Reklama

Výprask před diváky

Návštěvník (Ne, 26. 9. 2021 - 06:09)

Jako malého mne na holou zbila teta rákoskou, před sestřenicí, a jí také přede mnou, za to že nás přistihla nahé společně masturbovat. Když jsem dospěl, sama se přihlásila, přinesla si původní rákosku, svlékla se do naha a chtěla abych jí to oplatil. Nechal jsem jí aby se ohnula a nemilosrdně jsem si jí vzal ze zadu. Držela až do konce. Když jsme byli oba hotovi, stále trvala na potrestání. Když jsem jí vyplatil, oba nás to rozvášnilo tak, že jsme ještě dlouho v sexu pokračovali.

Jirka (Pá, 24. 9. 2021 - 16:09)

Zajímalo by mě, jestli nějaký kluk nebo muž byl svědkem, jak dostala nějaká holka či žena výprask na holou, popř. jestli ho někdy sám nějaké udělil.

Návštěvník (Po, 20. 9. 2021 - 11:09)

Jsem z generace "Husákových " takže výprask byl běžný a myslím, že drtivá většina mých vrstevníků ho osobně zažila. Ikdyž už byly fyzické tresty dávno zakázané. Přesto se to stávalo i ve škole. Výprask přes ruce či zadek. Facka nebo kudlení. Můj názor dnes by tohle neprošlo a dotyčný kantor by musel skončit nebo by šel rovnou sedět. Jen zase obráceně nikdo z nás si tolik nedovolil. Každopádně výprask je selhání ve výchově. Pokud už má k tomu dojít měl by být v soukromí a velmi symbolický. Žádné brutální bití. Taky by neměl být v žádném případě za známky . Třeba takové " zdatné čtvrtky" to byl výraz jedné z učitelek. Jelikož to byla i tělocvikářka a učila tuším přírodopis byl v jejich hodinách klid. Trest spočíval v tom že právě ve čtvrtky zůstali hříšnici po škole a šli do tělocvičny. A bylo 10 koleček na zahřátí. Pak vydýchat a " žabáky nebo kačí chůze" . Zase vydýchat a serie dřepů pak vydýchat a serie kliků. Celou hodinu. Kdo prošel čtvrtek dlouho si nedovolil vyrušovat. Nebylo to nic proti ničemu. Nám to rozhodně prospělo. Dnes by ale bez souhladu rodičů nešlo nechat dítě po škole. Navíc dost dětí by asi doneslo potvrzení od lékaře že jsou osvobození od tv.

Návštěvník (Ne, 12. 9. 2021 - 14:09)

BUM BUM PRÁSKUM PRÁSK BUM BUM PRÁSKUM PRÁSK BUM BUM PRÁSKUM PRÁSK BUM BUM PRÁSKUM PRÁSK BUM BUM PRÁSKUM PRÁSK BUM BUM PRÁSKUM PRÁSK BUM BUM PRÁSKUM PRÁSK BUM BUM PRÁSKUM PRÁSK BUM BUM PRÁSKUM PRÁSK BUM BUM PRÁSKUM PRÁSK BUM BUM PRÁSKUM PRÁSK BUM BUM PRÁSKUM PRÁSK BUM BUM PRÁSKUM PRÁSK BUM BUM PRÁSKUM PRÁSK BUM BUM PRÁSKUM PRÁSK BUM BUM PRÁSKUM PRÁSK BUM BUM PRÁSKUM PRÁSK BUM BUM PRÁSKUM PRÁSK BUM BUM PRÁSKUM PRÁSK BUM BUM PRÁSKUM PRÁSK BUM BUM PRÁSKUM PRÁSK BUM BUM PRÁSKUM PRÁSK BUM BUM PRÁSKUM PRÁSK BUM BUM PRÁSKUM PRÁSKBUM BUM PRÁSKUM PRÁSK BUM BUM PRÁSKUM PRÁSK BUM BUM PRÁSKUM PRÁSK BUM BUM PRÁSKUM PRÁSK BUM BUM PRÁSKUM PRÁSK BUM BUM PRÁSKUM PRÁSK BUM BUM PRÁSKUM PRÁSK BUM BUM PRÁSKUM PRÁSKBUM BUM PRÁSKUM PRÁSK BUM BUM PRÁSKUM PRÁSK BUM BUM PRÁSKUM PRÁSK BUM BUM PRÁSKUM PRÁSK BUM BUM PRÁSKUM PRÁSK BUM BUM PRÁSKUM PRÁSK BUM BUM PRÁSKUM PRÁSK BUM BUM PRÁSKUM PRÁSK BUM BUM PRÁSKUM PRÁSK BUM BUM PRÁSKUM PRÁSK BUM BUM PRÁSKUM PRÁSK BUM BUM PRÁSKUM PRÁSK BUM BUM PRÁSKUM PRÁSK BUM BUM PRÁSKUM PRÁSK BUM BUM PRÁSKUM PRÁSK BUM BUM PRÁSKUM PRÁSK

Návštěvník (Ne, 12. 9. 2021 - 20:09)

Tak to tady ještě nebylo, IQ tykve, velká hlava, mozek žádný

Normální člověk (Ne, 12. 9. 2021 - 15:09)

Jsi imbecil s IQ tak nízkým, že to nejde ani vyjádřit.

