Reklama

ROMOVÉ - žijí tu s námi

Návštěvník (Pá, 15. 10. 2021 - 18:10)

Kde jsi četl, že jsem volila Babiše. :-)) zaprděná? A ty máš prdy v pořádku? Že tady hážeš hovnama?

Návštěvník (Pá, 15. 10. 2021 - 18:10)

Tak komanče,to je jedno

-Aleš- (Pá, 15. 10. 2021 - 17:10)

Kolektivní imunita v případě covidu samozřejmě nikdy nevznikne z jednoduchého důvodu - že už asi 8x zmutoval. Dlouhodobou nebo celoživotní ochranu poskytuje vakcína na viry nebo bakterie, které nemutují (tetanus, spalničky atd.) Takhle je to prosté. Chřipka se neustále vrací protože mutuje. Já vím že to píšu zbytečně, protože tady se věří jenom lidem od maturity vejš. A věřím, že když tady napíše někdo s diplomem z Univerzity Karlovy, že státy bojují s virem a že ho jednou určitě vymýtíme, tak zcela určitě z pozice svého vzdělání někoho přesvědčí. Ale mě rozhodně ne. Chtěl jsem připsat, že čím větší vzdělání, tak ten člověk tím víc věří systému, protože se do něj díky tomu dobře asimiloval, ale pak jsem si vzpomněl že znám vysokoškoláky, kteří taky nevěří oficiálním zprávám o koronaviru. Ve vzdělání to tedy asi nebude a nezáleží kolik má člověk papíru ze škol, ale spíš jak je nastavenej od přírody.

Návštěvník (Pá, 15. 10. 2021 - 17:10)

Tak ono si stačí zjistit, co kolektivní imunita vlastně je a zjistíš, že zase jsi mimo. Ale primitivní lidi hledají primitivní odpovědi.

čtenářka (Pá, 15. 10. 2021 - 17:10)

Krásně napsaný Aleši. S těma lidma tady co věří systému nemá cenu vůbec psát. Taky to mám v okolí tak jak píšeš a spíš souhlasím, že to bude v tom jak je nastavenej člověk od přírody. Ale Milunu opravdu musím pochválit jak je z ní teď šikovná a myslící žena.Ona mi po těch letech velice mile překvapila,že si zachovala zdravej rozum.Ještě mi tady chybí Sany i ta už ví svý si myslím.

Návštěvník (Pá, 15. 10. 2021 - 18:10)

Neboj, ona se přikulí si plivnout jed

Návštěvník (Pá, 15. 10. 2021 - 14:10)

No nevím. Lalla tady nikdy o covidu nepsala a když tak jen Miluně vysvětlovala, jak hledat informace. Holky tady covid nezajímá, to zajímá jen Tuboše, Kotika a spol. Ti s tím otravují dokola je v nich strach nic jinýho. Zničíte jako obvykle diskuzi inteligentních lidí, to vám jde. Sami něco napsat a diskutovat to ne.

Návštěvník (Pá, 15. 10. 2021 - 14:10)

Vykašli se na to, hloupost světu vládne.

Návštěvník (Pá, 15. 10. 2021 - 14:10)

Množství odborníků je na výplatních páskách firem které vyrábějí vakcíny a to je obrovský problém,proto tolik nucení do očkování.

Návštěvník (Pá, 15. 10. 2021 - 11:10)

Lalo, vykašli se na anonymy, nereaguj na ně, váš že Je to marný, je to marný a hlavně piš.

pozorující (Pá, 15. 10. 2021 - 11:10)

Můžeš napsat Lalle na email. Tady asi většina o to co psala včera nestojí a nemají to rádi, protože to co se kolem jednoho viru děje už jsou na to lidi citlivý. Ještě, když pak vidí kolem sebe, že je to jinak než média slibují.

