Reklama

Cinkali byste znovu klíčema?

aladin (Čt, 21. 10. 2021 - 05:10)

"Facebook se chce přejmenovat".... Asi se stejným výsledkem, jako když se Cikáni přejmenovali na RÓMY !!!

aladin (Čt, 21. 10. 2021 - 05:10)

"Studie: 99,9 procenta vědců se shoduje, že člověk ovlivňuje klima"....Je to teď v módě !!! Já se neshoduji s nimi !!!

aladin (Čt, 21. 10. 2021 - 05:10)

"Krutý konec Kaddáfího Libyi nestabilizoval"....Vzdyť o to právě šlo !!! Rozvrátit celá muslimský svět a přesvědčit je, aby se přestěhovali do Evropy !!! A jsou za tím Američtí Židé !!!

aladin (Čt, 21. 10. 2021 - 05:10)

"Kdo leží s covidem v nemocnicích".... A kolik % z nich je očkováno "vakcínou" ???

aladin (Čt, 21. 10. 2021 - 05:10)

"V Japonsku vybuchla sopka Aso. Explozi zachytila kamera".... Teď by měli ti kreténi z EU honem změřit kolik CO, CO2, metanu a jiných jedů vyplivla do ovzduší a nezapomenout také na popel a kouř !!! A ZVEŘEJNIT !!!

Cynik - realista (Čt, 21. 10. 2021 - 05:10)

Aladine, mrkni na Pravý Prostor, na článek "GREEN DEAL, ZELENÝ PODVOD, KTERÝ LZE SNADNO PROKÁZAT", https://pravyprostor.cz/green-deal-zeleny-podvod-ktery-lze-snadno-prokazat/. ---------- V úvodu článku je jasně a srozumitelně uvedeno (a následně doplněno příslušnými grafy:

"Nyní ukážeme, proč obsah CO2 v atmosféře vzrůstal i v roce pandemie a co by se dělo, kdyby pokles fosilních emisí pokračoval i v následujících letech, jak to doporučuje mnoho klimatologů.

V roce 2020 se snížily globální emise CO2 z fosilních paliv o 6,7 % ze 36,44 Gt na 34 GtCO2 (1). Přitom obsah CO2 v ovzduší se zvýšil o 2,74 ppm, tedy víc než dříve. -----

Důvod je prostý: přírodní emise byly v roce 2019 22 krát vyšší než lidské fosilní emise a tedy jejich snížení o 6,7 % mělo zanedbatelný význam, viz graf, protože celkové emise se tím pádem snížily jen o 0,3 %. V roce 2021 by se potom celkové emise snížily podle tohoto scénáře pouze o 0,28 %.
Příroda spotřebovává fosilní i přírodní emise stejně a nerozlišuje mezi nimi na rozdíl od některých vědců. To platí pro fotosyntézu i pro kapky deště nebo sněhové vločky, které za letu atmosférou pohlcují molekuly CO2 ."

aladin (Čt, 21. 10. 2021 - 04:10)

"NASA zveřejnila další zvuky z Marsu".... A nepouštěl si tam někdo Český film Hudba z Marsu ???

aladin (Čt, 21. 10. 2021 - 04:10)

"Soud: Už není pochybnost, proč se favorizuje očkování před protilátkami".... Žádné překvapení, všude totiž sedí Židé a ti všichni táhnou dohromady proti Gojímům !!!

aladin (Čt, 21. 10. 2021 - 04:10)

"Za ztrátu americké válečné lodi může série chyb, uvádí vyšetřovací zpráva".... Z čeho to vyrábějí, z papumdeklu, že to tak pěkně hoří a čoudí ??? Jahodo, "analytiku", udělej nám rozbor !!!

aladin (Čt, 21. 10. 2021 - 04:10)

"Proč nefunguje promoření. Vědci spočítali, kdy se znovu nakazí neočkovaní"....A proč vědci nespočítali kdy se znova nakazí ti očkovaní ??? Nebo je to tajné, protože je to třeba stejné ???

aladin (Čt, 21. 10. 2021 - 04:10)

"Experti zbystřili. Varianta delta se znovu proměnila. Je třeba se obávat?"....Co vás na tom překvapuje ??? Vždyť to Amíci právě takhle vyrobili, aby to neustále mutovalo a bylo nutné pořád očkovat !!! Business je přece business, že ??? A jestli několik miliard lidí zemře, co na tom, lidí je přece dost a i kdyby jich začalo být málo, tak zvedneme ceny těch rádoby "vakcín" aby jsme nepřišli o zisky !!!

