Reklama

Zasunutí prstu do zadku

Karel (Po, 16. 5. 2022 - 13:05)

Opčas jsem při stolici měl vždy trochu krve a tak mě doktor poslal na kontrolu do nemocnice. Když jsem vešel do ordinace, seděla tam sestra a doktorka vjedné mystnosti. Přečetla si správu od doktora a pak mě řekla, ať se sléknu do naha. Když jsem odložil i poslední šat, přistoupil jsem k doktorce. Ta si mě prohlédla a i sestra se dívala. Pak jsem si vlezl na lehádko a musel jsem na čtyři. Sesta se postavila vedle mě a vruce držela misku a doktorka zaujmula pozici vzadu. Dala mě trochu nohy od sebe a na rukavici si stříkla trochu gelu. Pak už jsem ucítil tlak, jak mě zajíždí prstem do zadku. Sestra stála pořád vedle s miskou. Cítil jsem její prst hlouběji a hlouběji. Začla sním pomalu kmitat a nevìm so udělala ale penis se mi postavyl jak střela a byl jak šutr. Sestra co stála vedle mě pak tu misku strčila pod ptáka a sledovala mě i ptáka. Doktorka mě tam rajcovala a mě to čím dál víc vzrušovalo. Jenže mě pak tam něco podráždila a já jsem najednou začal silně stříkat a sestra mě hned uchopila penis abych nestříkal kolem a to semeno chytala do té misky. Když už jsem neměl co stříkat, sestra položila misku podemně a vzala si ubrousky. Jednou rukou mi uchopila penis a ve druhé měla ubrosek a eště me ho párkrát přetáhla a otřela poslední kapičky spermatu zmého žaludu. Doktorka vyndala prst ze zadku a řekla že to není nic vážného, že mě předepíše čípky a za 14 dní mám přijít na kontrolu. Sestra zatim mě očistila a mohl jsem se obléci. Když jsem přišel po 14 dnech na kontrolu, znova mě doktorka nabudila erekci a pak i samotní výstřik. Sestra opět držela penis a chytala mé sperma a pak mě ho očistila. Bylo to moc příjemní. Při odchodu se jak doktorka tak i sestra namě pěkně usmívaly. Krásní pocit.

Fanouš (Po, 16. 5. 2022 - 11:05)

Poprvé jsem měl prst v prdeli na urologii. Doktor mi řekl abych se svléknul donaha a pak mi prohlížel čuráka. Přetahoval mi předkožku přes žaluda a když mi jí přetáhnul hodně, tak se mi čurák postavil. Řekl sestře aby zapsala - pacient má erekci. Styděl jsem se, že sestra kouká, ale doktor mi řekl, abych se předklonil a chytil se lůžka. Když jsem to udělal, tak mi roztáhnul půlky prdele a zasunoval mi ukazováček do díry. Když mi ho tam pořádně vrazil zasténal jsem bolestí a taky mi to hodně vzrušilo. Potom se mi hrabal v prdeli až nahmatal prostatu. Ohmatával mi prostatu a já jsem najednou vystříknul velkým proudem semeno. Zase řekl sestře aby napsala do počítače - pacient ejakuluje. Když jsem přišel domů, ptala se mi manželka co mi dělali. Když jsem jí to popsal, tak jí to také vzrušilo a řekla mi že jí na gynekologii taky doktor honil kundu až hodně tekla a taky jí vrazil prst do prdele a jeden do kundy. Pak mi řekla abych se svlíknul a ona se taky svlíknula. pak jsme si navzájem strkali prsty do prdelí a já jsem jí začal lízat kundu a potom jsem jí strčil jazyk do prdele a vylizoval jsem jí díru co nejhlouběji až se udělala a když jsem jí zasunul prst do kundy vystříkla se velkým proudem asi dva metry daleko. Pak jsem jí pošeptal, jestli by mi taky nevylízala prdel. Ona moc nechtěla, kouřila mi čurák a z kundy jí tekla mrdina a když jsem jí vyndal čuráka z pusy a nastavil jí prdel tak mi jí líbala a udělala mi dva cucfleky na obou půlkách a potom konečně mi roztáhla prdel a olízla mi díru.
Cítil jsem její jazyk jak mi proniká do hloubky a když mi ho tam strčila hodně daleko tak jsem začal stříkat a ona si ho rychle strčila do pusy a vysála mi všechno semeno spolykala to. Když jsem jí pak dal francouzáka cítil jsem, že má v puse ještě hodně mé mrdiny a zkusil jsem to polykat - bylo to vzrušující.

Návštěvník (So, 14. 5. 2022 - 09:05)

já jsem jednou jedný holce vyprstil místo mindy i zadek a dodneška toho lituju na konci konečníku se jí objevilo hovno a musela na záchod a já taky do umývárky protož jsem ho měl trošku na prstě víckrát jsem takovou prasárnu nezopakoval v létě tomu bude 20 let

Návštěvník (Pá, 22. 4. 2022 - 18:04)

Hlavně nesmíš mít průjem a větry!

