Reklama

cuckold z pohledu ženy

Návštěvník (St, 6. 10. 2021 - 13:10)

Mas pravdu kdybych k tomu byl nucen nasilim a sam to nechtel tak v tom vztahu davno nejsem.Ale my to chcem vsichni.Manzelku vzrusuje kdyz me ponizuje a me kdyz jsem ponizovany.Vsichni jsme spokojeni.Jen me trochu psychicky nici kdyz se z milencem libaji a rikaji si jak se miluji .To me trochu trapi.To zarlim a mam nekdy strach aby nas trojuhelnik neskoncil a me se nezbavily.Kdyz sukaji je to super ale kdyz se drzi za ruce a reknou si ze se miluji tak trpim a to uz vzrusujici pro me neni Ale kdyz milenec odejde manzelka me pohladi a rekne ze ji to tak vyhovuje a ze by me neopustila tak se uklidnim a je zase vsechno fajn.

Návštěvník (Út, 5. 10. 2021 - 14:10)

Tome. Manželství je velice složitá záležitost. Jsem padesát let ženatý a oba o sobě víme, že jsme si nebyli věrní, ale zachovávali jsme dekórum. Oba jsme dělali jako že o tom nevíme. Oddělili jsme lásku a sex. Láska nás drží pohromadě a taky skvělý domácí sex. Ona věděla, že když to přežene, tak po mě hupsne kdejaká, protože já malý penis nemám a v sexu jsem sakra dobrej. Jí by zůstaly na krku děti a živitel? Kdo ví....Ženy jsou hlavně praktické. Mne měla jistého, protože z mé strany by k odchodu nedošlo a ty její výstřelky jí asi zas tolik neuspokojily jako to měla se mnou. Dnes už jsou pomalu častěji vánoce, než soulož, ale pořád má vysokou úroveň, protože mě to pořád jde. Horší je to s ní. Tak se uspokojuji sám. Nedávno mi sama navrhla abych si našel mladší milenku jen na sex. A to je láska. Asi jsem ti moc neporadil.

Návštěvník (Út, 5. 10. 2021 - 00:10)

Já jsem ve stejné situaci a taky nemám odvahu jít s touto záležitostí k soudu a vyprávět tam o svém vědomém paroháčství kterým jsem vlastně umožnil oplodnění manželky dotyčným pánem . A teď chci aby platil alimenty . Je opravdu silné kafe jít ze sebe udělat veřejného blba , raději zůstanu soukromým .

Kristýna (Čt, 10. 3. 2022 - 12:03)

Ale kluci,kluci. Když s tím souhlasíte,někteří dokonce aktivně přispíváte tím,že milenci ptáka do manželky navedete,nebo mu lížete kulky,jako ten můj,pak otcovství je vedlejší. Co na tom,že svoje semeno vystříkáte na stehna a ten chlap do vaší ženy. Je to pořád jen sperma a tomu děťátku to bude fuk.

Jirka xy (Čt, 10. 3. 2022 - 13:03)

No, děťátku to bude fuk, pokud se to nedozví, ale je to podvod především vůči němu. Pokud se něco domákne a ještě k tomu, když bude v pubertě, tak nečekejte kladnou reakci. Já jsem pro kdejakou špatnost, ale biologického otcovství bych se nevzdal.

Návštěvník (Út, 5. 10. 2021 - 06:10)

Jsi na tahu a máš mnohem silnější pozici než oni. Ví to, možná to i čekají.... Měl bys využít svojí převahu. Nebuď bačkora. Lidí o tom většinou ví své. U nás byla rodina, měli 15 dětí, každé měla s jiným. Lidi přesně věděli s kým. Můžeš jen ukázat, že nejsi srab za kterého tě považují.

Návštěvník (St, 1. 9. 2021 - 05:09)

Tomu mýmu je milejší hospoda a kamarádi, než sex. Dobře ví, že mu nasazuju parohy. Kolikrát přide domů a my ještě mrdáme. Posadí se v kuchyni a chlastá, dokud můj amant nevypadne. Pak spí většinou v obýváku. Asi se mu hnusím. Jenom někdy si přilehne a chce taky mrdat. Musím mu dát, protože jsem jeho žena, ale za moc to nestojí. Moji milenci jsou o hodně lepší a hlavně z nich netáhne chlast.

Morfeus (St, 1. 9. 2021 - 14:09)

Tak to chápu, já teda ožralý nesnáším ani chlapy ani ženy, je to hnus.

