Reklama

pleny v dospělosti..

Milena (Út, 7. 12. 2021 - 17:12)

Když bych potřebovala pro maminku s nějakou vyšší absorpcí, tak je nějaký značka kterou by jste i doporučili ?

Plenkar (St, 10. 11. 2021 - 12:11)

Jsem starší muž,plenky milují,nosím je od narození, časem jsem k plenkám přidal dám.pradlo, nosím je do dnes.je to ná[email protected]

Jeník (Ne, 10. 10. 2021 - 17:10)

Tak jsem dnes zůstal doma akorát jsem se navecerel a mamka mne prebalila do čistých látkových plen se svrchnimi kalhotky a bavlněné punčocháče ale potom overal jsem i dostal dostal jsem 6 látkových plen a už bohužel ležím v posteli teď co píšu tak jsem se pocural a cítím hodně mokro v plenkách a mamka mne prebali až kolem 21 hodiny to mi říkala ale co že se o mně aspoň stará vždy když mi dává plenky tak to je stejné jako s malým dítětem vždy mne namaze mastí a zapudruje pudrem ale než předtím před přebalováním si musím zamasturbovat ono to potom nejde přes pleny to jsem před tím dělal když jsem pleny nenosil ale mamka se ptala jestli mi to neuškodí a prý dětem to neublíží prý se pak cítí výborně a krásné jeto taková slast si to udělat dnes mamka prala látkové pleny a i punčocháče celá zahrada byla s plenkami a punčocháči ono to dobře vyschlo na sluníčku a pak je máma skládá rovnou po 4 a nebo po 6 látkových plen ale já jsem jí pomáhal ze skládáním plenek a řekla mi že jsem hodný chlapeček že si sám pro sebe skládám pleny..... Akorát nevím jak to bude ve škole jestli mi dá také pleny tak to nevím dozvím se až ráno v pondělí....

Jeník (Ne, 10. 10. 2021 - 09:10)

Tak jsem se včera bavili s mámou když prohraje ano tak mi bude dávat pleny mne je 16 let a když vyhraje strana spolu tak mne bude i nadále prebalovat a vše vyšlo jak jsem tušil včera jsem dostal 6 látkových plen a gum kalhotky a bavlněné punčocháče a pak dupačky a pro dospělé pleny látkové jsou zatím se co říkala máma tak jsou 80x80 a má i ty větší ale snimi mne váze na draka včera jsem přišel domů později trochu jsem bumbal alkohol a když jsem přišel domů tak mamka už mne čekala ale v mém pokoji a já nechte jsem se musel vysvlect do naha úplně celý pak mamka koukla na mě přirození a řekla mi to je strniste mezi nohama musí dolů tak se semne stalo malé dítě v plenkách a dupackach a dostal jsem 6 látkových plen a gum kalhotky a bavlněné dupačky a před chvilkou jsem byl odbalen od plenek které byli durch mokrý ale prý jsem se pokadil ale o ničem vůbec nevím že jsem byl pocurany či pokadeny ale máma mi řekla že se to občas stává hlavně po alkoholu a teď sice ležím v posteli už mne mamka utrela s mokrou látkovou plenkou a mám prý čekat asi na čisté pleny látkové když mi nechala i dupačky jen vytáhla špinavé látkové pleny které jsem měl na sobě a koukal ze jsem hodně oholen mezi nohama úplně na hladko musel jsem si vysvlect dupačky a vzít si punčocháče které mi mamka koupila které mám teď pod kolenami a čekám až si mamka připraví čisté pleny a už jde s plenkami no vidíš jak si hodný chlapeček co čeká na mamku která mu nese pleny dám ti 4 látkové pleny s jednorázovkou a bez gumových kalhotek vše ti dám i punčocháče ti nasadim a že nemáš žádné tričko ale to nevadí dám ti bodyčko přes punčocháče takže budeš v úplném klidu a když půjdeš dneska ven tak jedině s plenkami a punčocháči a oteplovacky ti dám také abys věděl že si malý kluk který potřebuje od mami plenky a punčocháče a veškeré dětské oblečení. A oholen si byl kvůli plenkam si úplně na hladko ale i nohy a ruce ale hlavně mezi nohama když se s tebe stalo batole.

