Reklama

První soulož - pocity

Návštěvník (Pá, 26. 11. 2021 - 17:11)

V šestnácti letech jsem chodil s patnáctiletou pannou. Na jedno rande mi přišla se starší zkušenou kamarádkou, která jí ukecala, že se mnou přijde o panenství. V parku jsme se mazlil, dokud nepřišla tma. Kámoška nám všechno vysvětlila, navlékla mi kondom, holka si lehla na misionáře, roztáhla nohy a dost se bála. Zpočátku uhýbala, pak jsem se do ní nemohl dostat a když jsem konečně penetroval sykala bolestí. Možná kvůli kondomu, možná kvůli přítomnosti kámošky mi první soulož trvala nekonečně dlouho. Minimálně půl hodiny jsem do ní bušil, dokud jsem se neuspokojil a nevytekl do kondomu. děvče si stěžovalo na bolesti a dost jí to vzalo. Odvedli jsme jí s kámoškou domů. Pak mne doprovázela na nádraží a jak byla namotivovaná, tak si mne vzala na stojáka a měla mohutný orgasmus. Pak mi prvnička napsala vyčítavý dopis, ve kterém mi sdělila, že už mne nechce, že to byla hrůza. Mě to nevadilo, protože jsem jen přehodil výhybku na její zkušenou a vstřícnou kámošku, s kterou jsem si párkrát parádně zamrdal.

Vendula (Pá, 26. 11. 2021 - 16:11)

Bude to vypadat divně, já jsem se prvně vážně zamilovala až ve 32 letech a to jsem prvně souložila a také přišla o panictví. To první nebylo tak vzrušující, ale jelikož jsem zamilovaná, tak jsem moc chtěla. Podruhé už jsme to oba prožívali. Teď se již těším na miminko, které se ná narodit na konci ledna.

Návštěvník (Út, 18. 1. 2022 - 05:01)

No já ještě první sex neměl, čekám na správnou příležitost protože chci aby to bylo super. Ale bojim se toho, že třeba s holkouk terá bude mít zkušenosti to bude vypadat blbě..jeslti ho nebudu mít malího nebo se hned neudělám. poradte co mám dělat.

Ondra (St, 19. 1. 2022 - 12:01)

Pocity můžeš mít různé. Já při první souloži, jak jsem prvně jí ho tam vrazil, tak jsem se hned do ní udělal a bylo po všem, protože ona se bála, aby neotěhotněla a hned druhý den šla na gyndu na kontrolu a hned dostala prášky. Pak už to bylo dobré a užíváme si to do dnes.

Návštěvník (Út, 18. 1. 2022 - 15:01)

Najdi si starší, zkušenou. Ta tě zaškolí a zvedne ti sebevědomí. Nejlíp vdovu, nebo rozvedenou po čtyřicítce. Pak už všechno půjde jako po drátkách. Osobní zkušenost.

Roman (Ne, 28. 11. 2021 - 19:11)

Já měl první známost v 35 letech a přítelkyni bylo 29 byla také ještě panna.
Na ten večer co u mě přespala jsme se moc těšili oba a v posteli jsme byli během 10 minut co jsme vlezli do pokoje. Já ho zasunul a nečekal jsem abych pomalu, ale přítelkyně se jen se trochu cukla a chtěla dál.

Návštěvník (Pá, 26. 11. 2021 - 16:11)

Poprvé šukat ve 32 to musíš být pěkná ohava.

Pičus (Pá, 26. 11. 2021 - 23:11)

Zato ty jsi úplnej Brad Pič, co?

Soňa (Čt, 18. 11. 2021 - 20:11)

Já prvně souložila s klukem ze třídy na konci devítky. Při rozlučáku jsme si dali nějakou sklenku a začali se líbat. Já mu rozepla poklopec a začala jsem mu ho honit, on se mu postavil dost rychle. Pak jsme šli stranou a na trávě jsme se navzájem svlékli a pak začalo pro oba dva nepoznané. On se snažil zasunout a moc mu to nešlo a já se zase bála, že to bude bolet. Až když jsem se více uvolnila, tak do mě pronikl. Mě to zabolelo a když ho vyndal měl na něm kapičky krve. Pak už souložil jako starý mazák. Víc jsme spolu nic neměli, on si našel jinou kámošku a já asi za rok začala chodit a souložit s klukem o7 roků starším, který ale do té doby neměl žádnou holku.

Jan (Čt, 18. 11. 2021 - 09:11)