Návštěvník (Út, 14. 9. 2021 - 10:09)

Pokud je plnoletý , tak jeho hlas je ve volbách zrovna tak platný jako hlas normálního člověka . A to je právě průšvih .

Návštěvník (Ne, 12. 9. 2021 - 07:09)

Přede mnou a sestrou. U nás totiž aspoň jednou za dva týdny proběhne výprask. Jsme na to zvyklý.

Tomáš Novák (Ne, 12. 9. 2021 - 07:09)

I do toho pindíka a varlat.

Domnic (So, 11. 9. 2021 - 23:09)

Nechápu, proč zde nemůže být někdo, kdo si nevymýšlí. Prostě jen se pobavit upřímně a narovinu, když bude někdo chtít výprask, tak se slušně domluvit. A ne tady psát věci, kterým se nedá ani uvěřit.

Tomáš Novák (Ne, 12. 9. 2021 - 07:09)

Já jsem jeho bratr a řeknu vám že jsem ten výprask viděl. Opravdu se to stalo dostal tolik ran na ten jeho holý zadek tou rákosku.

Návštěvník (Út, 14. 9. 2021 - 10:09)

Zasloužíš i ty 300 rákoskou. Tebe nebijou!

Tomáš Novák (Út, 14. 9. 2021 - 11:09)

Jasně že mě bijou říkal jsem že u nás v rodině se výprasky dávají min. 1 za 2 týdny a to jsou právě takto silné.

Návštěvník (Út, 14. 9. 2021 - 12:09)

Tři sta ran rákoskou ? To by ti rozsekaly prdel do krve . Mě máma dávala dvacet a měl jsem pěkná jelita . Jednou jsem ucuknul a trefila se mi do kulí . Druhý den jsem ani nemohl do školy a dával jsem si ledové obklady .

Tomáš Novák (St, 15. 9. 2021 - 11:09)

Ano takové výprasky 300 ran se u nás dějou min. 1 za, 2 týdny a je to i 5 ran do varlat. A ano máme zadek rozsekaný do krve a bolí to jak čert a někdy ten výprask je do bezvědomí, když je to speciální prohřešek a je to víc jak 300 ran. Ale do 300 ran to nikdy není do bezvědomí jenom hrozně moc krve jelita na 2 týdny, bolesti při sezení a ponížení když mě vidí kamarádi ve škole a tak. A taky když sestra a matka mě vidí nahého nebo někdy když jsou u výprask kamarádi.

Návštěvník (Út, 14. 9. 2021 - 13:09)

Mě táta vyplácel řemenem. Většinou deset. Jednou dával víc než slíbil a já jsem ho kopl. Zmlátil mne do bezvědomi. To se stalo celkem třikrát. Máma takovou sílu neměla, tak jsem vydržel mnohem víc. Taky moc počítat neuměla.

Návštěvník (So, 11. 9. 2021 - 23:09)

Nevím jak kdo moc fabuluje ? Já viděla jak dostával výprask puberťák od pasu dolu bez a ani ne po dvaceti šlehnutí řemenem začal ejakulovat . To jsem do té doby neviděla a měla jsem zvláštní pocit když po dalším šlehu znovu výron semene . Potom vykonavatelka exekuci ukončila se slovy : čuně jedno jdi si pro hadr a utři to !

Návštěvník (Ne, 12. 9. 2021 - 05:09)

Taky jsem ejakuloval, když mne bila máma, ale pomohl jsem si rukou a klidně i před svědky. Ono to bití o moc méně bolelo, protože libido a orgasmus jsou silnější pocity. Taky to byla pomsta mamince, protože nepovolená masturbace jí vždycky naštvala. I to semeno jsem musel uklidit jak popisuješ. Neviděli jsme se?

Jan Novák (St, 8. 9. 2021 - 17:09)

Je mi 14 let, včera jsem ve škole dostal 5 z testu a doma rozbil okno. Tátovi došla trpělivost a dostal jsem 300 ran na holou rákosku před sestrou a 14 letou sestrou a 14 letým bratrem.Navíc jsem pro jistotu dostal i 5 silných ran do varlat a do pindíka. Bolest to byla obrovská a ponížení taky. Táta říká že mě bude bít pořád dokud nebudu mít samé jedničky.

Karla (So, 4. 9. 2021 - 18:09)

Zajímalo by mě, jestli nějaký kluk viděl, jak dostává holka výprask na holou. Já to viděla jen opačně. Holka by se asi víc styděla.

Reklama

Přidat komentář