Reklama

První soulož - pocity

Eduard (St, 6. 10. 2021 - 14:10)

Já měl první soulož s mojí manželkou, když jsme spolu začali chodit. Souložili, jsme na zadní sedačce škodovky a byl to pro nás oba nesmírně vzrušující zážitek, protože to bylo to porvé a to intimní. Při tom jsme měli oba nátku, když jsme byli hotový a nazí se jen mazlili, tak šel kolem myslivec s posedu, který nás znal a zabouchal na střechu auta a šel dál. Mi se lekli, že pokud by po bylo dříve tak jsem se udělal.

Sláva (Út, 5. 10. 2021 - 20:10)

Já měl první soulož ještě mi nebylo ani 15 let, ale je to již 47 roků. Tehdy jsme chodili do školy do vedlejší vesnice, rámo jeli autobusem a zpátky většinou šli pěšky. Šel jsem se spolužačkou, která v té době jíž poznala pánský ocas.
Já byl děsně nezkušenej, jak se říká, že jsem si myslel, že ho mám na čůrání.
Když jsme šli kolem takového remízku, tak mi říká pojď zajdeme tam. Do toho remízku nebylo ze silnice vidět. Tam říká pojd si zašukat, já ti ho vyndám a už jsem měl stažené kalhoty. To, že se mi postavil a že jsem si ho vyhonil to bylo vše co jsem do té doby znal. Hned se taky svlékla a na to naše oblečení si lehla a roztáhla hohy. Pak řekla, klekni si a vraž mi ho mezi ty pysky, mojí nervozitu si nikdo nedovede představit. Pak již to šlo docela hladce, na tom stopořeném se stáhla překožka a já ho tam zatlači. Celkem tam vjel dobře a tak jsem přirážel až jsem se do ní udělal. Netušil jsem možné následky. Naštěstí nic z toho nebylo. Více jsem s tou holkou nesouložil. Ona vystřídala snad všechny kluky ze vsi a okolí. Když v 16 otěhotněla, tak měla většina kluků nahnáno, aby to nebylo jejich. Ona označila jednoho a on opravdu byl otcem její dcery, ale nevzal si jí. Já pak neměl další styk až v 18.

Návštěvník (Út, 5. 10. 2021 - 20:10)

To já jel po první zkušeností s holkou jako kombajn. Běžně jsem měl 3-4 sexuální vztahy souběžně. Na maturáku se sešly čtyři, seděly spolu u stolu a docela přátelsky se bavily. Odešel jsem s tou nejvzdálenější, protože musela přespat u nás doma, pochopitelně se mnou.

Jdi (Út, 5. 10. 2021 - 21:10)

Ty honimíre chlubílku

Návštěvník (Út, 5. 10. 2021 - 22:10)

To se to závidí viď, beta samče.

Kamil (Út, 5. 10. 2021 - 19:10)

Na první soulož bych nejraději zapomenul, protože takový trapas již nikdy nechci zažít. Když jsme se s přítelkyní domluvili, že pojede spolu na silvestra na chatu. Bylo nám jasné, že si spolu prvně zasouložíme. Nakoupili jsme nějaké jídlo, pití a vyrazili na chatu. Na chatě hned zatopili, aby tam bylo teplo, přítelkyně povlékla postel čistým povlečením. U dělali krásnou tabuly, nalili si skleničky a pustili televizi. Po první skleničce začala líbačka a už jsme byli svlečení a v postely. Než došlo k zasunutí, tak jsem se udělal co mi mrzelo, ale nědělal jsem z toho vědu, protože jsme byli spolu až do rána. Jenže, když se mi postavil za nějakou dobu a přítelkyně na něj sáhla, tak jsem ejakuloval znova. Když to bylo do rána po čtvrté, tak už jsem byl tak nervózní, že jsem si myslel, že snad ani souložit nebudu. Naštěstí to páté stopoření až ráno již nám oběma dovolilo, že jsme si společně oba užili tu první soulož. Naštěstí to asi bylo velké těšení, které jsem nevydržel. Naštěstí se to více neopakovalo, ale přítelkyně na to dosti často vzpomíná.