Návštěvník (Ne, 10. 10. 2021 - 10:10)

Rád popovídam o plenach.Zavolej na tel.573 314 237.

Default User Image
Nacicek (Po, 27. 11. 2023 - 07:11)

Rád ti napíšu jestli chceš 

Petr tepláky a… (Čt, 9. 9. 2021 - 21:09)

Nikoho nesuď.

Miki (Pá, 4. 6. 2021 - 00:06)

Ahoj vsem plenkarkam a plenkarum,
moc se mi libi nazor Karin, s tou bych se moc rad seznamil, nebo si alespon psal o takovych tech vice soukromych vecech. U me to bylo tak, ze jsem uz pliny nepotreboval, ale byl jsem na noc"odkladan" do pokoje prarodicu, takze mi jeste nebyly 2 roky a mamka me vratila zpatky do plen. To uz jsem trochu vice chapal a zacal si ty pliny uzivat. Smel jsem se beztrestne pocuravat, kdyz jsem lezel s horeckou tak jsem me na sobe pliny cely den a noc, jen podle potreby me mamka prebalila do suchych, no a pres ty gumove kalhotky jsem se zacal tahat za curacka, coz se mi moc libilo. Az pozdeji jsem zjistil, ze to byla onanie. No a takhle jsem vyrustal a abych si ty pliny udrzel, tak kdyz mi je na noc nedali, tak jsem se jednoduse pocural a mel jsem zase nekolik tydnu jistotu plinek na noc. Ale i na cestovani se mi libily. Takze jsem se nekolikrat pocural v cizim aute a v autobusu a mamka mi potom pred kazdou cestou nasadila pliny a gumove kalhotky. Takhle to fungovalo asi az do puberty, kdy se nejakym hormonum podarilo to pocuravani zastavit. Ja se za ty pliny hrozne stydel, ale pritom jsem je chtel dostavat i do skoly, coz mamka rezolutne zamitla. Ale hodnekrat jsem si je oblekl pod kalhoty i do te skoly. No pak proslo nekolik suchych let a z nocniho pocuravani se stalo pocuravani pres den-lehka forma urgentni mocove inkontinence. Jednorazovky tenkrat jeste nebyly, takze jsem se vratil k osvedcenym latkovym plinam a gumovym kalhotkam. Jenze tak velike gumove kalhotky nebyly v CSFR ke koupeni, takze jsem si pres pliny nasadil velkou igelitovou plinu a pres ni silonove divci kalhotky. Ale behem asi necelych 2 let, kdyz jsem neunavne patral po nejakem vyrobci plenkovych kalhotek pro dospele/dokonce jsem si na zakazku v Jitexu Pisek nechal usit plenkove kalhotky pro dospele, ale byly to takove ty s tou"suchou" plenou. No a pak jsem objevil letacek firmy z Benesova, kde nabizeli zakazkove usiti gumovych kalhotek pro mladez a dospele. No a tak jsem zacal objednavat gumove kalhotky v Benesove. Ta panii, co je sila tak mela jeste v metrazi ten originalni igelit ze ktereho jsem mel a dostaval ty detske gumove kalhotky. Jenze igelit se zpracoval, rozprodal a pak uz se silo z takove da se rici ubrusoviny, ktera byla veskrze neprijemna. Ja se diky pracovnim cestam dostaval pravidelne do Bavorska, kde jsem si v lekarne objednal gumove kalhotky-od Suprimy a dalsi tyden si je vyzvedl. Sice nebyly nic moc, ale strih mely dokonaly i ten material byl celkem prijemny. No a pozdeji jsem si objednaval temer z celeho sveta. To me zaujala firma Gary, ktera mela a ma tez dokonale strihy, kdy nic netlaci a neomezuje v pohybu. Bohuzel maji nekvalitni material. Takze potrebuji latkove pliny a gumove kalhotky na 50% jako ochranu kvuli te urgentni inkontinenci a dalsich 50% proto, ze se v plinach a v gumovych kalhotkach citim dobre a trochu me jejich noseni i vzrusuje. I moje partnerky si vybraly po vyzkouseni ruznych variant to co ja-latkovky a gumove kalhotky.

