Reklama

Ježíš Kristus, Boží Syn

Návštěvník (Pá, 22. 10. 2021 - 10:10)

Ale to je přece prokázáno už tím , že se zeptáme kde jsou všichni ti bohové , kteří tu za existence lidstva ve všech civilizacích byly ? Oni to své "úřadování " na nebesích , na mořích , v zemích jen tak předali nějakému křesťanskému bohu a šli například do supermarketů doplňovat zboží do regálů , nebo jak ? Všichni bohové přece byli a jsou virtuální , žijí jen v myslích lidí dané civilizace které je stvořily . Obvykle ze zánikem civilizace , případně státu byli tito bohové zavrženi a dosazeni nový a to obyčejnými smrtelníky ? Myslíte , že skuteční bohové by si to nechali líbit ? Nemusí být člověk zrovna akademicky vzdělaný , stačí si jen počíst v dějinách lidstva !

Jan (Pá, 22. 10. 2021 - 07:10)

Mě by zajímalo jestli někdo zažil přivázání na kříž a jaké to je? Já bych to chtěl zkusit je tu někdo kdo mi to umožní to zažít.

Stíve (Ne, 17. 10. 2021 - 11:10)

Zajímá mě odběr spermatu u chlapců. Zase z toho neusnu. https://diskuse.doktorka.cz/odber-sperma-chlapce?page=6

Návštěvník (Ne, 17. 10. 2021 - 15:10)

Nic hrozného to není . Mě přivázaly jako psa a potom mi ho vyhonily . Ty potvory se u toho dobře bavily strčily mi nějaký kolík do zadku , pěkně to zabrnělo a bylo to .

A (Ne, 17. 10. 2021 - 11:10)

A ještě si myslím, že bůh je něco jako jukebox. Že bůh a jeho magie funguje, jak já budu pískat. Myslím si, že mám boha ochočeného a vycvičeného na povel. V co to vlastně věřím?

Návštěvník (Čt, 14. 10. 2021 - 21:10)

Také produkt vašeho Boha. Tak jako pedofilní kněží.

Libo (Čt, 14. 10. 2021 - 07:10)

Kdybys byla teď střízlivá věděla bys že to neskládal Steve, ale ty ještě než jsi dopila flašku do dna.

Apoštol (St, 13. 10. 2021 - 18:10)

Opilství jest těžkým hříchem. Snad ho pan kardinál Dominik Duka stihne vyzpovídat včas. V Bibli psáno jest:,, Opilci jistě nevejdou do KRÁLOVSTVÍ NEBESKÉHO." AMEN.

Návštěvník (St, 13. 10. 2021 - 19:10)

Škoda katolických kněží, kteří chlastají mešní víno. Husité se alespoň podělí se svými ovečkami. Budiž jim odpuštěno.

Jiří Ovčáček (St, 13. 10. 2021 - 18:10)

Modleme se za našeho pana prezidenta Miloše Zemana, neboť jeho život na této planetě se rapidně krátí!

traktorista Bedrník (Čt, 14. 10. 2021 - 21:10)

ať si políbí prdel, měl natáhnout bačkory už před osmi roky, teď už je to jeho povinnost, vůbec za to nestydím že budu mít radost až zavře řitní otvor na věky

Eduard Nud (St, 13. 10. 2021 - 10:10)

Věřící věří, že člověka stvořil Bůh. Odpůrci dokazují, že člověk se vyvinul z opice. Jiří Suchý je realista. On věří, že Bůh dovolil, aby se člověk vyvinul z opice. To víte. Suchý. Všimněte si, že píši, věřící věří, odpůrci dokazují. Ale to, že je Země kulatá, většina taky jenom věří tomu, co jim řekli ve škole. Sami to nedokázali. Sami to neobjevili. No a raději už konec.

Nový-P-40+ (So, 8. 1. 2022 - 18:01)

Mnozí lidé si ovšem pod pojmem Bůh ,představují něco ,co je jednoduše spíše mimo. V 1 Gen ( v tématu o stvoření ) ,je dost náznaků ,kdo je (nebo kdo jsou ) Bůh.