20.10. (St, 20. 10. 2021 - 20:10)

Jak si kdo ustele,tak si i lehne. Převod pravomocí prezidenta kvůli nemoci? Je téměř jisté, že se na něm komory Parlamentu shodnou.

Democrat (St, 20. 10. 2021 - 20:10)

Proc po techto volbach tato diszkuze jeste pokracuje? Volici poslali komunisty do prdele, takze otazka jednou provzdy zopovecena.

Návštěvník (St, 20. 10. 2021 - 13:10)

Mám rád prezidenta Zemana a přeji mu pevné zdraví a pevnou ruku hned jak se dostane zpět do formy.

BretMaverick (St, 20. 10. 2021 - 12:10)

Nemusíte chodit s rouškou do krámu. Naopak kdo by vás chtěl omezovat v pohybu tak na něj můžete zavolat PČR a ta mu dá pokutu. Je to nelegální někomu bránit nakupovat, protože nemá náhubek, zvláště když je dvakrát nebo třikrát očkovaný.

Návštěvník (St, 20. 10. 2021 - 14:10)

nejsem očkovaný a nemám zájem, aby mi Sionisté naočkovali americkou rakovinu.

ShabbaTot-Jahoda (Čt, 21. 10. 2021 - 00:10)

ha,ha,...tak tě neobslouží v restauraci!Od nynějška do restavrace pouze s prodělaným covidem anebo s očkováním...já mám již dvě a za pár týdnů budu moct jít po půlroce na třetí dávku a bude šmakuláda v restavraci ,knedlo vepřo zelo,řízeček se salátem,svíčková polévka kulajda,drtková anebo gulášek s knedlikem a cibulku NATO,ňam,ňam....ty nedostaneš nic!

Cynik - realista (Čt, 21. 10. 2021 - 04:10)

„ňam,ňam....ty nedostaneš nic!“ ----- To sice možná nedostane, Jahodo, ty ses ovšem opětovně projevil jako katolický šmejd, křivák a pokrytec. V jednom z minulých příspěvků ses odporným způsobem navážel do důchodů, kteří si drze dovolili vykoupit zlevněné kachny dříve, než jsi dorazil do Káčka, dnes se jinému s dětinskou radostí vysmíváš a raduješ se… „ha,ha,...tak tě neobslouží v restauraci!“ ----- A nejen to… jako katolický lhář se zde zase rozepisuješ o tom, co do sebe naláduješ - „...a bude šmakuláda v restavraci ,knedlo vepřo zelo,řízeček se salátem,svíčková polévka kulajda,drtková anebo gulášek s knedlikem a cibulku NATO“. Nežvanil jsi tady před několika dny něco o dietce, hlupáčku? Ta „cibulka NATO“ je opravdu boží, směšovat svůj infantilní, fanatický obdiv k vojenskému paktu s cibulkou, to dokáže opravdu jen primitivní vesnický drn, stejně, jako dokáže napsat „,ňam,ňam“, nebo jako před časem „heč“, když jsi psal, že ti v práci zvýšili mzdu. ----- Nu, „výborný analytiku“, opět jsi předvedl, že tvůj duševní vývoj se zarazil zhruba na úrovni dítěte v mateřské školce… ---------- A rovnou se podíváme na tvůj další příspěvek - „CIA ve Vyrdžíniji“? Nemohl bys psát správně alespoň názvy, související s tvou milovanou běloptákovou říší? Opravdu máš maturitu? Není náhodou na tvém maturitním vysvědčení u známky z češtiny ponámka, že ta maturita platí jen u tebe doma a pak pouze u vás v Buranově na návsi a v kostele? ----- „Kalousek na Hrad,anebo Marian Jurečka!“ - Kalousek by nemohl projít ani do druhého kola prezidentské volby, hlupáčku, i tobě snad musí být jasné, že vyvolává odpor u daleko většího procenta voličů, než sympatie… a Jurečka? Velikánský, převelikánský smích… to už by snad měl větší šanci i ten tvůj tlustý kocour, pokud se do příští prezidentské volby neužere k smrti… a mimochodem, pokud budeš se stejným elánem a šturmem žrát i ty, v rozporu se svými žvásty o dietkách, kterým věřím zhruba stejně, jako tomu, že jsi přestal chlastat, o moc dlouho bys toho rozcapence asi nepřežil… Nechceš opravdu s tím nechutným žraním drobátko polevit? Byla by škoda přijít o výtečný zdroj zábavy a obveselení, který v tobě zde na Doktorce máme…

