Reklama

Cinkali byste znovu klíčema?

Návštěvník (So, 23. 10. 2021 - 16:10)

„Bezectní lidé“ aneb Marginální vrstvy raně novověké společnosti ...mám dojem, že vím, která že to vrstva je jejich nástupcem a dává o sobě vědět v souvislosti s nemocí prezidenta...

Návštěvník (So, 23. 10. 2021 - 16:10)

Doufejme, že táhnutí hus probíhá v souladu s Evropskými předpisy. Tedy zda to není nepovolená migrace zvláště ohrožených druhů, které by měli raději jak staré ženy zůstávat a prudit na jednom místě.Dnes víme, že tah našich hus probíhá v souladu s ostatními evropskými husími populacemi dvěma hlavními cestami. Jihočeské husy táhnou zčásti atlantickou (jihozápadní) cestou přes Francii do zimoviště v deltě Guadalquiviru v jižním Španělsku.Proč by neměli stejnou cestou být nakopnuty staré ženy do svých ziomovišť v severní africe..., kde by část svého důchodu dali za sex s mladými chudšími obyvateli!?

Návštěvník (So, 23. 10. 2021 - 16:10)

Přichází čas, kdy naši zem opouštějí tisíce drobných obyvatel - tažných ptáků . Odlétají čápi i divoké husy, vlaštovky, pěnice či rorýsi, špačkové a rákosníci... DOPR.ELE, kéž by odtáhly na zimu i staré ženské...

Návštěvník (So, 23. 10. 2021 - 16:10)

Zlé a nenasytné sexuálně frustraované staré závistivé, pomlouvačné, zlomyslné, vztahovačné, bezduché, divoké husy. Kéž by též odtáhly na sever do Hamburgu, jak husy stěhovavé.

Návštěvník (So, 23. 10. 2021 - 16:10)

O ptáka již nezavadí, pí.u drendí v posledním záchvatu upadající sexuality robertkem a čumí na porno.

Návštěvník (So, 23. 10. 2021 - 16:10)

P.ČU už schovávaj, ústa bezzubá, vnady povyslé, zadek již se těžko táhne, jsou to zlé neslané nemastné čůzy staré.

Návštěvník (So, 23. 10. 2021 - 16:10)

Feministické kravky ruší všechno co se pohne u chlapa, protože mají nízkou hladinu hormonů a v přírodních společnostech by byli bezzubé a dělali jednoduché práce okolo obidlí, vařili a starali se o malé děti a učili je říkanky.Tady v Evropě mají roupy a chtěli by si ještě žít. Jsou to vzdor-ženy a měl by jim být zastřižen tipec. Ve francii jse takovým říká perturbée-rušivé-narušené.

Návštěvník (So, 23. 10. 2021 - 16:10)

Ať jdou Lyenová a další americké feministické vlezdoprdelky do prdele!

Návštěvník (So, 23. 10. 2021 - 16:10)

Limit pro začátek heterosexuálního (tedy vaginálního styku, který homosexuálové nepraktikují, stačí jim např. vzájemná masturbace, blowjob) je tedy v 18letech.
V souladu s tím je jakýkoli sexuální akt s osobou mladší 18 let trestným činem, ačkoli podle kalifornského trestního zákoníku, zda se jedná o přestupek nebo zločin, závisí na věku zúčastněných osob.TO JE ŠIKANA HETEROSEXUÁLŮ nikoliv LGBT práva, které chtějí údajně zavádět do Evropy.

Návštěvník (So, 23. 10. 2021 - 16:10)

Nesmysl, jenom EU není založena na volném trhu a diktátu trhu, takže nejsou v EU studia, který by byla zcela v rukou gayloby, takže by vlastně potlačovala práva neLGBT lidí, tak jak je to v Holywood studios v Kalifornii.Stejně tak gay-bath, která také jsou Kalifornskou specialitou, ačkoliv tam mají velmi úzkoprské limity pro začátek sexuálního styku s heterosexuály, tak v případě LGBT se to tam tak nebere.

Návštěvník (So, 23. 10. 2021 - 16:10)

EU ponižuje práva LGBT?!

Návštěvník (So, 23. 10. 2021 - 16:10)

"Po celá léta se představitelé a lídři Evropské unie pokoušeli čelit polským útokům na právní stát, jeho neliberálním názorům na otázky, jako je L.G.B.T.Q. práva a svoboda médií a odstranění nezávislosti soudnictví."
-----------------------------
ČR je již zmáknuté a drží hubu a PCČR potají bude vydávat od nového roku osvčení RODIČ1 a RODIČ2 v případě homodětí.

aladin (So, 23. 10. 2021 - 18:10)

Z toho je jasné, že tu vládnou ZRŮDY !!! Nemohl by nějaký genetik napsat na Doktorku, kolik milionů lidí vzájemně se křížících zajistí, aby nevznikali duševní zrůdy nebo úchyláci a v jak dlouhém časovém horizontu ???