Morfeus (St, 1. 9. 2021 - 00:09)

Zapomněl jsem dodat, že když jsem to navrhl, tak se trochu urazila, že prý si ji nevážím :-( Myslíte, že ji to přejde

Morfeus (St, 1. 9. 2021 - 00:09)

Krásné téma.Máme s manželkou takovou krizi po 7 letechmanželství a absolutně ji sexuálně neuspokojím.Resp. přitahují mě spíš starší a ona pořád vypadá tak o 1é let mladší, ale milujeme se a máme krásnou rodinku a rozumíme si. Navrhl jsem ji, že bych ji v rámci oboustranné spokojenosti toleroval sex s jiným, kterého bychom společně vybrali a musel bych vždy o tom sexu vědět a pak by to nebyla nevěra. Mě by se líbilo vidět jak ji mrdá někdo jiný a jak se svíjí orgasmem a přiráží jak divá nebo saje cizí péro, ale bojím se, aby se třeba nezamilovala nebo, aby neotěhotněla i když bych rád viděl jak jí někdo cizí vystříká kundu semenem.Jak dokážete oddělit skvělý sex s cizím chlapem a nezamilovat se? Rodinu nechci ničit a ona taky ne, naše děti milujeme.

Petr (Čt, 10. 3. 2022 - 12:03)

Oddělit to nejde. Manželka se ti do toho milence prostě zamiluje. Ony to tak mají nastaveno. Je mi 40 a jsem víc než dva roky impotentní. Po různých zkouškách jsem přistoupil na milence. Dělají to přede mnou a já si ho honím. Normálně dosáhnu orgasmu,jen se mi nepostaví. Když ji vystříká tak spolu ještě dlouhý čas leží a mazlí se. Mně manželka říká miláčku a jemu lásko. On je také ženatý,ale při souloži je zjevné,že se milují tělem i duší. Manželka mi vysvětlila,že bez toho to nejde a nedosáhla by orgasmu.

Návštěvník (St, 1. 9. 2021 - 23:09)

U cuckold je samozřejmé , že dítě zplozené bullem zákonitý manžel uzná za své . Proti zamilování nic nefunguje , to prostě musíš risknout , pokud to ovšem dáš . Ale pokud manželka nechce rozbít rodinu , bude jí stačit láska fyzická . Já s tím problém nemám a manžel vědom si své nedostatečnosti už vůbec ne !

reba (Út, 31. 8. 2021 - 17:08)

Je to hodně velký vzrůšo i když poprvé jsem se víc bála abych se mu líbila a aby nebyl hrubej.

Návštěvník (Út, 31. 8. 2021 - 23:08)

Oni někteří chlapi do toho jdou jak plemenní býci .

Návštěvník (Út, 31. 8. 2021 - 12:08)

Manžel prodělal dole operaci, po které už se mu nepostaví. Vzrušení prožívá, ale bez erekce. Pořídil mi vibrátor a dívá se jak si s ním užívám. Jenže já toužím po lidském těle a živém penisu. Přivedl mi dva mladé kluky abych si vybrala. Připustila jsem je před ním oba. Tak se nám to líbilo, že jsme se rozhodli si je ponechat oba. Pro sousedy máme legendu, že jsou to ubytovaní studenti, což opravdu jsou. A tak si všichni čtyři žijeme a užíváme. Kluci jsou moc šikovní a výkonní. Mám je moc ráda.

Návštěvník (Út, 31. 8. 2021 - 12:08)

Někteří muži ani operaci neprodělali a tento styl uspokojování manželek akceptují .

Návštěvník (Út, 31. 8. 2021 - 12:08)

Za mlada jsem několkrát posloužil jako gigolo starším manželským párům, kde muž už nemohl a žena byla ještě hodně potřebná. Někdy muže pohled na radost své ženy přeci jen povzbudil a tak mne na chvilku i vystřídal. Někteří se ale o ztopoření pokoušeli marně. Jednou jsem reagoval na inzerát a ostatní klientela už byla na doporučení spokojených manželských párů.

Návštěvník (Út, 31. 8. 2021 - 13:08)

V Čechách se přece všechno rozkecá .

Návštěvník (Út, 31. 8. 2021 - 13:08)

Musel jsem s tím přestat, když jsem se oženil. Manželka o tom věděla od své tety, takže jsem se vlastně oženil také na doporučení. Od její spokojené tety.

Návštěvník (Út, 31. 8. 2021 - 17:08)

To jsi klienty vůbec nepotěšil !

Reklama

Přidat komentář