Reklama

Cinkali byste znovu klíčema?

Erik (Pá, 15. 10. 2021 - 16:10)

Taková nahraditelnost je v rozporu se zásadami volného trhu a principem konkurence, což je podstata kapitalistického podnikání. Co se týče nahraditelnosti. Šéfová vyházela zrovna uklízečky, ktré měli nahradit dělníci po šichtě. Za pár dní byl všude takový bordel, že musela sama šéfová naklusat a uklízet, dokud nepřijala uklízečky zpět.

ShabbaTot-Jahoda (Pá, 15. 10. 2021 - 16:10)

no tak uklízečky jsou velice důležité.Bez nich by vše a všude zpustlo a ty ženské teda makaj a vše se po nich leskne.Paní šéfova byla asi paní držgrešle co chtěla ušetřit na nesprávném místě..no...pokud si myslela,že chlapové budou uklízet namísto uklizeček,myslela blbě.Takový chlap je fořt a pán,asi jako kocourek Mikeš a jako kočičí namyslený buh podřadnou práci dělat nebude!

Erik (Pá, 15. 10. 2021 - 18:10)

Představ si, ty bezcitný cyniku, že dělník po dvanáctihodinové šichtě padá na hubu a je rád, že trefí do sprchy, která ho akorát trošku vzpamatuje, aby se dostal domů a ještě má dělat rajóny? To si říkáš křesťan? Lidi se propouštěli aby bylo na osobní platy a zlatý padáky papalášů. U uklízeček se to nepovedlo, protože dělníci nejsou hadr, s kterým se vytírá podlaha. Boha sem netahej, protože Boží jméno nelze brát nadarmo. To bys jako náboženský zblblík měl vědět.

aladin (Pá, 15. 10. 2021 - 13:10)

Víš, Jahodo, celý svět už dnes ví, že USFT parazitují na celém světě !!! Ale již se blíží konec tohoto hegemona a oni se snaží rozpoutat válku mezi lidmi - celosvětovou občanskou válku bez použití A zbraní, aby ti tvoji ochránci - Sionisté přežili !!! Budou podporovat všechny lidi světa zbraněmi, jen aby válka trvala co nejdéle a se vyvraždilo co nejvíc lidí !!! Přes vešleré pokusy Covid vlastně nefunguje a ty t.zv. vakcíny, pokud mají podporovat Covid také nefungují, je velká část lidstva, která má imunitu a proto vymýšlí kde co, jan aby je donutili k očkování !!! Proč jim jde tak o to, aby se lidé s vysokou imunitou očkovali západní látkou, údajně proti Covidu ??? Je to podivné, připomíná mi to stejnou taktiku jako ve Vrběticích a také v Glewici !!! Jen samé LŽI !!! Proč se ti nahoře snaží o sto šest, aby naočkovali i ty lidí, kteří to nepotřebují !!! !!! !!!

ShabbaTot-Jahoda (Pá, 15. 10. 2021 - 12:10)

a elektřina taky bude,neb technologie budoucnosti spočívá ve slučování a štěpení jader...ihned jak začne jít ale doopravdy do tuhého a fosilní paliva začnou docházet,svět se spojí a bude náhrada.A to se teda spojí,tam bude obrovský pokrok.Ještě před 100 lety nikoho ani ve snu nenapadlo jaký bude svět v současnoti...to se ještě jezdilo koňmo.A dneskaj?!Z jednoho konce světa na druhý za pár hodin na dovolenou v tropech....a ještě více a více.

ShabbaTot-Jahoda (Pá, 15. 10. 2021 - 12:10)

jdu šlapat na rotopedě....No...taky pokrok.Ještě před několika rokama klídeček na kanape pívečko,bůček,salámy,klobásky,jitrničky a kořalenka a TV a to skoro každý den a nyní dietka a rotoped...

Cynik - realista (Pá, 15. 10. 2021 - 14:10)

"...taky pokrok.Ještě před několika rokama klídeček na kanape pívečko,bůček,salámy,klobásky,jitrničky a kořalenka a TV a to skoro každý den a nyní dietka a rotoped..." ---------- Jaký pokrok? To, že občas chvíli šlapeš do pedálů, z tebe ještě štíhlého neudělá. A vzhledem k tomu, jak zde často poisuješ, co všechno a kolik toho sežereš, soudím, že tvá hmotnost utěšeně vzrůstá...

