Reklama

Obřízka

Návštěvník (Po, 22. 11. 2021 - 17:11)

Takže vy si nedáte pokoj?

Martina (Po, 22. 11. 2021 - 17:11)

To bylo na mě?

Návštěvník (Ne, 21. 11. 2021 - 09:11)

Eben ve stardance mlel o tom co je herec ochotný udělat kvůli své roli, že prej v americe se někdo nechal kvůli roli pokrtit. A pak že kdyby on byl americkej rejza, tak ze by ho obsadil do role mojzise jestli by se kvuli roli dal obrezat. Trosku trapny, zapomnel ze drtiva vetsina americanu obrezanych je, a ze on kdyby byl americkej rejza tak by nejspis byl taky, anebo by tim ukazal ze tohle nevi a ze je jeden z mala co obrizku nema. A pokud by byl ceskej rejza tak by ho tam pekne setreli. Delat o tomhle laciny vtipy je spis trapny.

Bez vážných následků (Út, 9. 11. 2021 - 17:11)

Kromě těch na hlavu......

Scamander (St, 3. 11. 2021 - 14:11)

Ahojte, chci se jen prosím zeptat, jestli tu je někdo, kdo podstoupil obřízku kvůli zánětu? Za jak dlouho po operaci se to srovnalo? Mám měsíc od zákroku a bohužel pořád bojuji s tím, že několikrát během dne mi jindy nevýrazné léze zrudnou, vylezou a trochu to pálí. Před obřízkou jsem zkusil snad všechno, včetně návštěvy x doktorů…

Návštěvník (St, 3. 11. 2021 - 16:11)

Já jsem si prožil peklo v pěti letech. Dodnes mám husí kůži, když si na to vzpomenu. Matka nesouhlasila s obřízkou, že prý mne nepřipraví o potěšení (z onanie). (Sledovala tím osobní cíl). Zůstal mi obrovský šev pod uzdičkou (což dámy oceňují). Od té doby povinná masturbace, prohlídky u dětské lékařky, ale jinak v pohodě bez vážných následků.

Návštěvník (So, 13. 11. 2021 - 13:11)

Mě v pěti letech tam dávali nějakou palivou masticku co si pamatuju. Míval jsem kůži prirostlou k zaludu a neslo to uplne stahnout. Rodice rikali ze kdyz to nepujde tak ze se to musi rezat. V 15 se doktorka ptala, ale ja mel strach rict ze mi to tak uplne nejde. Několikrát jsem si pak v hlavě přehrával tu situaci co by se stalo kdybych řekl pravdu a jestli bych měl odvahu říct že by mi obrizka nevadila, protože jsem se jí hrozně bál. A jak by reagovala mama. Dnes vím že jsem se tehdy neměl bát, kuzicku mam trvale staženou a je to tak celkem fajn mit zalud venku

Návštěvník (St, 3. 11. 2021 - 16:11)

Občas se prostě něco nepovede , časem se to zlepší .

Návštěvník (Út, 26. 10. 2021 - 01:10)

Spíš si z něj lidi doted delaj prdel , - vopizlanci, zkoumal, evangelikal, cirkumfetisista, .......a dalsi vyrazy ktery neustale pouzival. A psal pod vice nicky - gin, tony, sweetji, nebo jako tonda vlas

Návštěvník (So, 23. 10. 2021 - 07:10)

Tonda byl veřejně působící osoba, na internetu psal pod svým jménem, což dělá málokdo (ani se to nedoporučuje - slídí v tom personalisti a nejen oni, můžou pak psát člověku devianti atd.). On to dělal záměrně, samozřejmě uměl i psát bez jména, jako někdo jiný, taky cíleně. Rovněž dosti podrobně vypisoval své soukromí, v dětství ho řezal nevlastní otec, nábožná babička, matka nudistka, útěk z domovat atd. Psal i o intimních věcech ze sexu, zejména co se týkalo masturbace. Takže není špatné o něm ve vší slušnosti sdělit, jak věci jsou a byly.On být naživu, tak by ty věci sám sděloval, jako prasklou ledvinu, useknuté prsty, co odnesli z vody rackové (ale vymáčené prsty by stejně nešly přišít). Takže pokud o něm Libor něco napíše, tak to bude jen to, co by Tonda sám dělal. A Libor o něm psal velmi slušně, v podstatě slušněji, než Tonda psal sám o sobě. Je to takový jeho pomníček či stopa. Není náhodou, že ač řadu měsíců mrtev, tak zdejší diskuzi stále ovládá on. Točí se kolem jeho osoby, jak za jeho života. Samozřejmě už tu nepíše ty nesmysly, ale o to více se rozebírá on sám, což ovšem dříve se taky dálo. Pro něj to byla jedna z činností, koníčků moc neměl, rád se napil, jinak psal na internetu, aktivismem trávil veškerý volný čas, cpal do toho peníze. Takže ta jeho stopa tu zůstává. Naopak, přes pár podlých útoků většina lidí vůči němu nebo o něm nyní píše výrazně slušněji. Škoda, že se tohoto nedožil.

