Reklama

Líbí se mi kastrovaní muži

Návštěvník (So, 16. 10. 2021 - 15:10)

Varlata nejsou životně důležitý orgán a bývala běžně odstraňováno pokud to bylo z nějakých důvodů potřebné . Pokud jsi spokojený takto modifikovaný a tvoje manželka je také v této situaci spokojená , milencem uspokojována , pak je všechno v pořádku !

Denis (Pá, 15. 10. 2021 - 22:10)

To já mám podobný zážitek. Měl seem jít na obřízku v celkové anestezii a já piča sem podepsal ňáký canc a nevšim si, že je tam taky změna pohlaví. Ráno se probudím a místo šulina tam byla vulva. Pičo já myslel, že mě jebne. Teď musím, jak šulin žrát estrogen, aby mi narostly kozy a začal sem vypadat, jak baba. No co už, stalo se. Kulky pryč, šulin pryč a dole už jen ďíra. Až mi narostou cecky, tak asi pudu šlapat do Perlovky.Poznáte mě snadno. Na triku budu mít velký nápis ŠLAPKA DENISA. Šukačka bude za kilo s gumou a bez gumy za pětikilo. Už se na vás těším.

Denis (Pá, 15. 10. 2021 - 18:10)

Ja si třeba vytvořím vlakno na tema sbirani znamek.Bude tady 50 filatelistu a budem prijemne kecat a vymenovat si zkušenosti.A najde se jedna mršina ,ktera tu bude psat kazdych deset minut ,ze sbírání zamek je na hovno ze lepsi je sbírání pivnich tacku.No nezabila by si ho.

Denis (Pá, 15. 10. 2021 - 18:10)

Ty vole na tohle vlakno jsem najel celkem nahodne a rikam si pobavim se.Neco si poctu.Projel jsem par stranek,ale nevim jestli kurva neumim cist,ale tohle vlakno se jmenuje libi se mi kastrovaní muži.Pise tu nejaka veronika at uz svoje představy nebo real,at je to chlap nebo zena je to jedno.Vlakno se jmenuje opakuji /líbí se mi kastrovani muži./To pisu pro ty dementy co tu osobu tady neustale urazi .Kurva vite vy čuráci v jakem jste vlákně.Kdyz se vam tohle tema nelíbí tak co tu lezete a zasirate tohle tema pičovinana ktere tady nikoho nezajímají.Tyhle nazory si prezentujte ve svem vlákně ktere si vytvořite.Treba /nesnasim kastaci/.Chci si neco na to tema přečíst a docitam se tady pravý opak toho co bych cekal.Nazory krypla na Veroniku.Kamo kdyz se ti to tady nepozdava tak bez do piče a vytvor si svoje vlakno kde budes bojovat proti kastraci.A neotravuj tady lidem zivot ty mrdko.Verco pisni tady neco zajimaveho na tohle tema,nejake svoje predstavy rad si poctu.A toho šulina neřeš.

Veronika (Pá, 15. 10. 2021 - 15:10)

Ahoj všichni, moc vás zdravím a musím se s vámi podělit o můj nevšední zážitek. Je to několik měsíců, kdy mě můj manžel vzal na plastickou chirurgii do Thajska. Měli mi zvednout mé povadlé kozičky a upravit mou postarší broskvičku, aby zas vypadala svěže. Thajsko jsme vybrali z finančních důvodů. Před operací jsem podepsala nějaké papíry v angličtině, které měly být údajně o případných rizicích během narkózy. Bohužel jsem netušila, že podepisuji přeměnu pohlaví. Jaké bylo mé překvapení, že po operaci mi zmizely mě povadlé kozičky s místo mušličky jsem nahmatala penis a silikonová varlata. Ani si nedokážete představit ten šok. A ještě mi ten penis udělali tak, že jej mám stále v erekci. Takže už nejsem žádná Veronika, ale Vendelín. Budu si muset najít nějakou ženskou,protože s manželem už budu souložit těžko, gay přeci jenom není. Ach jo, jsem z toho celá nešťastná. Je to vlastně i důvod, proč zde píši ty své nesmysly. Zlomyslně bych každému přála, aby měl podobně šokující zážitek, jako já, hlavně mužům.

pavel, (St, 6. 10. 2021 - 15:10)

Neposlušné a drzé čubičky krotím rád. Za týden bys mi ty kulky ráda lízala a ještě bys u toho vrněla blahem a panáčkovala, jak správně vycvičený pudlík.

Host (St, 6. 10. 2021 - 10:10)

Nechápu jak se někomu může líbit kastrovaný. Je to jako auto bez kol. Nefunkční. Jsou sice testosteronové injekce, ale kdo by kvůli sexu běhal pořád po doktorech, když to stejně rychle odezní?