Karel (Ne, 10. 4. 2022 - 21:04)

Na urologii mi tam strkají palec na vyšetření prostaty každý rok a po každé je tam jiný doktor nebo doktorka. Někteří chtějí na čtyři, někteří na bok a teď naposledy doktorky mi vyšetřovala na gynekologickém křesle se zdednutýma nohama. To bylo nejméně bolestivé a naopak, když tam palec zatlačila a začala promakávat prostatu, tak se mi postavil i když nemám žádné velké bidlo, tak doktorka to chválila a jen řekla, tak nám to funguje, já ještě řekl, že to bylo příjemné a zda to chci zopakovat a blbec, že ano. Tak mi ho tam vrazila ještě jednou až jsem se z toho uděl. to byla spíš ostuda, protože jsem ji postříkal plášť.

tvoje máma (So, 14. 5. 2022 - 05:05)

XD

Fanny (Pá, 8. 4. 2022 - 16:04)

Byl jsem poprvé na urologii na vyšetření. Sestra mi zavedla do místnosti kde byl přístroj na čůrání propojený s počítačem. Řekla mi abych se svlíknul a strčil čuráka do díry v přístroji. Koukala se jak ho tam strkám, já jsem se styděl, poněvadž se mi postavil. Sestra řekl, abych už se vyčůral. Nechtělo se mi to spustit, ale za chvíli jsem si ciknul a pak už se mi spustilo chcaní naplno. Sestra mi pochválila a říkala, abych se vymočil co nejvíc. Pak mi odvedla do ordinace kde mi doktor vyšetřoval čuráka a koule. Stáhnul mi předkožku a diktoval sestře do PC: Předkožka stažena pacient má velkou erekci. Má pravděpodobně v měchýři ještě moč, musíme ho vycévkovat. Sestro cévku ! Vzal asi 50 cm cévku a zavedl mi jí do čuráka a strkal jí pořád dál a když jí tam měl něco přes dvacet cm tak jsem ucítil bolest a z cévky začaly vytékat chcaanky. Doktor to chytal do kalibrované nádobky. Vydojil za mě něco přes deci moče. Pak řekl : Teď provedeme vyšetření prostaty ! Musel jsem si kleknout a vystrčit na něj prdel. Pak jsem cítil jak mi strčil do prdele nástavec s gelem a natlačil mi spoustu gelu do díry ! Potom si navlékl rukavice a zarazil mi prst do prdele. Jak mi ho tam vrazil zabolelo to a on ho tlačil pořád dál a dál až ho tam měl celej. Pak jsem cítil jak mi pohybuje prstem v prdeli a hledá prostatu a když jí našel, tak mi jí prohmatával a já jsem se vzrušil a čurák se mi hodně ztopořil. Doktor řekl : Sestro uděláme odběr semene, pojďte odchytit ejakulát ! Pak řekl : Trochu mu ho stimulujte, aby už vystříknul. Sestra mi začala honit čuráka a já jsem za chvíli stříkal velké dávky semene až měla nádobku plnou ! Ale nepřestala a vyhonila mi čuráka nadoraz na podlahu. Docela jsem se těšil na další prohlídku.

Panice (Út, 16. 11. 2021 - 05:11)

Ne

Zdeněk (Po, 15. 11. 2021 - 21:11)

Já než jdu na vyšetření prostaty, tak doma trénujeme a manželka si natáhne chirugickou rukavici, já si lehnu na záda, zvednu nohy, jako je zvedá manželka a ona mi zasune prst do zadku a hezky s ním kroutí.

Petra (Ne, 14. 11. 2021 - 23:11)

Já jsem měla krátce kluka, který byl děsně neohrabaný a většinou mi ho strkal do zatku místo do vaginy. Vždy jsem mu musela říci, ta druhá dírka a on ho pak zasunul správně.

Návštěvník (Čt, 21. 10. 2021 - 12:10)

prasata!co to tu je za debaty to je na psychouše

Adam (Čt, 14. 10. 2021 - 10:10)

Chtěl bych to také zažít, jaké to je mít palec nebo penis v zadnici, musí to být děsně vzrušující.

dokonalelizani (Pá, 26. 11. 2021 - 22:11)

Ver mi že obojí je vzrušující

Tomáš (Út, 12. 10. 2021 - 22:10)

Zažil jsem v životě již mnoho zásahů, dokonce i cystokopii, kdy mi strkali trubičku do otvoru v penisu, což byl opravdu děsný zážitek, ale prst ani penis jsem ještě v zadku neměl. Též přítelkyni jsem tam prst ani penis nestrkal.

Jolana (St, 13. 10. 2021 - 11:10)

To si navzájem s manželkou udělejte a uvidíte to vzrůšo, mi s manželem si to děláme celkem pravidelně jako součást předehry.

Návštěvník (Út, 12. 10. 2021 - 22:10)

Dělá se to ženám i mužům pro větší vzrušení . U mužů i elektroda ke stimulaci prostaty .

Návštěvník (Po, 11. 10. 2021 - 15:10)

Moc se mi líbí ho mít zasunutý v zadečku, to přitom křičím, že budím i sousedy. Už, aby byl večer a já už ho tam měla.

Pepa (Po, 11. 10. 2021 - 22:10)

Mám ho zasunutý v zadečku jednou za rok na prohlídce prostaty u urologa.
V momentě natažení toho prezervativu na prst a namazání krémem, tak již trnu. Většinou je to předkonit přes lůžko a vrazí hezky palec do zadku, posledně to bylo kočičí hřbet na lůžku, vytrčit zadek a pomalu zasunul, to bylo o něco lepší. To první křičím jako při odpanění.

Jana (Po, 11. 10. 2021 - 08:10)

Když mi přítel prstí vaginu, také mi projíždí prdelku. Soulož, tak také střídá obě dírky a jedno do které se udělá.

Roman2022 (Ne, 24. 7. 2022 - 13:07)

ahoj napiš a taky ti projedu obě dirky..

Reklama

Přidat komentář