Reklama

přistiženi při souloži

Autor diskuse
rip

Stalo se vám,že vás vaši přistihli při souloži.

Návštěvník (Pá, 22. 10. 2021 - 19:10)

Víte, něco jiného je nezávazné partnerství a něco jiného manželství, zvlášť když jsou děti. Ono nachytat manželku s jiným,který má většího ptáka než vy, je hodně kritické. Pak to musíte řešit pragmaticky. Co má přednost? Děti, rodina, nebo nabušený milenec, který je v sexu lepší než vy... Pak záleží na manželce pro co se rozhodne. I když se rozhodne pro rodinu, stejně nemáte jistotu jestli se to nebude opakovat a o manželku stejně nepřijdete, zvlášť, když jsou děti soběstačné. Nakonec můžete skončit jako rozvedený paroháč, který je všem pro smích. Manželství je prostě loterie. Vyjde, nebo nevyjde. Zvlášť, když jste si vybrali přitažlivou sexbombu.

J. (So, 23. 10. 2021 - 10:10)

Většinou jde o sex, jiný než s manželem, protože se většina stydí před druhým víc zdivočet. To s milencem nebo s milenkou je to jiné a u ženských jde také o prachy. Já to vše vyřešil tak, že ji dáváme zabrat oba, začal jsem být víc odvázaný, odmítala třeba anál, už mě to nezajímá a dělám jí ho, nakonec jí nevadí, protože ho kupodivu s milencem provozovala a nebo do ní jdeme oba současně pěkně v trojce. Ona už potom nemá sílu a čas přemýšlet o nějakých dalších milencích. Kupu praktik co odmítala jí najednou nevadí. To jsou zvraty.

Návštěvník (Pá, 22. 10. 2021 - 23:10)

Pro smích je ten , který se podělá když mu přefikne manželku jiný muž . Začne vyvádět , vyřvávat to všude , případně jde do hospody zachlastat a svěřit se kámošům ! Když už se to roztroubí , tak aby neztratil glanc , tak to k tomu rozvodu dotáhne . Stál jsem taky před takovým problémem , ale prostě jsem to zkousl . Vzpomněl jsem si totiž na jednoho starého kolegu který při propuknutí takové aféry ve firmě říkal , ale pánové , nač vyšilovat z piči neubývá není to mýdlo !

Návštěvník (Pá, 22. 10. 2021 - 23:10)

Mám úžasnou manželku. všichni chlapi po ní šílí, ale je pořád moje, protože nevěry neřešíme.

Návštěvník (Pá, 22. 10. 2021 - 13:10)

Já doma nachytal moji přítelkyni s mým nejlepším kamarádem a jeho přítelkyní. Jeli pěkně trojku. Neodešel jsem, ale pěkně šel k nim a říkám jim, jak jim ten sex krásně jde. Ti se lekli, že málem probourali strop. Kamarád s tou svojí totiž přišli na návštěvu a dostali nápad se pobavit. Nic jsem nijak nehrotil, ono dělat scény a vztekat se a řvát na někoho je zbytečné. Normálně jsem souložil s kamarádovou přítelkyní. Moje přítelkyně s kamarádem na nás koukali. Když jsem byl hotový, ta těm dvěma říkám, proč jen koukají, když jim to tak šlo ve třech. Nakonec jsem je dotlačil k pořádnému sexu, přece si nenechám ujít příležitost a dost jsme se vyřádili. Na noc jsem si nechal tu kamarádovu přítelkyni a tu svoji vyslal s ním. Moc se jim nechtělo, ale co mohli dělat. Druhý den jsme si všechno vyříkali a už je pohoda a sex provozujeme dál ve čtyřech. Shodli jsme se, že je to tak lepší a nebudeme si nikdy nic vyčítat.

Návštěvník (Pá, 22. 10. 2021 - 13:10)

Je to po dohodě , takže by si to vyčítaly jedině blbci !

Návštěvník (St, 20. 10. 2021 - 02:10)

Přistihl jsem manželku při souloži s mým otcem. Šel jsem si postěžovat její matce a ona mne nečekaně připustila. Tím to neskončilo. Tchýně si mne přitáhla i před dcerou a souložila se mnou a ona se na to musela dívat a trpět, že jí šukám mámu. Nakonec přilezla, že s tátou to byl omyl a že miluje jen mě. Dalo se to do pořádku, ale mrdal jsem je obě, mámu i dceru a to i dohromady, na střídačku.

Návštěvník (St, 20. 10. 2021 - 13:10)

V některých rodinách to tak provozují , prostě jim to vyhovuje . Jinak nejsi sám komu taťka píchá manželku .

