Reklama

Svazování partnera(ky)

Hans B.B. (Ne, 17. 10. 2021 - 22:10)

Samozřejmě že jo ale ne pořád. Sundaval jsem ji občas kvůli lepší domluvě. Měl jsem totiž z 0,4 mm latexu a ta dost tlumí zvuk. Takže občas jsem byl k vidění bez ní a možná bez ní budu i na nějakém záběru (to ale spíš ne). Akorát ke konci jsem se fotil s holkama bez kukly. Mě to ale moc nevadí. Nikdo mě tam neznal a zrovna tuhle skupinku asi nezná ani nikdo z lidí co znají mě. A kdyby snad přece, tak se vymluvím na natáčení. Z toho nemusí poznat, že to nosím i jindy. A koneckonců stejně budu veřejně nosit tu latexovou mikinu ... Ta ale bude vypadat natolik civilně, že kromě lesku to ani nebude vypadat podezřele. Dokud si někdo nesáhne. :D Mimochodem nedávno jsi tvrdila, že bys chtěla práci kde bys předváděla latex. To bys taky asi musela být bez kukly. Do toho bys šla? Já jo. A pokud se hodně poštěstí, možná časem něco předvedu pro tu návrhářku na nějaké přehlídce. Ale to zatím vůbec není jisté.

Hans B.B. (So, 16. 10. 2021 - 21:10)

No já mám chuť to tady zabalit a jít pracovat do Německa. Kdybych sehnal za rozumnou cenu bydlení na severním okraji Berlína nebo přímo v Panketalu tak do toho jdu hned. Tady si člověk normální prací nevydělá. Nicméně to sem tak úplně nepatří. Jen to značí, že není problém sehnat dobrou práci, problém bývá to kolem toho.

Mari (So, 16. 10. 2021 - 23:10)

Včera mě přítel překvapil. Zrovna jsem ležela na gauci a přítel otevřel dveře držel tašku. Sundala jsem si kapucu abych mu ukázala ze nemůžu mluvit ze mám pasku. Přítel je programátor takže si žijeme na úrovni a jednou udělal nějakou velkou zakázku a dostal za ni hodně peněz. Přítel mi dneska předal překvapeni koupil mi perovou kombinezu od parkasite ale variant která má zip vzadu a má pridelatelne perove palcaky a boty. Místo klasického otvoru na hlavu jako na každé kombineze má jenom otvory na nos ústa a oči. Když se vrátil řekl mi ať si sundam kombinezu co mám na sobě. Udělala jsem to a on z tašky schované vytáhl něco peroveho dal mi to do rukou a pak mi řekl ať otevřu oči byla to perova kombineza ale byla divná neměla otvor na hlavu bylo mi to divné. Samou radosti jsem sundala kapuci pvc kompletu a sundala kuklu odlepila ji z hlavy a sundala si pasku. A poděkovala mu. Pak mi řekl ať si sundam pvc komplet udělala jsem to pak to rozepl a ja si nandala kuklu. Vlezla jsem si do toho on to zapnul viděla jak normálně ale celi můj obličej obalenej v latexu a ještě v perove kombineze. Pak ale jsem slyšela zacvakani zámečku. On mě v tom skafandru zamknul. Okamžitě sem cítila nával vedra. Pak si vzal klíč do kapsy a řekl mi uzij si to mas to na cely zítřek.

Hans B.B. (Po, 18. 10. 2021 - 16:10)

Trochu mě vrtá hlavou jak vydržíš tak dlouho nejít na záchod. Já víc než cca 16 hodin nedám a ty jsi byla zamčená minimálně dvojnásobnou dobu.

fetishdevka-CD (St, 3. 11. 2021 - 10:11)

16 hodin je už pěkná výdrž. Když se omezí pití, tak to jde. Jsem na tom podobně. Horší je ale pocení, horko.. a zároveň nutnost omezit pití kvůli výdrži. Kolikrát mě pak není dobře, bolí hlava.. když nepiju, abych vydržel.

Hans B.B. (Pá, 5. 11. 2021 - 00:11)

Přesně tak. Je to moje maximum a opravdu to tak dlouho jde vydržet jen vyjímečně.
Sám to nepokouším, nestojí to za to.

Návštěvník (St, 3. 11. 2021 - 10:11)

Dopouštíš se zločinu na svém zdraví ! Ale , kdo chce kam ? .....

Návštěvník (Po, 18. 10. 2021 - 19:10)

Mohla by si zavést cévku a moč by volně odtékala do igelitového sáčku .

Mari (Po, 18. 10. 2021 - 19:10)

Takhle bylo nejlepší když jsem mela dneska na sobě latex. Pres nej perovou kombinezu zaplou až ke krku a s utazenou kapuci na hlavě jsem mela řetěz v pase a pouty na nohou která byla spojena s pouty na rukou a řetězem v pase. Takže jsem nedala ruce od těla a byla jsem pripoutana řetězem kolem těla k tyči zapuštěné v betonu. Ve sklepě. V puse jsem mela roubik. Také ve sklepě hořel kotel který vytápěl chatu takže 20 stupnu určitě bylo. Pak už teda ho vypnul ale i tak to bylo v perove kombineze celkem mučeni ale užila jsem si to. Zrovna sedím s přítelem na verande. Na sobě mám latex a užívám krásné krajiny vydrželi byste to co ja? Nebo byste to vzdali po minutě?

