Reklama

Masturbace v 10 letech-je to normální??

Návštěvník (Ne, 14. 11. 2021 - 19:11)

tak to je smutný já bych tě udělal

Petra (St, 6. 10. 2021 - 05:10)

Byla jsem na tom stejně jako ty. Začla jsem se prstit před 12 rokem. Také jsem se nemohla udělat. Dost jsem se trápila a myslela jsem že jsem asi jiná než ostatní holky. Když ani po roce jsem neměla orgazmus, myslela jsem že je něco špatně. Máma na mě poznala že se kvůli něčemu trápím a zeptala se. Ale já se stiděla a řekla jsem jí že se nic neděje. Po dalšim pul roce pořád nic a tak jsem sebrala veškerou odvahu a šla za mámou. Řekla jsem jí že mám asi problém. Zeptala se co se děje a jâ nevěděla jak začít. Řekla doufám že nejsi těhotná. Uklidnila jsem jí že ne. Zeptala se zda jsou vtom kluci a já že taky ne. Řekla mě že mí takhle moc nepomůže, když neví oco jde. Zhluboka jsem se nadechla a řekla jí, že nemohu dosáhnou orgazmu, že jsem asi náká divná. Máma vydechla, protože čekala něco horšího. Usmálacseca vzala mě do ložnice a tam se posadily na postel. A začla si semnou otom povídat. Že ženy to maj daleko těží než muži. Těm stačí trochu pohonit a jsou hotovi. Ale žena si musí se sebou pohrát a oběvit co jí vzrušuje. Byly jsme doma samy a tak se rozhodla že my ukáže co dělá ona aby dosáhla orgazmu. Slékla se a začla si to dělat. Ukázala mě jak si dráždí poštěváčka. Začla u toho silně vzdichat a já ji sledovala jak si to dělá. Nakonec se jí dostavyl orgazmus a slabě vystříkla. Když jí orgazmus odeznel, řekla ať to zkusím. Slékla jsem se a lehla si. Rukou jsem zajela mezi nohy a snažila se mámu napodobyt. Mamka se na mě dívala a opčas poradila. Byla jsem sice mokrá ale orgazmus žádní. Máma mě řekla ať se pomalu prstin a sama si vzala nastarost poštěváčka. Jemě mě ho dráždila a mě se to moc líbilo. Pak převzala i prsténí a nechala tak všechno na mámě. Nevím co udělala, ale než jsem se nadála měla jsem svůj první orgazmus, až jsrm vytekla. Máma hned, že jsem normální holka a že ho dosáhnu i sama. Když jsem si to pak dělala sama, snažila jsem se to neuspěchat a držela se rad od mámi. Nakonec jsem prožila krásní orgazmus. Hned jsem to řekla mámě a ta měla radost. Teť když si to dělám, mívám krâsné orgazmi a někdy je dost silní, že utoho vyteču a i trochu nahlas vykřiknu. Věřìm že i tobě se to podaří a prožiješ svůj orgazmus. Když tak se porať z mamkou. Určitě bude mít pochopení a pomůžeti jako mě. Držim ti palce.

Návštěvník (Út, 5. 10. 2021 - 20:10)

Lucko. Nic si z toho nedělej, hlavně, že je ti to příjemné. Jednou to přijde. Možná s klukem, a nebo to děláš špatně a nech si poradit. Měl jsem čtyřicítku. Byla vdaná, měla děti a najednou začala doslova šílet. Pak z ní vypadlo, že se mnou měla první orgasmus v životě.

Eva (St, 6. 10. 2021 - 06:10)

Neuvěřitelné. Jak jsi toho dosáhl?