ShabbaTo-Jahoda (Čt, 21. 10. 2021 - 10:10)

nu...a nyní si soudruhu rusáku,komunisto přečti Novinky.cz Policie řeší,zda z Hradu neunikaly tajné informace...Národní centrála proti organizovanému zločinu (NCOZ) prošetřuje,zda z prezidentské kanceláře neunikaly utajované informace.Podle zjištění Deníku N se o prezidentobo nejbližší okolí začala zajímat ještě před Zemanovou hospitalizací....Pokud policie prokáže,že utajované informace BIS skutečně unikaly od prezidentových spolupracovníků,hrozí jim vysoké tresty.Dlouhodobě působí po boku prezidenta Zemana také Martin Nejedlý,který má byznysové vazby na RF......jo a ještě je tam článek ,že Ovčáček půjde do SPD a Nejedlý uteče do Moskvy....pokud mu to ovšem orel bělohlavý dovolí.....orel ví,orel zná,orel bdí,orel sleduje a monitoruje,orel bělohlavý,masožravý a krvelačný ucítil maso a a bude žrát!A mlaskot toho orlího megažeru se bude ozívat přes celou mléčnou dráhu a dále.....nu...soudruhu,jistě již víš,proč BIS nedala panu prezidentu seznam špionů a agentů RF v ČR.Ona mu vlastně dala jen jedno jméno a to jeho....to nejsou totiž žádní čučkaři soudruhu politruku z Aeronetu,kde je opět odkaz na nacistickou propagandu zakladatelů hitlerovi říše,jak jinak taky,tato profláknutá ruská antisemitská nenávistná propaganda nepřekvapuje,...soudruhu Cyniku,to nejsou žádní čučkaři!Jsou to profesiálové a dělaj svou práci se CIA a BDN,která monitoruje i akrivity prognostika Klause na srazech AfD v holportu s nacisty a veterány WH a SS.Soudruhu Cyniku,víš...jedno ti nyní řeknu a ne že se budeš zase smát!...Již vám zde začíná zvonit hrana a můžeš si být na stoprocent čučkařsky a jahodově jist,že stejně jak věděla vše o Nejedlém,Mynáři a prezidentu přes odposlechy a agenty,tak ví i o tobě a o antisemitovi z Aeronetu a o vašich lžích škodících národní bezpečnosti ohledně vakcín.Ty jseš jenom malá ryba...taková jednohubka a užitečný idiot co papouškuje co si Aeronet nalže v ruském zájmu...ale Admin to již tak snadné mít nemusí.Jdou po něm!Ten klid mít nebude!Ono se taky může klidně stát,že celý západní svět mu bude najednou malý a od jinud jak z Ruska psát nebude.

aladin (Čt, 21. 10. 2021 - 13:10)

Ani jsi mně nepřekvapil !!! Svou odpovědí dokazuješ, že jsi psychopat, ti totiž vždy mluví o něčem jiném, než je řeč !!! Psychopati totiž nejsou schopni přiznat svou prohru a proto to dělají !!! Jsou to vlastně chudáci s nedovyvynutým mozkem, chybí jim totiž EMPATIE, tahle porucha vývoje je veliká chyba a oni ji nahrazují emocemi a někdy tyto emoce končí až vraždou !!! Nejtragičtější pro ně je, že to o sobě vědí, ale nic s tim nedělají !!! Během svého života jsou čím dál agresivnější, až to nezřídka končí těžkým ublížením na zdraví a nebo vraždou !!! Jejich osobní tragédie je, že oni si myslí, že měli PRÁVO někoho zmlátit a nebo zavraždit a ve svých hlavách obviňují za tuto vraždu někoho jiného, nezřídka všechny lidi !!! V jejich vygumovaných představach figuruje : Já mám právo na všechno a ostatní mně musí poslouchat !!! Podle mých zkušeností je mezi lidmi daleko víc psychopatú než 4% u mužů a 1% u žen, jak uvádí odborníci, typuji na 15% muži a 10% ženy !!!

Reklama

Přidat komentář