ShabbaTot-Jahoda (Pá, 15. 10. 2021 - 16:10)

no tak jáko pan prezident nechci dopadnout!To bylo řečí,že cukrovka přes výkend odešla a nyní...?Nemocnice,JIP a celkově blbá nálada na Lánech...nikdo není neprůstřelný a mě jahody se to týká také a proto jsem přestal žrát a začal jíst a sportuju na rotopedě.Sport vyplavuje hafo dopaminu a já se po něm cítím super a myslím si,že nějaké to kilenko již šlo dolů...dělám si namísto masa salátek,návod:Cherry rajčátka 2 x balení z K ,2 okurky salátové,nastrouha na jemno na strouhadle,něco česneku,ne moc,magi do polévky a chilly papričky-pozor na dávkování,jinak to bude pálit v hubě a olivy v sáčku z K ,promíchat a sežrat.No...to bych za 25 rok moh dopadnout jak pan Zeman prezident...ještě že nekouřím.,koření je svinstvo,máma mě z něj ve 13 vyléčila liskanci a vod té doby nekouřím,neb mě to nešmakuje.Táta mě zase nasměroval politicky na západ,NATO,USA,západní Německo a Israel,posloucvhal jsem s ním jako tele Svobodnou Evropu a Hlas Ameriky.Jo,jo,...to bylo jak nyní v Bělorusku,kde diktátor Lukašenko zakázal dívat se na nevyhovující stránky na internetu,jinak až 7 let vězení....Cyniku,běž se s tím svým Ruskem bodnout.Ne!Díky,ale tohle ne.Nemáme zájem!Oni sice dietku držet nemusí neb nemají co žrát,ale zase strašně chlastají a jak známo,chlast ničí zdraví.Dokavad je člověk poměrně zdráv,jde to,ale do určité meze a pak začínají selhávat vnitřní orgány a je strašne zle!Toho je třeba se bát ...no...chlast taky omezím,akotrá nevím co s těma hektolitrama chlastu ve sklepě,špajzce,komůrce a tak,jenom letos bude kol 100 L,šmankote,...

ShabbaTot-Jahoda (Pá, 15. 10. 2021 - 09:10)

jo a o víře se tomto vlákně již vybavovat nebudu,udělali by ze mě blázna a přišel bych o řidičák,občanku,cestovní pas,práci a dobrou pověst.Mě je toto téma ukradené,tak to pro informaci.

Erik (Pá, 15. 10. 2021 - 10:10)

Vyloučeno. Z tebe víra přímo tryská i v komentářích vyloženě světského charakteru.

aladin (Čt, 14. 10. 2021 - 20:10)

V první řadě jde o zisky Amerických Židů a těm nahrávají službou Židé u moci v naši republice !!! A je také možné, že mají akcie těchto Amerických farmaceutických společností a nebo nějak jinak na Covidu profitují !!! Kdyby jim šlo o Český národ, použili by dávno levné a účinné leky, které mame k dispozici !!! Proto také zamítli Sputnik V za 4,5$ a ještě by platba šla do Ruska a ne do Ameriky !!! A za druhé, čas ukáže, jestli ty t.zv. konspirační teorie jsou pravdivé !!! Ale pak může být už pozdě !!! Nádhernou ukázku máte ve Hvězdné bráně !!! Kdoví jestli to nenatočili proto, že se dozvěděli o takpvém plánu !!! Viz film : Kozoroh 1 !!! Také byl natočen z jiných důvodů, než zábavných !!!

Návštěvník (Čt, 14. 10. 2021 - 20:10)

Nebo Karanténa - Peter May. Farmaceutická firma vyrobí virus, roznese ho pomocí malé dívky asijského původu. Lidé umírají.

