Reklama

Cinkali byste znovu klíčema?

ShabbaTot-Jahoda (So, 23. 10. 2021 - 13:10)

jestli kopeš za rusáky v Dukovanech,tak ti to je prd platné,dostanou do USA,již je uzavřená smlouva a Francie.

Návštěvník (So, 23. 10. 2021 - 15:10)

Jestli se z toho raduješ, tak, pokud něco vůbec postaví, tak chci vidět, jak platíš 20x vyšší cenu za kW oporoti dnešku. Ty fakt hulíš dobrý matroš.

Cynik - realista (So, 23. 10. 2021 - 04:10)

O kvalitě mnohdy nechutných propagandistických blábolů na SeznamZprávy si myslím své, ovšem na rozdíl od nich je „Komentář: Za drahou elektřinu může německá Energiewende“ nabitý fakty, jen s nepatrným podílem protiruských žvástů… Jdeme na to:
„Snad každého v Česku zajímá, kdo je viníkem exploze cen elektřiny a plynu. Evropská komise přispěchala s tvrzením, že příčinou je cena fosilních paliv, a hlavně ruská cenová politika v plynu. Naopak za to prý nemohou obnovitelné zdroje, jichž má být pro řešení energetické krize podstatně více. A jaká jsou fakta? -----
V pátek 8. října v Německu přestalo foukat a tamní obří instalovaná kapacita 65 GW na souši i moři využila jeden jediný gigawatt svého výkonu, fotovoltaické elektrárny o instalovaném výkonu přes 50 GW v té době nevyráběly vůbec nic! Celkový instalovaný výkon obou typů obnovitelných zdrojů v Německu představuje pro srovnání výkon neuvěřitelných 58 jaderných elektráren Temelín v Česku. -----
Jejich výstavba a provoz stojí německé daňové poplatníky desítky miliard eur ročně. Nyní se v praxi potvrdilo, že OZE jsou v reálné praxi nestabilní a nespolehlivé. Německý správce sítě proto musel povolat do práce 48,5 GW konvenčních zdrojů hnědého a černého uhlí, naplno pracovaly i jaderné zdroje. Nejpodstatnější deficity ve špičce vykryly velmi drahé plynové elektrárny (12 GW), které správce sítě provozuje mimo trh. -----
Veškeré náklady na pokrytí deficitu elektřiny z emisních zdrojů pak znamenaly, že v devět hodin ráno cena vylétla na 393,1 eura (9 984 korun) za MWh. Poté zase klesla, protože začaly fungovat fotovoltaické zdroje, ale po západu slunce elektřina znovu vystoupala až na 442 eur, tedy 11 227 korun za MWh.“ (https://www.seznamzpravy.cz/clanek/komentar-za-drahou-elektrinu-muze-nemecka-energiewende-178614) ---------- Tyto informace by snad mohl pochopit i „výborný analytik“ Jahoda, i když po tom co předvedl v příspěvku o snězené klobásce trochu, nebo spíše dost pochybuji, a soudím, že porozumět tomuto článku bude pro Jahodu dost obtížné…

aladin (So, 23. 10. 2021 - 02:10)

"Komisař Rex VIII (4)
7 Prima - 23. října 2021 - 01:55–02:55".... Ať žije demokracie !!! Tohle by se za komunistů nikdy nestalo !!! To dělali jenom malá Cikánata a žebrali u cizinců - Němců a ty si to fotografovali a pak to bylo n Německých novináh !!! Hajzlové !!!

aladin (So, 23. 10. 2021 - 02:10)

"Komisař Rex VIII (4)
7 Prima - 23. října 2021 - 01:55–02:55"....

aladin (So, 23. 10. 2021 - 02:10)

"Komisař Rex VIII (4)
7 Prima - 23. října 2021 - 01:55–02:55"....

