Reklama

Holky vadí vám, když se kluk dívá, jak čůráte?

Pavkol (Út, 5. 10. 2021 - 15:10)

ale asi máš pravdu protože např. v tom roce 2014 a 2016 se jednalo o kamarádku na vozíku a ta měla ještě jednoho kamaráda na vozíku (elektrickým) takže když jsem byl s nima tak jsem byl vlastně pasován do role asistenta takže když jsme byly v kavárně a ona si potřebovala odskočit tak jsem byl jediný kdo byl po ruce já jí zavezl na záchod ona si přesedla na mísu a já chtěl slušně odejít a nezneužívat situace ale ona prý zůstaň tu a drž vozík i když je zabržděnej tak se někdy rozjede takže by nebylo vhodné abys odcházel a co se nestalo. Nohy měla spastické takže nic nebylo vidět ale celé to čůrání bylo nádherně slyšet a od té doby se mé hříšné myšlenky asi prohloubily místo aby mi to stačilo no nebudu se opakovat asi sem to už někdy někde psal ale tobě děkuju za to že si mě v podstatě pochopil. Samozřejmě mě tu pochopily i další obě šárky libor noika šárka atd. ale asi jsem naivní alle pořád si myslím že je pořád lepší se svýma neřestma svěřit tady než abych některé ze svých příštích holek řekl na to že si potřebuje odskočit otázku jestli bych se nemohl dívat čímž bych jí na 99% určitě ztratil

Šárka (Út, 5. 10. 2021 - 15:10)

Určitě se tady svěř, to nic nestojí. Můžeš tu najít lidi, kteří tě aspoň částečně pochopí, nebo kteří jsou na tom podobně. Jedné z příštích holek to klidně můžeš říct, ale až poté, co s ní budeš souložit. To o hloubce intimity je podle mě pravda, jako s tím prděním. Až ji vylížeš, tak ti to možná nedovolí, ale to už jí kvůli tomu neztratíš. Pokud ti jde o ten zvuk a pohled, na internetu toho máš dost a umíš tam hledat líp než já. Mám taky dotaz: Vyhoníš si ho raději u těch videí, nebo u toho čtení a psaní tady?

Pavkol (Út, 5. 10. 2021 - 15:10)

ani jedno ani druhé muselo by to být něco co se mi nejen líbí ale co mě vzruší což se mi kromě reálných zážitků stalo naposledy u VHS kde se ženská sprchovala. proto jsem se tebe nebo té druhé šárky ptal na to kdy naposledy čůrala případně i to druhé ne proto abych se vzrušil ale abych zkusil jak je sdílná ale po tom co mi píšeš ty chápu že aby mi to někdo psal musí mě opravdu aspoň trochu znát a že to nemůžu chtít po někom imaginárním ale je pravda že u jedné mé ex mě jednou vzrušilo i to že jsem slyšel že je na záchodě (volali jsme simobilem a ona si ho vzala sebou, jestli to bylo při malé nebo při velké si už nepamatuju i když je to jenom dva roky, ale máš pravdu raději si ho honím u videí normálních než těhle nekonvenčních třeba sprcha nebo lesbi show. pochopil jsem tvojí otázku dobře?

Šárka (Út, 5. 10. 2021 - 16:10)

Já myslím, že jo, takhle mi to stačí. Jsou lidi, které víc vzruší představy při čtení, ale bývají to spíš holky. Ty se spíš dají zlákat na řeči a nechají rozvinout svou fantazii. U videa tolik fantazie není třeba, tam je to lehčí.

Pavkol (Út, 5. 10. 2021 - 16:10)

a mohla by si mi teda vyjímečně pro dnešek odpovědět na jednou hodně důvěrnou a intimní otázku? resp chtěl bych být na něco zvědavý a chtěl bych abys mi odpověděla pokud budeš chtít mluvit jen o jedné z těch dvou věcí na kterou se chci zeptat pochopím to ale rád bych se tě na to zeptal. Můžu?

Šárka (Út, 5. 10. 2021 - 16:10)

Nikdo ti za otázku hlavu neutrhne, neznáme se, svou identitu nehodláme prozrazovat. Když to nebude otázka, kde bydlím, jaký mám telefon apod., tak ti zkusím odpovědět. I kdyby to bylo nevím jak úchylné, na všechno by člověk měl mít názor a být schopen ho sdělit. Nestyď je, od toho je toto fórum. Jsou lidi, kteří se nestydí to narušovat nadávkami nebo blbými komentáři do všech diskusí. Ti mi vadí víc.

