvník (So, 25. 9. 2021 - 03:09)

Taky to bylo kruté ten začátek. Sice sem věděl do čeho jdu, ale v reálu než jsem si zvykl chvilku trvalo. Je pravda, že za tu dobu jsem přešel z normální klece na tu menší a aktuálně mi samozřejmě i více vyhovuje. Ano výrony občas mám, respektive poznám to tak že mám fleky na slipech a je jedno jaká je denní doba. Tak ona to bere jako jednu z alternativ k tomu pásu. O tom poškození varlat jsem taky uvažoval, ale určitě existuje nějaká i jiná možnost (doufám)

Tomas (Pá, 24. 9. 2021 - 17:09)

Zajimalo by me jestli tu je nejaka dominantni zena ,kterou vzrusuje kastrace muže,nebo muž ktereho manzelka s milencem nuti ke kastraci.

Návštěvník (Pá, 24. 9. 2021 - 23:09)

Nutí ? Manželka mi jednoduše oznámila že mě nechá vykastrovat a když jsem řekl že to nechci tak odpověděla že nezáleží na tom co já chci nebo nechci . Ona to s milencem naplánovala a už mají nějakou potvoru která mi to udělá . Jednoho dne se ráno vzbudím a budu eunuch řekla .Ale že mi dají implantáty takže to nebude poznat . Ještě že tak .

Tomas (So, 25. 9. 2021 - 11:09)

To je drsne.Prave me zajima proc chcou nektere zeny manzela vykastrovat.Jestli ho mas maleho a k nicemu tak prece staci klicka .Manzelka musi byt dobra sadistka .Poniizujou te nejak s milencem,?

Návštěvník (So, 25. 9. 2021 - 18:09)

Musím mu ho kouřit a ona mě opíchává zezadu umělákem .

Jana (Ne, 19. 9. 2021 - 00:09)

Dano ,Lenko , Veroniko , a ostatní co jste napsali příspěvky souhlasíte někdo se mnou ?

Veronika (St, 29. 9. 2021 - 21:09)

Jano, v principu bych s Vámi souhlasila, ale myslím si, že nechávat muži penis po kastraci je úplně zbytečné a problém to ani nevyřeší. Po kastraci může nějaký muž erekci třeba půl roku až několik let, takžy by mohl znásilňovat opakovaně. A pokud by si opatřil hormony, mohl by mít erekci i více než jen několik let. Když by se rovnou odstranil i penis, už by žádnou ženu znásilnit nemohl. Takže můj názor je odstranit varlata i penis.

Jana (Ne, 10. 10. 2021 - 01:10)

Nesouhlasím s tebou , erekci možná může mít , ale ty choutky jako před vykastrováním to si myslím že ne. Ještě si myslím že vyříznutí varlat je strašně jednoduché oproti odstranění penisu. Viděla jsem na videu jak si dotyčný u lékaře stahne kalhoty , lehne si na lůžko, dá nohy od sebe , lékař mu rozřízne pytlík ,vytlačí mu varlata , podváže mu chámovody , no a šmik a už není chlapem ! Varlata jsou na talířku ,a je po chuti , už žádný koukání pod sukni , chuť si šahnout na ženskou , na prsa ,žádný milováni , ani dĕti . Docela bych ho litovala , ale prasák si nic jiného nezaslouží .Hlavně bych mu je nechala vyříznout za plného vědomí a bez umrtvení aby ho to hodně bolelo. Četla jsem že ve středověku jim je před kastrací mačkali kleštĕma až do rozmačknutí , no , jsem ráda že jako žena tu bolest nemůžu zažít. Penis bych mu nechala jen na čůrání.
Jana

Veronika (Pá, 15. 10. 2021 - 17:10)

Milá Veroniko, v podstatě se dá s Vámi souhlasit, ale ne úplně ve všem. Mužskou "chuť" na sex ovlivňuje hormon testosteron a ten kromě varlat vytváří ještě i nadledvinky. U něko více a u někoho třeba méně, záleží na celkovém stavu. Takže odstraněním varlat se v podstatě také nemusí nic vyřešit. A navíc, pokud se jedná o jedince s nějakou sexuální "vadou", jde také o to, jak to m naprogramované v hlavě. Nemusí být zaručeno, že muž s odstraněnými varlati už není muž a že už je po chuti. Proto by lepším řešením rovnou i odstranění penisu, to by již bylo stoprocentní. A že by jste ho nechala dotyčnému na čůrání, to je přece úplně zbytečné, my ženy přece o tom víme své ☺

Reklama

Přidat komentář