Indiánka (Pá, 15. 10. 2021 - 15:10)

Jsem ta, která četla vše od začátku, holt Indiánka. Ta podpora Lally Miluně byla neuvěřitelná. O ostatních nepíšu, to by bylo na strašně dlouho. Troufnu si říct, že jí dělala internetovou kamarádku. Ukazovala jí fakta, řešení, v Miluniných pádech na dno ji neopustila. Poslední dobou se jí snaží ukazovat cestu, jak pracovat s informacemi. Případ falešné zdravotnice. Kdo tráví čas na fb, ví, kde Miluna své názory bere. Sama nevymyslela nic, stejně jako její boys. Jen papouškuje. Aleš je výjimka, ten uvažuje. Roman, Ota, Luboš jedou jen to, co jim fb nabídne. Včerejší slova Lally o jednoduchosti a sektě byla přesná, ale ten kdo reagoval, to nepochopil. Miluna na napadnutí Lally opět nereaguje, tak ať se nediví, že se někteří stáhnou.
Pozorující, škoda, že jsi nepochopila, co tu Lala napsala. Ona právě psala, že ji kovid a řeči o něm nebaví, nijak nepodporuje očkování. Jenomže kovid sem tahá Miluna, ne Lalla, to je ten rozdíl. Ostatní o to nestojí, nemají to rády. Pozorující, až tady Miluna přijde o internetové kamarádky, můžeš je zastoupit?

Návštěvník (Pá, 15. 10. 2021 - 16:10)

A proč by měla Miluna věřit Lalle když vidí v reálu jak neočkovaným omezují svobodu a třeba časem je nepustí ani do práce,což se týká Sergeje. To můžete ospravedlňovat jak chcete,ale realita sama vidí. A to vaše očkování,kolik dávek ještě do vás naperou? Kolik jich budete muset dostat? Kdy se bude podle vás konat ta vaše slavná kolektivní imunita? Po kolika dávkách? Proč v mém okolí jsou nemocní hlavně očkovaný?

Návštěvník (Pá, 15. 10. 2021 - 16:10)

Tak jestli se to Serfejovi nebude líbit, může přece jet domů a Miluně posílat peníze

Indiánka (Pá, 15. 10. 2021 - 16:10)

Věřit jí nemusí, i když to, že jí Lalla za ty roky ani jednou špatně neporadila by si uvědomit mohla. A hlavně, Lalla nepíše nic o tom, že bude klídek a pohoda, nepíše, že vláda nechá lidi ať si dělají co chtějí. Tvůj příspěvek jsem četla 2x a nedává smysl. Co s tím má společného hodná Lalla? A ty otázky polož ministrovi zdravotnictví.

Návštěvník (Pá, 15. 10. 2021 - 16:10)

To je fakt házení perel sviním. Jste oba tak blbí Otomane , že se vám musí pořád vysvětlovat, že kolektivní imunita na cokoli vznikne až když je určité procento očkovaných. Že nejde o počet dávek? V tvým okolí jsou nemocní očkovaní a co má jako být? Přestaň furt řešit covid nebo si ho uženeš přes mobil, ty nevíš, že se tak taky přenáší?Lallo už sem nepiš a tobě za ni Indiánko děkuju.

:D (Pá, 15. 10. 2021 - 17:10)

Nejde o počet dávek:)) ? Tak proč vás brzy poženou na třetí dávku? V nějakých zemích už jdou do čtvrté. A nejsem ani Ota ani Roman, to už taky není normální jak ty dva vidíš všude:))

Návštěvník (Pá, 15. 10. 2021 - 18:10)

Poženou tě, protože pořád neexistuje kolektivní imunita, aby vir zanikl. Ty jsi blbej jak troky Otomane.

Návštěvník (Pá, 15. 10. 2021 - 18:10)

Protože účinnost vakcíny po půl roce klesá. To je novina, co?

Návštěvník (Pá, 15. 10. 2021 - 18:10)

No jenže se celému světu nikdy nepovede dát vakcína ve stejný okamžik,takže vždy někdo už bude v menším účinku,takže ani z tohoto důvodu nikdy nejde dosáhnout kolektivní imunity. To ti nějak pořád nedochazí co:)

Reklama

Přidat komentář