Reklama

Lízání

Marie (St, 29. 9. 2021 - 06:09)

To jako vazne???,mne to nikdy ani nenapadlo neco takoveho,s muzem to je jasne ale s holkou,jedine kdyz jsme byli male a ukazovali si je ale jinak ne no a dnes je vsechno jinak,uz si nedovedu predstavit necitit tu jeji pipinku,jak je sladka,boze kam jsem to spadla.

Návštěvník (St, 29. 9. 2021 - 07:09)

Ženy se také mění. Manželka se kdysi nechávala ode mne vylízat, až měla divoký ogasmus. Měla i přítelkyni, ale časem začala upřednosňovat soulož a lízání odmítala i jako předehru. Zřejmě jí koitus hluboko v pochvě uspokojoval více než lízání. Navíc měla citlivý poštěváček, protože, když jsem na něj sáhnul, odtahovalla mi ruku. Zato orgasmy měla stále úžasné. Dalo mi práci jí udržet na posteli.

Péťa (Po, 27. 9. 2021 - 13:09)

6ena má ráda můj jazyk víc než penis. Vždycky se krásně udělá.

Marie (Po, 27. 9. 2021 - 11:09)

A jenom bych dodala ze chut a vuni cerstveho semene nic neprekona ale vonava prcinka je tady a ted.

Jana (Po, 27. 9. 2021 - 12:09)

Žiju s dcerou sama a opčas si dcera lehne kemě do postele a spíme. To bylo holce 14 a tak ňák se stalo že jsme se hladily. No zkrádka to dopadlo tak, že jsme se ocitli scela nahé a navzájem si lízaly a prstily ti naše číčí. Krásně jí voněla a byla dost mokrá. Obě jsme se krásně udělali. Opčas večer zamnou příjde, zda müže u mě spát, ale obě víme jak to dopadne. Chlapa nemâm a tak jsem vděčná aspoň za tohe, že si dcerou děláme navzájem dobře.

jindra (Po, 27. 12. 2021 - 13:12)

Proč já jednoduše nenapíšu,že se mi líbí jaký až máte s dcerou vztah?Vždyť je to jen hezké a takové Vaše tajemství.No a proč by to nemohlo výt tak dál..No ale,že bych tě právě docela rád poznal.Ježiš tak mi zavolej jo:Jindra 777447885

Jana (Út, 28. 12. 2021 - 06:12)

Děkuji ale chlapa nehledám. S dcerou jsme si pořídili připínák a tak si spolu užíváme.

jindra (Út, 28. 12. 2021 - 07:12)

To mě trošku mrzí Jani.Je hezké jaký máte vztah spolu s dcerou.Já to neumím napsat.Mám odrostlé děti,ale jsem sám a prostě jsi mě nějak zaujala.No tak se nezlob.Ale,že mě to mrzí docela.Já jsem už taky starší asi?A stejně by už asi kdo ví jestli jsem trochu fungoval,,Já jsem hlavně asi 8 let už bez ženský..Nic se nezlob no??Nebo kdybys chtěla ještě něco napsat tak mi napiš ale na ten muj email jo??Jo spíš se mi trošku zastesklo a tak mě napadlo,že by to mohlo bejt hezký i jinak...??Jo ale tohle co s dcerou máš to je jasně hezký a moc....Jindra

jindra (Ne, 26. 12. 2021 - 17:12)

Ty Jani já jsem asi nenormální chlap trošku??Žil jsem půl roku s lesbičkou a jinou si píši stále deset let a i když má teď partnerku.Děti už mám velké,ale mě se to u tebe líbí a nemusela ba ses bát nic tajit?Nechceš se mi ozvat přímo ale na email:Jindra [email protected]

Marie (Út, 28. 9. 2021 - 19:09)

Ted mam chvilku,dcerka je ve sprse,tak moc dekuju ze mne chapete,ze teda nejsem divna a ze dcerka tvrdi ze nechce nikdy zadneho kluka ani videt ji verim ale stejne si myslim ze to zkusi jake to je s klukem,nevim nevidim ji do hlavy,tvrdi ze ji strasne chutnam a pry kdyz ji napustim pusinu tak to je nejlepsi,vubec jsem netusila ze dokazu vystriknout,kdo vi co se jeste bude dit,ale je fakt ze se citim jako nenasytna po jeji vuni a chuti.

Ludmila (Po, 27. 9. 2021 - 08:09)

S manželem to francouzké milování provádíme stále, já mu ho kouřím a on mi ji líže, někdy to děláme před souloží, jindy po, až když se uděláme a teče to z nás.

Marie (Po, 27. 9. 2021 - 06:09)

Tak,zjistila jsem ze moje 13 leta dcerka je na holky,dnes v noci mi to potvrdila kdyz jsem se probudila se sylnym pocitem orgasmu a ona me lizala az jsem se udelala,potom mi ji jeste dolizovala a mlaskala u toho,neodkopla jsem ji,mam jenom ji a tak jsem se nechala,ted jeste spi ale musime si promluvit,proc to udelala.