Návštěvník (Út, 5. 10. 2021 - 19:10)

Tak to jsi plodník, čtyřikrát za sebou, klobouk dolů. Přemotivovanost, nebo natěšenost, může být handicapem. I mě se to stalo, ale protože má partnerka byla zkušená, tak to bylo jen jednou, ani erekce nepolevila a pak to bylo nadlouho v její režiji.

Kolja (Út, 5. 10. 2021 - 14:10)

První soulož jsem měl v 22 letech a partnerce bylo 16. Ona už měla něco za sebou.
Byl jsem do ní zamilovaný a ta soulož mi připadala něco úžasného, že jsem do ní mohl pronikat. Soulož proběhla s nasazeným kondomem, který jsme po každém čísle měnili. Na to první vzpomínám stále. Jindy je to taky pěkné a vzrušující, ale to první bylo nejhezčí.

Vlaďka (Po, 4. 10. 2021 - 21:10)

Já měla první sex s přítelem v pětadvaceti. Kdy jsem se prvně zamilovala. On mi pozval k němu na chatu na víkend. To, že dojde k souloži jsem předpokládala a jemu jsem to neřekla, že jse ještě panna, protože jsem věděla, že on má již několik holek za sebou. K té souloži opravdu došlo až večer, kdy jsme si vlezli do postele. On mi prvně dráždil prsty a pak si nasadil prezervativ a prvně ho tam zasunul, to jsem cítila, zda to i on poznal to nevím, on nic neříkal a já se nepřiznala. Teď vedeme pohlavní život celkem pravidelně a plánujeme svatbu a děti. Připravuji se mu to říci, že na té chatě to bylo po prvé, ale jak jsem byla zamilovaná, tak jsem též byla několikrát vzrušená.

Karel (Út, 5. 10. 2021 - 07:10)

Já jsem měl první pohlavní styk asi v 28 letech a mé partnerce bylo 33, ale ta byla již rozvedená a zkušená. Pohu říci, že jsem se asi neztrapnil a že ni moc mi nemusela zaučovat. Jen když jsem ji dráždil poštěváčka, tak říkala, kde mám více přitlačit. Moc se mi to líbylo, že jsme souložili skoro celý den.

Karolína (Po, 4. 10. 2021 - 12:10)

První sex jsem měla v 15 a na poprvé jsem si ho moc neužila. Trochu mě to bolelo a hlavně ten kluk byl brzo hotovej. Takže než jsem si ho mohla trochu užít penisu v kundě, bylo vymalovâno. Na podruhé už to bylo trochu lepší a i si výce ušila penisu v dirce. Pak se to jen zlepšoval a teť si ho užívám na plno.

Host (Po, 4. 10. 2021 - 14:10)

První sex bývá většinou problematický, pokud je to pro oba poprvé. Děvče bolí, protože dojde k protržení hymenu a chlapec může mít problém s erekcí a nebo dojde k předčasné ejakulaci. Lepší je, když jeden z dvojice je zkušený. Australští domorodci například nesouloží dokud nenásilně nerozšíří prsty dívce pochvu tak, aby i první styk byl bezbolestný a příjemný. Pro naše dívky je lepší, když před první souloží odstraní panenskou blánu vhodnými pomůckami samy. Chlapec, když je zkušený vykoná první soulož dostatečně kvalitně. Předčasná ejakulace není problém u schopnějších, protože erekce se obnoví v řádu minut. Lepší je jít na rande, kde se styk očekává, vyhoněný, než překotně dívku oplodnit. Jinak kondom se doporučuje. I ten může utlumit pocity a oddálit vyvrcholení a zamezí nežádoucímu oplodnění.

bez kondomu (Po, 4. 10. 2021 - 20:10)