Nimrod (Pá, 22. 10. 2021 - 22:10)

Co by mne docela zajímalo, je to, kde může "pracovat" aladin? V chráněné dílně?

aladin (Pá, 22. 10. 2021 - 22:10)

"Třetí dávka vakcíny proti koronaviru: Kde se registrovat a kam se jít očkovat"....Politický a mediální cirkus okolo očlování proti Covidu se dělá proto, že tak zvaná "vakcína" je ne svě věci :1) Na hovno ! 2) na HOVNO !!! A proto se musí dělat ten cirkus a nařizovat očkování prdrazáckým způsobem, aby Američtí Židé měli veliké zisky z prodeje t.zv. "vakcín" A možná, že z prodeje "vakcín" mají zisky i ti v České republice !!! Je to jediné vysvětlení, proč "naše" židovská vláda odmítá používat levné a velmi účinné leky uložené v centrálních skladech léčiv !!! Jako třeba : Isoprinosin, Eloprine, Ivermectin, Rendesivir, Renapreven, Dexanethazon !!! Podílí se "naše" židovská vláda na genocidě Českých Gojímů ???

aladin (Pá, 22. 10. 2021 - 22:10)

"Dvě ženy jako volavky, třetí prchala s kabelkou. Krádež v Ostravě zachytila kamera"....Určitě ty tři byly ty chdinky diskriminované a utlačované a proto je soud v rámci MULTIKULTI neodsoudí, ale odsoudí tu 59 okradenou, že je svou nepozorností zmanipulovala a vyprovokovala k tomuto činu !!! Výsledek bude stejný, jako kdaž Hamilton zavinil kolizi F1 a odsoudili za to Verstappen !!! Krásná ukázka zrůdnosti komise F1 !!! Ať žije MULTIKULTI hnůj na světě !!!

aladin (Pá, 22. 10. 2021 - 22:10)

"HIV pozitivní muž z Karlovarska měl opakovaně znásilňovat 13letou dívku".... Špalek a sekeru !!!

Návštěvník (Pá, 22. 10. 2021 - 23:10)

Napřed ptáka i s koulema , potom palici !!!

aladin (Pá, 22. 10. 2021 - 22:10)

"Za drahou elektřinu může německá Energiewende".... Je to LEŽ !!! Máme snad vlastní elektrárny !!! A je na státu a výrobcícj el. energie na jaké ceně se pro občany dohodnou !!! Je tu ještě jedna varianta, ti ve vládě jsou ti samí, co jim patří elektrárny a nebo mají jejich akcie tak cttějí co nejvyšší zisky !!! Měli by se zveřejnit jejich jména, at národ ví, kdo ho okrádá a kdo na něm PARAZITUJE !!!

aladin (Pá, 22. 10. 2021 - 22:10)

"Diskuze: Vysoká hra Zemana a jeho okolí. Natočili jsme, kdo musel uhnout jejich plánům"....A kolik milionů skončilo na Fialovu kontu z té neziskovky pro Barmu !!! Ta neziskovka bude něco jako Zlatí doly v Africe !!! Vůbec nemůžu pochopit, jak tihle lidé . Fiala, Pekarová a ten třetí mohli dostat tolik hlasů !!! To jsou u nás tak hloupí lidé ??? Vždyť to je banda zlodějů !!!

aladin (Pá, 22. 10. 2021 - 22:10)

"„Nechceme, ale donutili nás očkovat se,“ vysvětlují lidé z fronty".... Vláda vyhlásí nepřijatelné podmínky pro lidi bez očkování proti Covidu a Média tvrdí, že je veliká zájem o očkování !!! Je potřeba nějaký Boží zásah, poněvadž tu máme HAFO ZKURVENCU a okolo nich plno parazitů ve vládě, kteří sledují jen své zisky a zisky farmaceutických společností !!!

Návštěvník (Pá, 22. 10. 2021 - 13:10)

Rullez Le President!

Zeman forewer! (Pá, 22. 10. 2021 - 12:10)

""Mám rád prezidenta Zemana a přeji mu pevné zdraví a pevnou ruku hned jak se dostane zpět do formy." Děkujeme za důvěru, Bůh nás vyslyšešlel. Prezident zdraví se těší pevnému zdraví a brzy bude mít brilantní projev k 28. říjnu a s drobným odkladem předá svá vyznamenání."Přeji také panu prezidentovi ať stihne 28.října vládnout a předat vyznamenání a všechny překvapí!