Marta (Po, 27. 9. 2021 - 09:09)

I já si myslím že moje dcery jsou víc na holky. Často knám chodí za starší dcerou její kamarádka. Opčas i u nás přespí v jejich pokojìčku.Byt nemáme moc velký a tak dcera má pokoj i zmladší sestrou. Večer jsem potřebovala čůrat. Když jsem se vracela ze záchoda, usližela jsem z pokoji mích dcer hekání. Tehdy unâs přespávala i její kámarádka. Svítili lampičkou. Opatrně a potichu jsem otevřela dverě. To co jsem uviděla mi vyrazilo dech. Všechni tři holky byly nahé a užívali si. Starší dcera ležela na zádech a její kámožka jí lízala pipku. Mladší dcera jí seděla na obličeji a starší jí lízala. Chtěla jsem zakročit ale nechala jsem je být. Uté starší mi to ani nevadilo tê je 16 ale mladší dcery je 11 a doslova si to užívala. Chvíli jsem je sledovala. Měnili polohy a doslova si užívala svoje hrádky. Potichu jsem zavřela a eště jsem chvíli stála za dveřma. Holky prožívaly svoje orgazmi, které nešli přeslechnout. Nechala jsem je být a zalezla jsem do svého pokoje. Pŕiznám se, že jsem si to udělala. To že si holky užívaj mi neva, jen kdyby přitom nebyla ta mladší. Hlavně že tam nebyl nákej kluk a chtěl vojet tu mladší. To bych mu ho asi uřízla. Ráno se pak chovaly jako by nic. Ale když jsem knim ráno do pokojíčku vstoupila, byly tam eště cítit jejích orgazmi a pipky.

jindra (Ne, 26. 12. 2021 - 22:12)

Ty máš tak super holky..Jo a správně jsi to vyřešil,žes je normálně nevyrušila.chi a dovedu si představit i ten tvuj následnej orgasmus.To by každý normální máma bez chlapa z toho byla hotová??Já ,žiju sám rozvedenej a dvě už samostatné dti.No takové příhody nemám,ale jsem na lesbičky ale ti hodně,že raději jsem sám když se mi nedaří ženská co by měla ráda lesbické milování.Já už řil se dvěma a to je super pro chlapa když má doma lesbiku a vůbec ty hovory s ní o ženách to je pro mě jako droga.Mám jinak normální hetero kamarádky a bráním vlastně aby něco bylo?,no mě bys asi nepochopila??No a mám jednu lesbu strašně rád,jenře mý po deseti letech přítelkyni a i když dál píše tak jsem už dost mimo.no to co bych já rád byl s nima odmítá a tak co jako chlap můžu,Ty to ale nemáš,že bys měla sama touhu po ženě co??Jindra

Návštěvnice (Po, 27. 9. 2021 - 07:09)

Asi proto, že tě má ráda a chtěla tě potěšit. Jestli to dobře uměla, nebyla jsi její první. Určitě jsi jí hodně chutnala. Já bych to moc neřešila. My se lížeme a prstíme s kamarádkama, ale mít to doma, má své výhody. Já bych si na mámu netroufla, i když bych taky chtěla. Máš odvážnou dcerku.

Marie (Po, 27. 9. 2021 - 11:09)

Pred chvili prisla ze skoly,zitra je volno tak je pustili driv,necekala jsem ji,kdyz jsem sama tak rada chodim naha,nebo jenom v kratkem tricku,kdyz prisla,luxovala jsem a ani jsem nevedela ze stoji za mnou a kouka mi na holej zadek,no lekla jsem se ale kdyz to tak bylo tak uz jsem zacala,prosim te vysvetli mi proc jsi to v noci udelala,ale uprimne,a zacala ze jak tak ve skole porad kluci maji blbe kecy a porad jenom sukat,tak s holkana je to lepsi,povidaji si jake to je kdyz se lizali a prstili a ze je to krasne a nezne a tak ze stale premyslela jak mi to rict ze by chtela vedet jestli to taky znam a tak ,no a nakonec jak jsem spala odkopana tak to zkusila a ze ji to strasne chutna a ja jsem jeji prvni a nikoho uz nechce a zacala bulet,ja si sedla na gauc a ona klekla a polozila mi hlavu na stehna,nevim co mne to napadlo ale trosku jsem povolila kolena a jak to citila otocila tvar mezi stehna a ja povolila,bylo tak uzasne az mi tekli slzy,potom jsem si lehla a vzala ji na sebe,jenom jsem odtahla jeji kalhotky a jak jsem ucitila tu vuni tak jsem lizala jak silena,nikdy jsem to neudelala,zadnou takovou kamaradku ani nemam a ani mne to nikdy nenapadlo ale dnes to bylo jine,necekala jsem ze tak tece a jak je sladka a voni,no asi jsem bud divna nebo je to tim ze je to moje krev,nevim ale vim ze to takhle bude pokracovat dal,myslim si za po tolika letech bez chlapa mi uz ani nebude chybet.

Návštěvník (Po, 27. 9. 2021 - 12:09)

Jen klid Marie. Většina žen je trošku bisexuálních. Není to nic divného. Je jen zvláštní, že to v tobě probudila tvoje vlastní dcera. Neměly by ste to přehánět. Jestli holka nebude taky na kluky, asi se vnoučat nedočkáš.

Návštěvník (Po, 13. 9. 2021 - 09:09)

Manželku lížu a prstím z lásky. Často to přeženu, udělám jí bouřlivý orgasmus, při kterém úplně vyteče a pak už mi ani smočit ptáka nedovolí. Musím si to udělat sám. Tchýni lížu za trest. Když má touhy, něco si vymyslí a chce abych si jí udobřil. Bývá to legrační a roztomilé. Pokud uzná, že mne potrestala dostatečně, tak mne připustí, vydrží své orgasmy a drží dokud jí kundu nevystříkám semenem. Musíte uznat, že to je mnohem zábavnější.

jindra2345 (Ne, 12. 9. 2021 - 08:09)

Asi bych tu rád našel ženu která ráda masturbuje,ideálně kdybys byla L orientace.Já část života žil právě s L meil:[email protected]

Návštěvník (Čt, 9. 9. 2021 - 16:09)

Fuj, fuj, nikdy...Lidé mají různé choutky ,páč když líže i při menstruaci .

Reklama

Přidat komentář