První pohlavní styk jsem měl se spolužačkou ve 14 letech, jestli byla panna netuším, nějak mne to nenapadlo se ptát, krev jsem neviděl. Poznal jsem ještě několik děvčat, pannu ani jednu. Za to v 18 letech jsem chodil se spolužačkou na střední. Ta byla panna, tedy jsme na to šli opatrně, ale žádné honění před očekávaným stykem jak radí Host, pouze jsem si lehli na gauči a Maruška si dala nohy na podlahu - nohy mírně pokrčené a pokleslé k podlaze, takže deflorace proběhla bez bolesti. To byla rada mojí tety - vyhlášené sexuelní učitelky. Další pannu jsem měl na svatbě, kde mi ji ráno ve tři hodiny strčili do auta její sestry, prý abych ji odvezl domů. Cestou jsem zjistil že holce je šestnáct let, že je panna mi jaksi neřekla, tak jsem zastavil před domem a lehce zkusil zda mi dá, nebo uteče domů. Neutekla, nechala se vysvléct a souložili jsem až do světla, byla panna, měl jsem na sobě krev. Vůbec ji to nebolelo, ptal jsem se dvakrát a smála se, že už to má za sebou, jak to bude vyprávět kámošce ve škole. Moje panny tedy žádnou bolest neměly.

Lenka (Po, 4. 10. 2021 - 11:10)

Já jsem prvně souložila v 16 letech a tím jsem přišla o panenství. Ta první soulož mi bolela a neměla jsem z toho žádný požitek. Jen jsem si říkala, zda to bude pokaždé, tak asi nebudu souložit. Svěřila jsem se mamince a ta říká neboj podruhé už to bude lepší. Také, že ano.

ytong (Po, 4. 10. 2021 - 10:10)

Jak si mám pamatovat,co bylo v osmi letech ?

Václav (Po, 4. 10. 2021 - 09:10)

Já jsem to měl zase opačně, na poprvé to bylo super vez problémů. Souložili jsme dlouho a erekce přišla v době, kdy byla partnerka již též v orgasmu. Jenže když jsme se sešli podruhé, tak já i ona jsme si mysleli, že to bude totéž, ale po několika zasunutí jsem se udělal doní a měl jsem zase já trauma, že nedokážu přítelkymi pořádně uspokojit a včas vyndat. Naštěstí prve to prošlo bez následků a délka a fregvence soulože se ustálila.

Návštěvník (Po, 4. 10. 2021 - 10:10)

Já nevím jak jsi souložili? Erekci otřebuješ taky k tomu, abys pronikl penisem do pochvy. Nešlo spíše o ejakulaci, která bývá při shodě orgasmů ideálním vyvrcholením pro oba?

Kamil (Ne, 3. 10. 2021 - 22:10)

Já měl první soulož se zkušenou ženou, než došlo k zasunutí, tak jsem se udělal a už nezasunul. Byl jsem z toho dost špatný. Za nějakou dobu si ho postavila znovu a to už jsem zasunul. To první zklamáni mi nějakou dobu trápilo.

Návštěvník (Ne, 3. 10. 2021 - 23:10)

U mě to bylo podobné. Já puberťák, starší vnadná školitelka a před stykem výron. Ona si ho zkušeně rychle postavila a následná šukačka už uspokojila i jí a dokonce několikrát.

Gabriela (Út, 5. 1. 2021 - 12:01)

Poprvé jsem se milovala v šestnáct s kamarádem z vedlejší ulice , byl stejně starý a od třinácti jsme si na sebe mysleli ale ani jeden to nedal na jevo . Až na zábavě u hasičů jsme si sedli vedle sebe a po několika deckách vínka jsme si to rozpovídali. Když se pak setmělo tak jsme vyšli ven na lavíčky kde naše city propukly tak vřele až jsem skončila dole naha se staženou sukni bez kalhotek a on taky bermudy dole a pták mu krásně stál , položil si mě na lavičku a vylízal mi pičku až jsem se udělala pak si mě posunul na kraj a penisem mi zajel na okraj pochvičky ale v tom na mě vše vystřiknul měla jsem celou pipinu od semene ale nevadilo mi to utřela jsem se i on mi pomohl a nechali jsme si chvilku pauzu a pak jsme to zkusili znovu a to už bylo to pravá i výstřikem dovnitř a oboustranným orgasmem najednou .Panna jsem už nebyla to jsem si udělala sama vibrátorem a antikoncepci taky jsem už užívala .Tak že jsme potom spolu šukali skoro každý den a trvalo to tři roky. Než šel na vojnu po vojně já byla volná on nadržený tak jsme to rozjeji znovu a jedeme to až do teď. Máme dvě děti 22 a 24 let a když jsme jim tu historku vyprávěli tak čuměli jak že jsme to tak vydrželi.

Reklama

Přidat komentář