14.10. (Čt, 14. 10. 2021 - 08:10)

Striktní zákaz návštěv ve zdravotnických zařízeních a oddělení pozitivních od zdravých
stále trvá. Testování Menší nemocnice se připravují na nápor covidu, neočkovaných pacientů přibývá

ShabbaTot-Jahoda (Čt, 14. 10. 2021 - 08:10)

ale těch neočkovaných!...Kdo je očkovaný má obrovskou šanci,že i když covid -19 dostane,nebude mít těžký průběh na JIP a možné úmrtí.Jako příklad slouží Rumunsko.Tam je proočkováno první dávkou pouze 30 % +- a tato nejhůře proočkovaná země v EU nyní prožívá pandemický masakr.Nemoc postihuje i mladé lidi kolem 20 let a dosti tam na to umírají.Rumunsko má plné nemocnice a JIP a začíná pociťovat nedostatek lůžek.Vetšina jejich pacientů nam má pouze 1 dávku,anebo není očkovaná vůbec.A nyní Aktálně.cz /ZPRAVODAJSTVÍ....V nemocnicích končí s covidem hlavně neočkovaní,obézní a nemocní senioři.Článek je z 9.9.2021 a uvádí,že neočkovaní hospitalizovaní mívají problémy i v mladších ročnících....A to mě jahodu přivádí k myšlence si nechat dát i třetí dávku proti mutacím.Posilní mě to a hlavně mě pak covid ,pokud jej dostanu nezabije.

aladin (Čt, 14. 10. 2021 - 13:10)

Jahodo, ty už mutant jsi, netřeba další vakcínu !!!

14.10. (Čt, 14. 10. 2021 - 08:10)

Bonita šéfů vítězné koalice Spolu Petr Fiala požádal hradního kancléře o schůzku s hlavou státu. Má se uskutečnit, až bude hospitalizovaný Miloš Zeman mimo jednotku intenzivní péče.

ShabbaTot-Jahoda (Čt, 14. 10. 2021 - 08:10)

i když jsem slíbil,že nebudu pstá kriticky o zdravotní stavu pan prezidenta,jiní jako já nejsou a tvrdí,že pan prezident má cirhozu jater.Taková játra ale nemusí být vždy z alkoholu,to se může komukoli a kdykoli třeba pokud onemocní,po operaci a i jinak na spoustu způsobů...ale pokud je to pravda a nepracují,potom nedokáží odbourat jedy těla a jeho odpady z krve a je poškozen mozek.Takový člověk pak není schopen reálně uvažovat.Na místě pana prezidenta a to bez cynizmu a ironie bych z té nemocnice ale urychleně spěchal mezi lidi a komunikoval s nima,aby se tato fáma vyvrátila.Nemusí fyzicky,stačilo by přes média i v nemocnici pokud to jeho zdravotní stav dovolí.Jestli ale za něj bude neustále jednat kancléř Mynář,tak to pomluvy a osočování nevyvrátí,naopak,dosti je to posilní.Ještě by mě zajímalo.kdo pustil ven zprávu,že by si pan prezident na JIP dal meruňkové buchty a vinnou klobásu s bramborovou kaší?!To těmto pomluvám pěkně ale nahrává.....na JIP se nehoduje,tam se leží pod mašinama a drží dietka a strava klidně i v tekutém stavu sondou do žaludku.No....jeden nikdy neví jak jednou dopadne sám....to je to samé jak u jedněch lidí ze sousední dědiny.Ženská každého pomlouvala jaký je blázen a debil a sama pak měla své mentálně postižené dítě"!Takže pozor na pomluvy,jak se říká,karma je zdarma.To se pak může i vrátit s úrokama.Jinak panu prezidentu přeji brzké uzdravení a měl by okamžitě a co nejdříve začít vykonávat svou funkci na veřejnosti,jinak se pomlouvačů nezbaví.

14.10. (Čt, 14. 10. 2021 - 07:10)

Máte slovo s M. Jílkovou Pirát: Debakl nás posílil. Chceme stejně ministrů jako STAN.

aladin (Čt, 14. 10. 2021 - 01:10)

"Máte slovo s M. Jílkovou
ČT 1 SM HD - 14. října 2021 - 00:15–01:15"....Tetování ??? HNUS !!!

aladin (St, 13. 10. 2021 - 22:10)

"Industrie (6/12)
3 ČT 2 HD - 13. října 2021 - 22:00–22:30"....A měli jste po roce 1945 vyhnat všechny Němce, teď to je v pohraničí samej fašista !!! Ti totiž nikdy nebudou jiní, jen fašisty !!!

Reklama

Přidat komentář