Po vojně jsem každý víkend jezdil k babičce . Tam jsem poznal tehdy sedmnáciletou slečnu se kterou jsem se seznámil a začali se více stýkat. Jednou jsme byli v letním kině a bylo vedro jen v bermudách a ona v šatičkách. Pomaličku jsem ji zajel pod kalhotky na chlupatici až jsem narazil na silně zduřelou kapuci poštěváka . Ona zasyčela a přitlačila mi tam ruku. Po kině jsme šli k naší babičce tam jsem měl svůj pokoj s bočním vchodem. Na nic jsme nečekali shodili trička a bermudy a šli se osprchovat . tam jsem zjistil tu krásu .namydlil jsem sebe i ji a prsty zajel mezi nohy které už byly krásně od sebe nahmatal jsem poštěváčka trošku ho projel až se vysunul z kapucky tak jedenapůl centimetru ,to mi už taky stál penis k prasknutí položil jsem ji ruku na něj a ukázal jak mi ho má vyhonit. Po pár krát přetažení předkožky jsem stříkal jak hasičák až se ona nato dívala co se to stalo. Po umytí a osušení jsem ji odnesl na již roztažený gauč a pustil video již s připravenou kazetou tehdy klasikou porna Jozefína. To už i můj chlapák byl v pozoru a teď jsem pořádně viděl tu krásu mezi jejíma nohama .Naběhlé pysky a naběhlý poštěváček čouhající ven s kapuce. Podle návodu kazety už mi vzala penis do pusy což dělala poprvé byla skvělou samoučitelkou a udělala mě podruhé sobě na obličej. Ale i já jsem ji pocucal jak malé lízatko poštěváka kdy se za huronskéhom křiku taky udělala. Pak po odpočinku kdy už mi opět stál jsem ji žaludem pojezdil po pošěváčku což byla v sedmém nebi a nasadil jsem si kondom ať není nějaká nehoda .překulil na sebe a pomaličku zatlačil penis do rozmočené pochvičky až jsem narazil na panenskou blánu. To už mi ona do ucha šeptala že je ještě panna pomalu jsem přitlačil a pozvolna proniknul až to povolilo jen zasyčela a a přirazila si až na doraz . Pak jsme v poklidu oba dokončili naši první soulož . Oba jsme se udělali a při vytažení penisu byly na kondomu krvavé stopy i z pičky ji trošku ve sprše vyteklo. Osprchovali jsme se vypli video a v obětí šli spát . Pak jsme spolu sexovali dva roky až se ona s rodiči odstěhovala 200 km. daleko a já si našel svou ženu. Po třiceti letech jsme se opět potkali uplně náhodou oba rozvedení tak slovo dalo slovo zopakovali jsme si mladé léta a žijeme spolu dodnes.

Jana (Pá, 15. 10. 2021 - 11:10)

Prvně jsem souložila na dovolené v Řecku s jedním účastníkem zájezdu v 25 letech a jenu mohlo být do 40 roků. To co jsem s ním prožila bylo velice příjemné. On byl milý, pozorný, ohleduplný a zodpovědný. Když jsem měla jeho penis v pochvě, tak mi to vzrušení projíždělo celým tělem. Ještě jsme to na té dovolené jednou opakovali. Po dovolené jsem se s ním více nesetkala.

Karel (Út, 12. 10. 2021 - 16:10)

Nechci úplně popisovat detaily, ale moje první soulož byla s partou na vodě, kdy jedna kámoška večer mi odvedla stranou, kde se ohnula přes loď, stáhla si plavky a chtěla, abych ji šukal ze zadu. Ona nevěděla, že jsem panic.

Martin (Út, 12. 10. 2021 - 16:10)

Kolik ti bylo a jí?

Karel (Út, 12. 10. 2021 - 22:10)

To už jsme nebyli tak úplně mladí, mně bylo bylo 18 roků a jí asi 19 a měla to již několikrát za sebou. To byla prve taková rychlovka, aby ostatní nepostřehli, že souložíme. Já byl spokojený, že jsem to poznal, jaké to je, když je zasunutý v pochvě. Víc jsem již s tou kámoškou nic neměl.

Návštěvník (Út, 12. 10. 2021 - 16:10)

Říkáš soulož, takže se zadařilo? Naučila tě to, nebo jsi to zvládl sám? Ono to v podstatě není nic tak složitýho. Stačí najít správný otvor a trefit se do něj.

Tereza (Út, 12. 10. 2021 - 11:10)

Já prvně souložila v 17 letech s klukem 22, který již předtím souložil. On věděl, že jsem ještě panna, tak šel prvně velice pomalu. Mohu říci, že jsem cítila jen jak do mě pronikl a následně přirážel což bylo děsně vzrušující, že jsem to cítila po celém těle. Po drudé a další to bylo úplně stejné. Hned po té první souloži se ze mě stala sexuální narkomanka, že jak se sejdeme, tak při první příležitosti chci souložit.

Návštěvník (Út, 12. 10. 2021 - 12:10)

První zásun penisu musí být pro ženy zážitek. Manželka zůstane bez dechu a pak dýchá zběsilou rychlostí. Jiná vyjekla tak, že jsem se napoprvé lekl a zapomněl kopulovat. Pak už ho nesmím vyndat, protože už ho chce mít v sobě až do ogastického konce. Některé to umí tak, že penis neopouští pochvu i když mění polohy.

Návštěvník (Po, 11. 10. 2021 - 22:10)

První soulož jsem vykonal jako zajíček s paní po přechodu. Bylo to tak rajcovní že jsem býval brzy hotový a musel jsem opakovat, aby z toho něco měla i ona. Když jsem byl poprvé s mladou holkou, byl vyžadován kondom. Soulož trvala věčnost, protože jsem nebyl zvyklý na gumu a ona si pak stěžovala, že jí kunda bolí, tak jsem si hned nabrnknul jinou, které nebolela.

Tonda (Po, 11. 10. 2021 - 22:10)

Ve 23 letech jsem byl v Karlových Varech v lázní ještě jako panic. Jednou tak večer sedíme a jedna mladší panička říká Tondo mohu jít k tobě spát, moje spolubydlící má na pokoji chlapa, tak abych je nerušila. Ona věděla, že mám dvoulůžkový pokoj a jsem tam sám. Nejprv jsme si vlezli každý do jedné postele, po chvilce říkám mohu k tobě a ona, že raději ne. Já to nevydržel tuto příležitost nevyužít a vlezl jsem nahý k ní do postele. To už bylo jako pojď. Nejprve mi ho chvilku honila, potom vzala moji ruku a palec, abych ji honil poštěváčka a nakonec roztáhla a zvedla nohy a já prvně souložil až nakonec chtěla semeno nastříkat na břicho.

Jarka (Ne, 10. 10. 2021 - 21:10)

Na první soulož noc dobře nevzpomínám. Já byla s partou na chatě, děsně jsem se opila a na mě se vystřídali všichni kluci. Ráno, když jsem se probudila, tak mi děsně pálila, ale už jsem nebyla panna.

Reklama

Přidat komentář