Návštěvník (So, 23. 10. 2021 - 18:10)

Mengele to byl zrůda. Někdo ovšem v USA vládne a to je po staletí(sto let je v USA hodně dlouhá doba, lidé tam žijí rychleji než v Evropě). Např. list NY Times, který právě udává bonton smetánce, tak ten je ve vlastnictví jedné rodiny už pátou generaci a ta drží 90% listu.

Píší NYTIMES (So, 23. 10. 2021 - 16:10)

Polské útoky na právní stát nechávají Evropu v rozporu se sebou samým
E.U. lídři čelí stále naléhavější otázce: Co dělat s členem, který opakovaně porušuje základní princip, ale odmítá opustit klub?

Polský premiér Mateusz Morawiecki z krajní levice a další lídři Evropské unie ve čtvrtek na summitu v Bruselu.
Polský premiér Mateusz Morawiecki z krajní levice a další lídři Evropské unie na čtvrtečním summitu v Bruselu.Credit...Olivier Matthys/Associated Press
Autor: Elian Peltier a Monika Pronczuk
22. října 2021
BRUSEL - Evropská unie čelí rostoucí výzvě Polska, které staví proti sobě své vlastní instituce a rozděluje členské státy: Co dělat, když člen opakovaně porušuje pravidla dohodnutá 27 zeměmi bloku, ale neukazuje žádný záměr odejít ?

Po celá léta se představitelé a lídři Evropské unie pokoušeli čelit polským útokům na právní stát, jeho neliberálním názorům na otázky, jako je L.G.B.T.Q. práva a svoboda médií a odstranění nezávislosti soudnictví. Vyjadřují „hluboké znepokojení“ – mluví se o EU, což nevyjadřuje tak docela hloubku frustrace mezi mnoha v bloku – zahájili nejprve dialog, pak zdlouhavá soudní řízení a nyní hrozby sankcí, aby Polsko zvrátilo svou politiku.

Polsko však neprojevilo žádný úmysl ustoupit a tento měsíc učinilo provokativní krok, když jeho nejvyšší soud rozhodl, že ústava země v určitých aspektech převyšuje právo Evropské unie, čímž odmítlo klíčový pilíř evropského projektu.

Zlá krev se tento týden vystupňovala poté, co se v Evropském parlamentu střetli předseda Evropské komise a polský premiér. Rozhovory o právním státu dominovaly také summitu EU. národní lídři v Bruselu ve čtvrtek a v pátek spolu s cenami energií.Představitelé Evropské unie říkají, že čelí bezprecedentní situaci, kdy člen přímo zpochybňuje základní princip bloku: primát EU. zákon nad národní legislativou. Někteří analytici také tvrdí, že neústupnost Polska může představovat větší hrozbu než Brexit, další existenční krize, kdy se jeden člen, Británie, rozhodl jednostranně odejít, zatímco zbytek zůstal jednotný.

„E.U. legitimita je v sázce: pokud neexistuje nadřazenost evropského práva nad vnitrostátními zákony, jaký má smysl mít unii? řekla Sophie Pornschlegel, hlavní analytička politiky v bruselském centru evropské politiky.

Polský premiér Mateusz Morawiecki v napjaté výměně v Evropském parlamentu v úterý obvinil Evropskou unii z překročení její autority a vydírání Polska, aby sankcemi přijalo pokyny komise. "Pokud chcete z Evropy udělat superstát bez národů, nejprve k tomu získejte souhlas všech evropských zemí a společností," řekl.

Polsko dlouhodobě tvrdí, že Brusel se snaží omezit polskou suverenitu a prosazovat politiku vůči L.G.B.T.Q. práva a další otázky, které jsou v rozporu s polskými tradicemi a vůlí voličů.Alice Stollmeyerová, výkonná ředitelka bruselské neziskové organizace Defend Democracy, uvedla, že blok musí řešit důležitější problémy než hádky mezi členy. „E.U. může být jen tak silná, jak je jednotná, a když ne, ostatní se radují,“ řekla. "Putin se musí dívat s krabicí popcornu."

Představitelé a experti Evropské unie varovali, že opakované útoky polské pravicové a nacionalistické vlády na soudnictví by mohly povzbudit ostatní vlády, aby následovaly jejich příkladu.

Lídři Litvy a Maďarska se ve čtvrtek na Evropské radě postavili na stranu Polska. Ve Francii Eric Zemmour, krajně pravicový učenec a pravděpodobný kandidát v příštích prezidentských volbách, jehož popularita v posledních týdnech stoupá, vyzval k podpoře Polska v jeho „boji za svobodu“.

Daniel Kelemen, profesor evropských studií na Rutgersově univerzitě, řekl, že problémy s právním státem ze strany členů Evropské unie by mohly „růst a metastázovat jako rakovina“.

„Pokud polská vláda může jednoduše ignorovat prvenství EU. zákon, pak by ostatní vlády mohly ignorovat jakýkoli aspekt EU. zákon, o kterém říkají, že je pro ně nepřijatelný,“ řekl.

