Reklama

ROMOVÉ - žijí tu s námi

Návštěvník (Ne, 10. 10. 2021 - 18:10)

POkud to zjistila nějaká paní, tak se s tím nebude dělat nic haha. Nebo ona je vědec, aspoň chemika jako Andrea?

Miluna (Ne, 10. 10. 2021 - 19:10)

No ona je vedoucí sestra na Áru,tak to zas neni uplně jen třeba pani uklízečka z ulice.Něco v hlavě musí mít.Jestli se s tim dělat nic nebude aby to někdo kompetentní vyvrátil a vysvětlil co to má znamenat to co tam našli tak ať se nediví že je pořád hodně lidí do kterých vakcínu nedostanou ani žádnýma úplatkama.

Návštěvník (Ne, 10. 10. 2021 - 19:10)

A co kdo kde našel? Ta sestra? Nikdo se nebude zabývat tím co našla sestra. Tak jako tak jestli něco našla na Aru co se jí nezdálo, tak měla informovat svého nadřízeného. Pokud našla podvod, tak podat trestní oznámení.

Miluna (Ne, 10. 10. 2021 - 19:10)

Má to na profilu.Zkoumali vakcínu a smíchali jí s kapkou krve a nášli tam divný věci,má to tam vyfocený a myslim na předposlednim videu o tom mluví.Prý si pozvala experty a budou to řešit,tak nevim.A už sem doma a venku hrozná zima už.Hrůza,ta cesta z nádraží do bytu.Venku už uplně zimní sráč a v mhdečku plno lidí kašlalo a po nádražích taky.A já se vrátila se zmrzlíma nohama.Tak jestli to vydržim imunitou.Ale Milánka sem si užila moc.

Kača (Ne, 10. 10. 2021 - 20:10)

Milu, jen pár faktických poznámek...Projdi si profil té "vedoucí sestry". Zaujalo mne, že studovala v Hradci, jen škoda, že ta škola neexistuje...
Stejně jako paní není na 99% sestra a už vůbec ne na ARO.
Ta paní je obyčejná prodavačka MLM všeho možného...
To tě opravdu musí napálit každá .... ??? Radši to vytečkuju...

Miluna (Ne, 10. 10. 2021 - 21:10)

No já nevim Kači teď si mi zase zarazila.Ona mluví rozumně a poslouchá jí i ta druhá sestra od zubařky.Takže Zdravotnická škola v Hradci KM jak tam má uvedeno neexistuje??? Já už sem vážně smutná a zničená z této doby kdy absolutně nevim komu věřit a tak se aspoň řídim podle toho co vidim v reálu z okolí.A ty anonymové,mě by tak zajímalo kdo to píše??? A že sem paznecht,to jsou teda slova.Kluk mi doma pořád říká babko i když sem maminka a ještě tady budu poslouchat že sem paznecht!!!

Návštěvník (Ne, 10. 10. 2021 - 21:10)

Miluno rozklikni si ty její tzv. školy a uvidíš sama. Zdravka v Hradci určitě je, když tam mají Fakultní nemocnici, ale tohle je vymyšlený, co ta ženská má na profilu.

Miluna (Ne, 10. 10. 2021 - 21:10)

Tak to je v prdeli,samozřejmě pokuď to zdravotnice neni a má vymyšlený školy tak tim ztrácí mojí důvěru.Já jí věřila protože sem myslela že zdravotnice.Achjo:-( nějak tu na mě padá zas smutek.Ještě že je teď aspoň Sergej na mě hodnej a že jsme si to vyříkali.

Kača (Ne, 10. 10. 2021 - 21:10)

Zaplatila si tady seminář tradiční čínské medicíny. Rok stojí 50 tisíc Kč, a jednou za měsíc se o víkendu učíš...
Není to zdravka. Jen seminář.
Otázka zní, jestli si i to paní nevymyslela, její profil je příšerný...
Napiš jí, v které nemocnici pracuje a sama uvidíš, jak rychle si tě blokne...Paní je hodně zvláštní...

