Reklama

Přistihl vás někdo při onanii, nebo vy někoho?

Návštěvník (So, 23. 10. 2021 - 22:10)

Já to měl jednodušší. Nastávající tchýně dostala dopis od mé matky, kde mne popsala jako onanistického maniaka. Dala mi to přečíst a řekla:"Jesli je to pravda tak se ukaž!" a já se ukázal. To samé věděla i manželka. Ta mne ovšem klasisicky přistihla:"Tak ona je to pravda, že jsi onanista? Pojď si to radši udělat se mnou!" Šel jsem si to radši udělat s ní a bylo vše v pohodě. Zatím.

(St, 6. 10. 2021 - 23:10)

Našla jste někdy některá kalhotky od semene?Měla jste už někdy muže či kluka v ženském prádle?Mluvili jste o tom spolu?A dělali jste to spolu?Jsem tady Já.

Bětka (Čt, 7. 10. 2021 - 05:10)

Nacházím je víceméně pravidelně, už skoro rok si kalhotky bere syn, puberťák. Semeno na nich ale není vždy. Většinou se utře do triček, někdy objevím dávku na nich. Nikdy bych s ním na toto nezavedla řeč. Dělám, že o tom nevím.

Miluš (Út, 5. 10. 2021 - 19:10)

Když jsem ještě pracovala jako prodavačka, tak jsme měli v samošce také prodavače a on musel mít svoji šatnu. Jednou než jsme šli domů, kdy většina holek již odešla, tak slyším z jeho šatny divné zvuky. Říkám co se mu stalo, tak tam vtrhnu a on úplně nahý a honí si péro docela slušné velikosti. Když říkám Oldo co tu děláš, on jen, kde se tu berete, já myslel, že jsem tu sám. Říkám, jsi chlap, tak si ulev a dodělej si to a on zůstaňte tu mě to více vzrušuje, tak jsem tam zůstala a koukala jako na nějaké porno. Možná, že začne někdo, proč jsem mu to neudělala nebo proč jsem mu nedala. Trochu pochopte, že jemu bylo asi tak 20 a mě téměř 60 a čtyřicet let vdaná a s mamželem stále i když s menší fregvencí souložíme.

Návštěvník (Út, 5. 10. 2021 - 19:10)

Miluš. Když jsem přišel z vojny, tak jsme na svobodárně měli uklízečku, které bylo přes sedmdesát. Hned se mne ujala. Vařila mi, prala, zašívala a když viděla, že se honím, přišla nahá a nabídla se. Od té doby jsme spolu šukali, ale když jsem měl mladé, tak jí to nevadilo. Byla ráda, že si může odpočinout.

Miluš (Út, 5. 10. 2021 - 22:10)

Já Ti přeji ten sex s tou uklízečkou, ale já nejsem taková, abych dala koho potkám. Za celých těch 40 let jsem manželovy nezahla a myslím, že on mě také ne.

Návštěvník (Čt, 7. 10. 2021 - 00:10)

Na toto vlákno to nepatří, ale byl jsem proslavený milovník. Vy ženy se totiž rády chlubíte. Ani manželka nebyla výjimkou. Když dnes vzpomínám, většinu jsem odmítl a nesl i následky. Nejvíc mi bylo líto těch, které přijely z velké dálky. Krásná štíhlá blondýnka z Brna, ohnivá černovlasá, hodně vnadná, z Gery aj. Přijížděly pro potěšení a já byl neústupný. Dnes mne to mrzí. Ne kvůli sobě, ale kvůli nim. Byl jsem až moc vybíravý a moc nerad jsem byl gigolem na jednu noc.

Honza (Čt, 7. 10. 2021 - 08:10)

To ti tak žeru, vole. Neprobudíš se někdy z mokrého snu s rukou v nočníku?

Návštěvník (Čt, 7. 10. 2021 - 08:10)

To je mi upřímně jedno. Každý to máme jak si to uděláme. Já mám slespoň krásné vzpomínky, což každý, ani ty, nemá.

Návštěvník (St, 6. 10. 2021 - 06:10)

Miluš. Jsem dalek toho, tě do něčeho nutit. Jen jsem naznačil, že v sexu nehraje věk žádnou roli. O panictví jsem také přišel se starší vdovou. Co se zahýbání týče, Co oči nevidí, srdce nebolí. Jsem ženatý déle než ty, s manželkou se stále milujeme, ale tuto otázku vůbec neřešíme. Každý víme své a rozhodně jsme se jen nemodlili. Patří to k životu. Hlavně že doma je to nejlepší. Navždy svoji. Asi tak....

stařec (St, 6. 10. 2021 - 01:10)

Myslet znamená ho..o vědět.