Návštěvník (St, 6. 10. 2021 - 08:10)

Sdíleli jsme spolu kancelář. Ona byla ve věku mé matky. Zaučovala mne ve věcech odborných, já jí v těch intimních. Často se upřímně červenala, ale přesto jsme se hodně sblížili i v té intimitě. Stěžovala si, že jí manžel v sexu hodně zanedbává. Když byl čas a nálada, tak jsme společně masturbovali. Jednou onemocněla s neurózou. Odbory mne a jinou mladou kolegyni vyslali na návštěvu. Koupili jsme kytku, pomeranče a bomboniéru. Byla doma sama, jen v noční košili. Tu mladou napadlo, že bychom si před ní mohli zamrdat, aby přišla na jiné myšlenky. Ona ku podivu souhlasila. Byli jsme na jedné posteli. Dívala se na nás, masturbovala i já jí prstil. Když si mladá odbyla divoký orgasmus, tak jsme se přemístili na ní. Dloho jsme jí oba lízali a prstili, až si řekla, že to se mnou zkusí. Holka jí líbala a hrála si s jejími velkými prsy a já zanořil penis. Byla hodně těsná. Asi po deseti minutách usilovné kopulace to na ní přišlo. Dlouho křičela a zmítala se. Pak úplně zvadla, ale byla šťastná a pořád nám děkovala. Druhý den přišla uzdravená do práce a chtěla zas, tentokrát bez mladé kolegyně. Začala žárlit. Po pracovní době jsem jí na stole vzal ze zadu a měla to za chvilku zas. Pak jsem se jí nemohl zbavit, protože pořád chtěla. Byla nevybouřená. Nakonec jsem musel požádat o přeložení, protože by to rozbilo dvě manželství. Pak jsme se stýkali jen občas, až to vyšumělo.

Návštěvník (Čt, 30. 9. 2021 - 19:09)

Každej kdo mě bude něco psát, tak at mi napíše adresu, přijedu a klidně mu jednu nabombim až mu ulítne budka

Návštěvník (Čt, 30. 9. 2021 - 20:09)

Protože o tobě píšou úplně všichni, pořiď si bombardovací svaz Wellingtonů.

Návštěvník (Pá, 1. 10. 2021 - 17:10)

Mě je to uplně jedno, stejně jsou tady všichni dementní žebráci. :D

Návštěvník (Pá, 1. 10. 2021 - 19:10)

Nekecej a bombarduj, Blbej jsi na to dostatečně.

Návštěvník (Pá, 1. 10. 2021 - 19:10)

Nekecej a bombarduj, Blbej jsi na to dostatečně.

Matyáš (St, 29. 9. 2021 - 13:09)

Dneska ve škole mě nachytala uklízečka jak se honim na záchodě tak první koukala pak řekla promiň a pak se vrátila a řekla tady máš pak hadru ta jsi to po sobě pěkně uklidim tak jsem ji hned řekl ať to neříká paní učitelce tak mi slíbila že to neřekne

Návštěvník (Čt, 23. 9. 2021 - 06:09)

Osahávání a okukování není u dětí nic neobvyklého. Byly mi tak čtyři roky, když si mne vzaly do parády dvě malé sestřičky. Dost dloho jsme si zcela nazí hráli a zkoumali. Později jedna kamarádka předemnou čůrala a já před ní taky. Pak jsme se osahávali. Když nás při tom přistihla její vnadná maminka, ukázala mi na okamžik taky tu svojí, abych věděll, jak vypadá dospělá. Na základce jsme se sklukama honili cestou ze školy a často se k nám přidaly i dívky. Masturboval jsem pravidelně již od pěti let, protože to bylo příjemné. Maminka mne při tom vídávala a neměla s tím problém. Když se objevilo semeno, nesměl jsem zanechávat stopy. Dbala na čistotu a hygienu.

Dana (Čt, 23. 9. 2021 - 06:09)