Návštěvník (So, 23. 10. 2021 - 13:10)

"""Mám rád prezidenta Zemana a přeji mu pevné zdraví a pevnou ruku hned jak se dostane zpět do formy." Děkujeme za důvěru, Bůh nás vyslyšešlel. Prezident zdraví se těší pevnému zdraví a brzy bude mít brilantní projev k 28. říjnu a s drobným odkladem předá svá vyznamenání."Přeji také panu prezidentovi ať stihne 28.října vládnout a předat vyznamenání a všechny překvapí!"
A já také přeju panu Zemanovi skvělou druhou polovinu svého mandátu a ať všem vytmaví jak jsou na něj mediálně hnusní. I když pravda, Miloš to řekl s předstihem. Notorická patologická novinářská spodina společnosti...soubor nádherných blců, kteří mu naopak ve chvílích nenálady perfektně zvednou náladu...Jen tak dál placení provokatéři BAKANÁTU řízeného oligarchou od Švýcarského jezera z vily.

Shabbatot-Jahoda (Pá, 22. 10. 2021 - 12:10)

Policie ČR vyšetřuje kdo snědl vinnou klobásu a meruňkové knedlíky v pokoji prezidenta Zemana.Sestra která přinesla jídlo na pokoj , položila jej na stolek pana prezidenta a odešla.Prezident spal a nebyl v bdělém stavu.... když se zhruba po hodině vrátila,prezident pořád spal ve stejné poloze jako před hodinou ,ale talíře s jídlem byly prázdné.... policejního team kriminalistů si nyní klade otázky,kdo snědl meruňkové knedlíky a vinnou klobásu pana prezidenta.... podezření padá na mluvčího Hradu,ten ho ale popírá.

aladin (So, 23. 10. 2021 - 03:10)

Jahodo, ty jsi ale opravdu hlupáček !!! Ty si myslíš, když polezeš Židům do zadku, že te přijmou mezi sebe ??? Využijou te jako Jidáše a pak tě kopnou do prdele !!!

Cynik - realista (So, 23. 10. 2021 - 03:10)

"Policie ČR vyšetřuje kdo snědl vinnou klobásu a meruňkové knedlíky v pokoji prezidenta Zemana." ----------

Jahodo, ty jsi vážně hloupoučký… Opravdu věříš tomu, co jsi uvedl v příspěvku? Nebylo ti ani trochu nápadné, že je to na první pohled krávovina? Jistě, text je v souladu s tvou nepříliš bystrou, propagandou zcela deformovanou myslí, ale stejně… „výborný analytik“ by opravdu neměl být takový prosťáček… Vlastně, takovým prosťáčkem by neměl být vůbec nikdo, ani buran z Buranova, jehož středem všehomíra je kvalitně nacpaný břuch, dosahující nechutného objemu díky krmivu z Káčka, kdy něco chutných pomazánek tvoří jen zanedbatelný podíl… -----

Dočetl jsi ten článek na https://www.reflex.cz/clanek/divoky-kacer/109831/policie-vysetruje-kdo-snedl-v-nemocnici-merunkove-knedliky-a-vinnou-klobasu-stopy-vedou-k-ovcackovi.html až do konce? Pokud ano, nezarazila tě na jeho konci zvýrazněná věta „Divoký kačer je fake news o skutečných událostech, které se sice nestaly, ale mohly by, jakkoliv znějí neuvěřitelně.“? ----- Božínku, ty opravdu umíš být pitomeček… ale mohlo to být ještě horší… Vlastně mne překvapuje, že jsi nepožadoval, aby se do vyšetřování sežrané klobásy a meruňkových knedlíků pustili s elánem a šturmem též Koudelkovi čučkaři z BIS, a dlouholetý čekatel na generálskou hodnost Koudelka by si úspěšným vyřešením takto komplikovaného případu s celosvětovým, ba dokonce celovesmírným dosahem mohl konečně vydobýt nejen generálskou, ale dokonce i maršálskou hodnost… S BIS by mohla na vyšetřování spolupracovat též CIA, nad jejímiž agenty u nás blahem uchcáváš, nebo dosahuješ orgasmu, podle toho, co přijde dříve, a neváhal bych zapojit ani izraelský Mossad...

Reklama

Přidat komentář