Martina (Po, 22. 11. 2021 - 11:11)

ano, Libor psal o něm slušně a víte, jak s ním zatočili na diskuzi o lásce? Vyhrožovali mu, až nakonec z diskuze odešel. On zde pouze psal o svých trápeních. Takový jsou lidi na Doktorce. Hnusný zmetkové!

Návštěvník (Po, 22. 11. 2021 - 14:11)

Bohužel Martino, toto je jev, který popisuješ patrný nejen na doktorce. Nevím proč se v lidech na diskuzních skupinách u nás projevuje tolik vyhrožování, hejtování a dalších negativních sociálních projevů ( špatná kultura? Chybějící respekt? Nulová práce moderátora? Česká povaha?) …. Ale upřímně, nebyl Gin vždy první ??, který v diskuzi začal vyhrožovat a dokonce i policií, zastrašoval a zběsile manipuloval a nadával nejen lékařům , ženám a prostě sprostě všem, kdo měl jiný názor nežli on. Ač sám projevoval homopedo sklony nadával sprostě i gayům. Tak ho nemusíš v tomto ohledu litovat, neboť kdo seje vítr, sklízí bouři !

Realista (Po, 22. 11. 2021 - 15:11)

Ano Lallo, máš pravdu. V obou částech hodnocení

Martina (Po, 22. 11. 2021 - 17:11)

Máš postřeh. Lalla je neutajitelná. Ale souhlasím s jejím názorem

Návštěvník (Po, 22. 11. 2021 - 12:11)

S tím souhlasím. Libor byl jeden z mála, kdo o Tonym psal pozitivně. A pokud je mi známo, tak psal nějaký příběh dvou dívek a to už skončilo? Dlouho jsem to nesledoval. To by bylo škoda

Návštěvník (Po, 22. 11. 2021 - 07:11)

Souhlasím. Je ho škoda

Návštěvník (Ne, 21. 11. 2021 - 13:11)

Zajímavý příspěvek, mimochodem od zprávy o údajném odplutí Gina, od momentu, kdy se našla jeho aktovka a bota již uplynulo mnoho vody. Neměl někde vyplavat? Nebo to celé bylo závěrečným fejkem nebo jen zmizením podle Davida Copperfielda?

Dr.Cieper (Po, 22. 11. 2021 - 07:11)

Asi tak

Mariana (So, 23. 10. 2021 - 07:10)

Nebylo by lepší nechat Tonyho už na pokoji? Na co je, že sem někdo píše jeho životopis, detaily o jeho zdraví, mamince, o jeho přátelích...Prosím, jestli zemřel, nechte ho odpočívat v pokoji. A kdo je tak strašně zvědavý na jeho soukromí - které by mělo být respektováno - ať dá Liborovi mail.adresu. Není potřeba jeho soukromí ventilovat zrovna tady. Už mu dejte klid...Vůbec se mi to šťourání nelíbí.

Návštěvník (So, 23. 10. 2021 - 07:10)

Strašný kecy tohleto. Nevím kdo tady rozjíždí nějaké fabulace, ale...Tony měl kromě zemřelé matky i sestru a několik kamarádů velmi dobrých, jeden z nich na \doktorku psal velmi výrazně. . Jestli jde o toho Libora, co Tonyho lákal někam do Polska, tak nejen že Tonyho neznal, nikdy se s ním nesetkal i když Libor chtěl, ale Tony ho nepovažoval za férového člověka. Jo a děti žádné neměl. a teologická studia nedokončil. Taky nebyl posledních deset let ale považoval se za Kristovce. Howg.

Reklama

Přidat komentář