Zatímco napětí mezi Polskem a Evropskou unií bylo kvůli kulturním otázkám a otázkám právního státu již léta vysoké, současnou krizi vyvolalo to, že Polsko letos v létě odmítlo uzákonit rozhodnutí Evropského soudního dvora o zrušení disciplinární komory, která kritizuje say byl použit k propouštění vzdorujících soudců.

Polská vláda se tento měsíc zdvojnásobila, když její ústavní soud vynesl rozhodnutí, které dalo přednost ústavě země před EU. soudci v některých oblastech.Pan Morawiecki tento týden řekl, že polská vláda zruší disciplinární komoru, ale uvedl několik podrobností. Právní experti také tvrdí, že obnovení nezávislosti soudnictví v Polsku nebude stačit.

Komise zadržela 41 miliard dolarů v platbách Polsku v rámci blokového fondu na obnovu Covid-19 ve výši 857 miliard dolarů, což představuje téměř 7 procent ročního příjmu země.

Pohrozilo také, že použije nový nástroj, který váže vyplácení fondů Evropské unie – které směřují například do zemědělských dotací nebo infrastrukturních projektů – s dodržováním právního státu, ale dosud jej neaktivoval.

Úředník komise ve středu nazval proceduru známou jako „mechanismus podmíněnosti právního státu“ „nejostřejším nástrojem v sadě nástrojů“, ale připustil, že bude trvat měsíce, než bude mít dopad.

Evropská rada, která sdružuje 27 vůdců bloku, byla také rozdělena v tom, jak vyvíjet tlak na Polsko. Země jako Nizozemsko nebo Belgie prosazovaly rozhodnější kroky, včetně aktivace mechanismu právního státu, ale jiné, jako Francie a Německo, vyzvaly k většímu dialogu. Na čtvrtečním summitu se lídři vyhnuli napjaté konfrontaci o této otázce a situaci ponechali téměř beze změny.

„Francie, Německo a další potřebují Polsko a Maďarsko v mnoha dalších otázkách, jako je Evropská zelená dohoda,“ řekla paní Pornschlegelová s odkazem na plány bloku na řešení změny klimatu.

Jiní analytici nevidí konec v dohledu, protože Polsko a Evropská unie se navzájem potřebují: Polsko je pátou nejlidnatější zemí bloku a jeho největší hospodářskou zemí ve východní Evropě. A Polsko nemá v úmyslu opustit Evropskou unii — EU. finanční prostředky tvoří téměř 4 procenta polského národního důchodu.Krize také zasáhla Evropskou unii instituce proti sobě, což dále podkopává její jednotu: tento týden podal Evropský parlament žalobu na komisi kvůli její neochotě aktivovat nový mechanismus k zablokování vyplácení rozpočtu kvůli porušování zásad právního státu.

Sergej Lagodinskij, zelený poslanec Evropského parlamentu, řekl, že zablokování E.U. peníze by připravily Polsko a Maďarsko o „značný podíl jejich ekonomického bohatství“.

Stollmeyerová z Defend Democracy uvedla, že doufá, že polská vláda krizi deeskaluje, protože nabyla rozměrů, které podle ní nečekala. „Polsko ani nemělo v úmyslu z toho udělat evropský konflikt; bylo určeno pro domácí publikum,“ řekla.

Pesimističtější možností by bylo počkat do příštích voleb v Polsku v roce 2023 a doufat, že nová vláda změní kurz, uvedli analytici. Ale čím déle budou vůdci čekat, tím to bude těžší, řekla paní Stollmeyerová.

"Pokud začnete podkopávat základy EU, pokud to necháte probíhat příliš dlouho," dodala, "můžete skončit tím, že se budova zřítí."

aladin (So, 23. 10. 2021 - 18:10)

Zajímalo by mně, jak by dnes dopadlo referendum do EU ??? Když vidímš, jaké špinavosti na nás EU navléká, jak decimuje Evropu, jak neustále omezuje práva států a také lidská práva potlačováním normálníc občanů a upřednosťováním úchylů a úchylek !!! Vypadá to tak, že ve vedení EU jsou samí úchyláci a úchylačky !!!

Návštěvník (So, 23. 10. 2021 - 16:10)

Proč by měli sakra Poláci vystupovat s EU, když dováží většinu potravin, z kterých se pak dělají ty všechny zahraniční sýry, značkové jogurty a další hovadiny doslazeníé cukrem, který již není z našich cukrovarů, protože nám je EU zakázala?A to vše zaplatí České domácnosti a pošlou na konta důchodového systému starých zemí EU, které tím zkorumpují vlastní důchodce-voliče důchodového věku, aby je dál volili.

23.10. (So, 23. 10. 2021 - 16:10)

Takový sociální pokus.

23.10. (So, 23. 10. 2021 - 16:10)

Vždyť se podívej jak žijí. Spíš to bylo tak,že věděl,že už mu tady toho času moc nezbývá. Kdo to pak zjistí,bude řešit a možná i natruc nesmyslným pravidlům.

Návštěvník (So, 23. 10. 2021 - 16:10)

Milé staré dámy! Děkuji nechci!

Reklama

Přidat komentář