Mám se synem dobrý vztah. Nic mi netají a vše si řeknem na rovinu. Jednou přišel domů a řekl mě, že si prí u rybníka s klukana honil penis a že on jediní nevistříkl. Přiznám se že jsem se trochu lekla. Zeptala jsem se, skím tan byl a řekl že dvouma klukama a hednou holkou. Synovy bylo 10. Pak jsem zjistila že klukům bylo 12 a holce 11. Zeplala sem se, zda bylo něco víc. Zda naněj někdo nenaléhal nebo ho nák osahával. Řekl my že holka osahavala všechni kluky i mě a že si mohl sáhnou i naní. Až mě projel mráz po téle. A pak že holka chtěla vydět jak nâm to stříká. Ale že jemu prí vykapalo jen pák kapiček a nic. Tak že prí zda není nemocní. Uklidnila jsem ho, že semeno eště nemá, ale že bude brzo mít. Řekla jsem mu že by si ho měl honit sám v soukromí. Zhruba po roce přiběhl za mnou, že už konečně stříká. Byl tak šťastnej že mě to chtěl ukázat. Řekla jsem mu, že mu věřím a že se to nehodí. Ale pořád nálêhal a tak jsem mu řekla že se podívám, ale jen jednou. Že příště u toho už nebudu, ale pujdem do koupelny a nastříká to do vany. Souhlasil. V koupelně s sundal tryčko,i stáhl kalhoty a trencle a šel na věc během vteřini se mu postavil a já ho sledovala. Žaluda měl obnaženího a já se naněj dívala, jak se uzpokojuje. As tak po dvou minutách se zapřel a předemnou vystřík semeno rovnou do vany.měl tři silné výstřiky a pak už se to tlumilo. Musím uznat že docela dost semene vystříkal. Když měl prázdno, zeptal se jak se mě to líbilo. Řekla jsem mu že to bylo moc krásní a že jsem ráda že tak pěkně stříká. Ale příště ať si to už dělá sâm bez mé přítomnisti. Pak jsem mu ŕekla ať se ostrchuje a omije i zbytky semene ve vaně a odešla jsem. No přiznám se že jsem byla vlhká, ale pak už jsem při jeho honění nebyla přítomna. Teť jemu 17 a pořád si ho honí. Sice mě to zas trochu láká ho vydět, co se za tu dobu změnilo, ale jsem pro soukromí a neměla bych ho sledovat pro své uzpokojení. Ale jsem ráda že mě to ukázal.

Návštěvník (Čt, 30. 9. 2021 - 19:09)

Tak zaprvé ty pičo, budu mluvit sprostě :D Tvůj syn je prostě kokot, jo řeknu to takhle prostě retoš, a ti druhý taky, tohle bych nikdy neudělal před mojím kámošem a už kurva vubec ne před mojí mamkou, to vám není kurva divné? :D Dělejte si co chcete klidně si strkejte péra do prdele i s tvojím tatem pičo, je mě to jedno, ale nepiš to kurva sem takéto hovna :D Najdi si chlapa pičo, a né že se budeš na něho koukat, ještě ho k tomu vyzveš. Zavřít takéto hovna do sklepa a nehcat je tam

Matyáš (Čt, 23. 9. 2021 - 13:09)

Dneska ve škole jsem šel už raději na záchod a byl jsem tam poměrně dlouho asi tak tam přišla moje paní učitelka a zase mě nachytala jak jsi ho tam honim takže zavolala zase moji máme tak mi to zase vysvětlovala že jsi to mám dělat jen doma ale beztak ji nebudu poslouchat je ti můj pindour a budu se honit kde chci

Martin (So, 18. 9. 2021 - 13:09)

Někdo pokecat o honění? [email protected]

Jarča (So, 18. 9. 2021 - 13:09)

Já sem masturbovala už dřív, ale orgasmus sem tenkrát neměla. Ten se dostala až ve dvanácti. Měla sem z toho velkou radost a hodně sem tekla.

Matyáš (St, 22. 9. 2021 - 22:09)

Dneska volala učitelka mamce že mee nachytala jak jsi ho honim pood lavici ve třide

Návštěvník (Ne, 15. 8. 2021 - 20:08)

To jsou pomalu témata jak na - Zpovědnici stejnej bizár toto, se nad těmato kokotama ujebavam od rána do večera ach jo.

Návštěvník (Ne, 15. 8. 2021 - 20:08)

Berte to tak, že lidi se potřebujou vypovídat nejen ze svých trablů, ale i radostí a neřestí. Buďte lidmi a i vám se uleví.

Reklama

Přidat komentář