Luboš (Út, 19. 10. 2021 - 23:10)

Já měl tu čest, co asi hodně jiných chlapů, že jsem přišel mimořádně dopoledně z práce, kdy manželka měla být v práci a děti ve škole. Bylo to jako ve filmu, od dveří poházené prádlo a manželka v naší ložnici souložila s jejím šéfem. Naštěstí to byl můj dům, tak jsem je vyhodil oba z domu na ulici, tak jak byli a měli větší ostudu, že je několik lidí vidělo nahé. Já se rozvedl, děti zůstaly u mě. Dves mám již novou přítelkyni.

Boris (Ne, 30. 1. 2022 - 22:01)

Ľuboš dole klobúk pred tebou správny chlp si aj rodič nechce sa ti darí a želám ti aby si bol šťastný s novou ženskou.

Návštěvník (Út, 19. 10. 2021 - 23:10)

Já přijel ze služební cesty o den dřív a stejná situace , ale mě to poházené prádlo a následně zvuky vycházející z ložnice vzrušily . Neudělal jsem vůbec nic a šel zpátky , ani si mě nevšimly. Odjel jsem na chatu a přijel podle plánu druhý den . Naše manželství už deset let po té epizodě bez problému funguje .

Jana (Pá, 22. 10. 2021 - 12:10)

U mě to bylo podobné, přišla jsem z práce dopoledne a manžel v naší ložnici souložil s cizí ženskou. Já také odešla a vrátila se asi za dvě hodiny a doma již nikdo a byt uklizený. Věčer, když šli děti spát a vlezli jsme si do postele, tak jsem na manžela, zda mi byl již nevěrněj a on, že ano ale pokud mu to prominu, že se to již nestane. Víc jsem to nerozebírala a vše nám zatím jde dobře s manželem se snažím souložit téměř denně, kdy má potřebu bez vytáček, že se mi dnes nechce i když se mi někdy opravdu nechce, jak jsem to předtím také udělala a rodina je pohromadě.

Návštěvník (Pá, 22. 10. 2021 - 12:10)

Dobře děláš . Spousta žen si neuvědomuje , že ty jejich "bolesti hlavy " když se jim prostě nechce , jen ženou jejich muže do náručí jiných žen . On totiž zjistí , že jiná ji má taky a ještě je ochotná !

Návštěvník (Út, 19. 10. 2021 - 23:10)

Mě taky vzrušuje když mi manželku píchá někdo jiný . Ono to manželství prospěje . Tento způsob odbourání stereotypu samozřejmě není pro žárlivé blbce !

Návštěvník (Po, 18. 10. 2021 - 07:10)

Pokud vás nachytá při souloži někdo cizí, tak to celkem nevadí, horší je pokud vás nachytá vaše vlastní manželka a ona není do té soulože zapojená.

Zuzana (So, 16. 10. 2021 - 14:10)

Mi spíme v ložnici s dětmi již školáky, také se ptají co jsme s tatínkem v noci dělali, že jsme se po sobě převalovali. Tak jsem jim vysvětlila, že rodiče co se mají rádi a miluji se, že to v noci dělají. Jíž se neptají, protože ví o co jde. Vše si dnes najdou na internetu. Mi se jim také nevystavujeme, je tma a jsme stejně pod dekou, tak slyší jen zvuky. Až bude větší byt a děti budou mít svůj pokojík, tak to bude jiné.

Návštěvník (Ne, 17. 10. 2021 - 22:10)

To je problém malých bytů, pokud děti nejsou často u babičky. S tím nejste jediní, u nás je to podobné, ale děti jsou zatím malé a většinou spí.

Ilona (So, 16. 10. 2021 - 01:10)

Nás taky děti vidí při souloži, vysvětlili jsme jim co děláme a je to v pohodě. Nejhorší je, děti posílat pryč bez vysvětlení.

Dana (Pá, 15. 10. 2021 - 23:10)

Děti nás načapají dosti často, to už jsme si zvykli a říkáme jim, že se rodiče tak musí líbat. Horší je, že má tchýně klíče, když hlídá děti a stane se, že vleze do obýváku a mi souložíme na sedačce. Většinou se omluví a zavře dveře, ale zmíní se proč si to nenecháme na noc.

Návštěvník (Pá, 15. 10. 2021 - 12:10)

Taky jsem si vzpomněl, že nás přistihla moje máma při souloži se svojí nejlepší kamarádkou. Dostala hysterický záchvat a taky nás zkoušela rozdělit. Když se jí to nepovedlo, sedla si, koukala na nás a brečela. Mrdali jsme schválně hodně dlouho, až vyměkla, začala rukou masturbovat a usmířil jí vlastní orgasmus. Pak mne vyhnaly a dlouho si povídaly. Nakonec jsem dostal od mámy svolení, že se můžeme dále scházet.

Reklama

Přidat komentář