Miluna (Ne, 10. 10. 2021 - 21:10)

No ono je rozdíl mít nějakou čínskou medicínu nebo být vedoucí Ara.To vedoucí Ara ve mě vzbuzovalo důvěřivost.Nějak mě nenapadlo že by si to někdo vymýšlel když jinak mluvit umí.Třeba chce být nějak důležitá.Pokuď si Aro vymyslela a má jen čínskou medicínu tak už ztratila mojí důvěryhodnost.Psát jí v plánu nemam a ty si to zkoušela? Nakonec budu už věřit jen Zdenče až to vystuduje.Příšerný všechno s touhle debilní dobou.

Kača (Ne, 10. 10. 2021 - 22:10)

Ono to dobře zní...Jenomže vedoucí sestra na ARO neexistuje. Proto jsem mrkla na ten její povedený profil :)). Kdyby napsala staniční sestra a kde, mělo by to váhu. Takhle bylo jasný, že je to fejk...
Asi pracovala někde v Londýně. Spíš jako ta uklízečka, protože píše otřesně, takže střední školu u takto mladé ženy vylučuju...
Do profilu může napsat co chce, třeba ani tu čínskou medicínu nedělala, protože všechny ty kursy - to nejsou školy jako studuje Zdenča - dost stojí. A paní se živí jako MLM prodejce, proto také umí mluvit. Mluvení, přesvědčování ji živí...
Ne :), nezkoušela jsem jí psát, ale četla jsem to, že kdo chtěl bližší informace, tak blokace.
Musíš jen poslouchat a tleskat, nemít svůj vlastní názor...
Zdeničce věř, ta je chytrá a zdravotnictví jí baví. Mmch, osobně proti čínské medicíně nic nemám :).
Milu, chraň se, ať nic nechytíš. Řádí virózy, i střevní, tak už kvůli mimču ber na sebe ohledy.

lalla1 (Ne, 10. 10. 2021 - 22:10)

Jo ta vedoucí Aro to je taky dobrý...

Návštěvník (Ne, 10. 10. 2021 - 21:10)

V Hradci mají jen Zdravotnické lyceum.

Kača (Ne, 10. 10. 2021 - 21:10)

V Hradci Králové máme Vyšší odbornou školu zdravotnickou a Střední zdravotnickou školu. A Lékařskou fakultu UK...atd.atd...

lalla1 (Ne, 10. 10. 2021 - 22:10)

Koukám na ten její MLM:) A na tom videu je roztomilá, jak tam má ten malej mikroskop a k tomu ty laky na nehty nebo co to je. A tu izraelskou univerzitu :)) Ale tak lidi jsou kreativní a máme svobodu, no

Kača (Ne, 10. 10. 2021 - 22:10)

:)) přesně jsi to vystihla. Paní je kreativní. Jj, izraelská univerzita mě taky pobavila :).
A teď si vezmi, kolik lidí jí naletí a přitom neukazuje nic, než špinavé sklíčko, krev a snad vakcínu...a teď, světe div se, mikroskop ukázal nejspíš krvinky...bum bááác. Z toho bordelu to nepoznám :).
Ráda si počkám na ty experty, snad budou tak "vzdělání" jako paní.
Ale jedno se jí musí nechat. Ona umí mluvit a věřím, že je přesvědčivá. Jako MLM prodejce může být dobrá. Ještě, že jsem vůči těm výplachům mozku už imunní :).

lalla1 (Ne, 10. 10. 2021 - 23:10)

On je to takový smutný obraz české společnosti. Vem si, že každý pochybuje, ptá se, je nejsitý ale určitá skupina naprosto nevzdělaných lidí najde odpověď u mírně arogantní slečny s dětským mikroskopem, lakem na nehty a exotickým prapodivným vzděláním, která se notabene živí prodejem jaru na nádobí a podobných vychytávek :))

Kača (Ne, 10. 10. 2021 - 23:10)

Je to strašný...ale publikum má.

Návštěvník (Ne, 10. 10. 2021 - 20:10)

Jako ta ženská zkoumala vakcínu?? Tak to určitě přijdou experti. Tak nám napiš, jak to dopadlo.

ytong (Ne, 10. 10. 2021 - 15:10)

Tedy,na tolik blbů,co je na těchto příspěvcích by nestačily ani Bohnice,s Kosmonosama a Kateřinkama !! Proti vám byl Pepek Vyskoč rektor filosofické fakulty !!

Reklama

Přidat komentář