Hans B.B. (Po, 18. 10. 2021 - 21:10)

Po minutě ne ale asi brzo. Mučení vedrem zrovna rád nemám.

Mari (Po, 18. 10. 2021 - 21:10)

Každý je asi na něco jiného ale jinak začnu už nosit celoročně doma perove oblečení to bude teprve zahul v létě.

Návštěvník (Po, 18. 10. 2021 - 19:10)

Jen blbni !!!

Mari (Po, 18. 10. 2021 - 19:10)

Takhle bylo nejlepší když jsem mela dneska na sobě latex. Pres nej perovou kombinezu zaplou až ke krku a s utazenou kapuci na hlavě jsem mela řetěz v pase a pouty na nohou která byla spojena s pouty na rukou a řetězem v pase. Takže jsem nedala ruce od těla a byla jsem pripoutana řetězem kolem těla k tyči zapuštěné v betonu. Ve sklepě. V puse jsem mela roubik. Také ve sklepě hořel kotel který vytápěl chatu takže 20 stupnu určitě bylo. Pak už teda ho vypnul ale i tak to bylo v perove kombineze celkem mučeni ale užila jsem si to. Zrovna sedím s přítelem na verande. Na sobě mám latex a užívám krásné krajiny vydrželi byste to co ja? Nebo byste to vzdali po minutě?

Mari (Po, 18. 10. 2021 - 18:10)

Ta kombineza mela na praní zip na vykonání potřeby

Bára (Ne, 17. 10. 2021 - 06:10)

Tak jsem se včera tak trochu Tebou inspirovana. Na celotělový latex, jsem si vzala ještě latexovou masku ženy, vysoký kožený obojek a vínovou péřovou kombinézu, kapucu jsem přehodila přes hlavu a zapla i krytku, tak ze jsem byla cela zachumlaná a vyrazily jsme s mamželem na nákupy. Nejen že jsem byla středem pozornosti, na což jsem za ty roky zvykla, ale schodou okolnosti jsem v jednom kramě potkala dceru s přitelem, která se pro změnu vydala na nákup v celotělivém latexovu a rolákových šatech. Celý den jsem si také užila.

Mari (Ne, 17. 10. 2021 - 10:10)

Jakou mas perovou kombinezu ja mám vše od parkasite

Hans B.B. (So, 16. 10. 2021 - 14:10)

Asi bych to bral jako zbytečně ztracený den, který by se dal užít jinak. Ať už venku nebo třeba nějakým zábavnějším svázáním nebo spíš nějakou hrou u níž je svazování součástí.

Mari (So, 16. 10. 2021 - 17:10)

Tjn mela jsem takovej pocit ale ten pocit kdy jsem ve tmě total bezmocna byl nejlepší. Před chvilkou jsem se vrátila z procházky po lese. Mela jsem na sobě celotelovy latex s kuklou roubik a perove oblečení mela jsem kombinezu a kabát a plastenku. Mela jsem na hlavě všechny kapuce a mela jsem zipy zamčené k obojku a roubik také zamčeny. Mela jsem řetěz v pase k němu připojena pouta a zelizka na nohy spojena retizkem s pouty na rukou a s řetězem v pase. Přítel si mě vedl na vodítku. Nejlepší pak jsem byla pripoutana ve sklepě ke ginekologickemu kreslu ve sklepa mela jsem na sobě latex. A místo roubiku zalepenou pusu. Byla jsem osvobozena pres 20 minutama a zrovna mám volno tak jsem si nandala perovou kombinezu na hole tělo bez spodního prádla a prochazim se po lese myslíte ze je příjemné mít jenom perovou kombinezu a pod ni nemít nic? Pro mě hodně pak na mě čeká vytopena chata pripoutana na želízku na noze jsem nastipala dřevo. Doma v perove kombineze zůstanu ani kapuci si nesundam snad mi bude menší vedro když nemám latex.

Hans B.B. (So, 16. 10. 2021 - 18:10)

Je to příjemné akorát to člověk brzo prpotí a pak to zrovna nevoní.

Mari (So, 16. 10. 2021 - 18:10)

Přesně proto když jsem přišla do chaty jsem také si kombinezu sundala a vzala si latex a kuklu a protože jsem tady sama přítel jel poté co mě osvobodil do vesnice na pivo. Také jsem si zalepila pusu pres to jsem dala kuklu a pres to ještě pvc komplet a kombinezu. Myslím ze asi málokdo chodí doma v perove kombineze a s kapuci na hlavě. Nejlepší pohoda ležím na kanapi a koukám na televizi.

Reklama

Přidat komentář