Reklama

přistiženi při souloži

Autor diskuse
rip

Stalo se vám,že vás vaši přistihli při souloži.

Návštěvník (Čt, 18. 11. 2021 - 23:11)

Většinou matky moc nechtějí doma jiný ženský, já sem doma většinou jen masturboval a to si myslím je příjemné pro obě strany

Kamila (Pá, 15. 10. 2021 - 10:10)

Já chodím s přítelem na rande na takový velký uzavřený myslivecký posed. Nikdo nás tam neruší a můžeme vklidu souložit. Stalo se, když jsme byli ve vrcholu, tak se otevřely dveře a v nich myslivec co šel načekanou. Jen řekl jak dlouho vám to bude trvat. Mi jsme vše ukončili, oblékli a rychle vypadli. Příště jsme tam šli zase a nikdo nepřišel.

Návštěvník (St, 13. 10. 2021 - 08:10)

Taky sem šmíroval rodiče při souloži. Máma to věděla, ale dělala, jako že o mě neví. Stoupl jsem si tak, aby o mě nevěděl táta a já viděl všechno. Máma to se mnou nikdy neřešila. Jako by se nic nestalo. Naše děti dělaly totéž. Někdy nás i chtěly roztrhnout, a taky jsme to neřešili. Tchyně nás často chodila "kontrolovat". Ta, z toho měla i potěšení. Manželka se s ní kvůli tomu hádala.

Naďa (Út, 12. 10. 2021 - 22:10)

U nás doma je to celkem pravidlem. Když nebudeme souložit celý týden, tak děti do ložnice nepřijdou. Jak se přitulíme a roztáhnu nohy, tak dítě přijde. Horší je, že se stane, jak jsme v zápalu, že to ani nepostřehneme a zjistíme to, když leze k nám do postele a ptá se co děláme.

Vasil (St, 13. 10. 2021 - 11:10)

Buďte ráda pokud jste měli misionářskou polohu, že si dítě nesedlo na tatínka, že si bude s vámi hrát a on nemusel souložit s dítětem na zádech. Já jsem od kamaráda slyšel , že se mu to stalo.

Lenka (St, 13. 10. 2021 - 03:10)

Musím svâma jen souhlasit. I nám se to stává. Člověk nevnímá, jen se soustreďuje na tu požitek. A najednou vedle vás se ozve dětcí hlas. Ten moment by člověk zalez pod zem co viděla. Nejhorší je když zrovna manžel je na konci a má přijít krásní výstřik do mě. Máme dceru a když se najednou ozve se její hlas, tak jsme se z manželen lekli a vytáh ho ze mě v okamžiku když stříkal. Takže manžel kolem rostříkával semeno a dcera to vyděla. A hned říkala že se táta počůral. Musela jsem jí to vše vysvětlit. No byl to trapas, ale nedalo se nic dělat když uš to vyděla.

Monika (Po, 11. 10. 2021 - 16:10)

Já když jsem chodila ještě s nynějším manželem na rande, tak jsme si vzali deku a našli nějaký krásný koutek někde u řeky, kde předtím nikdo nešel celý rok a když jsme tam šli souložit, tak prošlo snad celé procesí. To bylo úplně pravidlem, pokud jsme měli zasunuto šel někdo kolem. Slušný mlčel a šel dál, horší byli ti co začali pokřikovat, co tam děláme, zda se mohou přidat.

Ladislav (Po, 11. 10. 2021 - 15:10)

Vždycky když jsme v nejlepším vleze do ložnice dcera nebo zazvoní telefon. Poslední dobou se to stává pravidlem

Láďa (Ne, 10. 10. 2021 - 20:10)

Když jsem chodil ještě s manželkou, tak jsme vždy souložili v autě někde na polní cestě. Téměř pravidelně, pokud to nebylo večer, tak nás tam někdo ze vsi viděl, že šel okolo. Řekli mi to, až když jsme se vzali ( museli, manželka byla těhotná).

Tábor (Ne, 10. 10. 2021 - 10:10)

Před řadou let jsem v létě náhodně v lese narazil na souložící pár - žák deváťák si to rozdával se spolužačkou. Zastavil jsem se, otočil, potichu se vzdálil a dost velkým obloukem jsem je obešel. Dodnes nevím, zda mne zpozorovali nebo ne (spíš si myslím, že asi ano). Jen pro doplnění uvedu, že oba - žákyně i žák patřili v té době k premiantům základní školy.

Petr (Po, 4. 10. 2021 - 22:10)

Já jsem jednou byl na záletech s kolegyní. Zajeli jsme do hodinového hotelu a dali si dvě hodiny. Když jsme si to dokonale užili a odcházíme a přijdeme do recepce, tak tam potkáme našeho ředitele s jeho sekretářkou. Jen jsme ji řekli, že to zůstane mezi námi a také zůstalo.

Andrea (Po, 4. 10. 2021 - 15:10)

"Pristizeni" je v nasem pripade nepresne slovo. Kdyz mame s dobrymi prateli party, pary odchazeji do pokoju na sex a casto se stava ze par vstoupi to pokoje kde se prave miluje jiny par. To ale neni zadny trapas, zname se dobre. Nekdy se stane, ze ten druhy par se zacne milovat na druhe posteli vedle toho paru prvniho.