M (Út, 25. 5. 2021 - 17:05)

Jsem Martin jelikož trpím epileptickymi záchvaty tak si pleny musím taky dávat nikdy se ve spánku aniž bych o tom věděl tak se pomocim a je lepší mokrá plena nežli postel a nebo oblečení mám jednorázové jak pod oblečením tak i doma ale domácí oblečení mám na i punčocháče s plenkami sice taky používání pudru a masticek ale co člověk nadela asi nic říkal jsem neurolozce aby my pleny predepsala ale řekla že mne nejdříve musí prohlédnout asi podle výběru jednorázovych plen to je opravdu nevím ale pleny si kupují hold sám našel jsem levné pleny pro dospělé od happy nosím občas i klasické látkové pleny 80x80 po 4 až 6 látkových plen s tím nic už nikdo nic neudělá a takto používám pleny už asi 3 roky ale občas mám i přestávky třeba i to že pleny nepoužívám 1 až 2 měsíce ale vždy jsou připraveny ve skříni mám samostatnou skříň kde jsou jenom plenky ale i ostatni věci co k plenkam patří nedělám ze sebe miminko ale člověk nikdy neví.

Mira (Po, 5. 4. 2021 - 06:04)

Žít s plinou na zadku 24 h. Denně není žádná sranda pocuravam se bohužel ve dne v noci už od miminka. Doktoři na nic nepřišli skoušeli kdejaké prášky vyšetření pobyty v nemocnici. Dokonce jsem byl i na psychiatrii. Nakonec rodičům řekli že to chce čas že to přejde samo. Dnes je mě 40 a počuravám se stále. Takže plenky plenky zasyp krém a pořád dokola. V létě trpím na opruzeniny! dal bych cokoli kdyby sem pleny nepotřeboval ale nic se prý nedá dělat.

stalevplence (Po, 5. 4. 2021 - 23:04)

stejnej problém ale mě už doktorka na rovinu že stím mam smířit že se už stím nedá nic dělat

stalevplence (Pá, 26. 3. 2021 - 22:03)

ja je nosím 46 let a furt a všude

plenkař124 (Ne, 21. 3. 2021 - 16:03)

Jo Já nosím pleny.

Klára (Čt, 25. 2. 2021 - 20:02)

Pleny nejsou jenom pro seniory a lidi upoutané na lůžko, inkontinencí trpí hodně lidí, i mladých. Tady http://care4you.cz/ mají inkontinenční pomůcky pro všechny stupně inkontince, snad to někomu pomůže.

Láďa (Pá, 22. 1. 2021 - 20:01)

Plinky nejsou jen pro seniory a nemocné. Když jedu na hory beru si plinku pod kombinezu nebo na delší cesty. Nemusím řešit kam jit na toaletu.

Karin (So, 13. 3. 2021 - 21:03)

Taky to tak mám s plenkami. Nosím je na procházky,hory, a čekání ve frontách před obchodem.

pavel (Ne, 2. 5. 2021 - 21:05)

taky je tak nosím i na kolo a je to příjemné nechceš si o tom popovídat

Návštěvník (So, 29. 5. 2021 - 12:05)

Popovídat si můžu ale spojení

Karel (Pá, 27. 11. 2020 - 10:11)

Dobrý den. V naší vesnici žije jeden pán, který trpí těžkou sklerózou. Je mu 65 let a chodí po vsi jako bludný holanďan. Několik lidí jej už málem přejelo autem, blba jednoho. Nosí většinou špinavé tepláky. A i přes ty tepláky je vidět, že nosí pleny. Nevím, zda pleny Pampers nebo nějakou jinou značku. To přes ty tepláky není poznat. Také nevím, zda do nich pouze chčije nebo i sere. Ani nevím, zda jej přebaluje manželka nebo se přebaluje sám.

Ptám se (St, 25. 11. 2020 - 15:11)

Mě by to taky zajímalo, nemocný ležící člověk sem opravdu psát nebude.

Reklama

Přidat komentář