Pavkol (Út, 5. 10. 2021 - 16:10)

tak když ti nevadilo to s tím čůráním (pokud nejsi ta druhá šárka) tak kdy si byla naposledy kakat. k životu a aby člověku nebylo špatně nebo ho něco nebolelo přece patří obojí a je to důležité. :)

Šárka (Út, 5. 10. 2021 - 16:10)

Málem jsem přehlédla otázku, jak se diskuse přelila na další stránku. To ses mě už ptal, ale nepokládala jsem to za důležité, že bys to chtěl opravdu vědět. Zvlášť jestli to měl být test, jak jsem sdílná. Máš pravdu, že jsem asi neodpověděla. Já chodím celkem pravidelně, včera jsem byla víckrát, protože piju nějaký detoxikační čaj, který mě trochu prohání. Až mě z toho pálila řiť, musela jsem se utírat opatrně. Naposled něco před jedenáctou večer před spaním. Během noci a dnes už ne.

Pavkol (Út, 5. 10. 2021 - 16:10)

děkuju moc za pochopení a na to s tím tělem opravdu odpovídat nemusíš jenom jsem nepochopil jak to ty myslíš s tou mírou intimity

Šárka (Út, 5. 10. 2021 - 17:10)

S tou mírou intimity jsem to myslela tak, že jsou věci intimní málo, některé víc. Čím bližší máte vztah, tím intimnější věci si můžete dovolit. Přibližně v pořadí: líbání, mazlení, osahávání, prstění, , lízání, soulož, prdění, čurání, kakání. To prdění jsem uvedla jen v kontextu předchozích příspěvků, to není povinné, ani nic dalšího. Když něco přeskočíš, nemusí ti být odpuštěno. Když si před holkou naschvál prdneš dřív, než's s ní souložil, bude to brát jako urážku. Stejně tak, když ji požádáš, aby se před tebou vyčurala, když's ji ještě ani nepolíbil. Jestli's ji už aspoň lízal, tak ti to odpustí, pokud je k souloži svolná a máš její sympatie. Stačí to tak? Je to jen můj názor.

Pulec (Út, 5. 10. 2021 - 15:10)

Omlouvám se že píšu já ale já si vihonim raději tady u toho čtení když tady nějaká napíše ale vidět to na živo by bylo pěkné a pak ji krásné utřít

Návštěvník (Út, 5. 10. 2021 - 15:10)

Když tě bude milovat, nebude s tím mít problém. Většina těch, které to dělaly, po mě toužily, nebo jsme byli v důvěrném vztahu.

Návštěvník (Út, 5. 10. 2021 - 15:10)

ale jestli je p ravda že v pravé lásce se lidi před sebou nestyděj ani no... jak to říci tak by vítězkou byla zuzka protože se přede mnou dokázala uprdnout 9x za půl hodiny

Návštěvník (Út, 5. 10. 2021 - 15:10)

Manželka přede mnou prdí ostošest a ještě se usmívá nad tím jak mne oblažila. Taky jí smrdí nohy. Já vždycky ríkám, že syrečky miluju. Báječně si rozumíme.

Šárka (Út, 5. 10. 2021 - 10:10)

To jsem nebyla já, dívala jsem se na wdgirls, ale chce to registraci. Tu nemám, takže se nepodívám, co se ti líbí, jak se tahají za pysky. Dej odkaz, kde se to dá jinde vidět. Jo, dělá se to jen mezi kamarádkama, pokud je ti víc než 5 let. Za pysky jsme se netahaly, protože nás to nenapadlo. Od malička jsem si ale hrála s kundičkou sama, protože se mi líbilo třít si je prstama. Víc jsem se věnovala pravému, takže ho mám trochu větší.

Pavkol (Út, 5. 10. 2021 - 11:10)

a jak to že když jsem teda dal do vyhledávače 90 scenes pissing solo WDgirls tak jsem se tam úplně bez problémů dostaL? ale máš pravdu že když napíšu jenom WD girls tak tak ne sám to nechápu. ale já si nechápání se svým handicapem týkajícím se hlavy můžu klidně dovolit

Šárka (Út, 5. 10. 2021 - 11:10)

Já jsem šla na wdgirls.com. Vidím, že vyhledávač mi vrací něco převzatého z WDgirls na jiných stránkách, kde to je k dispozici. Podívám se na to, ale asi mě to nepřekvapí.

Pavkol (Út, 5. 10. 2021 - 11:10)

no je to mimojiné zejména o čůrání proto mě nedávno zaujala tvá nabídka že kdybych dodržel že mi bude stačit jednou a dost že se možná obětuješ

Šárka (Út, 5. 10. 2021 - 12:10)

To jsem nebyla já, to byla jiná Šárka, nebo se za mě vydávala. Něco jsem tam viděla, ani ty holky si ji často ani neroztahujou. Nechají si to téct po celém zadku a odkapává jim to půlek. Nebo zkrz kalhoty. To vás vzrušuje taky, nebo potřebujete vidět kundu? Na podlahu s linem budiž, to se snadno utře, ale promočit si kalhoty nebo matrace na kanapi?

Pavkol (Út, 5. 10. 2021 - 16:10)

to máš pravdu taky mám radši ty klasické t. j. čůrání na záchodě

Reklama

Přidat komentář