P. (Ne, 10. 10. 2021 - 10:10)

Na naší party se nijak neschováváme, ono není ani pořádně kde a tak se souloží kdekoliv. Není se přece za co stydět a ty naše polovičky s přísunem pití stejně už nerozlišují s kým měly sex. Stává se z toho divočina kdo s kým zrovna chce a nebo která je na zásun nejblíž. Zkusit každou, která tam je je pro chlapa povinnost.

Jana (Po, 4. 10. 2021 - 14:10)

Nás přistihla dcera když jsem z manželem dělali 69. Bohužel vkročila dost nevhodnou dobu. Protože jak jsem manžela kouřila a najednou se ozvalo co to děláte, zvedla jsem hlavu a podívala se na ní, manžel byl zrovna na vrcholu a už se nedalo nic dělat. Takže začal stříkat, semeno. Dopadalo mi na bradu, jak jsem měla zvedlou hlavu a to vše vyděla tehdy 7 letá dcera. Kapalo to ze mě a hned se ptala co se tátovy stalo. Nejprve jsem si musela otřít semeno a pak jsem jí to vysvětlila. Bohužel vyděla celí ten akt. Jak kouření tak víron semene. Bohužel se nedalo nic dělat. I když si dáváme dost pozor, stane se že nás zahlédne i při sexu. Ale to se pak otočí a jde do pokoje.Když jsme hotovy jdu za ní že už může a poděkujují že nás nechala. Chápe co se děje a že máme při takových věcech být samy nebo s člověkem kterého milujem.

Návštěvník (Po, 4. 10. 2021 - 16:10)

Vídal jsem rodiče, protože mne v noci budili svými projevy rozkoše. Když se rozvedli, nastoupili milenci, když nebyli milenci, tak hlasitá masturbace. Vyhýbal jsem se tomu, ale bylo mi jasné o co jde a nijak to moji výchovu neovlivnilo. Už tenkrát jsem chápal, že to patří k životu. Když jsem začal se sexem já, měl jsem "za zády" matku, pokud jsem si holku vzal domů. Když jsem se oženil, zajímala se tchyně a byli jsme spatřeni i dětmi. Bez následků a pohoršení.

Dana (Ne, 3. 10. 2021 - 13:10)

Mi jsme s manželem, když nebyla dcera doma souložili různě na lince, na sedačce, v koupelně, kde jsme se zrovna nacházeli. V postely to už byl takový stereotyp.
Jednou dcera říká, že jde ke kamarádce a že přijde za dvě hodiny.
Jak odešla, tak už manželka ležela s nohami na horu na sedačce a já nani. To, že se dcera vrátila jsme vůbec nezaznamenali. Když už jsme byli téměř hotovi slyšíme dceru, jak z předsíně volá, že jde zpátky. Tak rychle dolů a obléci se. Asi za týden, dcera říká, zda bude mít sourozence. Mi říkáme možná někdy a proč. Ona, že jak přišla od té kámošky a vešla do obýváku, že viděla co jsme dělali, tak se vrátila, chvilku počkala a zavolala z předsíně, že se vrací. Postupě sourozenci se jí ještě narodili dva.

Monika (Po, 4. 10. 2021 - 22:10)

Dano a když jste s manželem, tak často souložili, to jste se celou dobu o toho sourozence snažili, nebo jste používali antikoncepci.

Petr. (So, 2. 10. 2021 - 15:10)

Kámoš nás přistihl s mojí holkou v tom nejlepším, protože ho blbá ségra naschvál pustila a nic mu neřekla. Zůstal stát ve dveřích a moje holka na něj dost rázně křikla, ať jde dál a zavře za sebou. A potom na něj, co tak stojí, když už nás tak odchytil, tak ať se přidá a nezírá. V té chvíli rozkoše mi to bylo jedno a později už taky. Od té doby ji šukáme oba a ségra jen blbě kouká , když si to moje holka před ní pochvaluje. Myslela si totiž, že nám sex schválně překazí.

Lukáš (So, 2. 10. 2021 - 03:10)

Nás přistihla moje máma. Zrovna jsem klečel na všech čtyřech a přítelkyně mě šukala umělákem do zadku.

Jana (So, 2. 10. 2021 - 01:10)

Já dělala uklízeku v jedné firmě. Když jsem uklízela ve spše, tak se tam sprchoval docela hezký chlap s pěkným klackem. Já mu říkám, že to co vidím, že je pěkné nářadí. On jen řekl, bylo by dobré ho zapojit do práce, já jsem byla během chvilky nahá pod tou sprchou. On byl zkušený, vzal mi do rukou opřel o sprchu a už jsme šukali. Vůbec jsme si neuvědomili, že je konec směmy. Když jsme byli nejvíce rozjetí, tak vešlo do sprch několik dělníků. To co viděli, tak z toho nebyli. Někteří by také chtěli, ale mi jsme vypadli ze sprchy, schovali, ke mě do uklízecí kabinky a tam zůstali schovaní pokud všichni neodešli domů. Teď se scházíme u něho v bytě.

Reklama

Přidat komentář