Haha, tak jsi ho asi prodělal bezpříznakově, nechej si udělat krevní testy jestli máš ještě protilátky. Ale roznášíme vir každej i bezpříznakoví, takže na i na tvou rodinu.
Miluna je HIV pozitivní. A je ppvinna před šukáním, u lékaře před vyšetřením, každýmu sdělit svůj zdravotní stav, aby nikoho neohrozila. To není zvrácený svět, to je ochrana před nezodpovědností.
Jojo, novodobej svět. Budou trestaní lidé kteří se udrželi a z neznámých důvodů vir do teď nechytli. Takový je třeba linčovat, že si dovolili tu drzost za dva roky to nechytnout. Tak proto je teď nabodáme pochybnou srajdou, aby se mu rozhodila imunita. Protože zdravej terorista je pro všechny nebezpečnej a nikam ho nepustí.
16. Říjen 2021 - 11:43
realista (anonym)
Vůbec nevím proč ty diskuse. Nikdo si snad nemyslel, že ovládáme přírodu tak, že nás už nemůže ohrozit vir či bakterie. A teď když se stalo co se stalo, ať přírodně či uměle, nezbývá než to řešit. A řešení jsou asi tři. Promoření, očkování, zavřít oči. Každý si vybere podle svého.
Ty jsi teda čuňas! :)) Já nechápu,m že vás to hádání o covidu tak baví, já žiju úplně normálně, věřím, že po minulé zimě máme nejhorší za sebou. Kamkoliv jsem šla - kino, divadlo, koncert - nikde jsem žádný doklad neukazovala. Do práce chodím mimo loňské jaro, kdy to začalo, normálně celý rok. Když jsem přežila totáč, přežiju tohle taky. Tak to hoďte za hlavu a těště se ze života.
16. Říjen 2021 - 11:55
Anonymní (anonym)
Bože , jak jste žili do teď s tolika virama a bakteriema? Já tady vidím pouze vystrašenej dav a výplach mozků za dva roky. Smutnej pohled, je mi vás i tak nějak líto. S Milčou a Alešem tady vyčníváme.
Kde jsi vzal, že radovat se je povinnost? To je jen návrh, možnost. Ale taky se můžeš žrát a užrat. Jen ti to k ničemu nebude. Realisto, už se chvíli zdálo, že rozum je tady v menšině. Díky tobě ne.
Přesně jak píšeš, výplach mozků. Nahustili do nich informace o viru a hrozbě zkolabování zdravotnictví a oni dostali najednou strach. Jako kdyby k tomu nedocházelo běžně každej rok, ovšem bez pozornosti médií a článků na titulních stránkách. Před volbama kovid jako kdyby zmizel a po nich se zase začal šířit. Já si začínám myslet, že to rozdmýchávají samotní novináři, protože se děsí, že by mohli přijít o teplej flek.
Myslím, že je nás tu víc. Ale je to pořád dokola a k ničemu to nevede. Stejně teď Miluna sedí na fb, sleduje ty své skupinky a je spokojená, jak to skvěle vyřešila. Že poslouchá hloupé lidi a podvodníky (třeba ta údajná zdravotnice), to jí ještě nedošlo.
Hezký den
Komentáře
Stránky
Stránky
Přidat komentář