Amálka (Po, 4. 10. 2021 - 22:10)

Já jsem šla, ke kamarádce na kafičko a pokecat, když jsem přišla k ní na dvorek, tak slyším nějaké zvuky ve včelínu co mají na zahradě, tak tam jdu, protože jsem si myslela, že je tam ta kámoška. Otevřu dveře a tam její manžel, kalhoty stažené ke kolenům a dosti hlasitě honil. Když mi viděl, tak rychle natáhl kalhoty a prosil, abych té je ho ženě nic neříkla. Pochopila jsem to a že to neřeknu a také neřekla. Jen vím, že mají asi spokojené manželsví, spolu souloží o tom říkají oba, tak není důvod, to kazit.

Návštěvník (Po, 4. 10. 2021 - 23:10)

Já jsem se před manželkou honil zcela běžně a většinou jsem jí takto přiměl k souloži.

Luboš (Ne, 3. 10. 2021 - 14:10)

Já nemám žádnou ženskou, tak si ho honím dost často a také v přírodě. Někdy se jdu projít a cítím, že bych si ho mohl vyhonit, někdy ji jen rozepnu poklopec, někdy si i stáhnu kalhoty a tenkrát jsem si k tomu klekl. Když sem se udělal a vyklepal jsem vše, tak jsem si natáhl kalhoty a šel dál. U lesa byla lavička, tak jsem ji na ni sedl a odpočíval. Šla okolo jedna známá a říká, mohu si přisednout , že ano. Rozpovídala se, že jaké mám pěkné nářadí, když jsem jí řekl, jak to může vědět, tak jen řekla, že celou dobu co jsem si ho honil, že na mě koukala. Hned, kdyby jsi chtěl, tak můžeme občas spolu. Tak se občas stane, že přijde a řekne potřebuji se uvolnit. Tak ji to udělám a potom chvilku počkáme a ona ho kouří a já ji lízám. Když většinou se udělám po druhé, řekne, tak jsem se uvolnila, až budu potřebovat, tak zase přijdu.

Návštěvník (Ne, 3. 10. 2021 - 14:10)

Luboši, ta paní je svobodná, vdaná nebo vdova, že chodí občas?

Luboš (Ne, 3. 10. 2021 - 14:10)

Ta paní je vdaná, ale doma jí to nějak nefunguje, protože ji manžel dost zahýbá, tak to potřebuje vyventilovat, aby mu to oplatila. Oni doma ani nesouloží.

Návštěvník (Ne, 3. 10. 2021 - 15:10)

Tohle mi udělala manželka, která se často opíjela. Vždycky chtěla šukat. Řekl jsem jí, že mne může kdykoli mít, pokud bude střízlivá. Ona se naštvala a pak se vracela z práce opilá a kolegy ošukaná. Mě zbyly jen oči pro pláč a ruce pro onanii. Takto se alkoholky neléčí.

Franta (Ne, 3. 10. 2021 - 17:10)

To nejsi sám, takových je vic. Doma se vymlouva stále, že nemůže že krvácí a přitom chodila šukat jinam. Tak mi taky nezbylo nic jiného, že onanovat.

Návštěvník (Ne, 3. 10. 2021 - 22:10)

Na tom je nejhorší to, že z tebe udělají viníka svých nevěr. "Vidíš, kdybys mne chtěl opilou, tak ti nikdy nezahnu". Ty jsi viník a ona je ta postižená tvojí vinou. Nevím jak si její milenci užívali, když se mnou byla hned hotová. Po pěti minutách měla naprosto vyčerpávající orgasmus, když byla střízlivá. Opilá vydržela víc, ale stejně míň než já.

Návštěvník (So, 2. 10. 2021 - 09:10)

No, nakonec to máma zachránila tím, že ti to v podstatě povolila. Mne by babička nepráskla proč taky...a máma to vždy přešla spíše omluvou než bitím. U nás se onanie za nemravnost nepovažovala. Dělali to všichni, i ta babička. Tak co?

Reklama

Přidat komentář