Rakato (Út, 14. 6. 2022 - 17:06)

Řeč se mluví a voda teče. Proč by nás mělo zajímat, co si kdysi něco vymyslel a napsal, tedy jakási fabulace geneze? ---------------- Ježíš - to je jiná. V podstatě většina historiků uznává, že to byla historická osobnost. ----------------- Jo, Ježíš všechny přechytračil. Díky svým vychcaným a lstivým nohsledům, kteří do lidí stále hučeli Ježíšovu obehranou písničku, se jeho kult velmi uchytil ve světě. Je to obdivuhodné, protože Ježíš vařil z tak mála! Ve srovnání s řeckými filosofy, Lao´c a Konfuciem byl blbý jak tágo, v podstatě nic neznal, jen starý zákon a šuškání kolem něho plus povídačky proroků. A tento nevzdělanec byl tak excelentní psycholog, ideolog a doktrinář, že dokázal chytit lidi za koule. ----------------------------- Jistě - principiálně to není nic těžkého, protože stačí lidem říkat, co chtějí slyšet. Ale jak praxe ukázala, udržet svou ideologii při životě dvě tisíciletí, to už chce trochu chochmesu. Vždyť kolik ideologů triskně selhalo - Lenin, Stalin, Mao, Pol-Pot, Hitler, celá ta menažerie tzv. velké francouzské revoluce, Husité, pohané... A Ježíš nehlásal jen tak něco, ale všeobjímající lásku mezi všemi Židy (mezi pohany ne, s tím přišel až Šavel z Tarsu), oplácet zlo dobrem, rozdělovat své bohatství mezi lidi (viz velbloud uchem jehly) apod. -------------------------------------My, zpitomělí křesťanstvím do hlubokého otupění to dnes tak nevnímáme, ale na svou dobu to byl ultraradikalismus a těžká anarchie, ze které vyplývala likvidace starých pořádků a modloslužebnictví (proti kterému bojovali skoro všichni bibličtí proroci) - tím myslím uctívání nejen Jehovy, ale i Ježíše, což se nakonec vyvrbilo do dnešní podoby, kdy jsou katolické kostely plné oltáříků jakýchsi svědců. -------------------------------------- No, chybělo málo, jen kdyby Ježíš žil o pár dnů déle, a mohl svou ideologii znehodnotit tak, že by vyšuměla do ztracena. Mám na mysli jeho ostudné vystoupení na Sionu během poslední večeře. Pojezte mého těla, popijte mé krve... Vážně, Ježíši!? Kanibalismus!? Odporný úlet, který si zaslouží nejhlubší opovržení. Udělat to někdo dnes, svěrací kazajka a klecové lůžko na doživotí. --------------------------------------------- No, jak myslíte, křesťané. Ale kanibalismem to u mě Jezus prohrál na celé čáře a vy jste do jednoho úchylové, když jej provozujete.

Eduard Kund (Pá, 24. 6. 2022 - 00:06)

Ty operuješ i tady, to se podívejme, ty skunku.

D (Pá, 24. 6. 2022 - 00:06)

Vždyť je tu dlouhá léta...

Eduard Kund (Pá, 24. 6. 2022 - 02:06)

Měl pauzu.

D (Út, 14. 6. 2022 - 21:06)

Nazývejme "Ježíše" raději Jezájou "JezuKristem" Pomazancem!

Návštěvník (St, 13. 10. 2021 - 10:10)

Víra, že člověk se vyvinul z opice (Darvin) je zpochybněna tím, že chybí mezičlánky, nejen hostorické ale i současné. Kde jsou vývojové druhy mezi člověkem a opicí? To, že země je kulatá, je dnes snadno zjistitelné ze záběrů z kosmických lodí a stanic. Proč by měla být země placatá, když ostatní planety, včetně blízkého měsíce, jsou kulaté? Slabé máš argumenty.

Eduard Nud (Ne, 17. 10. 2021 - 10:10)

A jdi ty brepto. Já jsem psal o něčem jiném.

Reklama

Přidat komentář