Návštěvník (St, 6. 10. 2021 - 11:10)

Ono nejde o líbení ale o potřebu takové modifikace . Kastrace mužů se prováděly ve všech kulturách co na zemi kdy byly . Například katolická církev ještě v osmnáctém století bez uzardění nechávala kastrovat chlapce mezi osmým a devátým rokem věku aby získala sopránové hlasy pro kostelní a chrámové sbory . Kastrace se prováděly v případech kdy bylo potřeba muže zbavit plodnosti . Také z náboženských důvodů v různých sektách byly součástí rituálu . Sekta Skopců v Rusku , dodnes Hirdžové v Indii .

Host (St, 6. 10. 2021 - 12:10)

Opomněl jsi strážce harému v muslimských zemích. Tzv. eunuši. Jinak název tohoto vlákna je:"Líbí se.......". Proto jsem zareagoval.

Návštěvník (St, 6. 10. 2021 - 12:10)

Ano , to je také případ kdy je třeba muže zbavit plodnosti .Ti byli vyřezáni kompletně varlata i s penisem aby při případné erekci nemohli znečišťovat vaginy žen ani sekretem prostaty . Orientální panovníci chtěli mít jistotu že jejich milostnice porodí jejich děti .

Peter (St, 6. 10. 2021 - 14:10)

Ja som kôli tomu, aby som nemohol mať erekciu, permanentne uzamknutý v páse cudnosti, takže plodný nie som. Kastrácie by som sa nesmierne bál. A aj bez sexu sa dá žiť. Muž si v uzamknutí postupne zvykne a orgazmus mu už nechýba

Jana (Út, 5. 10. 2021 - 12:10)

Můžu se zeptat co se stalo švagrovy? Nemá jenom penis nebo i varlata

Návštěvník (St, 6. 10. 2021 - 00:10)

Je to tu popsané o pár příspěvků dřív. Feministická manželka vzala manžela po dohodě na kastrační dovolenou do Thajska, vše probíhalo jak mělo, jen manželka si na poslední chvíli, těsně před zákrokem usmyslila, že bez varlat je chlapovi penis k ničemu a tak když už nemohl v narkóze rozhodovat o ničem, domluvila se a lékařem ať to vyřeže všechno.... Jako pohádka dobrý

Veronika (So, 9. 10. 2021 - 05:10)

Pánové, naučte se pořádně číst ☺ Moje sestra tu operaci nezměnila, když byl její muž v narkóze a ani ne na poslední chvíli. Když její manžel nastoupil do kliniky, musel napřed na předoperační vyšetření a poté se domlouvalo provedení zákroku. Musel podepsat nějaké formuláře a na jednom z nich byl i rozsah zákroku. Takže ten formulář musel podepsat její manžel, takže v narkóze by asi už nic nepodepsal, nemyslíte? Pouze to bylo v angličtině, tak pořádně nevěděl, co vlastně podepisuje. Já si myslím, že lidé, kteří neumí ani číst, by se vůbec k ničemu neměli raděj vyjadřovat, nemysíte pánové ??? ☺☺☺

Návštěvník (St, 6. 10. 2021 - 09:10)

Žádný doktor by u plánované operace tak zásadně operační postup nerozšířil . A nad pacientem na sále už vůbec ne . Je možná taková změna v případě že se při operaci objeví například problém ohrožující život pacienta , například zhoubný nádor .

lucia (Ne, 3. 10. 2021 - 09:10)

Odstranit penis? A čím pak bude čůrat ty chytráku???

Eunuch pro Bohyni. (Út, 5. 10. 2021 - 14:10)

Luci Já nechci odstranit panis Já toužím po odstranění varlat od MADAM jedno varle a pak druhé třeba v období tři let a nalozeni do lihu aby My je Má Bohyně ukazovala a byl před NÍ ponižován až na samé dno bez jakýchkoliv práv a s láskou Ji sloužil.

Návštěvník (Út, 5. 10. 2021 - 14:10)

Až zde budou harémy, bude o tebe zájem.

Veronika (Po, 4. 10. 2021 - 17:10)

Milá Lucia, a ženy podle Vás nemůžou čůrat, když nemají penis? ☺ Když je muži kompletně odstraněný penis, udělá se jim tam místo něho vývod a čůrají vpodstatě jako ženy. Když to zvládnou ženy, zvládnou to i muži ☺ Sestřin manžel to tak má už několik let a čůrá v pohodě ☺

Návštěvník (Po, 4. 10. 2021 - 23:10)

Vyřezání varlat i s penisem se provádělo u adeptů na strážce harémů orientálních panovníků . V evropských zemích jen tehdy pokud měl být delikvent před popravou veřejně zostuzen a způsobeno mu větší utrpení .

Reklama

Přidat komentář